10030
  • huhuhorgasz
    ja és még egy kérdés. Inte Core 2 Duo E7400-as procim van, 2Gb ram és radeon hd3870 512Mb-os videokari. Ha pl megtunkolom a gépet még 2gb ram-al akkor mit gondoltok feljebb bírnám húzni a grafikát physx nélkül csutkára?
  • huhuhorgasz
    na ha minden jól megy akkor ma én is tolom egy kicsit, de ez még nem tuti. Én még csak lvl 12-13-nál tartok az árnyharcosommal. De igérem belehúzok. Minden esélyem megvan a gyors fejlődésre. Tunkolom a karit.

Egy kérdés. Ki mit ajánlana a Tükröző kisugárzás 3 módosítójának? Még nem tudtam dönteni ez ügyben.

A Zan-nal átélt bugról meg annyit, hogy azt hittem csak mi jártunk így, de ezek szerint Ogmog is. Na de sebaj.

Az árnyasom szokás szerint halt már egyszer, mért is ne legyen egy kobold bandában egy lvl 38-as bandita. Nem is értem mért nem sikerül belenyugodnom a dologba. :D
  • Zan
    Nos,kezd alakulni a dolog...!:)Így lvl 20 környékén már nagyon szépen lehet nyírni vele,egy kicsi odafigyelés azért persze kell,nem csak úgy hübele-balázs módján,mert azért azt még nem bírja!Viszont kinyírtam Terust meg a légióját,ami azért nem olyan könnyű!Mé mindig nem haltam,remélhetőleg nem is fogok!:)Mondjuk azért néha voltam már nagyon a halál torkában,de sikerült mindig megúszni!Olyan cuccok este ma este,csak űgy ömlött a jó cucc....holnap linkelek egy két képet a karimról,és a cuccairól is...!
  • TGWH
    #8814-ben leírtam hogy mivel érhetsz el 66%-nál jobb találati esélyt.
  • Fantusz
    Kell a magas sebzés, de ugyanilyen fontos a védelem is.

Messze áll tőlem a templomőr, általánosságban mondom, hogy a gyorsaságismeret is lehet nagyon hasznos képesség: növeli a támadó és a védelmi értéket, a gyorsabb futás csupán kis ráadás. (ajánlott végiggondolni milyen képességeket szán a játékos a karakterének)
  • Zan
    Én is erre tippelek...!Most este toltam egy kicsit,elértem végre,hogy a harci riadó erősítéssé váljon,már nagyon kellett,mert nagyon nem volt támadóértékem még!Mit ajánlasz amúgy,hogyan osszam szét a tulajdonságpontjaimat még az elején?Most egy darabig az erőre toltam,hogy valami támadóértékem legyen,már mert elég idegesítő tud lenni,ha 66%-osan találod csak el az ellent...!Szóval azt toltam,most már 85%-osan találok,harci erősítés mellet,ami már azért elfogadható szint!Most a következő amit ki fogok gyúrni,azok a T-lepel buffjai!A legfontosabb,hogy sebezzen az is!Tulajdonképpen rájöttem,hogy ebben a játékban,de végül is majdnem minden hackn'shash rpg-ben.Szóval a legfontosabb,hogy egy méteren belül tudjak osztani nagy dmg-ket...!Ezt kell elérni!
  • envoka
    Erre magam sem jöttem rá.
    Karakterszint, "Harctudomány" képesség és a beolvasott CA-k befolyásolják szerintem hogy a lándzsák hányszor jönnek elő.
    Egyébként a reg. idejétől nem kell annyira tartani, egy-két ellenfélnél úgysem használja az ember, bossoknál és tömegben meg általában elég egyszer elsütni. Amúgy nálam mire kijön az összes lándzsa, majdnem újra tudnám használni, de kétszer egymás után nem szoktam elsütni, nincs rá szükség.
  • Zan
    Neked hogyan sebez ilye sokszor a landzsa?Metz nekem egy cast alatt csak 2x szur,neked meg ugy latom tobbszor.Vagy mivel sebzed ennyiszer egymas utan ilyem sokszor ennyire gyorsan???
  • bepe79
    lvl12 lett a High Elf-em, elég sok mellékküldit megcsináltam, és most értem az első nagy(obb) városba:

• Fantusz
    Az alku nem fölösleges képesség, később jó szolgálatot tesz.
    A mágusbot ismeret felvételéről megoszlanak a vélemények, én pl. hasznos, de nem létfontosságú képességnek tartom.

Amire érdemes még minél hamarabb áldozni az a koncentráció és az arcania fókusz.
    Koncentrációval lehet két erősítést használni, kristálybőr a páncélt erősíti a ragyogó erőnlét a CA-k reg idejét csökkenti, és növeli az életerő regenerációt.

Jeges elfhez szükséges némi ügyesség a játékos részéről, a jeges tüskéket lehetséges kötegben, egy irányba dobni, bossok ellen az a leghatékonyabb támadóképesség.

Misztikus viharhívő ismeretet ajánlott végig maxolni a sebzésnövelés érdekében, erősítéseket leszámítva a többi CA-ra csak egy-egy runát érdemes felrakni, a sebzésnövelés mellett a reg idők fél másodperc alá szorítása a cél.
  • bepe79
  • bepe79
    Toltam most délelőtt, lvl10 lett a High Elf-em (Multiplayer / Closed Net) Mystic Stormite (jeges varázslatok) ágra fejlesztve, azon belül is az Ice Shard-ra megyek rá. (: Az eleje kicsit szenvedős volt, mert felvettem a Bargaining / Kereskedés skill-t is, de valamit valamiért.
    Most így néz ki:

• envoka
    A templomőr karakterfejlesztésekhez egy újabb videó került fel :
    A sokak által nem kedvelt Erdei őr / platina fokozaton.
    Link
  • Fantusz
    Jeges elfen 103-as, nem dicsérem túl, mert nióbiumra még enyhén szólva harmatos.
    Sárkányok ellen a jegesnek nem kellene, hogy gondja legyen, néhány minibosst viszont jobb békén hagyni.
    Egyik ilyen természetesen a Fagyúr, hacsak nincs ősi mágia szakértelmed körbe röhögi a jeges tüskéidet, a másik miniboss Méregúr - ő is furcsa szerzet, elvileg nem szereti a tüzet, de ennek ellenére nagyon sok tüzes elf skalpja is ott fityeg az övén, méreggel, mágiával és faggyal szemben pedig még nagyobb az ellenállása.
    Elfeknél a védelem a sarkallatos pont, ha gyenge bármelyik miniboss lehet veszélyes, támadásban ha jól van felesztve sárkányoknak 1-2 köteg jeges tüske halálos lehet.
  • bepe79
    Indítottam egy High Elf-et Multiplayer / Closed Net-en, Stormite Lore-ra szakosodva (ice / jég varázslatok). A Stormite CA-csoportból főleg (majdhogynem kizárólag) a Thorns-t fogom tápolni / tápolom, és a lvl lépésnél a pontok meg mennek a Stamina-ra (CA regen csökkentés), és az Intelligence-re. Botos lesz, 1 pontot kap majd a staff lore, hogy megkapja a kari a módosítókat, és mehet a mystic stormite lore és a stormite focus az egekig. Ez így egy elég jó kis build, ebben még nem csalódtam, kíváncsi leszek, hogyha elviszem jó sokáig, akkor most hogy állja majd meg a helyét mini-boss-oknál és a sárkányoknál.
  • Zan
    Ok.Akkor most egyenlőre nem fogok rakni rá!:)

Viszont kardot használok,annak módja szerint fel is vettem a kardhasználatot,csak még kevés van rajta.Még lehet,hogy sok hülyeséget fogok csinálni,de majd csak rájövök hogyan kell...!
  • TGWH
    Huhhh... nem úgy kell fejleszteni, hogy sok ca-t pakolsz rá, hanem hogy alacsony legyen a reg.time. Ha fejszét használsz, akkor nyeles fegyver használat képesség is kell, attól nő a találati esély, meg a gyűrűkkel.
  • Fantusz
    Ott van melletted huhuhorász kolléga, a reg idő csökkentésben ő is tud segíteni.

Kb. az a titok nyitja, hogy 1-1 runát szabad csak minden képességre rárakni, a többit majd a felszerelések (páncél, fegyver, ékszerek) adják.
    Páncélismeret növelésével is lehet reg időket csökkenteni, szakértelmet csak a ténylegesen képességekre adott 75 ponttal lehet elérni, de az értéket lehet növelni plusz minden képesség cuccokkal - ehhez meg elfogadható szintű alku szükséges.

Egy karaktert többféleképpen lehet jó irányba vinni, persze jól jön a tapasztaltabbak tanácsa is.

Amikor CA-ból erősítés lesz, az annyit jelent, hogy a hatás állandó lehet, hatékonysága majd idővel erősödik.
    Egy-egy képesség akkor ugrik nagyot, ha szakértő szintre fejleszted, ehhez bizony minimum 75ös szintet kell elérni.
  • envoka
    Én is jártam már így egyszer, hogy a kobold törzsfőnököt kétszer vertem le.
    A templomőr fejlesztését már jó régen kezdtem, ha jól emlékszem lvl. 13 -nál megvolt a harci riadó erősítés. A lándzsákat csak utána kezdtem nyomni. A reg. időt nem tudom pontosan, már rég láttam a karakterem.
    A templomőrrel az elején elég nehéz a játék, sokan talán ezért nem is szeretik (főleg ha rossz irányba fejlesztik), igazából arany közepe-vége felé hozza a formáját.
  • Zan
    Ja egy valamit elfelejtettem megosztani a nagyérdeművel:D!

Horgasszal toltuk d.u. és elmentünk kinyírni a kobold törzsfőnököt!Kb. 30 kobold megölésénél tartottunk amikor megjelent a boss..ok,horgasz mondta,hogy érdekes,mert még ki sem nyírtunk elegendő koboldot...mindegy levertük.Erre amikor utána még kinyírtuk a maradék koboldot,megjelent még egyszer...:D:D:D!Kérdeztem,hogy ez gyakori-e;mondta,hogy most látott ekkora bugot először!LOL!Minden esetre mókás volt a maga nemében:D:D!

Valakinek volt már ilyen?
  • Zan
    Ogmog,megint csak hozzád fordulok:)!
    Figy,most felhúztam lvl 13 ra a a kutyát,egyenlőre Lvl 10-en van a T-energia lepel,meg a Lándzsa is.A lándzsa buffjai is megvannak,most gyúrom a harci riadót,hogy erősítés legyen!Ha már itt tartunk,mennyi ideig tart,ha majd erősítés lesz belőle?Mert egyenlőre a 66%-os találati aránnyal eléggo kitörölhetem a seggemet,ha a légiós küldibe akarnék belevágni!A csontikat még csak huhuhorgásszal bírom legyűrni,egyedül még túl nagy falatok.Szóval most már nagyon várom,hogy ki tudjam fejleszteni a harci erősítést,emiatt is,meg más miatt is.viszont csak azért szívom a fogamat,mert nagyon sok még a regenerációs idő a lándzsánál és erre még rárak +120 %-ot a lepel...!Ami elég szar így még az elején...remélem később már majd nem fogom érezni!Csak úgy kíváncsiságból,neked mennyi a regenerációs ideje a lándzsáknak?Nekem most még fél perc,ami még tényleg nagyon sok..!Koncentrációt is felvettem,mert az kelleni fog,hogy a lepel mellett tudjam használni a harci aurát!
    Szóval egyenlőre így haladok,a harci kiegészítő mit csinál?mert az előző karimnál aki távolsági fegyveres lett volna felvettem azt a skillt,de annyit csinált,hogy egyszer lőtt egy erősebbet és kész...szóval nem értem mire jó!Vagy közelharcban más van?

• Csokis
    Nem olvasod a hivatalos fórumot? Nem lesz több patch az alapjátékhoz. Az utolsó marad a 2.43.0!

"Main game "Fallen Angel"

• Will more patches follow soon?
    Sadly due of the insolvency of Ascaron, the developer team is not available for patches anymore."
  • bepe79
    A Sacred 2: Ice and Blood kiegészítő még nem elérhető, így hiába várom egyelőre, hogy a Dragon Mage karakterrel játszhassak, lehet, hogy ma este indítok egy High Elf varázsló karit bottal, mert megint mágusra vágyom valamiért. :) Jó lenne, hogyha a kieg-hez tartozó patch-et az alap Sacred 2-höz is elérhetővé tennék, ugyanis nem azért adtam ki pénzt érte, hogy egy darabig legyen support, utána meg csak akkor, hogyha megveszem a kieget is...
  • envoka
    Úgy ahogy mondod.
    Cuccokat nem szoktam megtartani, ami már nem kell, eladom.
  • Zan
    A másik kérdés pedig az lenne,hogy a harci aura neked hogyhogy erősítés?csak mert nálam egy skill csak...!vagy úgy csinálod,hogy a 3 buffként azt választod,hogy ideiglenes formában tartós erősítéssé alakuljon?

Esetleg nincs valami kezdő cuccod számomra:D?Bocs a lejmolásért,csak érdeklődök:)!
  • envoka
    Bármelyik ellenfél dobhatja, akár egy sima mezei patkány is. Ez véletlenszerű.
    Az hogy kardot vagy nyeles fegyvert használ, mindegy... nekem jobban tetszett a nyeles fegyver.
  • Zan
    Még két kérdés:

Ez a Grimwald őrzője cucc merre leledzik?Ez valami quest tárgy,vagy csak esett egy aranyon is meg platinán is?:D
  • Zan
    Te egy állat vagy!Szerintem akkor valami ilyesmit fogok én is csinálni,a mostani meg megy a kukába.Csak szerintem én inkább kardos leszek,mert ez a szálfegyveres dolog nem annyira nem tetszik nekem,amúgy a karid maga elég pro!Grat!
  • Csokis
    Ha valaki idehaza vásárolta, akkor csak a magyarral játszhat. Ez valószínűleg legalább 90%. A legújabb patch a 2.43.0, amire vagy a játék mappájában található Sacred2Updater.exe elindításával tudsz frissíteni vagy letöltöd innen, KATT!
  • Braveheart
    Játszik vki magyar verzióval? Melyik a legújabb patch hozzá? Eredetim van de egy szervert sem látok... Nemrég felraktam egy pár száz megásat, lehet már van újabb?
  • envoka
    Zárt neten lvl. 120-as most a templomőr karakterem (idő hiányában jelenleg hanyagolom a játékot). Ha jól van fejlesztve, állítom erősebb mint egy árnyharcos, és tömegben hatékonyabb is.
    Link
  • Zan
    Oké ezt értem,nem is akarok menni Nóbiumre Aranyra meg Platinára sem,csak az a baj,hogy nem ezért nem tudok bemenni,mivel egy csomó ezüst és bronz fokozatos szerót sem enged,azok is szürkék,olyan mintha lenne már egy 2.40-valahanyas patch,ami híján nem enged be máshová!Szóval nem értem én ezt!
  • Fantusz
    Annyit korrigálnék, hogy a goblinok 112-esnél kezdődnek, a falnál már 118-as ellenfelek vannak, az orkok 120-122-esek nióbiumon akkor is, ha a karakter szintje csak 80-as.
  • Fantusz
    Bronz - ezüst - arany - platina - nióbium szerverek vannak.
    Kezdő karakterrel be lehet lépni bronz és ezüst szerverekre, az meg a te érdeked is, hogy ne menj oda, ahol valójában semmi keresnivalód nincs (niobiumun 121es a legkisebb goblin is, mit akrnál ott egy 40-50es karakterrel)
    Bronz fokozatot leszámítva (az egy gyakorlópálya nagyon kezdőknek), ha megcsinálod a hadjáratot egyel nehezebb fokozatú szerver is beenged, egyébként 60as szinten mehetsz csak arany, 100as szinten platina szerverekre.
    Kitartó hadjáratozással már 60as szint körül ott lehetsz platinán, de nem érdemes rohanni, főleg nem nióbiumra, ott 100as szint alatt nem sok keresnivaló van.
  • Zan
    Azt nem értem,hogy miért van az hogy fel van patchelve a game 2.43-ra,de mégis az van,hogy amikor belépek a zárt netre csak egy pár szobát látok,mert a többi szürke és ha a jobb oldalon,a szerver neve mellett lévő kis villám ikonra rámegyek kiírja,hogy nem kompatibilis a játék verziószámom,ezért nem tudok oda bemenni!Ez most mért van????Elvileg a legújabb patch van fent nekem,nem?Vagy azok még korábbiak?Amikor csak a 2.4 es volt fent,akkor meg egyáltalán nem tudtam sehová belépni....!Kezd elegem lenni!
  • Zan
    Nos!Most megyek gamelni,de előtte még csak annyit,hogy nem tudom mi lesz ebből a kariból,mert tényleg lehet nem volt jó választás!De majd kiderül,mert most elkezdem gyúrni,aztán ha nem akar nagyon kibújni a macska a zsákjából,szarom le és újra kezdem!
  • Fantusz
    Felmászol zárt netre, csinálsz egy karit, s megnézed ezüst szervereken vannak-e hozzád hasonlók, s belépsz.
    Dumálni persze lehet nagyobbacskákkal is, de a játékban lényeges lehet, hogy ha mód van rá fölöslegeen ne halj meg - ne próbáld magad nagyokkal együtt harcolva "húzatni", esetleg küldetésleadásoknál némi XP-t begyűjthetsz.
  • huhuhorgasz
    A játék 1. szakasza mindenképpen 20.-30. szinten kezdődik. Onnan kezd a karakter igazán fejlődni. utána ha az ember átmegy aranyra sokkal izgalmasabbak a cuccok és az ellenfelek. Majd platina és nióbium. Na ott már kiderül, hogy mire is képes a karaktered. De a kitartás a lényeg. Nem szabad feladni az elején, mert a játék java csak később jön.
  • Gubberx
    Megvettem én is az eredetit, valaki multi? :D
  • TGWH
    Minden karakter lehet jó, azon meg ne csodálkozz h lvl 7-en béna... minden kari béna és könnyen sebezhető kb. a 20. szintig. Egy képességcsoportra gyúrj csak, jó alacsony visszatöltési időkkel, megfelelő képességekkel és nem lesz gond.