10030
-
#8670 Méregsebzés ,nyomkövetés ,dupla lövés ezek CA erösitések nézd meg öket ,persze választhatsz mást is de ez a legegyszerübb. -
#8669 a driádomat csak íjjal és fúvócsővel használom. -
TGWH #8668 Lehet fejleszteni a ca-kat, három választásod lehet, de mindig két lehetőséged lesz. Az első csoport ca viszont csak fegyverrel jó, azaz csak íjjal, bár v.melyik működik karddal is ahogy néztem. -
#8667 a pusztító lökést az értettem, rendben az megvan, méregsebzés? azt gyűrűkkel páncéllal toljam? vagy mivel? arra is van képesség? és ha igen melyik? nyomkövetés.. Az mi? merre találom? És a dupla lövést? azt is néztem, de nekem olyanom nincs. vagy igen? merre?
nos igen a talajlándzsák nekem sem jött be. kicsit sem. egyszerűen nem a legjobb konstrukció! :D -
Csokis #8666 Értesítőt már lehet kérni a CD Galaxis-nál, KATT! Egyébként bejött az 5eHUF-os tippem (#8167-es hozzászólásom). Látod Morfi, igazam lett. -
#8665 Pusztito lökést ,méregsebzés ,nyomkövetés ,dupla lövés erösitésekel ez utobbi nagyon odavág.
Szerintem a lényeg hogy a cooldown 0.5 s körül legyen és lesevedd az ujadd a jobb egérgombról igy a közeledbe se fognak érni.
A talajlándzsák szerintem felejtös. -
#8664 gondolom a driádnak nincs olyan kis meglepije amivel Ha körül vesznek tudom osztogatni a sebzést igaz? van ez a talaj lándzsa oszt' jóvan?
mert hogy jó az a taktika, hogy messziről leszedem őket, na de ha sokan jönnek és bírják a strapát akkor basz***om! -
#8663 Kukázd be :P -
Braveheart #8662 Most már csak annyi a bajom, hogy mióta megvettem ezt a vistás laptopot, minden installt újra kell idnítanom legalább 5X, mert menet közben egyszerűen megáll... nagyon idegesítő. -
Braveheart #8661 Na úgy látszik meg is oldottam... az volt a baj hogy futtatás rendszergazdaként módban kellett elindítani ezen a csodás Vistán...
Elég lassan meg az install... :) Meg gondolom a patchelés is lesz pár óra... -
Braveheart #8660 Sziasztok! Komoly problémám van:
Tegnap megvettem a játékot (eredeti verzió) és mikor elkezdem installálni már az elején ezt a hibaüzenetet kapom:
Tábladefiníciós hiba: MsiDigitalCertificate
Rákerestem de sehol sem volt megoldás, pár embernek volt még hasonló baja, de nem írták le mi volt a megoldás.
Tudnátok segíteni? Előre is köszi.
Ja és Acer Aspire 5730ZG laptopom van, elvileg bőven mennie kellene... -
TGWH #8659 Igen, kerülgetik...
Pl. én ütöttem szálfegyverrel 70-et, talajlándzsával meg sebeztem 5 vagy 6 * 30-at. Kis csoport összeszed, varázslat, majd leütöm a sérülteket amíg vissza nem tölt :D Csak az a szopás, hogy az ellenek KÖRBE vesznek téged, ez a varázslat meg mint írtad, EGYENES vonalon mozog... tehát csak akkor igazán hatékony, ha feléd futnak az ellenek. Vagy rájuk varázsolsz, sokszor észre sem veszik ha nem mész közel. Kettőből megölsz két ellent :D
Mindegy, majd a drachenmagier-rel :D azt tuti kipróbálom, először single-ben, majd multiba is átültetem a tapasztalatokat. Már ha nem lesz egy bughalmaz a kieg... -
#8658 próbáltam ezt a talaj lándzsát.. hááát eléggé béndzsa dolognak tűnik.. igazából egy egyenes vonalon halad. először amikor kipróbáltam azt hittem Hüüü de ütős lesz! nos, tévedtem.. kikerülgetik a kis genyák! :DD
a tüzes elfnél a tűzviharnál legalább nem tudtak elfutni a kis mocskok.. égtek mint a restiág! :D -
TGWH #8657 Igen, de például fegyverekben és karvédőkben is nagyon gyakran van.
Hát tehetsz rá ha bírod reg.idővel. Gyenge lesz, de ki tudja, még nem próbáltam. Az biztos hogy akkor a legjobb ha van hozzá képesség. -
#8656 először is köszönöm az infót!!
HA Jól gondolom akkor a fizikai sebzést különféle gyűrűkkel kiegekkel tudom fokozni ami mondjuk +10% fizikai sebzést ad. ugye? az erőre konkrétan nem szabad pontot tenni CSAK ügyesség igaz?
és a talajlándzsa az másik képesség csoport. attól még mehet rá pár rúna? vagy annak úgy sem lesz értelme magasabb szinten? mi a tapasztalat? -
TGWH #8655 Üdv, azt fejleszd, amire van képességed.
Területre egyedül a talajlándzsák hatnak, erősek is, csak növeled a fizikai sebzésed. -
#8654 Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a driádnak Van-e olyan képessége ami:
1, területre hat,
2, érdemes fejleszteni.
jelenleg a szeszélyes vadász képességet tolom neki 1000el, ott sajna nincs olyan képessége amivel kicsit odalehetne csapni mint mondjuk a tüzes elfnél a meteor eső, vagy a lángvihar amik a legeslegnagyobb királyságok. persze szerintem.. ;) -
emperator #8653 Köszönöm a segítséget!
így már sikerül :-D -
#8652 Sziasztok!
Sacred 2: Fallen Angel eredeti jatekomat eladnam,mert nem jatszok vele!A telepito lemezeket ketszer hasznaltam,karcmentesek!Akit erdekel irjon privit!
Zan -
#8651 Kikötő orkföld északi részén van, ha jól megnézed a térképet látható az oda vezető út is, csak teleportkapu, monolit nincs a közelben, sokat kell gyalogolni.
Az emberektől Entruagba indulva orkföldön a második híd utáni elágazásnál az észak-északkelet felé vezető úton kell tovább menni a kikötő felé.
Hosszú séta, az egész vadonon keresztül kell vágni, van néhány kisebb település is arra, ahol kereskedni lehet.
Főküldetésben is a szeráfok szigetén kell majd továbbmenned, miután az orkolnál legyőzted a polipot be is jelölik a kikötő helyét. -
emperator #8650 egy kérdés szeraf karakterem van és a kasztra vonatkozó küldetést csinálom és a egyedi hátasok szigete melletti nagy kerek szigetre kéne jutnom de oda, hogy lehet eljutni? sehol nem találom az utat és a fő szeráfhoz kéne mennem ott. hajó meg nem megy oda. -
#8649 Felhasználók/xy/Mentett játékok/Ascaron Entertainment/Sacred 2 :) -
#8648 Én is felpakoltam Win7-et, eddigi tanácsokért hála, viszont a mentéseket hová tegyem vissza? (Remélem, elég az a pár száz kb-s fájl, amit Vista alól kimentettem.... -
#8647 Az xp mód ( egy virtuális gépen futó, xp ) de nem igazán játékra van kitalálva.
Egyébként tökéletesen fut a Sacred2 xp sp3 kompatibilis módban.
-
#8646 Nem igen értek a win 7-hez mivel nem raktam fel de van benne valami windos xp emulátor szerűség azzal nem probáltad????
Nem tudom mi a rendes neve:( -
#8645 Akkor egyelőre megy vissza a polcra.
Egyébként minden más tökéletes megy vele, kezdve a LockOn-tól a DCS-n keresztül egészen a RoF-ig.Ebből én inkább arra következtetek, hogy ló**sz a Sacred2 ill. a peccsek készítőinek a kufferkájába. -
#8644 Jah, az agyondicsért Windows7 egyik apró hibácskája, hogy a Sacred2 játszhatatlan...
Nem egyedül szembesültél ezzel a pici gonddal, zárt neten is többeknek kellett operációs rendszert cserélni, a jó öreg, sokat szidott Windows XP-t előszedni a fiókból. -
#8643 Játszik vele valaki 64-es W7 alatt?
Én hosszú idő után most szerdtem elő, gondoltam játszok vele kicsit.
Felpeccselem (2.43.0), elindítom majd rövis idő után egyszerűen kilép.
Semmi hibaüzenet.Eredeti, magyar nyelvű. -
TGWH #8642 The Fugitive, kíváncsi vagyok hol találsz te olyan hülyét aki odaadja a serial számát... nincs, és ne is legyen, így légyen :D
A kiegnek pár nap azért túlzás. Hónap vége ha nem csúszik. -
#8641 Újra elkezdtem egy Temple Guardian karit, amíg nem jön ki a Sacred 2: Ice 'n' Blood kiegészítő (pár nap múlva kint lesz). Hafted Weapon-re fejlesztve és már az elején a Hafted Lore-t, az Armor Lore-t és a Tactics Lore-t nyomatva nem is olyan rossz, és egyáltalán nem olyan gyenge karakter ez. Az enyém most Devout Guardian lesz, úgy a BA-val még nagyobbakat fog odaverni a buzogánnyal. (:
A nemsokára érkező kiegészítőt pedig én a Dragon Mage karakterrel fogom elkezdeni szerintem, már nagyon várom, hogy megjelenjen! -
#8640 Hogyne!
Ott van a lemezen, a dobozban... -
The Fugitive #8639 Hi!
2.40-eshez talált már valaki használható key-t, vagy exet? -
#8638 Mehet -
#8637 Még nem tudom, hogy megvegyem-e....ha sok peccs lesz hozzá, akkor tán érdemes,amúgy nemtom:D -
TGWH #8636 Nem hinném, mivel lesz magyar verzió, és az lesz jó a magyarhoz, gondolom. -
garaib #8635 Szerintetek ez a verzió működni fog a mi magyar ee szerveres változatunkkal:
http://deepsilvereu.nexway.com/fiche.html?REF=686497
Üdv, -
domy75 #8634 Sziasztok, fel akartam telepíteni a játékot és a telepítés elején kiír valami hibát "Tábladefiníciós hiba: MsiDigitalCertificate" WTF. Mi lehet a baj? -
#8633 Ez jó hir folytatodhat a sacred a kérdés csak az hogy melyik csapat viszi tovább és milyen formában.
Remélhetöleg nem valami egész más lesz a harmadik rész mint amit eddig megszoktunk a sacred név alatt a régi csapatból egy-két arcot érdemes volna átemelni az ujba is a folytonoság miatt. -
#8632 Ha volt már bocsi:
A Deep Silver szerezte meg a Sacred jogokat!
Az Ascaron csődje után úgy nézett ki a dolog, hogy nem készül több Sacred epizód. Szerencsére jött a Deep Silver.
Jófajta Diablo klónokból sosem elég. Az Ascaron által készített Sacred 2 pedig szinte már olyan népszerűségnek örvend a hack'n'slash rajongók körében, mint a nagy előd. Éppen ezért elég elkeserítő volt a hír, hogy az Ascaron is csődbe jutott, pedig már készülgetett a Sacred 3 is.
Szerencsére jött a megmentő, bár az Ascaron brigádjának ez már nem sokat segített. A Deep Silver viszont megszerezte a Sacred jogokat, így a sorozat folytatódhat, és folytatódni is fog. Egyelőre hivatalos bejelentés nem történt, de a Deep Silver közölte, hogy a Sacred 2 kiegészítő kiadása után elkezdődhet a komoly munka. A Sacred 3 egyelőre tervezési stádiumban van, azaz minden valószínűség szerint nem az Ascaron által elkezdett Sacred 3 valósul majd meg.
info: Gamestar -
#8631 :DDD Nekem meg is ártott :) Remélem többel nem is találkozom már...