10030
  • Domma
    Sziasztok lenne egy kérdésem.
    Ma feltettem a játékot , és feltettem hozzá a 2.34.0.0 verziószámú patch-t is. De mikor elkezdtem a játékot észre vettem h a talajon a fű szimplán elmosódott zöld valaminek látszódik nem mutatja rendessen... Fogalmam sincs mi baja lehet. Kérlek segítsetek ha tudtok, köszi.
  • TGWH
    Nincs mit, az egyik amit küldtem, még az előző résznél is használt betűtípus :D
  • huhuhorgasz
    komolyan benne van??? Azért köszi :D

Winbe akarom berakni. Még egyszer 1000 köszi érte
  • TGWH
    :D :D vazze, hát ott van benn a játékban a betűtípus. De ne szenvedj. Elküldöm neked mindhármat emilben, a \Sacred 2 - Fallen Angel\locale\hu_HU mappába bemásolod és jó lesz. Vagy a többi win bet.típ. közé ha úgy akarod.

• huhuhorgasz
    helló!

Valaki nem tudna nekem mondani olyan oldalt, ahonnan le tudnék szedni sacred betűtípust? A magyar lenne a legtökéletesebb. Már van 1 verzióm, de az PL. Ékezeteket kellene hozzá kreálni.
    Vagy egy olyan progit amivel ezt meg tudnám csinálni, annak is hasznát venném.

Előre is köszi
  • balee4
    Sztem én is megveszem, 5ezer tényleg nem pénz érte..., az alapot is a megjelenés napján vettem meg.:D
  • TGWH
    Lehet nem patchelted fel a legutolsóig. Hányas verziójú a játék? Vagy későn kapcsoltad ki a tűzfalat és letiltotta, nem tudom. Tűzfal amúgy mehet közben, csak engedélyezni kell neki a játékot.
  • Braveheart
    Szerintetek miért van az, hogy az eredeti, aktivált, felpeccselt magyar sacred2-vel ha multizni akarok, nem talál egy szervert sem? Se a zárt, se a nyílt játékoknál nem látok semmit, hiába frissítek... tűzfal kikapcsolva.
  • TGWH
    Pedig mennie kell. El nem hiszem hogy a két kóddal nem működik a dolog...
  • huhuhorgasz
    Próbáltam már mindent de nem működik. Régebben toltam egy haverom nevével és kódjával. Úgy tudtam játszani. De megvettem, hogy játszak az nyémmel és nem működött.
  • TGWH
    Mert a zárt nem nem működik, csak a nyílt. A dobozban a bal oldali az uw, a jobb oldali az alapjáték kódja. Cseréld fel őket talán...
  • huhuhorgasz
    van 1-em nekem is, csak nem enged be a netre. Fasza lenne éppen. Van hozzá 2 kódom is, de nem műxik egyik sem. Pedig eredeti lemez van meg.
  • TGWH
    Inkább gyertek az első rész openjére :D engem most nagyon megfogott, újra :D
  • huhuhorgasz
    Kéne szólni virágnak, hogy engedjen be a klán topikjába :D
  • huhuhorgasz
    az hogy mit dobál az teljesen véletlenszerű dolog. Nekem fő mobok nem igazán dobáltak jó cuccokat. Viszont volt olyan hogy egy egyszerű kobold dobott barna tárgyat
  • huhuhorgasz
    na üdv mindenkinek. Bocs hogy eddig el voltam veszve. Próbálok mindent pótolni
  • Atwa
    az árnyharcosom most 29es szintű ,nagyon brutális,ezüst szinten neki ugrottam Gar'colossusnak de valamiért a kék pajzs mindig ötbb volt mint a hpja,de így is leöltem,ez valami bug? meg még az az érdekes hogy egy sima questes mob kidob nekem egy narancssárga tőrt,de Gar'colossus semmi jót nem dobott
  • Fantusz
    Szolgálati közlemény huhorgász számára:

Bocs, de a meglepetéstől eléggé össze-vissza beszéltem, szóval a klán topicot ne itt keresd, hanem a sacred2.hu-n

Persze, azért írhatsz ide is
  • TGWH
    Az első rész open szerverein többen vannak, asszem 14-en voltak 1,5 órája, most gyúrom az elfem a min. 20. szintre :D
  • Fantusz
    Nem mondanám, hogy tele vannak lengyelekkel a szerverek, inkább az a gáz, hogy sokszor alig van szerver, ami főleg akkor lehet gond, ha valaki éppen a hadjáratát szeretné csinálni.
    Pangás van, én dél körül mentem fel volt összesen 8 szerver, mind üresen, nem régen léptem ki, tömeg most sem volt.

A 35-40 millió lengyelből többen Sacred2-znek, mit a 10 millió magyarból - ezen nem kell meglepődni, de ők sem özönlik el a szervereket
  • TGWH
    Jah tudom. Én meg lengyel szerverekre szoktam menni, mert van olyan, hogy a magyar szerverek bugzanak, lengyelen meg lagg nélkül megyek...
    Majd a kieg után megyek, ha singleben kitapasztaltam az új karit.
    Most nagyon rám jött hogy felmenjek open netre az első résszel :D GYERTEK SACRED 1-EZNI!!! :D
  • Atwa
    GYERTEK MÁR ZÁRT NETRE ! a csehek meg a lengyelek foglalják el szinte az összes szervert
  • Atwa
    oké,köszi,igazából nagy probléma nem volt vele
  • Fantusz
    Bug, bárkivel megtörténhet.
    Ilyenkor jó esetben a harci vetődés (sprint, árnylépés) után tud mozogni normálisan a karakter, ha nem akkor csak a ki-be lépés segít.
    Okát nem tudom, de nem egyedi eset másnál is előfordulhat nem csak nálad.
  • Atwa
    szerintem 5000 forint nem pénz érte,ha tényleg annyiba fog kerülni
  • Csokis
    CD Galaxis-ban kértem előrendelési értesítőt az Ice & Blood kiegészítőre. Úgy gondolom, hogy meg fogom venni a megjelenésekor Novemberben.
  • Atwa
    24es az árnyharcosom,eddig semmi probléma nem volt vele,és most már másodszorra történik meg az ,hogy egy idő után nem bír tovább menni,kattintgathatok bárhova,de pl. harci vetődéssel simán arrébb ugrik (zárt netes karakter),szerintetek mi lehet a probléma ?
  • TGWH
    Na miért nem ír ide senki? :D
  • Fantusz
    Nekem az volt a meglátásom, hogy singleben lényegesen könnyebb a játék, mint zárt neten, így aki csak offline módban játszik sokkal több "lazsálást" enged a játék, mint az online játék.
    Ilyen pl. a driád kéregbőr erősítése is, zárt neten a módosítások nélkül szinte semmit nem ér.

Talajlándzsák: a természetes mágia képességek közül egy erős támadó képesség lenne, ami főleg bossok ellen lenne hatásos.
    A feltételes mód nem véletlen, a természetes mágiát végig maxolni a talajlándzsák, és a kéregbőr miatt majdhogynem öngyilkosság, "mezei" ellenfelek ellen a talajlándzsák maxra fejlesztve is elég kis hatékonyságú CA marad.
  • Braveheart
    Köszi... remélem a teljesítményen is fog javítani egy kicsit (+ 15 fps :D )
  • wedge31
    Nekem nem hiányzott az alku.

#8678 Igen jót töltesz.
  • Nyugis
    okés. és ha kihagyom az alkut? ugyanis a hatékonyabb észlelést már felvettem?
  • Braveheart
    Patchről vélemény? Jó lesz nekem az amit töltök? Azt hittem legalább a patchelés olajozottan fog menni, de nem... kipróbáltam, nagyon szaggat, és tele van buggal az alap verzióm...
  • wedge31
    Az alku és hatékony észlelés szabadon választható ha neked az jön be pakolj arra.

Az alkat meg szerintem alap ,nagyon fontos ne hagyd ki semiképp egy dridnál.
  • Nyugis
    viszont a kéregbőrt hogy tudtad fejleszteni ha nincs rá fókuszod? érdemes egyáltalán úgy? és az alkat? annak van értelme? én mondjuk az alkura gondoltam, mert úgy sokkalta jobb sárga cuccok jönnek a kereskedőktől már alacsonyabb szinten is.
    A képet pedig KÜLÖN köszönöm! kifejezetten sokat segítettél Vele!!
  • wedge31
    A kéregbör nagyon állat csak ajánlani tudom.
    Koncentrácio meg kell ha akarod a két erösitést egyszerre.

Én igy csináltam ,nem volt vele gond ,de biztos lehetne jobban is....
  • Nyugis
    tehát akkor amiket leírtál az a pusztító lökés választható okosságai? prima! :D
    és a kéregbőr, az kell? mert ahhoz szerintem akkor kell a koncentráció.
    van annak értelme? mert ha a kéregbőrt elkezdem tápolni akkor előbb vagy utáóbb érdemes felvenni a hozzá tartozó "fókuszt" is.
  • Braveheart
    Hali! Sikerült felraknom az eredeti hun feliratos játékot... melyik patchet ajánljátok? Épp töltök egy kb 1 gb-os sacred2-hu-2.40 patchet, az jó lesz? Előbb kipróbáltam egy international 2.40-et, de nem ment fel...
  • wedge31
    Harcmüvészetek magyarul és igen ha igy nézed a pusztitó lökésnél B ,B ,B a fejlesztés.
  • Nyugis
    a CA- az a runák által választható runkánként három lehetőség (A és B)?