10050
  • Domma
    tudom én hogy mire képes ez a gép és nem is mondtam h szépen kellene futnia csak normálissan nagyobb szagatások nélkül nekem annyi elég
  • huhuhorgasz
    ja válts core 2-re, normális videokártyával. Bár igen az többe kerül, de hosszabb távon megéri.
  • TGWH
    Hogy az a ... ... ...
    Már ne is haragudj, de ilyen géppel én örülök ha egyáltalán elindul, nem hogy még szépen is nézzen ki... ennél a vga-nál egy picit jobb a gef 4-5ös sorozat.
    A vga-t lecserélni teljesen felesleges, mert a proci is nagy kalap kaki, és ha kapsz is agp-s vga-t, akkor is felesleges, mert kereshetsz hozzá még egy régi processzort is... Egyszerűen felesleges kidobni több pénzt, inkább vegyél egy újat, és legalább jó lesz.
  • Domma
    Hát elég ratyi kártya az az igazság...
    egyébként megoldottam
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=English
    innen leszedtme a drivert és ezzel jó
    Bár a játék szaggat mint eddig nagy valószínűséggel vidikari csere lesz ...vagy gép csere csak lenne rá pénzem
  • Fantusz
    Nem lehet, hogy ez a videokari egyszerűen nem tud többet?
  • Fantusz
    A videokártyád a "minimum hardver igény" igény alatt van (ATI X800, Geforce 6800, vagy jobb), a memória is szűkös lehet, ettől függetlenül még mehet a játék játszható szinten.
    Előző gépem Athlon 3700+, 7600GT, 1Gb RAM - és tudtam vele Sacred2-zni.

Még egy trükk: Futtatás - dxdiag : a hardveres hanggyorsítást maxról vedd le 50%-ra.
    A mostani hibát nem valószínűhogy ez okozza, de ha sikerül működőképes állapotba hozni a játékot, a szaggatás ezzel is jelentősen csökkenthető.
  • Domma
    Na hát kipróbáltma a grafikával játszást nem segített ha minden minimumon van és a fű maxon akkor is rossz ...olyan mintha papírlapokból állna Szóval ez nem segít marad a driver frissítés már csak az a gond h fogalmam sincs róla melyik driver kéne Ati Radeon 9600 Pro 128 MB-hoz, talán catalyst, de hogy melyik azt már nem tudom
    amugy ittt van mégegykép a helyzetről, ebben jobban látszódik.

http://picasaweb.google.hu/Dominicsagoner/Sss02#5387986969560424306
  • huhuhorgasz
    Oksa. Akkor csináld a következőt. A játékban mindent leveszel minimumra. A physX-et NE pipáld ki. Ha minden alapon van akkor tekerd feljebb maxra csak a füvet. Ha akkor is ilyen gány lesz a fű, akkor szedd le a legújabb Ati drivert és próbáld meg avval. Ha az újjal sem lesz jobb akkor lövésem sincs. Mivel hogy felraktad a 2.43-as patch-et és tudsz játszani, akkor gondolom eredeti a játékod.
  • Domma
    De érdekes mert mindent bead hibátlanul csak a füvet nem, és nem tudom miért... de így meg játszhatatlan de nagyon tetszik a game , szóval mindenképp megakarom oldani valahogy, kérlek ha tudtok segítsetek
  • Domma
    Proci egy egymagos celeron 2.80 Ghz
    Abit IS7 alaplap
    1 giga ram
    és egy régi **** Ati Radeon 9600 Pro 128 MB

nem a legerősebb és ezt tudom is, lehet h a vidi karival van valami?:S
  • TGWH
    És milyen géped van?
  • Fantusz
    Beállítások - Grafika - PhysX hatások.

ATI videokártya nem támogatja a PhysX-et, ki kell kapcsolni, ha esetleg aktívra van állítva.
  • Domma
    http://picasaweb.google.com/Dominicsagoner/Sss02#5387747801459369586

na itt van a kép ezen látszódik
  • Domma
    képfeltöltés.hu-ról meg nem lehet linkelni...:P
  • Domma
    na ez ne mjött össze ne mtudom h kell ide feltenni képet... És hogy lehet kikapcsolni ?:S
  • Domma
    [IMG]http://C:\Documents and Settings\Gép\Asztal\sacred2buggeci.bmp[/IMG]
  • Fantusz
    Physisx csak nvidia kártyákkal működik, fel kell telepíteni, de ha ATI kártya van a gépben ki kell kapcsolni - ez is lehet egy hiba lehetőség.
  • TGWH
    Textúra hiba max akkor lehet ha rossz dvd-t fogtál ki, vagy elszúrtál v.mit telepítés közben, de szerintem erre nem sok esély van. Physisx opció elvileg csak brutál vga-val megy, de mégis kell a játék futtatásához, ha bekapcsolod ha nem. Tegyél be egy képet, hogy lássuk milyen.
  • Domma
    hát megpróbáltam a fű minőségét fentebb húzni meg lentebb de mindenhol elvan mosodva. Olyan mintha textúra hiba lenne vagy ilyesmi. Physisx driver-t nem frissítettem , nem tudom h igazából az mire való... De akkor rákeresek
  • TGWH
    Hát mivel nem írtál konkrétumokat, így csak tippelni tudok:
    Grafikai beállítások alacsony szinten vannak, állítsd feljebb, amíg bírja a gép. De patcheld feljebb 2.43-ig. Esetleg tegyél feljebb frissebb vga vagy physisx drivert.
  • Domma
    Sziasztok lenne egy kérdésem.
    Ma feltettem a játékot , és feltettem hozzá a 2.34.0.0 verziószámú patch-t is. De mikor elkezdtem a játékot észre vettem h a talajon a fű szimplán elmosódott zöld valaminek látszódik nem mutatja rendessen... Fogalmam sincs mi baja lehet. Kérlek segítsetek ha tudtok, köszi.
  • TGWH
    Nincs mit, az egyik amit küldtem, még az előző résznél is használt betűtípus :D
  • huhuhorgasz
    komolyan benne van??? Azért köszi :D

Winbe akarom berakni. Még egyszer 1000 köszi érte
  • TGWH
    :D :D vazze, hát ott van benn a játékban a betűtípus. De ne szenvedj. Elküldöm neked mindhármat emilben, a \Sacred 2 - Fallen Angel\locale\hu_HU mappába bemásolod és jó lesz. Vagy a többi win bet.típ. közé ha úgy akarod.

• huhuhorgasz
    helló!

Valaki nem tudna nekem mondani olyan oldalt, ahonnan le tudnék szedni sacred betűtípust? A magyar lenne a legtökéletesebb. Már van 1 verzióm, de az PL. Ékezeteket kellene hozzá kreálni.
    Vagy egy olyan progit amivel ezt meg tudnám csinálni, annak is hasznát venném.

Előre is köszi
  • balee4
    Sztem én is megveszem, 5ezer tényleg nem pénz érte..., az alapot is a megjelenés napján vettem meg.:D
  • TGWH
    Lehet nem patchelted fel a legutolsóig. Hányas verziójú a játék? Vagy későn kapcsoltad ki a tűzfalat és letiltotta, nem tudom. Tűzfal amúgy mehet közben, csak engedélyezni kell neki a játékot.
  • Braveheart
    Szerintetek miért van az, hogy az eredeti, aktivált, felpeccselt magyar sacred2-vel ha multizni akarok, nem talál egy szervert sem? Se a zárt, se a nyílt játékoknál nem látok semmit, hiába frissítek... tűzfal kikapcsolva.
  • TGWH
    Pedig mennie kell. El nem hiszem hogy a két kóddal nem működik a dolog...
  • huhuhorgasz
    Próbáltam már mindent de nem működik. Régebben toltam egy haverom nevével és kódjával. Úgy tudtam játszani. De megvettem, hogy játszak az nyémmel és nem működött.
  • TGWH
    Mert a zárt nem nem működik, csak a nyílt. A dobozban a bal oldali az uw, a jobb oldali az alapjáték kódja. Cseréld fel őket talán...
  • huhuhorgasz
    van 1-em nekem is, csak nem enged be a netre. Fasza lenne éppen. Van hozzá 2 kódom is, de nem műxik egyik sem. Pedig eredeti lemez van meg.
  • TGWH
    Inkább gyertek az első rész openjére :D engem most nagyon megfogott, újra :D
  • huhuhorgasz
    Kéne szólni virágnak, hogy engedjen be a klán topikjába :D
  • huhuhorgasz
    az hogy mit dobál az teljesen véletlenszerű dolog. Nekem fő mobok nem igazán dobáltak jó cuccokat. Viszont volt olyan hogy egy egyszerű kobold dobott barna tárgyat
  • huhuhorgasz
    na üdv mindenkinek. Bocs hogy eddig el voltam veszve. Próbálok mindent pótolni
  • Atwa
    az árnyharcosom most 29es szintű ,nagyon brutális,ezüst szinten neki ugrottam Gar'colossusnak de valamiért a kék pajzs mindig ötbb volt mint a hpja,de így is leöltem,ez valami bug? meg még az az érdekes hogy egy sima questes mob kidob nekem egy narancssárga tőrt,de Gar'colossus semmi jót nem dobott
  • Fantusz
    Szolgálati közlemény huhorgász számára:

Bocs, de a meglepetéstől eléggé össze-vissza beszéltem, szóval a klán topicot ne itt keresd, hanem a sacred2.hu-n

Persze, azért írhatsz ide is
  • TGWH
    Az első rész open szerverein többen vannak, asszem 14-en voltak 1,5 órája, most gyúrom az elfem a min. 20. szintre :D
  • Fantusz
    Nem mondanám, hogy tele vannak lengyelekkel a szerverek, inkább az a gáz, hogy sokszor alig van szerver, ami főleg akkor lehet gond, ha valaki éppen a hadjáratát szeretné csinálni.
    Pangás van, én dél körül mentem fel volt összesen 8 szerver, mind üresen, nem régen léptem ki, tömeg most sem volt.

A 35-40 millió lengyelből többen Sacred2-znek, mit a 10 millió magyarból - ezen nem kell meglepődni, de ők sem özönlik el a szervereket