Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval látom a belinkelt képen, hogy az elf lvl15. A túlélési bónusza meg 25%.
Namármost. Az én árnyharcosom igaz hogy halt egyszer, de azt még lvl 5-nél. Most lvl 17 vagyok, vagyis eltelt 12 szint. És a bónuszom így fejbõl asszem olyan 13-14%-nál jár. Mért nem növekszik a bónuszom ennél gyorsabban? Kapok be ütéseket a karival, mert ugye azt is tárgyaltuk már, hogy a kari a bekapott ütésektõl kapja a bónuszt. Hogy lehet ennek a lvl 15ös elfnek már 26%-os bónusza???
Nem baj hogy van neki, félre ne értsétek, de nekem mért nem növekedhet gyorsabban a bónuszom alap esetben, mindenféle bónusznövelõ extra nélkül.
Láttam Dion szeráfját is amint az erdõben azok a kis energialabdák ütötték. Beállt bónuszt növelni. De egyszerûen nem értem a dolgot. Különben csontik közé járok mostanság, azok meg elég szépeket ütnek, ha vannak a szerón vagy 6-an.
Na várom a válaszokat
A ragyogó erõnlét érdekes erõsítés - annyi runa a világon nem létezik, amennyit arra rá nem lehetne tenni (szinte minden fölösleges runát érdemes ragyogó erõnlétre becserélni)
Suzuki Swift GL 1.3
Természetesen úgy fejleszted az elfedet, ahogy neked tetszik, csak ajánlani tudom, hogy ezek a képességek legyenek a következõk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Suzuki Swift GL 1.3
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Lehet minibossokat farmolni, õk elég jó százalékban dobhatnak set darabot, de egy mezítlábas ellenféltõl is pottyanhat.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Halott harcos - ellenséges bajnok vihetõ együtt, a taktika növeli mindkét cspoprt sebzését (maxon van a taktika).
Erõsítések közül sokan a tükrözõ kisugárzás felé húznak, pedig az õrjöngõ lendület a hasznosabb - de hogy vita ne legyen használni kell mindkettõt <#wink>#wink>
Támadásra a Démoni csapás-õrjöngõ tombolás combot használom, ennek végrehajtási ideje több, mint a reg idõ.
Nióbiumon komolyabb ellenfelek ellen harci kiáltással buffolom tovább a támadási értéket, teljes Armantin set van rajtam, ami a halott harcos csoportot erõsíti (látszik is a CA-kon), ellenséges bajnok csoporthoz a Denderan ad bonuszokat (szimpátia kérdése, az is jó)
Csillaguras mágus-zombi egy teljesen más irányû fejlesztés igényel, Waandorey harcos, idézgetni Black_Nero tud, õ Lucretibe öltözik.
+2 gb ram nem árthat, amilyen olcsó. De arra vigyázz, hogy 32 bites win nem fog 4 gb-ot látni, hanem 4gb-vga memóriáját fogja csak kezelni.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Légyszi linkelj már be képeket az Árnyharcosodról. skillek tulajdonságok harcmûvészet szintek, viselt cuccok érdekelnének. De ha nem ide akkor küld el légyszi a mailemre [email protected]
Elõre is köszi
Egy kérdés. Ki mit ajánlana a Tükrözõ kisugárzás 3 módosítójának? Még nem tudtam dönteni ez ügyben.
A Zan-nal átélt bugról meg annyit, hogy azt hittem csak mi jártunk így, de ezek szerint Ogmog is. Na de sebaj.
Az árnyasom szokás szerint halt már egyszer, mért is ne legyen egy kobold bandában egy lvl 38-as bandita. Nem is értem mért nem sikerül belenyugodnom a dologba. 😄
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Messze áll tõlem a templomõr, általánosságban mondom, hogy a gyorsaságismeret is lehet nagyon hasznos képesség: növeli a támadó és a védelmi értéket, a gyorsabb futás csupán kis ráadás. (ajánlott végiggondolni milyen képességeket szán a játékos a karakterének)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Karakterszint, "Harctudomány" képesség és a beolvasott CA-k befolyásolják szerintem hogy a lándzsák hányszor jönnek elõ.
Egyébként a reg. idejétõl nem kell annyira tartani, egy-két ellenfélnél úgysem használja az ember, bossoknál és tömegben meg általában elég egyszer elsütni. Amúgy nálam mire kijön az összes lándzsa, majdnem újra tudnám használni, de kétszer egymás után nem szoktam elsütni, nincs rá szükség.
http://sacred2.hu/

Suzuki Swift GL 1.3
A mágusbot ismeret felvételérõl megoszlanak a vélemények, én pl. hasznos, de nem létfontosságú képességnek tartom.
Amire érdemes még minél hamarabb áldozni az a koncentráció és az arcania fókusz.
Koncentrációval lehet két erõsítést használni, kristálybõr a páncélt erõsíti a ragyogó erõnlét a CA-k reg idejét csökkenti, és növeli az életerõ regenerációt.
Jeges elfhez szükséges némi ügyesség a játékos részérõl, a jeges tüskéket lehetséges kötegben, egy irányba dobni, bossok ellen az a leghatékonyabb támadóképesség.
Misztikus viharhívõ ismeretet ajánlott végig maxolni a sebzésnövelés érdekében, erõsítéseket leszámítva a többi CA-ra csak egy-egy runát érdemes felrakni, a sebzésnövelés mellett a reg idõk fél másodperc alá szorítása a cél.
Most így néz ki:

Suzuki Swift GL 1.3
A sokak által nem kedvelt Erdei õr / platina fokozaton.
Link
Sárkányok ellen a jegesnek nem kellene, hogy gondja legyen, néhány minibosst viszont jobb békén hagyni.
Egyik ilyen természetesen a Fagyúr, hacsak nincs õsi mágia szakértelmed körbe röhögi a jeges tüskéidet, a másik miniboss Méregúr - õ is furcsa szerzet, elvileg nem szereti a tüzet, de ennek ellenére nagyon sok tüzes elf skalpja is ott fityeg az övén, méreggel, mágiával és faggyal szemben pedig még nagyobb az ellenállása.
Elfeknél a védelem a sarkallatos pont, ha gyenge bármelyik miniboss lehet veszélyes, támadásban ha jól van felesztve sárkányoknak 1-2 köteg jeges tüske halálos lehet.
Suzuki Swift GL 1.3
Viszont kardot használok,annak módja szerint fel is vettem a kardhasználatot,csak még kevés van rajta.Még lehet,hogy sok hülyeséget fogok csinálni,de majd csak rájövök hogyan kell...!
Kb. az a titok nyitja, hogy 1-1 runát szabad csak minden képességre rárakni, a többit majd a felszerelések (páncél, fegyver, ékszerek) adják.
Páncélismeret növelésével is lehet reg idõket csökkenteni, szakértelmet csak a ténylegesen képességekre adott 75 ponttal lehet elérni, de az értéket lehet növelni plusz minden képesség cuccokkal - ehhez meg elfogadható szintû alku szükséges.
Egy karaktert többféleképpen lehet jó irányba vinni, persze jól jön a tapasztaltabbak tanácsa is.
Amikor CA-ból erõsítés lesz, az annyit jelent, hogy a hatás állandó lehet, hatékonysága majd idõvel erõsödik.
Egy-egy képesség akkor ugrik nagyot, ha szakértõ szintre fejleszted, ehhez bizony minimum 75ös szintet kell elérni.
A templomõr fejlesztését már jó régen kezdtem, ha jól emlékszem lvl. 13 -nál megvolt a harci riadó erõsítés. A lándzsákat csak utána kezdtem nyomni. A reg. idõt nem tudom pontosan, már rég láttam a karakterem.
A templomõrrel az elején elég nehéz a játék, sokan talán ezért nem is szeretik (fõleg ha rossz irányba fejlesztik), igazából arany közepe-vége felé hozza a formáját.
Horgasszal toltuk d.u. és elmentünk kinyírni a kobold törzsfõnököt!Kb. 30 kobold megölésénél tartottunk amikor megjelent a boss..ok,horgasz mondta,hogy érdekes,mert még ki sem nyírtunk elegendõ koboldot...mindegy levertük.Erre amikor utána még kinyírtuk a maradék koboldot,megjelent még egyszer...😄😄😄!Kérdeztem,hogy ez gyakori-e;mondta,hogy most látott ekkora bugot elõször!LOL!Minden esetre mókás volt a maga nemében😄😄!
Valakinek volt már ilyen?
Figy,most felhúztam lvl 13 ra a a kutyát,egyenlõre Lvl 10-en van a T-energia lepel,meg a Lándzsa is.A lándzsa buffjai is megvannak,most gyúrom a harci riadót,hogy erõsítés legyen!Ha már itt tartunk,mennyi ideig tart,ha majd erõsítés lesz belõle?Mert egyenlõre a 66%-os találati aránnyal eléggo kitörölhetem a seggemet,ha a légiós küldibe akarnék belevágni!A csontikat még csak huhuhorgásszal bírom legyûrni,egyedül még túl nagy falatok.Szóval most már nagyon várom,hogy ki tudjam fejleszteni a harci erõsítést,emiatt is,meg más miatt is.viszont csak azért szívom a fogamat,mert nagyon sok még a regenerációs idõ a lándzsánál és erre még rárak +120 %-ot a lepel...!Ami elég szar így még az elején...remélem késõbb már majd nem fogom érezni!Csak úgy kíváncsiságból,neked mennyi a regenerációs ideje a lándzsáknak?Nekem most még fél perc,ami még tényleg nagyon sok..!Koncentrációt is felvettem,mert az kelleni fog,hogy a lepel mellett tudjam használni a harci aurát!
Szóval egyenlõre így haladok,a harci kiegészítõ mit csinál?mert az elõzõ karimnál aki távolsági fegyveres lett volna felvettem azt a skillt,de annyit csinált,hogy egyszer lõtt egy erõsebbet és kész...szóval nem értem mire jó!Vagy közelharcban más van?
"Main game "Fallen Angel"
• Will more patches follow soon?
Sadly due of the insolvency of Ascaron, the developer team is not available for patches anymore."
Suzuki Swift GL 1.3
Esetleg nincs valami kezdõ cuccod számomra😄?Bocs a lejmolásért,csak érdeklõdök😊!
Az hogy kardot vagy nyeles fegyvert használ, mindegy... nekem jobban tetszett a nyeles fegyver.
Ez a Grimwald õrzõje cucc merre leledzik?Ez valami quest tárgy,vagy csak esett egy aranyon is meg platinán is?😄
War. War never changes.