10030
-
krisztajo #8430 Megüt a guta!
Megölt az a rohadék főinkvizítor amikor már csak kb. 5% élete volt hátra és mindezt azért mert nem adagolta akkor a piros lötyit amikor szerettem volna!
Oda a 80%-os túlélési bonuszom és rögtön levett minden tulimból egy rakatot!
Ezen most nagyon kiakadtam!!!
Egyébként csak kíváncsiságból mondjátok már mit kapott az aki az Ascaron-os titkos küldit végigcsinálta? Csak valami poénos dolgot vagy valami használhatót? -
huhuhorgasz #8429 modok nincsenek ehez a játékhoz. Max javítópatchek. A jelenlegi verzió a 2.40-es és amit a játék alapból telepít az meg 2.0.2
Ha minden igaz akkor nem sokára lesz még egy javítópatch 2.43 verzióval és ami ennél jobb hogy lesz egy plusz kiegészítő lemez is. Lerövidítve a kiegészítő lemeznél lesznek modok. -
TGWH #8428 Letörlöd a mappát ahova telepítetted, majd utána un-installálod. Regedit-et sem árt kipucolni. -
#8427 Helló mindenki!
Az érdekelne, hogy ezt a játékot hogyan lehet uninstallálni?
Végrehajtottam az online deaktivációt, amire azt írta, hogy sikeresen megtörtént (és ha indítanám a játékot, akkor szeretné is magát újra aktiválni, tehát úgy veszem, hogy sikeres), de az uninstallációs folyamat közben kiírja, hogy nem sikerült a x:...\sacred2\system könyvtárba írnia, ezért megszakítja az uninstallt és minden marad a régiben... -
haata #8426 Hi!
ismer valaki modokat a játékhoz? -
#8425 Dual Wield szeráfhoz nem kell dashing alacrityből az attack speed?
"Recommended mods: Sprout will increase run speed (you won't need Attack Speed with Dual Wield), Delay will increase the duration by another 10 seconds, Impatience will reduce the cooldown to 40 seconds."
Érdekes.... -
ÜbErBaKkEr #8424 És valóban! Köszönet! -
#8423 baromi egyszerű a dolog.
Belépsz a lanba, amikor kreálsz játékot akkor singles karinak kiírja, hogy nem tudod menteni a játék állását a küldetéseket. Alul szöveg.
Ha új karit indítasz és frissen lanon kezdesz vele rögtön ez a szöveg nincs.
Tehát LAN és Single között NINCS átjárás. -
#8422 Egyikőtöknek sem mentette a hadjáratot?
Zárt neten ez kb. úgy működik, hogy aki először fellép a Hadjárat szerverre az ő hadjáratának mentésével indul a játék, ehhez csatlakozhatnak játékosok.
Olyan játékosnál, akinek viszont nem tart még ott a hadjárata, mint az aktuális játékban nem menti a játékállásokat, de ettől függetlenül játszani tud, csak minden egyes mentési helyzetben a "Karakter elmentve. A hadjárat állapota nem került elmentésre" üzenetet kapja.
Előbb annak kellene belépni a szerverre, akinek kevesebb van meg a főküldetésből, másik ehhez csatlakozhat. -
ÜbErBaKkEr #8421 Hmmm... Lvl 20-asok vagyunk mindketten, ezek szerint kezdjünk egy új karaktert? Vagy ezzel a karakterrel csináljuk meg a single elejét? -
#8420 Úgy tudsz, ha olyan karival kezded ami lvl1, szóval még single playerben nem játszottál vele. -
ÜbErBaKkEr #8419 Hát, eddig is Hadjárat-ban nyomultunk... Valaki próbált már LAN-on így játszani? A manualban leírtak ezzel kapcsolatban kissé homályosak. -
#8418 LAN-on még nem játszottam, ha van "Hadjárat" mód azon kell játszanotok, akkor menti a főküldetést, "Szabad" játékmódban lehet bossokat farmolni, fejlődni, de a küldetéseket nem menti el - "Karakter elmentve. A hadjárat állapota nem került elmentésre" -
ÜbErBaKkEr #8417 Üdv!
Lan-on játszok egyik ismerősömmel Hadjárat módban. Kilépés után a küldetések elvesznek, elölről kell kezdeni az egészet (Mentésnél ezt írja ki: "Karakter elmentve. A hadjárat állapota nem került elmentésre"). Ez ellen lehet valamit kezdeni? A fő küldetést szeretnénk együtt végigvinni... -
#8416 Szivesen. Sok sikert ! -
#8415 Kétkezes fegyverhasználathoz nem lesz szükség magasabb szinten arra a módosítók miatt adott pontocskára sem, mert nagy valószínűséggel egyedi fegyvereket használsz majd, sőt lehet többször lesz balta a karaktered kezében, mint kard.
Jónéhány órányi játék van már mögöttem, sok egyedi fegyvert láttam, egykezes balták, fejszék sokszor jobb bónuszokat adnak, mint a kardok, és a sebzésük is nagyobb.
Minden egyes karakternél el kell dönteni, hogy milyen fegyverrel fog menni, s azt fejleszteni, legyen bármilyen jó egy fegyver,ha a karakter nem arra van specializálva nem a kezébe való.
Választott fegyverismeretet maxolni illene, ami lehetővé teszi magasabb szintű fegyverek használatát, azzal a fegyvertípussal bánik a legügyesebben a karakter, azzal tud legnagyobbat sebezni, azzal a legjobb a találati esélye, választott fegyverével egy harcos nem üt mellé.
A lényeget jól látod: vedd fel a kétkezes fegyverhasználatot, a többi fegyverismerettel ne foglalkozz, hasznosabb képességekre is jó lesz az a pont, amit a kardismeretre áldoznál. -
#8414 Akkor azt hiszem dual wieldet felveszem, módosítókat békén hagyom. Köszi -
#8413 Dual Wieldet használsz akkor a sword lore modositoi nem adodnak hozzá a támadásaidhoz magyarán felülirja azokat.
Csak a fegyó által adott plust modositok miatt érdemes felvenni.
-
#8412 Mondjuk teljesen nem értem.
Ugye ez a hit chancet növeli, főleg ezért jó ahogy olvastam.
De a Dual Wieldet ha megpakolom, csak akkor növeli, ha ténylegesen 2 db fegyver van a kezemben, a pl sword meg csak akkor ha tényleg kard ?
És ha nincs semmiféle módosító a 2 kardra ami a kezemben van, amihez kell sword lore? -
#8411 Szeráfal érdemes kiprobálni a rud fegyvereket is rengeteg jó fegyó esik ebböl a tipusból. -
#8410 Ezaz, hogy a dual wieldre is raktam. -
#8409 Ha nem dual wield a karid akkor adhatsz rá dögivel. -
#8408 Hm fasza akkor ezt elcsesztem.
Nem baj kezdek egy új karit, úgyis csak próbálkozok egyelőre, nem találtam meg pontosan mit is szeretnék. Bár ahogy láttam, unique vagy legendary cuccokon nincsenek módosítók, nem tudom ezekből mennyi fog potyogni nekem, inkább közelharcos lennék mint varázsló, Szeráf, vagy Inkvizítor, még ezt sem döntöttem el. -
#8407 A modositok miatt egy pontot adhatsz neki de ezt hagyd a legvégére. -
#8406 Van értelme külön valami fegyvertípusra, mint például kardra specializálódni?
Vagy fölösleges, mert később úgyis unique cuccokkal fogok rohangálni amikre nem hat? -
DORSANAX #8405 Köszönöm a tanácsokat, jobb most még az elején jól indítani, mint utólag kukázni az egészet.
Bár élvezem a játékot és a tervezgetést és tényleg szívesebben foglalkozom ezzel a játékkal, mint néhány agyatlan hülyeséggel. Nem sajnálom az időt a kísérletezésre sem. Szerintem sok hasonló kreatív játékra lenne szükség.
Én még 10 rugóért vettem amikor megjelent, de nem bántam meg.
Köszi... -
#8404 Azért írtam, hogy alku+alkat, mert az alkatra valószínűleg nem sok pont jut, de az alkuval megszerezhető +minden képesség cuccok megemelik az alkatot annyira, hogy jelentős plusz HP-t kap a karakter.
Az elkerülésre is érdemes figyelni, ez az a pont, ahol az elf nagyon gyenge.
Amiről még nem volt szó: legyen bármilyen elfed (tüzes, jeges, arcaniás), az arcania fókusz kötelező képesség, a ragyogó erőnlétre pedig ami runa a világon csak létezik annyit tehetsz (több száz runár rá lehet rakni, nem érdekes, hogy csak tizedeket emel, tizedekből is egész lesz)
Kristálybőrt, vagy izzóbőrt is pakolni kell runákkal, amit csak elbirnak, a CA-k reg idejét le kell szorítani 0,5 másodperc körülire, miközben minél nagyobb sebzést kihozni belőlük.
Zárt neten találkoztam néhány elffel, akiknek a gazdijuk panaszkodott, nem érti miért nem boldogul - közel 40es szinten voltak, 1,2-1,6 reg időkkel - az ilyen két varázslat között sokszor meghal. -
DORSANAX #8403 Köszi. Azt hiszem, én ott hibáztam, hogy az alku+alkat képességet későn vettem fel.
Intelligenciára nyomattam rendesen, de az "esély a támadás elkerülésére" nem figyeltem eléggé. A jégtüskéket már sikerült kiismerni.
Most indítok egy újat, azért köszönöm a tanácsokat.
-
#8402 Az elf is lehet erős, láttam 100 fölötti jegest 0 halállal.
Tény, hogy a patchek lecsökkentették a sebzést, de még így is hatalmas pusztításra képesek.
Az elf védelmét kell erősíteni, mert az "magától" nem fejlődik megfelelően.
Huhuhorgász tudna mesélni róla mi a különbség, ha már alacsony szinten alku+alkat képessége van az elfnek, vagy, ha csak 50esen lesz...
Jegesemnek van néhány feltámadása, arcaniás "bolond elfem" 0 halállal jutott 50. szint fölé.
Az alkuval megszerezhető +minden képességre cucc mellett fontos még az esély a támadás elkerülésére +X %.
Mágikus csínyt használó arcaniásnál számít a találati esély, tüzes, vagy jeges nem használ fegyvert, sebzést lehet növelni +intelligencia, +X % tűz(jég)sebzést adó cuccokkal.
Jeges elfnél az sem mindegy, a jégtüskéket hogy sikerül eldobni.
kötegszerűen együtt repülő tüskékkel egy sárkányt is pillanatok alatt ki lehet végezni. -
huhuhorgasz #8401 nem feltétlen vagy béna csak elsőre nem jött össze úgy ahogy szeretted volna. Nekem is ez a második elfem, mert az első nem lett ilyen erős. Ez után driádot szeretnék indítani majd, meglátjuk mi lesz belőle. -
DORSANAX #8400 Köszi szépen a válaszokat, majd kísérletezgetek. A lényeg az, hogy lehetséges, tehát én vagyok béna. -
huhuhorgasz #8399 Ha elfről van szó akkor tudok segíteni. Főleg ha tüzes. Jegesben Fantusz tudna válaszolni a feltett kérdésekre. Én most vagyok lvl 97-es, a tűzlabdám 19000 fölött sebez. Ha valaki akar elfről kérdezni akkor tudok segíteni. Én Norec kollégának köszönhetem hogy elkezdtem másképpen nevelni az elfemet. Azóta kis változtatások, variálások és jelenleg így állok. De a nióbium még nehéz, mármint egyes területek nehezek még így is.
Ma sajnos nem volt netem, így a játék elmaradt, pedig 100-ra föl akartam volna fejlődni. -
TGWH #8398 Igen, az én elfem sebzése ötödére csökkent! De a mostani kardos pajzsos simán leveri az ellent cölöpnek a földbe :D -
#8397 ez prima! nagyon köszönöm!!! -
krisztajo #8396 Ezer köszi! Ez nagyon hasznos lesz! -
DORSANAX #8395 ITT van egy... -
#8394 tehát, teleport kövek között tudok csak mozogni, és azok között amiket aktiváltam.
Van fent a neten egy térkép, hogy merre vannak a teleport kövek?
Tud adni valaki egy linket hozzá? -
#8393 Tudsz ,de csak akkor ha már elötte aktiváltad. -
#8392 akkor még mindig marad a kérdés, hogy hogy tudom használni a teleportokat? vannak az újraélesztő monolitok, okés és vannak a teleportok. Ha teleportnál állok, akkor tudok az egyik helyről a másikra menni, oda ahol teleport van? -
#8391 Tessék itt az összes.