10050
  • NiGhTM4R3
    1, Ennyire nem lehetek vak, hogy a francba kell aktiválni a skilleket?

Alul kicsit jobbra a panelban van két kör ahova lehet a skilleket pakolni, akármivel kattintok rá nem akar aktiválódni..

2, Istenség választásnak tulajdonképpen semmi jelentősége, csak azt a spec. képességet kapjuk? (tehát én a háború istenét választottam ami megzavarja a katonákat, rátámadnak a saját társaikra is)
    Szóval történetet, karaktert nem befolyásol?

3, van valami amivel növelni lehet a betűméretet, a hátizsákom tartalmát? nincs baja a szememnek de néha közel kell hajolnom annyira pici a leírás (1680x1050 felbontásom)
  • DORSANAX
    International full patch, szerintem jó, nekem az Ice and Blood kieg lemezén is ez volt mellékelve. (a CE alapjátékomhoz is jó volt)
    Ez egy több, mint 1GB-os international patch és a magyar bolti alapjátékomhoz is jó volt (v2.0.2_v2.40-ig), bár természetesen nem arról a linkről töltöttem le, amit ajánlottam...

• cSuwwi
    csak kérdés hogy jó is-e, mert régen külön volt minden nyelvhez, így a magyarhoz is
    most jó, hogy anno bespájzoltam, mert hirtelenjében én se találtam ilyen HU patchet
  • DORSANAX
    Bocsi, itt egy link a full international patch ügyben, mert az előző nem működik:
    Ezen az oldalon megtalálod
  • DORSANAX
    Ez a legjobb megoldás

Full international patch...
  • DORSANAX
    Már nem tudtam szerkeszteni, de van egy Sacred 2 Patch v2.0.2 to v2.34.0-ig verzió is:
    Ez lenne az...
  • DORSANAX
    Íme itt van például...
  • haata
    Segítség kellene: 2.02. verzióm van, eredeti. Sehonnan nem tudom leszedni hozzá az első patchet, mindenhonnan törölték.
    Tudna valaki egy működő linket ajánlani?
  • Fehercsoki
    MÉGSEM jelenik meg a Sacred 3. Helyette egy lineáris konzolos sacred névhez egyáltalán nem méltó valamit adnak ki.
  • grebber
    A PAX Prime -on mutatják be a Sacred 3-at! Augusztus 31 és szeptember 2 között lesz a rendezvény.
  • DORSANAX
    RaveAir-től valószínűleg megkapod a global.res fájlt hozzá, amit csak ki kell cserélned...
  • gyuri860213
    sziasztok.
    angol játékhoz kellenének a magyar nyelvi fájlok. Tud valaki linket adni esetleg? keresgéltem neten de semmi. Köszönöm.
  • grebber
    Sacred 3: Sacred Citadel még előtte!

Az Ascaron hamuvá égetése után gyorsan bejelentették azért biztonságképp a Sacred 3-at Deep Silver-ék. De még előtte jön a régi stílusban oldal-szkrollozós Sacred Citadel. A vikingek módjára 3 harcos fog össze, hogy megvédjék a gonosz Lakmár Morgella elől a Szalonnás Lángost. Akció-bunyó lesz. Játszható karakterek: Safiri Warrior, Ancarian Ranger, Khukuri Shaman. Lovagolhatunk szörnyeket, irányíthatunk háborús gépeket és költhetjük a pénzünket a boltokban. Dupla ugrások, kombók és mindhárom karakter részéről Dual-Wield cserélhető fegyók várnak.

info: Hardwired
  • DORSANAX

Játszottam sokat a Sacred 1-el is, de nem is emlékeztem már erre az ending videóra.

Lényegtelen, jelenleg a monoton Dio3 mellet a Sacred 2-vel játszom. Mostanában telepítettem újra az alapjátékot az Ice & Blood kiegészítővel. Ezt legalább (single) normálisan játszhatom, mint azt említettem...
  • wedge31
    Az biztos, mivel egy az egyben a Sacred 1 ending videója.
  • DORSANAX

Kicsit szegényházi kinézete van ennek a First Trailer-nek...
  • grebber
    Nem igen emlékszem már semmire a német nyelvből,de mintha azt irnák az oldalon hogy Sacred 3 Prologe tehát szerintem csak valami felvezető.
  • wedge31
    Ez lett a Sacred 3-ból?...
  • grebber
    Sacred Citadel Oldalnézetes Sacred.

• DORSANAX
    Igen, olvastam valamelyik fórumon, hogy majd akkor indul újra a Sacred 2 is a szerveren/szervereken...
  • grebber
    Sacred 3 - Augusztus 7-én mutatkozik be?
  • Arnibal
    Nagyon köszönöm a segítségedet.
  • DORSANAX
    Sajnos a magyar verzióra nem telepíthető a kiegészítő.
    A gold verzió is angol, viszont RaveAir itt ezen a fórumon írta, hogy esetleg elérhetővé tenne majd a jövőben egy vegyes magyar-angol global.res fájlt, ami az alap karaktereire vonatkozó, valamint a Dragon Mage (kieg karaktere) részbeni magyarítását tartalmazza.

Próbálj meg a fenti fórumon írni neki, talán segít, ő fordítja/fordította a játékot...
  • Arnibal
    A kieget még mindig nem lehet a magyar alap mellé feltelepíteni?Meg érdekelne még az is hogy a goldot lehet magyar nyelvű verzióba kapni.Én eddig nem találtam sehol.Amugy Dio3 al kapcsolatban sajnos teljesen igazad van.
  • DORSANAX
    Csak jelezném, hogy most telepítettem az alap + kiegészítőt, normálisan és probléma nélkül tudtam regisztrálni...

Off:
    Én is megvettem a Dio3-at, de csalódnom kellett, mert minden az AH és a RMAH-röl szól a játékban.
    Gold, gold, pénz és pénz.(!)
    Blizzard rémálom és pénzhajhászás az egész játék, farmolni kell a végtelenségig, hogy milliókért felszereld a karakteredet, saját elképzeléseidet nem igazán tudod igazán a karaktered fejlesztésében megvalósítani.

Elsőre, másodikra még nem volt unalmas megölni Diablo-t, de ahhoz, hogy magasabb szintre lépj, rengeteg arany kell, ráadásul monoton és unalmas újra ugyanazokon a helyeken, csak a farmolás érdekében gyakni az ellent...

Csak azért írtam röviden erről, mert szerény véleményem szerint a Sacred 2 még mindég élvezetesebb, karakterfejlesztését tekintve korrektebb játék, mint az epekedve várt Dio3, annak ellenére, hogy a progi optimális futtatása kicsit rázós...
  • Arnibal
    Értem.Akkor csak nálam van valami bibi.Nekem is furcsa volt,hogy hogy csinálhatnak ilyet,de ha másnak sikerült aktiválni akkor én vagyok a béna.Elnézéseteket kérem a téves infóért.Azt tudni meddig nem lesz multi?Remélem nem úgy mint a hellgate londonnál volt:)
    Többek közt azt is megvettem eredetibe és be is nyaltam:).Remélem a Dio3 al nem járok így.
  • DORSANAX
    Ezt a hozzászólást vártam...(!)
    Nekem van CE + Ice & Blood eredeti, sőt az eredeti magyar alapjáték kiadás is.
    Jelenleg nincs telepítve most egyik sem, mert nyomom a D3-at, de azt azért nem hinném, hogy a single játékhoz ne lehessen regisztrálni és az emberek számára így teljesen használhatatlanná tették volna a játékot.

Azt hallottam ugyan, hogy új szerverekre várnak, illetve átmenetileg nincs multi, de elképzelhetetlen volt számomra is, hogy még regisztrálni se lehessen a játékot.
  • Blackman
    nem tudom én most telepítettem fel és sikerült aktiválnom
  • Arnibal
    Hát,nem akarok senkit sem elkeseríteni,de nagyon úgy néz ki,hogy megszüntették a szervereket.Aki megvette eredetibe most dobhatja ki a kukába ugyanis nem lehet aktiválni a játékot!Warez verziók szarok az eredetit meg nem lehet elindítani.Csak gratulálni tudok nekik.
  • Arnibal
    Gyerekek nem tudja valaki mi van a szerverekkel?Miért nem lehet rácsatlakozni?Win 7 van a gépen eddig tök jól ment.:(
  • nigthden
    De eddig nem volt ilyen bajom vele... csak az uj gepen ija ki...:(
  • Although
    Legegyszerűbb hogy 2e-ért megveszed a boltba és aktiválod.
  • nigthden
    Ezmi?:(

http://imageshack.us/photo/my-images/534/captureffo.png/
  • JethroHUN
    Warez verzióval lehet valahogy játszani? Leszedtem a magyart, 12Gb volt... Felraktam, patcheltem, de hibával el sem indul. Kipróbálnám unalomból, vagy nem is érdemes görcsölnöm vele? Meddig kell patchelni, amihez van crack és elindul?
  • grebber
    Ja akkor semmi nekem a multi sem vonzott.
  • Fantusz
    Arany, platina, niobium szerverekre úgy lehet tovább lépni, ha a főküldetést megcsinálja a játékos, vagy elér egy meghatározott szintet.
    A főküldetés teljesítése nélkül arany szerverre 60-as szinten engedik át a játékost, viszont ezüstön 50es szint fölött már eléggé korlázozva vannak a lehetőségek (feltételezve a magas túlélési bónusz meglétét).
    Teljesítve a főküldetést, lehet menni arany fokozatra akár 40-es szintű karakterrel is, de nem kötelező (miért ne mennél, ha lehetséges?)
    Azt azért nem árt tudni, hogy a nehezebb fokozaton nem feltétlenül több az XP, pl. az "arany goblinok" nem igazán versenyképesek az "ezüst orkokkal", de az azonos szintű tárgyak jobb bónuszokat adnak, a kovács-tudomány is erősebb a magasabb szintű szervereken.
    Itt persze most arról van szó, hogy eldöntötted, szeretnél egy erős karaktert építeni, amelyik lehetőleg nem halálozik ok nélkül...
    A gyorsabb fejlődésben segít a magas túlélési bónusz, és a lehetőleg több XPt, jobb cuccokat adó ellenfelek tömege, de azért túlvállalni sem kell a feladatot.
    Niobiumra pl. fölösleges 100-as szint alatt megérkezni, de gy 100-as karakternek nem is arany szinten kell vitézkednie.
  • grebber
    Ezt az időben kell továbblépni a pályán hogy értendő?
  • Fantusz
    Bronz legfeljebb azoknak ajánlott, akik még nem játszottak hasonló játékkal.
    Tulajdonképpen nehézségi szintet választhat a játékos, a történet semmiben nem tér el (legfeljebb a válaszott karaktert miatti minimális eltérések lehetnek)

Bronzon játszva az ellenfelek szintje tudtommal nem magasabb, mint a karakter szintje, kevesebb XP, gyengébb itemek.
    Ezüstön indulva a lények szintje a túlélési bónusszal arányosan, lassan növekszik, így több XP-t, erősebb itemeket dombnak.
    Karakterhalálozás esetén a lények szintje visszaesik a karakter szintjére (lenullázodik a túlélési bónusz), a gyors fejlődés kulcsa, hogy a karakter ne haljon meg soha, és időben kell tovább lépni a következő pályákra (ezüst-arany-platina-niobium)
  • grebber
    A game elején amiket lehet választani hogy bronz ezüst szinteken nyomassuk ezek között mi a különbség?

Anno biztos leírták de nem találom sehol hogy mik a hátrányok/előnyök!
  • hevesike
    Fel tudja telepíteni, de csak a te nevedben játszhat netem (mármint, ha regisztráltál).