10030
-
#8630 Igen, a lápi tüzek képesek fizikoterápiásan kezelni ízületi bántalmakkal küszködő karaktereket, a mentollal átitatott hűsítő villámaik energiával töltik fel a karaktereket.
Természetesen, mint minden gyógykezelésre, a lápi tüzek villámaira is vonatkozik az ősi szabály: jóból is megárt a sok(k) -
#8629 Rengeteget segítettél :P
...ezek a kis lápi tüzek a kedvenceim :)
-
#8628 Szívesen:D -
#8627 Köszi, megoldottam :) -
#8626 Sziasztok :)
A driádok szigetén vagyok és nagyon, de nagyon elegem van ebből a pókból, akit biztonságos helyre kéne juttassak. Hiába viszem szerencsétlent a karikával jelölt barlangba, ott nem találja a helyét, illetve a barlangba nincs semmi...olyan mintha nem tudnék továbbmenni a célig :)))
Mit csinálok rosszul, amiért ez a kis cuki nem találja a nyugalmát? :D
Előre is köszönöm a segítséget és ezer bocsánat, ha volt már erről szó, de nem olvastam át elejétől végéig a fórumot. -
#8625 Mehet ez uj bannernek ? ha nincs ellenvetés betetetem.
-
#8624 megint csak köszönni tudom a segítséget,ezen most egy kicsit elgondolkozok -
#8623 Hu, wazzz mosz olyat kérdeztél, amivel akár vihart is lehet kavarni...
Vannak akik karakterhalál esetén új karaktert indítanak, de ők vannak kisebbségben.
Én magam is bele tudok betegedni, ha meghal egy karakterem, de nem kezdek azonnal újat...
Amit viszont külön érdemes megvizsgálni, miért is hat meg a kari.
Általános eset, hogy a játékos hibázott, de nem mindegy mit.
Az, hogy nem volt a templomőrödnél HP visszatöltő a te butaságod, de lehet ettől függetlenül jó képességeket adtál a karakterednek - kezdhetsz másikat, de mi a biztosíték, hogy nem csinálsz azzal is valami butaságot?
Másik eset lenne, hogy rossz képessége(ke)t adtál a karakterednek, és gyenge lett - na ilyenkor újat kell kezdeni.
Harmadik variáció, hogy tőled független ok miatt hal meg (lag, irreálisan magas ellenfél, "öngyilkosság") - ezekkel az esetekkel nem lehet igazán mit kezdeni, új karaktert lehet indítani, de magas szinten sem vagy védett az ilyen bugok ellen.
Öngyiklosság: ritka hiba, de bármilyen hihetetlen van a játékban ilyen.
Láthatáron semmi ellenfél, a karakter meghal, s az utolsó legyőzött ellenfélnél ott vannak a saját adatai - na az ilyentől lehet felrobbanni.
Kérdésedre a válasz az, hogy dönts belátásod szerint, dicsőség, ha a karaktered feltámadás nélkül van játékban, egyéni megítélés kérdése, hogy a hibádat mennyire hárítod a templomőrödre.
Hardcore karaktert semmiképpen nem indítanék a külső, kivédhetetlen okok miatt (de ez neked sem célod). -
#8622 18as templom őröm elhalálozott poti hiányba...kezdjek új karaktert,az úgy jobban megéri ? -
#8621 köszi -
TGWH #8620 Mindent növel. Szinte mindent. Erősebb leszel, jobb lesz a védelmed, elvileg jobb cuccokat találsz, erősebb szörnyeket kapsz.
Könyv így már érdekes. Nekem csak a tekercseket nem olvassa be. Azaz kettőből az új patch óta egyet már elolvasott, de a másikat sehogy sem... -
#8619 sajnos a könyvvel nem jutottam semmire,de még egy hülye kérdés : a Túlélési Bónusz pontosan mit növel/mire jó? eddig nem jöttem rá -
#8618 Már elolvastad, valószínűleg. Nem ritka eset, velem sokszor megesett már. -
#8617 ha működne a jobb egérgombos megoldás,valószínűleg nem írtam volna idede csak ezzel a könyvvel van baj -
TGWH #8616 Jobb egérgomb... -
#8615 Templom őrömmel megszereztem az "Ork nyelv kezdőknek" című könyvet,de bárhogy kattintgatok rá,nem történik semmi a többi karakteremnél is ugyanez a helyzet... -
#8614 Azért azt nem gondolnám, hogy annyira dúrva a játék, hogy mondjuk a két kezemben elég erős méreg alapú kard van és nem tudok vele leverni akárkit/akármit. -
garaib #8613 Elnézést kérek nem tekintelek amatőrnek, csak a saját észrevételeimet osztottam meg Veled.
Nálam bevált niobon a tűzsebzéses csere + az örjöngő tombolás démoni csapás kombó, az is lehet, hogy az én karakterem nagyobb százalékban találta el a polipot és azért nem volt ideje visszagyógyulni.
Én pl. méregurat nem tudtam megsebezni.
Ha már a patcheknél tartunk nem tudjátok, hogy sok nem aktív servernél miért írja a 2.63 verzió számot, ez az új kiegészítő verziója lesz, vagy majd kapunk egy újabb patchet?!
-
#8612 No azért ennyire nem vagyok amatőr, a polipot alapból tűzsebzésű fegyverrel gyepálom, de mindegy volt neki mivel ütöm.
Írtam, hogy majdnem kimúlt, de érthetetlenül visszagyógyult, utána bármivel üthettem...
Azóta nem próbáltam leverni, de a 2.43as patch óta többször találkoztunk ezzel a buggal, hogy a mobok sebezhetetlenek, vagy korlátlanul képesek maxra visszagyógyulni(erdei őr).
-
#8611 Kétkezes fegyverhasználat mellé nem kell más fegyverismeret.
Setekről azt mondanám, a Lucreti (csillaguras set) kivételével szimpátia kérdése melyikbe bújtatod a karakter, én sokáig használtam az Alvilági kínzást Armantinnal kiegészítve, de most teljes Armantin van a karakteren, ami a halott harcos képességcsoportot erősíti.
Ellenséges bajnok képességekre a Denderan ad bónuszokat.
A sacred2.hu-n meg lehet nézni milyen bónuszokat adnak a zöld cuccok (külön, és együtt). -
garaib #8610 Szia Fantusz!
Próbáld olyan sebzésű fegyverrel ütni amire nincs védelme, ha minden igaz a polip nem szereti a tűz sebzést.
Jég sebzéssel én sem boldogultam, de amint átváltottam tűzre egyből megfeküdt.
Üdv -
Renegad #8609 hi!
Én is elkezdtem pár napja 1 árnyharcost 2/1kezes fegyver halott harcos meg ellenséges bajnokosat :) és..a kérdésem előszöris van értelme a párbajismeret (vagy mi a neve) mellé vmilyen fegyver típusra specializálódni? a másik pedig hogy a 2 set közül melyiket válasszam vagy keverjem őket? és ha igen hogyan?
......köszi -
#8608 nagyon köszi -
#8607 Nem hülyeség, sőt szerintem ajánlott is.
Ajánlott, de nem kötelező
Mindkét csoportban vannak hasznos képességek, a démoni csapás+őrjöngő tombolás kombináció szerintem alap, a két erősítésről nem is szólva, úgyhogy az ellenséges bajnok fókusz nagyon jól jön a halott harcos fókusz, és a taktika mellé. -
#8606 árnyharcossal Halott harcos fókusz mellé hülyeség felvenni Ellenséges bajnok fókuszt ? -
#8605 Ismét egy adalék az agyonverhetetlen mobok könyvébe:
Árnyharcosommal nióbon hadjáratoztam, a feladat Octagolamus legyőzése lett volna.
Árnyasom 101-es, a polip 121es volt, gyorsan le is vertem a szörny életének négyötödét, két karja maradt - innen aztán szép csendesen visszagyógyult maxra.
Legalább 10-15 percet kínlódtam vele, de lényegében sebezhetetlen lett, egy-egy ütés után azonnal visszagyógyult maxra.
Ki is léptem a játékból, menjenek a francba az ilyen patchekkel, nem tudom javítottak-e valamit, de rontani sikerült az biztos... -
TGWH #8604 Igen, ezeket minden patchnél meglépik.
Fantusz, akkor asszem együtt játszottunk.
Szeráf akinek nem nagyon kottyant meg a 13 szinttel erősebb ellen sem :D -
#8603 Most vagy a mentésem ment el, vagy a gyűrűket variálták át, mert egész más volt a karakteremnél, mint amire emlékeztem. Látótávolságra adó gyűrűk voltak a karimon, mikor azokat mindig eladom. Így nem is lehettek volna.
Úgyhogy, ajánlom az ellenőrzést mindenkinek... -
#8602 Az árnyharcos az egyetlen karakter a játékban, amelyiknek a taktika ismeret növelése két csoportra is kihat (halott harcos + ellenséges bajnok).
TGWH is utalt rá, én is ezt a vonalat javasolnám:taktikát maxolni mindenképpen, mellé a két fókusz ajánlott...
A csoport két erősítése az őrjöngő lendület és a tükröző kisugárzás.
Előbbi a HP-t és az akaraterőt emeli jelentősen, másik a támadásokat veri vissza.
(99es árnyasomnak erősítésekkel több, mint 34ezer a HP-ja, a közelharci támadások 75, távolsági támadások, varázslatok 65 százalékát veri vissza)
Csillagúr talán a driád vuduzásához hasonlítható, más irányú fejlesztés igényel, mint amire az árnyas alapból be van állva - ebben meg ez a szép.
Vudus driádhoz hasonlóan egy csillaguras árnyharcos sem tud tisztán mágiából megélni.
Segítik a csontvázkatonák, elesett ellenségek lelkét is segítségül tudja hívni, alkalmanként jelentős csapatot tud maga mellé gyűjteni, bossoknál viszont legfeljebb a csontvázkatonái segíthetnek.
Csillagúr irányzat az érdekesebb a halott harcos+ellenséges bajnok a hatékonyabb fejlesztési irány az árnyharcosnak.
Norec79, TGWH: a leírt bugok léteznek, bár nem jönnek mindig elő.
Az erdei őrt már legalább háromszor hagytam ott, ezen kívül volt olyan, hogy ketten nem bírtunk vele, sőt az is megtörtént, hogy segítséget kért más mert nem boldogult a fával - ezeken az eseteken túl volt olyan, amikor gond nélkül lecsaptam, de megfogadtam inkább nem háborgatom, ha nem muszáj.
Méregúr: minap átrándultam a Driád szigetre, hát a kedves 106os szintű miniboss ott bóklászott a kikötőben.
Kiderült, hogy egy bent lévő kolléga meg sem tudta sebezni, őt kísérte be a kikötőig, ahol aztán Armantin feladta a harcot.
Kettesben ismét nekiveselkedtünk, időt ugyan nem mértem, de legalább 10-15 percig kalapáltuk, mire kimúlt.
-
Norec79 #8601 Hála az égnek most nem nyúltak a karakterekhez az elfemmel (lvl 82 fire)még mindig 3-4mp a Méregúr(arany fokozaton.Meg a többi boss sem okoz gondot mind megvan pillanatok alatt. -
TGWH #8600 Fantusz, igen, nekem is tették tönkre karaktereimet... akkor ezért nem tudtam megsebezni a kolosszust?
Nyugis, az Ellenséges bajnok meg a Halott harcos együtt pont jó, mivel mindkettőre egy-egy képesség kell ha jól tudom. Halott h. a védelmet nyomja, ellenséges b. meg visszaveri a támadásokat. -
#8599 üdv!
abban tud valaki segíteni hogy az Árnyharcos-nál melyik harcművésdzeti ágat érdemes fejleszteni?
-HALOTT HARCOS
-ELLENSÉGES BAJNOK
-CSILLAGÚR
melyik a leghatékonyabb? van tapasztalat? -
#8598 Szerintem túlaggódod a helyzetet.
Való igaz, hogy a Sacred2 körül is sok a bizonytalanság, az Ice&Blood megjelenése is tolódik, aminek szintén nincs jelentősége, mert az a legritkább, ha egy játék az elsőre bejelentett időpontban kerül a piacra.
Sokkal inkább érdekes lesz az a kérdés, hogy a netes játékhoz feltétlenül meg kell-e venned a kiegészítőt, vagy hagynak az alapjátékkal is érvényesülni.
Játszottam patch nélkül elég sokat a Sacred2-vel, kifagyások, sötét képernyő volt nekem is, mindezek javítása mellett előszeretettel piszkáltak bele a játékba is, amivel sokaknak nem kevés bosszúságot okoztak.
A legutóbbi, jelentéktelennek tűnő patch hozadéka: az Erdei Őr időnként megtáltosodik, hasonló mutatványra képes Méregúr is - gyakorlatilag ilyenkor legyőzhetetlenek.
Mindez persze meg sem közelíti azt az élményt, amikor a karaktereket vágták padlóra a patchek. -
TGWH #8597 És mennyi az esély arra, hogy azt mondják ennyi, elég volt. Jó, gondolom évek múlva ez lesz, de mégis lehet tudni mennyi a garancia, hogy még pár évig menni fognak a szerverek, vagy még tovább? -
#8596 Persze minden megy tovább. -
TGWH #8595 De a fejlesztők már nincsenek ott. Reméljük tényleg lesz patch, de inkább ne legyen rá szükség. Mennyi? 5000? Azt hittem drágább lesz, de egy kiegért lehet még sok is :D Lényeg, hogy szerverek lesznek. Nem tudnál nekünk v.mit mondani, hogy mit terveznek a szerverekkel? Marad minden a régiben? -
#8594 Sziasztok!
Mivel látom ki lett postolva a videó, így ezt én most nem teszem meg. Viszont a játék felkerült megjelenési listánkra, melyet itt tudtok megtekinteni: Sacred 2: Ice & Blood
TGWH: megnyugtatlak, lesz hozzá patch. Biztos te/ti is tudjátok, hogy a Kalypso felvásárolta az összes Ascaron jogot minden játékhoz és veleük együtt a szervereket is.
Egyébként az angol Ascaron még mindig működik. Szóval no para! -
#8593 OK ,nem akarlak meggyözni nálad igy nálam ugy... -
TGWH #8592 SP nekem egész addig volt stabil, amíg ki nem adták a patchet... -
#8591 Te gondolom a multiról beszélsz én csak az sp-röl tudok nyilatkozni az nekem az elejétöl stabil volt.