10030
-
MrTwister #9070 Itt pedig a hivatalos infó: Tehát nem lesz hivatalos magyarítás! Esetleg home-made magyarítás várható!A honi kiadó állásfoglalása! -
MrTwister #9069 Most már ne is várd! Fasza! http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Sacred_2_Ice__Blood_nyelvi_gondok -
huhuhorgasz #9068 Na itt vannak az én értékeim:
Nekem meg van a kovács szakértelem bőven.
Karakter szintje: lvl 109
Nióbiumon a kovács élezője:
Sebzés +37,5%
Támadóérték +59,2%
Tehát a 109-es Árnyharcosom kovácsolásán alapból 96 pont van.
Így:
Sebzés: +29,7%
Támadóérték: +42,5%
Beöltözve valamivel jobb a statisztika, a kovácsoláson összesen 306 pont van.
Sebzés: +35,9%
Támadóérték: +55,5%
De azt vettem észre, hogy amikor dobálom rá a cuccokat, akkor pl +170 rárakása után már egyáltalán nem változik a sebzés és a támadóérték.
Ezek szerint ahogy nő a szint, úgy nőnek ezek az értékek is. De lvl 110-nél megnézem mennyi az érték. Hogy egyáltalán nő-e.
Most nem tudom eldönteni, hogy adjak-e még pontot a kovács képességre. Egyelőre valószínűleg tartogatom a pontokat és figyelem hogyan változik majd az érték. De az biztos hogy ezzel a szinttel kb lvl 157-es cuccokat tudok kovácsolni és sajna nem tudom mennyivel olcsóbban. -
#9067 Kovács szakértelemtő messzebb vagyok, mint gondoltam, igaz most oda mennek a pontok (szintenként 4).
Nióbiumon a kovács élezője:
Sebzés +37,5%
Támadóérték +59,2%
Waandorey 123-as szintű árnyharcos, kovácsoláson 31 pont van, ezzel nióbiumon messze nem versenyképes a "kollégával".
Sebzés: +20,2%
Támadóérték +22,1%
Megmunkálható tárgyak maximális szintje +10, költségcsökkentés -49,7%.
Beöltözve sokkal jobb a statisztikája, úgy a kovácsoláson összesen 161 pont lesz, ezzel ennyit tud élezni:
Sebzés +38,5%
Támadóérték +61,2%
Ezek az értékek mostanában nem változtak, elképzelhető, hogy még emelkedhet, de nem tartom valószínűnek, hogy a határ a csillagos ég.
Ami minden egyes ráadott pontnál változik, a megmunkálható tárgyak maximális szintje, és a költségcsökkentés.
Jelenleg +53as szintű tárgyat -71,4% költséggel tud kovácsolni.
Nióbiumon az ajánlott szint 120-as, amikor 100-as szint körül oda mentem, nekem is rém gyenge volt a kovácsolásom, én is úgy láttam, a szintlépésekkel is erősödött, bár erről egyenlőre nem vagyok meggyőtődve, hogy ez a folyamat még most is tart (elképzelhetőnek tartod, hogy a te értékeiddel 200-as szinten +90%-os sebzést kovácsolhatsz egy foglalatba?) -
huhuhorgasz #9066 Na szóval meg van a kovács szakértelem. Plusz ha még be is öltözök, akkor összesen a kovácsolásom 286-on van. Evvel az értékkel sem tudok úgy kovácsolni egyelőre mint a játékbéli úriember. Tehát kijelenthetem, hogy minél magasabb az alap szint, annál jobban fogok tudni kovácsolni.
Fantusz! Wandoree-nak mennyi az lap kovács szintje? és mennyi a bónusz rajta? -
Csokis #9065 Jött ki patch a Ice & Blood kiegészítőhöz (V2.65.1)! Ejj, de várom már az email-t, hogy kapható. -
huhuhorgasz #9064 majd megnézem, hogy mennyi az értéke a bekovácsolható dolgoknak. majd akkor írok bővebben is. -
#9063 Kovácsolásban talán modhatom, hogy nem mozgok teljesen idegenül (Waandorey), de a kérdést utópikusnak tartom.
Még nem értem el kovácsolásban a szakértői szintet (bár közelítek hozzá), a +minden képesség cuccaimmal már így is ott tartok, hogy nióbiumon is sokkal jobbat tudok kovácsolni, mint a "kolléga" (+38,5% élező), de ez az érték már nem növekszik, pedig szintemnél legalább 50 szintel magasabb páncélokat, fegyvereket kovácsolhatok.
75 pontnál szerintem nem érdemes többet a kovácsolásra áldozni, ezt is a szakértői képesség elérése miatt teszem - így a 160as karakter szint, 160as kovácsolásra adott ponttal nekem utópisztikus, azoknak a pontoknak lehet jobb helyet is találni. -
huhuhorgasz #9062 Egy kérdés a közösbe.
Ugyanakkora e a két szint?
adott pl egy 160-as karakter, aminek a kovács képessége 160. Ezen felül van +40 a kovácsolásra, tehát ez összesen 200-as szint.
Ha nekem 75-ös a karakterem kovács képessége, és még van +125 a kovácsolásra, ami így összesen 200-as szint, akkor a két karakter kovácsolási képessége ugyanannyi lehet?
Egyértelmű lehet, hogy 75-ös szint alatt nyilván nem ugyanakkora a két szint, de 75 fölött? Csak több bónusszal? -
huhuhorgasz #9061 Nem tudtam belépni csökkentettben sem. Mindegy, az a lényeg hogy műxik minden rendesen.
Ja van belőle egy (azóta Fantusz jóvoltából kettő) és nem jegyeztem meg a teljes nevét. -
TGWH #9060 1, csökkentett módban sem tudtál belépni? Mindegy. Nem az a lényeg, hogy mindenképpen deaktiváld, hanem hogy ha nem tudod már többször feltenni a játékot, akkor deaktiváld, így egy lehetőséged mindig megmarad. Akárhogy lehet deaktiválni, még win telepítés után is, és ez itt a lényeg. Nem kell nézni melyiket törölte, ha megy, akkor jó, és mindig működik a deaktiválás, ez tuti.
2, passz
Fantusz: gondolom használja, csak nem tudja mi a teljes neve, én sem szoktam lesegetni, megjegyezni meg főleg nem. -
#9059 Azt elfelejtettem megkérdezni: ha még nem láttál ilyen fegyvert, honnan tudod, hogy ez kell neked? -
huhuhorgasz #9058 2 dologban szeretnék írni.
1. Kaptam egy fasza kis vírust és nem tudtam leszedni az istennek sem. Be sem engedett a winfosba, hogy inaktiváljam a licencem. Felraktam a játékot újra a friss winfosra. Most megy minden faszán. Csak hogyan tudnám én azt az elvesztett licence-t újra "visszaszerezni".
2. Valahonnan le kellene akasszak egy Nadjii baltát. A pontos nevét sajna nem tudom. 120+ os kellene. Valaki esetleg találkozott ilyennel? Esetleg van neki és el is cserélné valamire?
Írjon légyszi akinek van. Előre is köszi -
TGWH #9057 Tudod mit? Én is kedvet kaptam hozzá. Aztán az üres szerveren fél óra után el is ment... legközelebb ha kedvet kapok a kieg előtt, akkor beülök a sarokba, és megvárom amíg elmúlik... -
huhuhorgasz #9056 én pl szivesen eljátszogatnék addig is. Meg szerintem sokan mások is. Akik most lendültek igazán bele a kari fejlesztésébe. Nekem is elment a kedvem egyszer a sacred 2-től, de hálistennek visszajött :D -
#9055 Pangás lenne működő szervereken is, a kiegig sokan jegelik a Sacred2-t, játszanak inkább mással - ettől függetlenül ilyen bunkóságot csak velünk lehet megcsinálni, szórakozhatnának az Észak-amerikai szerverekkel is. -
huhuhorgasz #9054 visszajöhetnének már igazán a serverek. tolnám tovább az árnyharcost. De így csak állok. Mint ti -
huhuhorgasz #9053 igen, sajnos nem először fordul elő, hogy mi állunk annak a bizonyos szervnek a rossz végén. Nyilvánvalóan kisebb piac vagyunk, mint az Észak-Amerikai. -
#9052 Ezek a szerverleállások nem újkeletű "villámtréfái" az üzemeltetőknek, voltak már többnapos szerverkimaradások a múltban, s érdekes módon mindíg akkor álltak le hosszabb-rövidebb időre a szerverek, amikor valamelyik patch kiadása közeledett.
Magyarázatot soha nem adtak a miértekre, a szerverek minden valószínűség szerint menni fognak, de, hogy ilyenkor mi a jó fenét művelnek az titok.
Figyelemre méltó, hogy szerverleállásokkor a sacred2.net sem elérhető nálunk, ugyanakkor Nyugat-Európában, Észak-Amerikában gond nélkül mennek a szerverek - no igen az egy jelentős piac, a kicsikkel lehet szórakozni... -
huhuhorgasz #9051 mondtam! Volt már ilyenre példa. Valamit cseszkődnek. Légy türelemmel. Nem tehetik meg hogy ne legyenek serverek addig amíg ki nem jön a kieg. Ha megtennék, akkor senki sem venné meg a kieget. -
doncsabi #9050 ez is megszünt mit a cég?
-
doncsabi #9049 sziasztok
enji volt vége sacred 2 nek?
hiába lesz kiegészitö?
nem lesz net játék mig nem lesz kiegészitö?
-
#9048 Warez...
A Sacred2 bizonyos határok között engedi, hogy kipróbáld a játékot, de egy idő után elindulnak különböző védelmi mechanizmusok, amik oda vezetnek, hogy a játékos vagy megveszi az erdetit, vagy lemond a Savred2-ről.
Ez alól talán csak úgy lehet kibújni, ha a warezes játékot patch nélkül, internetról letiltva játszák, pathelt játékot tudomásom szerint nem lehet crackelni.
(patch nélkül rengeteg bug van a játékban, a javítások össz mérete durván 1 Gb) -
cash888 #9047 nekem valami frissítést akar elindítani, mikor a játékot indítanám. eddig elindult anélkül is, most meg egyszerűen a konzolos betöltésnél kilép. -
#9046 Na megoldottam 60 frame fölött már nincs akkora input lag. Érdekes :S -
huhuhorgasz #9045 ezt én is szeretném tudni
-
doncsabi #9044 sziasztok
miért nincs server?
-
huhuhorgasz #9043 Ehhez hozzátenném, hogy sajnos láttam már nem 1 dvd-t amit írás után 1 héttel már nem lehetett visszaolvasni. És egy darab karc nem volt rajta. -
TGWH #9042 Igen, két vinyóból van 4 partíció, ebből a winfosét a legkönnyebb rendbe tenni, de a többi attól még töredezett lesz... megnézném hogy csinálsz egy tör.mentesítést 300as vinyón, amin van össz-vissz 5 gb szabad hely :D
Ha kiírom dvd-re, akkor még évek múlva is használható lesz, én nem mondanám, hogy tönkremegy, legalábbis nem 5-8 éven belül... -
huhuhorgasz #9041 Kösz a segítséget. Megfogadtam a tanácsot. Észrevettem hogy az előző rendszeren telepítve volt a physX driver. Erre nem is emlékeztem. Megy most már a játék rendesen.
Csak most meg serverek nincsenek. :( -
#9040 Aki felrakta az Ice&Blood-ot, az találkozott olyannal hogy a gomblenyomásai egy kb fél-1 másodperces laggal járnak? Gondolok itt olyanokra hogy a health potit késve issza meg a kari, vagy ha futok, és elengedem a gombot még egy keveset megy tovább. Mitől lehet ez? Frame-ek miatt tud ilyen lenni de Fraps szerint 40-45 frame körül mozgok szóval attól nem csinálhatja. -
#9039 Ettől függetlenül, installáld fel a legújabb Physx drivert. -
#9038 3-4 havonta újra telepítem a rendszert, ha nekem elkezd dadogni a windows nem bűvészkedek vele - törlöm le.
Lehetne más megoldást is találni (Northon Ghost), de egy újra telepítésben bízom igazán, s nagyon kevés gond volt a használt programokkal (nem mondom volt néhány alkalom, amikor behülyült valamelyik)
Ez szemlélet kérdése, nem bírom a teleszemetelt winyón vánszorgó rendszert, így szoktam meg, aki meg ódzkodik a windows telepítéstől, nyugodtan megteheti, mindenki a saját háza előtt söpör....
Nem kell 1,5 terrabájtnyi adatot kiírogatni, ha kicsit előrelátóan a "C"-re lehetőleg csak a rendszer, és a programok vannak telepítve, de a fontos adatokat ettől függetlenül nem árt kiírni, s ami nagyon-nagyon fontos CD-n sokkal időtálóbban, biztonságosabban tárolható, mint DVD-n (DVD-ről nagyon sok adat elszállhat, viszonylag rövid idő elteltével.
Szoktam javasolni azoknak, akiknek nincsen megfelelően particionálva a winchester, hogy szánjanak rá egy-két napot, szerezzenek egy-két winchestert, mentség át rá a fontos adatokat, csináljanak rendet a gépen, mert maguk előtt görgetve a töménytelen adathalmazt csak rosszabbodik a helyzet. (egy hirtelen bekövetkező rendszeromlást, winyó-döglést most ne is említsünk)
huhuhorgasz:A Sacred2 telepítője a játék mellé a physX egy régi verziójának telepítését is felajánlotta - függetlenü attól, hogy ATI kártyád van, fel kell telepíteni.
TGWH-val ellentétben nem javallanám, hogy futás nvidia kártyát venni -
TGWH #9037 Szerintem gondold végig, hogy mi volt telepítve a régi rendszeren :D pl. physics fenn volt-e vagy sem? Mert ez a baja, szerintem tedd fel, max kikapcsolod, vagy nézz utána neten, mi kell a redeonnak, hogy elinduljon a játék. Tedd fel azt a drivert amivel ment, vagy épp a legújabbat, vagy egy közteset, próba cseresznye... Vagy vegyél egy nvidia kártyát...
Na látod ezért nem kell wint telepíteni!!! 2008. március 30. Ekkor készítettem egy prtsc képet a linux-omról. Na v.mikor akörül raktam fel az előző xp-t, pontosan ősz körül, mert egy éve, hogy kijött a Sacred 2. A játék megjelenése után tapasztaltam, hogy a játék megöli a linuxot, de ez kölcsönös, a linux megöli az xp-t, de csak akkor, ha fent van a Sacred 2... ne kérdezd miért, én sem értem, a lényeg hogy Sacred 2 és ubuntu nem megy együtt... így megjelenés után két héttel csak xp-m volt, amit azóta NEM TELEPÍTETTEM ÚJRA :D gondolhatod, vinyók csurig... ma reggel buheráltam meg a dvd írót, átkebeleztem, most már nem tart 30 percig 4,2 gb-ot megírni, elég neki 5 perc, azért ezt mindenképpen fejlődésnek könyvelem el :D HA kiírok pár száz gb adatot... finom szólva vagy 50 dvd-t... vazz, még gombócból is sok... akkor TALÁN lesz türelmem tör.mentesíteni meg ilyenekhez, amiket kb. egy éve egyáltalán nem végeztem el... registry pucoláson kívül semmi... de most már sejtem miért szaggat a firefox néha... nem baj, megy minden, az öreg p4es is kapott +0,07 ghz többletet a mai nap folyamán :X De legalább a mostani írás alapján rájöttem, miért nem fut olyan jól a PES 10 :X újabb nyekk... -
#9036 Ok kösz -
huhuhorgasz #9035 ha crackelted, akkor már warez. Hiába rakod fel eredeti lemezről. Innentől ismert ez a probléma. A megoldás, hogy megveszed eredetiben. Ha netán abbahagyja a kidobálást, előjöhet az a probléma, hogy minden ellenfélért csak 1 TP-t ad. -
#9034 Hello.
Jobban fogalmazok így hátha tud valaki segíteni: eredeti játékom van (volt mert csak kölcsönbe kaptam), krekkeltem mivel nem ment a regisztrálás és tegnap óta 1-2 perc játszás után kidob a menübe
Valaki esetleg tud segíteni? -
huhuhorgasz #9033 A rendszer új, a játék újonnan van feltelepítve. Alapból nem hiszem hogy be lenne kapcsolva a physX. De amúgy menne azzal is csak szaggat mint a fene.
Még be sem lép a játékba és máris kiakad. Amikor az zöld kiírások vannak, ott az ellenőrzéseknél kidobja ezt a hibaüzit. -
#9032 Az nem lehet, hogy a Sacrd2 beállításainál be van kapcsolva a Physics, s azért bolondult meg a driver? -
huhuhorgasz #9031 Ja a másik. Csak engem, vagy másvalakit is kidobál állandóan? Engem már 3 napja szinte egyfolytában. Nem jutok el egy teleportig sem nióbon, hogy aktiváljam. Kezdem unni a dolgot.