10030
-
huhuhorgasz #8910 fú hallod én már el is felejtettem. Azt hiszem, hogy 37-es vagyok. Nem lehetek sokkal több. Átmentél már aranyra? -
#8909 Nem tudom én sem....mostanában nem volt időm gamelni,de azért fórumra írnék,csak mivel senki nem írt semmit,ezért én meg lusta voltan nekikezdeni csak úgy írni:)!
Hol tartasz huhu?Én most Lvl 42 kb. -
huhuhorgasz #8908 Mi a helyzet emberek? nagyon kihalt a fórum -
#8907 A 200 is elérhetö sok szabadidövel. -
hammerGT #8906 A karakternek akkor, lesz ideje "kiteljesedni"? Mert elkezdtem ezüst szinten és 62-es szintig fejlődtem, és attól még messze van a 200. De ha még van az arany, platina, meg niobiuom akkor egy 150-es szintet el lehet érni minimum ugye ha szépen hentelem a hostile-okat és csinálom a feladatokat.. :D:D -
#8905 Még lesz platina és niobium. -
hammerGT #8904 Hogy ha az arany nehézségi fokon is végig vittem a játékot single player ben azután lesz még lehetőség más nehézségi fokon is? -
#8903 hmm akkor valamire nagyon rosszul emlékeztem :D köszi -
hevesike #8902 Halott harcosból csak fókusz van. -
#8901 Még egy kérdés :) Az bug hogy már lvl 30 vagyok de a halott harcos ismeret még mindíg nem jelent meg választható képességként csak a halott harcos fókusz? :S csillagúr-ból ott van mindkettő de a halott harcosból nem :S -
#8900 nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget :) -
#8899 A mentéseket a doumentumok mappába. -
Csokis #8898 Vista/Win7 alatt itt: C:\Users\felhasználói név\Saved Games\Ascaron Entertainment\Sacred 2\ -
#8897 A single player mentéseket hol tárolja a game illetve a screenshotokat? -
-
#8895 A hétvégén nem vagyok,de a jövő héten igen,már a hét elejétől!Most lvl 40-en vagyok!Polipna lőttek,ez érdekes volt...:),gyakorlatilag hozzám sem tudott érni,csak a pajzsomat nyalogatta,de mivel az már tegnap óta a harc közben is regenerálódik,nem igazán tudott vele mit kezdeni.Most megyek a szeráf szigetre!
Egy pár kép(sajnos nagyon le kellett butítanom őket,de azéért remélem látszik a lényeg!):
Hát igen az a két halál,ha nem lett volna...ez van!
-
valaminick #8894 oké csak 2 kérdés lett.
és hogyan? mit kell hova másolni stb -
#8893 Lehet, de a mentett állásnak a peccselése egyforma kell legyen az újrarakott gémével. -
valaminick #8892 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy el lehet a karaktert illetve az állást menteni úgy, hogy ha újrarakom a rendszert tudjam folytatni?
köszi -
huhuhorgasz #8891 Zan!
össze kellene fussunk. Szereztem neked set cuccokat. igaz nagyobbak int te, de remélem tudod használni valamelyiket. -
huhuhorgasz #8890 Amit fantusz írt valóban igaz. Nekem az volt a lényeg, hogy eltűnjön a bronz szint. Így mehetek aranyra amikor akarok. Ezüstön is találok természetesen olyan ellenfeleket amik bandában bepiríthatnak. A hadjárat tulajdonképpen nekem egy visszajelzés, hogy mennyire bírja a karim az adott pályák ellenfeleit. Pl a kutyusok, ha sokan vannak akkor problémát tudnak jelenteni. -
#8889 Hümm:)!
Huhu te egy állat vagy....ezt mindet végig vitted pár óra alatt?:DJó,mondjuk gondolom mindent tudsz már,hogy mi merre van!NA DE AKKOR IS!Azért ez sok!
OFF:
Bár emlékszem,a Diablo 2-t,ha meg volt az összes szükséges waypoint-om és még ráadásul varázslóval is voltam,legnehezebb fokokozaton,kb. negyed óra alatt végig tudtam vinni,ha akartam...:)!Ha nem voltak meg a portálok,akkor fél óra! -
#8888 Amint írtam, főküldetéssel nem feltétlenül kell rohanni, de ha a cél, hogy minél előbb aranyszerverre mehess, akkor a mellékküldetéseket hanyagold, pusztán a főküldetéssel is jónéhány órányi játék áll még előtted a fináléig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Orkoknál le kell kaszabolnod egy óriáspolipot, aztán egy kis séta át a szeráfok szigetére, ahol némi lóti-futizás után leküldenek a föld alá.
Bolyongás a labirintusban, sárkány gyilkolászás, a pálya végén Carnach a főboss.
A mocsárvidéken barátságtalan élőholtak, gőték, óriásdenevérek hada vár, ha végigverekedted a pályát a Köd lesz a főellenség.
Következik a sivatag itt is a szokásos ide menj-oda menj feladatok megkoronázása a Skorpiókirály legyőzése lehet.
Tovább az őserdőbe, ez egy egyszerű pálya, csak haladni kell előre, persze boss azért lesz: Kral, a repülő démon.
Driádok szigetén ismét lótifutizás, kellemetlenkedő ellenfelek hada, végül a Kristályszörny.
Az utolsó pálya démonok és robotkutyák birodalma, itt nem kerülheted el az összecsapást a főinkvizítorral, a finálé előtt pedig a robotokat kell legyőzni.
Mindössze ennyi feladat áll még előtted ezüstön, s ha ezzel megvagy már csak a kart kell meghúznod, s kidob a szerver... -
#8887 Na...lvl 37,most már az orkokkal vagyok,benne a klánjukban,Gólem halott már egy ideje.nem tudom még mennyi van a hadjáratból,megpróbálok minél gyorsabb lenni,hogy mehessek veled aranyra! -
#8886 Erre csak azt tudom mondani, hogy zárt neten is lehet egyedül kalandozni - dokan nyitnak maguknak szervert, s jelszóval lezárják, így más nem tud belépni.
Ha meg éppen nincs kedve magányos farkast játszani adott a lehetőség másokhoz is belépni (no persze ha vannak mások, mert az is megeshet, hogy sehol-senki, főleg éjjel)
-
#8885 Igen, eredeti, de ezt a karaktert még single-ben kezdtem el, s szeretek úgy magamban kalandozgatni :)
De majd lehet, elkezdek egy új karit closed neten, ha kijön a kiegészítő. -
#8884 Hát,ha eredeti a gamed,akkor én a helyedben elkezdenék egy karit closed neten,mert ott azért mégis csak jobb a világ valahogy...!Nem tudom,én single-ben megunnám egyhamar,vagy nem tudom...!Igen Fantusz,tudom,így is gyakorta töltöm be a magányos farkas szerepét:)! -
#8883 Köszi a részletes leírást. Kiegészíteném az enyémet azzal, hogy single playerben játszom, nem multiban. -
#8882 Ezüst hadjárat végeztével karakter szinttől függetlenül felléphetsz arany szerverre (különben csak 60. szinttől enged).
Huhuhorgász "szeret" sietni, de még ezüstön is vannak megfelelő ellenfelek.
Tulajdonképpen csak annyi előnye van most, hogy az ezüst és az arany szerverek is nyitva állnak előtte, több a választási lehetősége hová lép fel, szerencsé esetben több XP-t kaphat, de ez nem törvényszerű, hogy aranyon lesz az.
Kérdésedre a válasz: el lehet kezdeni 35ös szinten is aranyon, a szerver megpróbálja hozzád igazítani az ellenfeleket, de az a veszély ismét fönt állhat, amiről Zan írt a minap.
Ezüstön már egy 35-40 szintű karakter viszonylag biztonságban van, nem nagyon húznak rá olyan ellenfelet, aminek egyetlen ütésébe belehalna, aranyon azért óvatosabban kell nyomulni, ott 60-70 szintű karakterek is mászkálnak. (ez nem indok, hogy ne menj aranyra, csak ha ilyen van akkor figyelni kell, vagy átmenni másik szerverre)
Ezüstön az elfeknél 37 (vagy 39?) lehet a legmagasabb szintű ellenfél, a pályán előrehaéadva emelkednek a lehettséges max szintek, 55ös szintig érdemes túllépni az orkokon, a pálya végén még 60as szinten is van megfelelő szintű ellenfél, 60as szint után pedig szabadok lesznek az arany szerverek is hadjárattól függetlenül.
Persze kényelmesebb ha megvan a hadjárat, s korlátozás nélkül lehet szervert választani, hadjárat nélkül platinára csak 100as szinten lehetséges továbblépni.
Platinán már nem érdemse sietni, nióbium szervereken más a világrend, ott jöhet el az igazság pillanata - mennyire erős a karakter.
Oda 100as szint alatt nem sok értelme van felmenni, ott már nem csupán a karakter szintjétől függ az ellenséges haderő, a legutolsó goblin is legalább 112es, az orkok minimum 120-122. szintűek 8-10 ezreket képesek sebezni, platina szinten már érdemesebb lassítani még a "sietősöknek" is. -
#8881 35-ös szinten érdemes már átmenni goldra?
Most pont én is itt tartok. Szeráfom sebez 1200-at kb BFG-vel, ezt sem tudom, hogy elég volna-e elkezdeni ezt a szintet. -
huhuhorgasz #8880 na lvl 35 és megvan az arany szint. Azóta halál nélkül -
#8879 ohh köszi :) nekem UK collectors edition van -
huhuhorgasz #8878 De este tolhatjuk. Én azért viszem a hadjáratot tovább, jutok ameddig jutok, közben megy a fejlődés is. Most lvl 28 vagyok. Akkor este remélem összefutunk. -
#8877 Kelet-Európa... -
#8876 EE minek a rövidítése? :D -
#8875 Én nem tudok menni, mert egyrészt csak lvl18 vagyok closed net-en, másrészt pedig az EU Lobby-ban vagyok, mert még kint vettem az UK-ban a Sacred 2-őt, amikor még kint éltem. -
#8874 Én még nem tartok a Gólemnél,mert én csak a hátas küldit csináltam meg,aztán meg egy két helybéli mellékküldiét,aztán meg fejlődgettem!Mos vagy lvl 32 -n,kinyírtam a teknőssziget boss-t(alias Méreg-úr:)).Szóval,ha gondolod,este tolhatjuk.Te most hányas szintű vagy?
Amúgy nincs itt valaki közületek,akinek még van kedve jönni játszani velünk este?Bár szerintem ez már most halott ügy,tekintetbe vévve,hogy mennyire kicsi az esélye,hogy pont lvl 30 körül jár itt valaki,pont az EE Closed netjén,és még ráadásul árny hadjáratos is..:S!De azért megkérdeztem,hátha:)! -
huhuhorgasz #8873 na cső. Tegnap én elkezdtem vinni a küldit és én is megszereztem a hátasomat. A gólemet nyírtam ki, jelenleg ott tartok. Majd meglátom, hogy ma tudom-e folytatni. Ha te is kb itt tartasz a küldiben, akkor azt kellene eröltetni, ha játszanánk.
Kösz Fantusz a teleportokat, nagyban megkönnyítetted a küldim előremenetelét. -
#8872 Figy,igen,így nem lehet játszani,nem szabad,tanultam az esetből.Viszont!annyi legyen a mentségemre,hogy én Jegecskének nem mondtam,hogy jöjjön oda segíteni...csak annyit,hogy a küldetést adja majd le!Mindegy.nem haragszom rá egyáltalán,ez van!Csak ennyit még hozzá akartam tenni.
Amúgy tegnap megvettem a járgányt,Fantusz úgyhogy köszönöm,hogy segítettél eljutni legalább az ork faluba!Onnan már csak egy félórányi játék volt és már volt is járgányom,ami nekem nagyon kellet,mert -33% ot húz le a reg.időmből,ami nagyon jól jött most! -
#8871 Az első eset elkerülhető lett volna, ha huhuhorgásszal kettesben meradtok a szigeteten.
Bemutattátok, hogy nem szabad a Sacred2-t játszani, az elfnek fölösleges volt oda menni, egyrészt ugye, ha maradnak az ellenfelek 20-22es szintűek ő nem kap XP-t, ha meg hozzá igazítja a szerver az ellenfelek szintjét, az már nektek végzetes.
Lehet együtt játszani egy szerveren is a szintkülönbségek ellenére, de csak a közös küldetésleadásnak van értelme.
A másik esetnél is elképzelhető, hgoy góliátba futottatok bele, de ebben a játékban benne van a kritikus találat esélye, a semmiből is tud egy mezei mezítlábas ellenfél hatalmasat ütni.
Fény hadjáratban van a sivatagban egy feladat, egy tekercset kell elvinni a barlangból.
A küldetésadó felhívja a figyelmet, hogy sok kincsesláda is lesz a barlangban, de ha jót akarsz magadnak, azokat hagyd békén.
Természetes, hogy ennek ellenére általában nyitogatjuk a ládálat.
Néhány múmia jelenik meg a láda kinyitásakor, általában nincs is velük gond, de néha furcsán ütnek (erről huhuhorgász tudna élménybeszámolót tartani).
Nekem a 76os driádom bonusza ment rá a sivatagi nomádok tűzcsapdájára - tizedmásodperc alatt halt be, de a 65ös elfemnek se volt esélye amikor egy barlangba lépve három démon bajnok közé esett.