10030
  • huhuhorgasz
    nincs több küldi serveren, csak a felineg miatt jobb ott játszani. Vedd meg, sokkal olcsóbb mint régebben. Nekem sincs felirat, de nem igazán hiányzik. Olvass vissza egy kicsit, tárgyalták a win7 alatti elindítást. Biztosan megy, csak valamit át kell állítani.
  • cash888
    no, elkezdtem kipróbálni a letöltött verziót, hát valami fantasztikus! főleg, hogy magyar nyelvű. szerveren meg gondolom millióval több küldetés van, asszem meg is veszem a játékot!
    Viszont még van egy kis gondom vele, de lehet csak a warez verzió miatt: mikor kiválasztom a karaktert, elindul a küldetés, de előtte egy intro van, ahol egy vén fószer beszél, nektek ott van felirat? mert nekem egyáltalán nincs...
    A másik: valaki próbálta már Win7 alatt? Elindul egyáltalán? Mert nemsokára felraknám az XP helyett.
  • rage
    Igen, nálam is pontosan így van.
  • huhuhorgasz
    Szerintem egyszerűen azért lehet, mert a játékban lehet hogy nem a magyar ékezetes Sacred betűtípus van használva. Mintha a "kicsivel írt" szövegek betűtipusa eltérne a küldiket magjelenítőtől. Így lehet hogy AZ RÜLT ogre például.
    A küldik leírásánál viszont van ékezetes betű.

Ja és hogyha csuklyás női fejes, akkor Winter edition a neve. Nekem is az van. És ahogyan írod Simplicity. Nekem bevált régóta
  • DORSANAX
    Windows XP Extended Edition
    Codename: Simplicity
    Ez van nekem...
  • DORSANAX
    Nem tudom, nálam még egy viszonylag régebbi magyar XP változat van.
    Csuklyás női fejes...
  • rage
    Angol XP.
    Lehet, amiatt van.
  • DORSANAX
    Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka, de nálam minden karakter normálisan jelenik meg.
    Már régebben is beszéltünk erről, de RaveAir sem igazán tudott rá válaszolni, hogy mi a titka, de szerintem az is beleszólhat, hogy milyen rendszert használunk.
  • rage
    Nálam még mindig hiányoznak a hosszú ő és ű betűk itt-ott a játékban.
    Erre nem jött ki valami megoldás még?
  • DORSANAX
    Nekem eredetim van, de már én is cseréltem egyszer egy javított magyarítást még régebben, amikor nem tettem fel egy patchet, de a patch magyarítási javítását kicseréltem.
    Nekem is újra kellett indítanom a gépet, mert addig nem jelent meg szöveg a játékban...
  • Zan
    Vagy ha már warez verzió,töltsd le a magyart!Nekem még anno a warezos titan quest csinálta ezt,de aztán megvettem,azzal már ment a magyarítás.
  • DORSANAX
    SPAM/OFF/WAREZ, itt az oldalon a fejünk felett, de azért indítsd újra gépedet és akkor nézd meg...
  • VLove
    Hali!

Lenne egy kérdésem.Elkezdtem játszani a Sacred 2-vel és olvastam h van hozzá magyarítás.leszedtem,átmásoltam.A hiba az ott van,mikor belépek a játékba, a menü ugye magyar.nos...ha betöltök egy mentést vagy bemegyek a beállításokba,olyan,mintha nem lenne odairva semmi,eltüntek a betük és nem látszik semmi.Vki nem tudja h mi lehet a baj?
    Elöre is köszönöm

Üdv:VLove
  • huhuhorgasz
    hát asszem a mából lesz valami.

Adjatok már tippet. Mostanában szaggat a játék. Lehet hogy újra kellene raknom a winfost. Régebben ment rendesen minden. Néha meg úgy beakad mostanában hogy igen zavaró.
  • Fantusz
    Hordár ördög nem a grafikai tunning része, azt csak a gyűjtői változatból hívható elő (sok értelme nincs).
  • Zan
    Huhu!Én most megyek fel egy cseppet tolni closedre-amúgy meg majd holnap este is leszek szerintem valamikor olyan 9-10 körül!De ha most találkozunk akkor mindegy is a holnap!:)

A 3. lemezt ne rakd fel,ha jót akarsz a vasadnak!:)Kb 10 fps minusz,ha jobb géped van!ha rosszabb,akkor felejtős!
  • hammerGT
    3. lemezen extra grafika van, tehát elindul, van még benne egy hordár ördög vagy mi a sz*r is.
  • cash888
    na csak sikerül lassan kipróbálnom a játékot...
    a 3.lemez mire való? anélkül is elindul a játék? a bolti verzió hány lemezes?
  • huhuhorgasz
    Zan!

Jó lenne veled is vagy a haveroddal X-men-el összefutnom. Volna neki pár cuccom. Alig férek a ládámban.
  • huhuhorgasz
    Fantusz!

Mi kellett neked? Coredell harci gerelye? Bár nem biztos hogy jól emlékszem rá. Ma esett egy. Ha kell írj vissza hogy mikor leszel fönt. Ja meg lucretim is van megint :D
    Csak az nincs ami kellene :D
  • Fantusz
    Ebben azért van ellentmondás, van egy határ, ami alatt a gyenge képi megjelenítés már erősen a játékélmény rovására mehet.

A Sacred2 még közepes videokártyákkal is hajlamos az erős szaggatásra, s meglehet ilyenkor nem a vidobeállítások csökkentése a megoldás - sokszor a hardveres hanggyorsítást kell visszavenni.
  • Super Saiyan
    Nekem teljesen mind1 milyen ronda. A játékélmény fontos nekem.
  • TGWH
    Volt aki ilyen vga-val játszott, és azt mondta ronda... hát én majdnem lelöktem a neten keresztül a székéről... ez a kártya a minimum konfig alatt van vagy három generációval minimum... elvileg menni fog, csak nagyon kockás lesz a fű, sokkal randább, mint amit a neten látható képeken látsz. Minden esetre nézd meg a demót, ha ez megy, akkor esetleg még a biztonság kedvéért egy warez verziót nézz meg, ha az megy, megveheted eredetiben, menni fog úgy ahogy a warez teljes vagy a demó is.
    Harctudomány: nem csak csökkenti a reg.időt, hanem növeli a kombóba tett ca-k sebzését is. Szinte must have kategória, mondjuk úgy másodrendű (elsőrendűek: Alku, Péncélismeret, fegyver képesség, ca csoporthoz tartozó egy-két képesség). Harmadrendű pl. a Kovácsolás vagy az Áldozás, de akár a Gyorsaságismeret is ide való sz.tem. Ha rakod rá a pontokat, és kapsz még rájük minden képesség +50-et mondjuk, akkor elég rendesen megnöveli a ca sebzését. Egy gond van vele, méghozzá az, hogy nem írja ki a sebzést az inventoryban, ha ca-t nézel ott van minden, de ha kombót, akkor semmi, de még ha csak egy ca van a kombóban, akkor sem.
  • Super Saiyan
    Minden megvan a kártyában. 256mb, pixel 2.0 stb... Csak nincs feltüntetve hogy megy-e vele.
  • huhuhorgasz
    valamennyire biztosan elmegy, de sztem szaggatni fog
  • Super Saiyan
    Sziasztok. Ati Radeon 9600XT-vel mindimumon szaggatás nélkül fut? A többi cucc elég erős hozzá.
  • cash888
    oké, értem! letöltöm kipróbálásra és ha bejön, megveszem!
  • huhuhorgasz
    hát nem fog menni. Vedd meg eredetiben, vagy kérd karácsonyi ajándéknak előre. Itt írták, hogy lement az ára nem is tom mennyire. Már nem drága egyáltalán. Nagyon megéri a játék. Hidd el. A single player mód a zárt net mellett elbújhat.
  • Csokis
    Természetesen nem!
  • cash888
    ööö, akkor letöltött verzióval nem is fog menni szerveren?
  • huhuhorgasz
    köszi, akkor marad a kovácsolás képesség. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz, még sosem használtam
  • Fantusz
    Sok értelmét nem látom a harctudomány felvételének.
    Első szinten lehetőség lesz hármas combo használatára, s a reg idő 10%-al csökken.
    No most, a hármas combóra különösebben nincsen szükség, meg ezt három csoprtból kellene összeszedni, hogy elviselhető maradjon a reg idő, s egy harcosnál két erős ütés közé barakni a mágikus "simogatást"...
    A 10%-os reg idő csökkentést meg el lehet érni a fókusz növelésével, páncélismeret fejlesztésével, stb.
    Sajnos a harctudomány a 10%-os csökkentésen túl csak 75-ös szinten adna még ismét 10%-os csökkentést (összesen -20%), így meg herdálásnak tartom ezt a képességet.

Ettől függetlenül nyugodtan felveheted, ha neked szimpatikus, de én inkább a kovácsolást javasolnám.
  • huhuhorgasz
    Egy kérdés!

Ha felveszem a harctudomány skillt, akkor az csak a comboba berakott harcművészetek regidejét csökkenti, vagy a combo-n kívüliekét is?
  • huhuhorgasz
    én azt mondom neked, hogy csak server. Amióta meg van eredetiben nem is voltam single játékban.
  • cash888
    A Diablót nagyon bírtam...
    Remek! Akkor az alapküldetésekkel nem is érdemes annyira foglalkozni? Inkább szerver?
  • Zan
    Ha jössz,csak természetes,hogy segítünk!Amúgy meg azért ez nem egy wow...:),nagyon nem...ott azért milliónyi dolog van,amit elég nehéz elsajátítani,elsőre minden,mintha kínai lenne.Itt azért annyira nem összetett a dolog!Inkább a Diablóra hasonlít.
  • cash888
    köszönöm, nagyon kedves vagy! a WoW-ot is azért hagytam abba, mert tök ismeretlen volt az egész játék és segíteni sem volt hajlandó senki, így azért nagyobb lelkesedéssel vágok neki! :D
  • huhuhorgasz
    igen van, meg lengyel server is. de mindenki lép mindenhova :D Teljesen mindegy melyik serveren vagy, hiszen mindig magyar a feliratozás. Szerintem nem bánod meg ha elkezded. Sok sikert hozzá. Ha megtalálsz zárt neten akkor köszönj be. Segítek és segítünk, ha kérdésed van.
  • cash888
    itt is van magyar szerver, mint a WoW-nál?
  • huhuhorgasz
    ha neten tolod akkor biztosan.