10050
  • Gubberx
    vagy tudom ajánlani ŐT is
  • Gubberx
    Én a sajátomat tőle vettem(katt), megbízható és már másnap mehettem érte ^^
  • Maksi
    16 fontért van a game.co.uk-n, de ki tudja, mennyi a posta még pluszban. A sima változat meg 15 font.

Te hol nézted 7k-ért?
  • Gubberx
    7k körül lehet venni UK collectors editiont ha valaki nagyon szereti a gamét és jól mutat a nagy doboz a polcon is :P
  • Maksi
    Köszönöm!

Fasza, tehát a magyart, ha megveszem, lehet multizni, de nem megy rá a kiegészítő... vagy rendelek valahonnan angolt, arra meg rámegy a kieg, és multira is jó.
    Warez változat meg szóba sem jöhet multira...

Apropó, warez közül melyik a legéletképesebb, amire felmennek a peccsek, és korrektül működik? Nekem a clone-os változat többször kidobált, bár már elég rég játszottam vele.
    Hamachi szerveren biztos, hogy nem tudunk játszani ketten valami warezossal? Valaki próbálta már?
  • rage
    Hát igen.
    De legalább a single kampányt meg lehet csinálni...
  • huhuhorgasz
    és az angol warezzal gondolom csak singleben lehet tolni. Zárt net elő sem forulhat.
  • huhuhorgasz
    Demot találtok, csak az a baj hogy nem megy multyban, mert ahhoz egy sorozatszám kell. Amit meg csak akkor kapsz ha megveszed. A cd galaxisnál kapható sacred2 a magyar változat. Nincs szinkronos belőle, csak feliratos, de ettől még 100%-ban magyar. És erre sajnos nem megy fel a kieg a jelenlegi állás szerint.
    Viszont egy LAN erejéig ki tudjátok próbálni a multyplayert, csak kössétek össze a gépeteket egy szobában azt kész. Vagy hamachival is működik talán. De koántsem lesz olyan az élmény mint zárt neten.
  • rage
    Jó, hát akkor a kiadó kérésére játsszunk az angol warezzal.
    A magyar gyári dobozos változat meg jó lesz a polcon dísznek.
    Leszedtem az angol full verziót, patcheltem 2.40-re, erre rá az Ice and Blood, innen patch 2.6.51-re, s már megy is a hozzá való "lemezkímélő segédanyaggal" :-)
    Karakterem megmaradt, át is mentem az új helyszínre, eddig tetszik.
    A főmenüben látom a hordár ördögömet, de a játékban nem, ehhez kell valami extra még ?
  • Maksi
    Segítséget szeretnék kérni. Van ingyenesen kipróbálható multis verzió, demo?

CloneDVD-s van meg, de nem tudom, hogy azt lehet-e multiban játszani, és a barátomnak nem kellene a teljes játék, ha egy legális demót is ki tudunk próbálni együtt valami szerveren.
    Angol verziós játékot lehet itthon kapni? CD galaxisban a "magyar felirat" az már a magyar verziót jelenti, amire nem megy fel a kiegészítő, vagy volt külön magyar teljes változat hanggal, mindennel? Magyarán ha megveszem a Sacred 2-t 4500-ért, akkor arra felmegy-e a kieg, vagy sem?
  • derboy
    igen igy van.addig mig nem lesz gyari angolom addig játszogatok
    a warezal.majd ha megjelenik akkor majd a neten tolom.
    Pedig megérte volna az árát a kieg.pláne magyarul.A terület nem tul nagy (a két sarokban van az uj pályarész,plusz a az uj kari.)az egész kieg 1.2Gbyte.)
  • huhuhorgasz
    szerintem a zrt netes karidnak lőttek akkor, mert ha magyarod van akkor az ee lobbyra csatlakozol, ha megveszed a külföldit, akkor meg másik lobbira kell majd csatlakoznod. És ott meg nem hiszem hogy elérhető lenne a te karaktered.
  • derboy
    igen,minden müködik a régi kari is de neten nem probáltam mert
    sajnos nem eredeti:((
  • rage
    Én is terveztem a megvételét, de akkor szintén marad a warez, gratulálva a kiadónak. Akkor előbb le kell szedni a Sacred 2 alapot is angolul ? Az eddigi single karakterem legalább tud tovább élni az angol változatban ?
  • derboy
    Azaz már csak a warez maradt,pedig én is vártam a magyar kieget de igy letöltöttem a warez-t.Mert magyar akkor sem lesz a kieg ha megjelenik a GOLD kiadás.Az teljesen angol lesz,meg kell venni ujra a játékot ha a kiegel akarsz a neten játszani.Ez ku.r. nagy kibas..s.Kidobhatom aaz eredeti magyar verziómat.Egyébként tényleg jó a kieg csak szerintem rövidke.jó az uj kari de én maradok a jeges elfemnél.
  • Csokis
    Na igen. Nekem nem nagy érvágás, hogy nem tudok vele játszani. Ennyiből szerencsém van. De ez azért - elnézést a kifejezésért - kibaszás a vevővel. Komolyan mondom, egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon is "segítenek" a kiadók a warezolás elterjedéséért. Lásd a CoD:MW2 esetet és most ez is. Pedig én tényleg megvettem volna, elő is rendeltem. No, de ha nem kell a pénzem, hát nem kell.
  • huhuhorgasz
    Most akkor csak azt tudom mondani, mint Csokis. Marad egy kis pénzem. De közben a guta megüt, mert nekem ez a kedvenc játékom. Most pedig cseszhetem az egészet. Remélem a serverek megmaradnak.
  • garaib
    A k..va életbe.. :o(
    Szerintetek ha veszek eu változatot, azzal csatlakozhatok az ee szerverekhez, mert a karaktereim ott vannak?
  • Csokis
    Én meg hogy vártam. Ennyi, nem veszem meg. Nézzük a jó oldalát. Marad egy kis pénzem.
  • Gubberx
    most örülök hogy a UK colletor's editiont vettem meg mert arra legalább rámegy a kieg :)
  • MrTwister
    Itt pedig a hivatalos infó: Tehát nem lesz hivatalos magyarítás! Esetleg home-made magyarítás várható!A honi kiadó állásfoglalása!
  • MrTwister
    Most már ne is várd! Fasza! http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Sacred_2_Ice__Blood_nyelvi_gondok
  • huhuhorgasz
    Na itt vannak az én értékeim:

Nekem meg van a kovács szakértelem bőven.
    Karakter szintje: lvl 109

Nióbiumon a kovács élezője:
    Sebzés +37,5%
    Támadóérték +59,2%

Tehát a 109-es Árnyharcosom kovácsolásán alapból 96 pont van.
    Így:
    Sebzés: +29,7%
    Támadóérték: +42,5%

Beöltözve valamivel jobb a statisztika, a kovácsoláson összesen 306 pont van.

Sebzés: +35,9%
    Támadóérték: +55,5%

De azt vettem észre, hogy amikor dobálom rá a cuccokat, akkor pl +170 rárakása után már egyáltalán nem változik a sebzés és a támadóérték.
    Ezek szerint ahogy nő a szint, úgy nőnek ezek az értékek is. De lvl 110-nél megnézem mennyi az érték. Hogy egyáltalán nő-e.

Most nem tudom eldönteni, hogy adjak-e még pontot a kovács képességre. Egyelőre valószínűleg tartogatom a pontokat és figyelem hogyan változik majd az érték. De az biztos hogy ezzel a szinttel kb lvl 157-es cuccokat tudok kovácsolni és sajna nem tudom mennyivel olcsóbban.
  • Fantusz
    Kovács szakértelemtő messzebb vagyok, mint gondoltam, igaz most oda mennek a pontok (szintenként 4).

Nióbiumon a kovács élezője:
    Sebzés +37,5%
    Támadóérték +59,2%

Waandorey 123-as szintű árnyharcos, kovácsoláson 31 pont van, ezzel nióbiumon messze nem versenyképes a "kollégával".
    Sebzés: +20,2%
    Támadóérték +22,1%
    Megmunkálható tárgyak maximális szintje +10, költségcsökkentés -49,7%.

Beöltözve sokkal jobb a statisztikája, úgy a kovácsoláson összesen 161 pont lesz, ezzel ennyit tud élezni:
    Sebzés +38,5%
    Támadóérték +61,2%
    Ezek az értékek mostanában nem változtak, elképzelhető, hogy még emelkedhet, de nem tartom valószínűnek, hogy a határ a csillagos ég.
    Ami minden egyes ráadott pontnál változik, a megmunkálható tárgyak maximális szintje, és a költségcsökkentés.
    Jelenleg +53as szintű tárgyat -71,4% költséggel tud kovácsolni.

Nióbiumon az ajánlott szint 120-as, amikor 100-as szint körül oda mentem, nekem is rém gyenge volt a kovácsolásom, én is úgy láttam, a szintlépésekkel is erősödött, bár erről egyenlőre nem vagyok meggyőtődve, hogy ez a folyamat még most is tart (elképzelhetőnek tartod, hogy a te értékeiddel 200-as szinten +90%-os sebzést kovácsolhatsz egy foglalatba?)
  • huhuhorgasz
    Na szóval meg van a kovács szakértelem. Plusz ha még be is öltözök, akkor összesen a kovácsolásom 286-on van. Evvel az értékkel sem tudok úgy kovácsolni egyelőre mint a játékbéli úriember. Tehát kijelenthetem, hogy minél magasabb az alap szint, annál jobban fogok tudni kovácsolni.

Fantusz! Wandoree-nak mennyi az lap kovács szintje? és mennyi a bónusz rajta?
  • Csokis
    Jött ki patch a Ice & Blood kiegészítőhöz (V2.65.1)! Ejj, de várom már az email-t, hogy kapható.
  • huhuhorgasz
    majd megnézem, hogy mennyi az értéke a bekovácsolható dolgoknak. majd akkor írok bővebben is.
  • Fantusz
    Kovácsolásban talán modhatom, hogy nem mozgok teljesen idegenül (Waandorey), de a kérdést utópikusnak tartom.

Még nem értem el kovácsolásban a szakértői szintet (bár közelítek hozzá), a +minden képesség cuccaimmal már így is ott tartok, hogy nióbiumon is sokkal jobbat tudok kovácsolni, mint a "kolléga" (+38,5% élező), de ez az érték már nem növekszik, pedig szintemnél legalább 50 szintel magasabb páncélokat, fegyvereket kovácsolhatok.

75 pontnál szerintem nem érdemes többet a kovácsolásra áldozni, ezt is a szakértői képesség elérése miatt teszem - így a 160as karakter szint, 160as kovácsolásra adott ponttal nekem utópisztikus, azoknak a pontoknak lehet jobb helyet is találni.
  • huhuhorgasz
    Egy kérdés a közösbe.

Ugyanakkora e a két szint?

adott pl egy 160-as karakter, aminek a kovács képessége 160. Ezen felül van +40 a kovácsolásra, tehát ez összesen 200-as szint.

Ha nekem 75-ös a karakterem kovács képessége, és még van +125 a kovácsolásra, ami így összesen 200-as szint, akkor a két karakter kovácsolási képessége ugyanannyi lehet?

Egyértelmű lehet, hogy 75-ös szint alatt nyilván nem ugyanakkora a két szint, de 75 fölött? Csak több bónusszal?
  • huhuhorgasz
    Nem tudtam belépni csökkentettben sem. Mindegy, az a lényeg hogy műxik minden rendesen.
    Ja van belőle egy (azóta Fantusz jóvoltából kettő) és nem jegyeztem meg a teljes nevét.
  • TGWH
    1, csökkentett módban sem tudtál belépni? Mindegy. Nem az a lényeg, hogy mindenképpen deaktiváld, hanem hogy ha nem tudod már többször feltenni a játékot, akkor deaktiváld, így egy lehetőséged mindig megmarad. Akárhogy lehet deaktiválni, még win telepítés után is, és ez itt a lényeg. Nem kell nézni melyiket törölte, ha megy, akkor jó, és mindig működik a deaktiválás, ez tuti.
    2, passz
    Fantusz: gondolom használja, csak nem tudja mi a teljes neve, én sem szoktam lesegetni, megjegyezni meg főleg nem.
  • Fantusz
    Azt elfelejtettem megkérdezni: ha még nem láttál ilyen fegyvert, honnan tudod, hogy ez kell neked?
  • huhuhorgasz
    2 dologban szeretnék írni.

1. Kaptam egy fasza kis vírust és nem tudtam leszedni az istennek sem. Be sem engedett a winfosba, hogy inaktiváljam a licencem. Felraktam a játékot újra a friss winfosra. Most megy minden faszán. Csak hogyan tudnám én azt az elvesztett licence-t újra "visszaszerezni".

2. Valahonnan le kellene akasszak egy Nadjii baltát. A pontos nevét sajna nem tudom. 120+ os kellene. Valaki esetleg találkozott ilyennel? Esetleg van neki és el is cserélné valamire?
    Írjon légyszi akinek van. Előre is köszi
  • TGWH
    Tudod mit? Én is kedvet kaptam hozzá. Aztán az üres szerveren fél óra után el is ment... legközelebb ha kedvet kapok a kieg előtt, akkor beülök a sarokba, és megvárom amíg elmúlik...
  • huhuhorgasz
    én pl szivesen eljátszogatnék addig is. Meg szerintem sokan mások is. Akik most lendültek igazán bele a kari fejlesztésébe. Nekem is elment a kedvem egyszer a sacred 2-től, de hálistennek visszajött :D
  • Fantusz
    Pangás lenne működő szervereken is, a kiegig sokan jegelik a Sacred2-t, játszanak inkább mással - ettől függetlenül ilyen bunkóságot csak velünk lehet megcsinálni, szórakozhatnának az Észak-amerikai szerverekkel is.
  • huhuhorgasz
    visszajöhetnének már igazán a serverek. tolnám tovább az árnyharcost. De így csak állok. Mint ti
  • huhuhorgasz
    igen, sajnos nem először fordul elő, hogy mi állunk annak a bizonyos szervnek a rossz végén. Nyilvánvalóan kisebb piac vagyunk, mint az Észak-Amerikai.
  • Fantusz
    Ezek a szerverleállások nem újkeletű "villámtréfái" az üzemeltetőknek, voltak már többnapos szerverkimaradások a múltban, s érdekes módon mindíg akkor álltak le hosszabb-rövidebb időre a szerverek, amikor valamelyik patch kiadása közeledett.

Magyarázatot soha nem adtak a miértekre, a szerverek minden valószínűség szerint menni fognak, de, hogy ilyenkor mi a jó fenét művelnek az titok.
    Figyelemre méltó, hogy szerverleállásokkor a sacred2.net sem elérhető nálunk, ugyanakkor Nyugat-Európában, Észak-Amerikában gond nélkül mennek a szerverek - no igen az egy jelentős piac, a kicsikkel lehet szórakozni...
  • huhuhorgasz
    mondtam! Volt már ilyenre példa. Valamit cseszkődnek. Légy türelemmel. Nem tehetik meg hogy ne legyenek serverek addig amíg ki nem jön a kieg. Ha megtennék, akkor senki sem venné meg a kieget.