10050
  • xido
    Nem csak neked:)))
  • huhuhorgasz
    Bár ha full, akkor lehet hogy nem kell. Attól függ mekkora a mérete. Ha jó nagy akkor valószínűleg tartalmazza az összes patchet.
  • huhuhorgasz
    de kell. pl alapról a 2.40-ig és utána meg a 2.40-ről 2.43-ig. a sacred2.hu-n megtalálsz mindent.
  • Ati810
    Hello.
    Azt szeretném kérdezni hogy találtam olyan patch-et hogy 2.34 full és akkor nem kell telepíteni az előzőket ?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • huhuhorgasz
    Nem tud valaki véletlenül egy olyan térképet amin a felvehető küldik helyei vannak? JPG lenne a legjobb, de az interaktív is megtenné.
  • cash888
    köszi szépen, így már világos!
  • huhuhorgasz
    lenyomod az L betűt. ott fel vannak sorolva a felvett és leadott küldik. Ami előtt vagy mögött pipa van az kész. Ahol kör van az csak felvett, de le nem adott, vagy nem teljesített küldi.

De a nagy térképen (M betű) kiválasztasz egy szürke kört a sok közül és rákattintasz, akkor az lesz az aktuális, és azt fogja mutatni a képernyő közepén lévő tájoló.

remélem ezért érthető amit írtam.
  • cash888
    sims-et ki nem állhatom, spore-t meg már játszottam... :)
    Elég tartalmas küldetések vannak a játékban. Ha elvállalok egyet és amíg nem teljesítem, elvállalom a következőt is, akkor egyszerre kettőt kell teljestenem, vagy mindig csak az aktuálisat? És hol lehet megnéznem, milyen küldetésem van éppen? Térképet le lehet tölteni a netről valahonnan?
  • huhuhorgasz
    nem, de nem is ezen van azt hiszem a hangsúly. Ha ez a vágyad akkor vagy sims vagy spore :D
  • cash888
    a játékban nem lehet a karakterem kinézetét induláskor kidolgoznom?
  • huhuhorgasz
    nekem nem lényeg hogy hogyan írja ki. Elgondolkodtatott, hogy széljárta erdő vagy széljárta erdő :D

Aztán láttam a teleportnál a helyes választ :D
  • DORSANAX
    Lehet, hogy az okozza, hogy nálam jó minden, amiről itt már írtam.
    Már nem is emlékszem, hogy melyik patchet ti felraktátok, de én nem, mert féltem tőle.
    Viszont a RaweAir által akkor éppen a pöcsben javított fájlt kicseréltem a játékban.
    Később én is felraktam a patchet, már nem emlékszem a verzió számára sajnos.
    Az volt, amelyik legyengítette az Alku-t, a karaktereket...
  • rage
    Viszont az is tuti, hogy az egyik patch óta hibásak a magyar karakterek a küldetések címeiben. Eredetileg még jó volt.
  • DORSANAX
    Tudom, mondtam, hogy vicceltem.:)
  • rage
    Nekem is eredeti :)
  • DORSANAX
    Hi-hi-hi-hí...
    Kicsit gonosz és morbid dolog jutott eszembe, nehogy valaki megsértődjön!!!
    Nekem van csak egyedül eredeti játékom.
  • DORSANAX
    Nekem is bevált, de nekem mindenhol van mindenféle karakterem.
    Kicsit késnek a válasz-reflexeim...:D
  • Fantusz
    Az Ascaron küldetés aszkétáknak való, elcseszett feladat.
    Nem elég, hogy az NPC-k helyet nem jelölik, olyan eldugott zugokba is berakták őket, ahol talán még véletlenül sem jár senki.

Kitartással, és némi csalással (ablakos mód+netről nézni a térképen holvannak az idióták) néhány napnyi kitartó játékkal össze lehet gyűjteni a munkatársakat.
    A jutalom egy egydi, narancssárga, egykezes kalapács (Stradal kalapácsa), illetve a köldetés közben két zöld gyűrűre is szert lehet tenni.
    Gyűrűk alapból gyengék, a kalapácsot meg néhány szint után kinövi a karakter, a küldetést legfeljebb a dicsőségért lehet érdemes végigcsinálni.
  • cash888
    1 hét szabadság!
    Üdv: a Főnököd!
  • huhuhorgasz
    Valaki nem tudja mi a jutalom ha összeszedem az összes munkatársat?
  • huhuhorgasz
    nincs több küldi serveren, csak a felineg miatt jobb ott játszani. Vedd meg, sokkal olcsóbb mint régebben. Nekem sincs felirat, de nem igazán hiányzik. Olvass vissza egy kicsit, tárgyalták a win7 alatti elindítást. Biztosan megy, csak valamit át kell állítani.
  • cash888
    no, elkezdtem kipróbálni a letöltött verziót, hát valami fantasztikus! főleg, hogy magyar nyelvű. szerveren meg gondolom millióval több küldetés van, asszem meg is veszem a játékot!
    Viszont még van egy kis gondom vele, de lehet csak a warez verzió miatt: mikor kiválasztom a karaktert, elindul a küldetés, de előtte egy intro van, ahol egy vén fószer beszél, nektek ott van felirat? mert nekem egyáltalán nincs...
    A másik: valaki próbálta már Win7 alatt? Elindul egyáltalán? Mert nemsokára felraknám az XP helyett.
  • rage
    Igen, nálam is pontosan így van.
  • huhuhorgasz
    Szerintem egyszerűen azért lehet, mert a játékban lehet hogy nem a magyar ékezetes Sacred betűtípus van használva. Mintha a "kicsivel írt" szövegek betűtipusa eltérne a küldiket magjelenítőtől. Így lehet hogy AZ RÜLT ogre például.
    A küldik leírásánál viszont van ékezetes betű.

Ja és hogyha csuklyás női fejes, akkor Winter edition a neve. Nekem is az van. És ahogyan írod Simplicity. Nekem bevált régóta
  • DORSANAX
    Windows XP Extended Edition
    Codename: Simplicity
    Ez van nekem...
  • DORSANAX
    Nem tudom, nálam még egy viszonylag régebbi magyar XP változat van.
    Csuklyás női fejes...
  • rage
    Angol XP.
    Lehet, amiatt van.
  • DORSANAX
    Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka, de nálam minden karakter normálisan jelenik meg.
    Már régebben is beszéltünk erről, de RaveAir sem igazán tudott rá válaszolni, hogy mi a titka, de szerintem az is beleszólhat, hogy milyen rendszert használunk.
  • rage
    Nálam még mindig hiányoznak a hosszú ő és ű betűk itt-ott a játékban.
    Erre nem jött ki valami megoldás még?
  • DORSANAX
    Nekem eredetim van, de már én is cseréltem egyszer egy javított magyarítást még régebben, amikor nem tettem fel egy patchet, de a patch magyarítási javítását kicseréltem.
    Nekem is újra kellett indítanom a gépet, mert addig nem jelent meg szöveg a játékban...
  • Zan
    Vagy ha már warez verzió,töltsd le a magyart!Nekem még anno a warezos titan quest csinálta ezt,de aztán megvettem,azzal már ment a magyarítás.
  • DORSANAX
    SPAM/OFF/WAREZ, itt az oldalon a fejünk felett, de azért indítsd újra gépedet és akkor nézd meg...
  • VLove
    Hali!

Lenne egy kérdésem.Elkezdtem játszani a Sacred 2-vel és olvastam h van hozzá magyarítás.leszedtem,átmásoltam.A hiba az ott van,mikor belépek a játékba, a menü ugye magyar.nos...ha betöltök egy mentést vagy bemegyek a beállításokba,olyan,mintha nem lenne odairva semmi,eltüntek a betük és nem látszik semmi.Vki nem tudja h mi lehet a baj?
    Elöre is köszönöm

Üdv:VLove
  • huhuhorgasz
    hát asszem a mából lesz valami.

Adjatok már tippet. Mostanában szaggat a játék. Lehet hogy újra kellene raknom a winfost. Régebben ment rendesen minden. Néha meg úgy beakad mostanában hogy igen zavaró.
  • Fantusz
    Hordár ördög nem a grafikai tunning része, azt csak a gyűjtői változatból hívható elő (sok értelme nincs).
  • Zan
    Huhu!Én most megyek fel egy cseppet tolni closedre-amúgy meg majd holnap este is leszek szerintem valamikor olyan 9-10 körül!De ha most találkozunk akkor mindegy is a holnap!:)

A 3. lemezt ne rakd fel,ha jót akarsz a vasadnak!:)Kb 10 fps minusz,ha jobb géped van!ha rosszabb,akkor felejtős!
  • hammerGT
    3. lemezen extra grafika van, tehát elindul, van még benne egy hordár ördög vagy mi a sz*r is.
  • cash888
    na csak sikerül lassan kipróbálnom a játékot...
    a 3.lemez mire való? anélkül is elindul a játék? a bolti verzió hány lemezes?
  • huhuhorgasz
    Zan!

Jó lenne veled is vagy a haveroddal X-men-el összefutnom. Volna neki pár cuccom. Alig férek a ládámban.
  • huhuhorgasz
    Fantusz!

Mi kellett neked? Coredell harci gerelye? Bár nem biztos hogy jól emlékszem rá. Ma esett egy. Ha kell írj vissza hogy mikor leszel fönt. Ja meg lucretim is van megint :D
    Csak az nincs ami kellene :D