Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felvetõdött bennem ismét egy kérdés. Valaki mondja már meg a tutit!
Szóval látom a belinkelt képen, hogy az elf lvl15. A túlélési bónusza meg 25%.
Namármost. Az én árnyharcosom igaz hogy halt egyszer, de azt még lvl 5-nél. Most lvl 17 vagyok, vagyis eltelt 12 szint. És a bónuszom így fejbõl asszem olyan 13-14%-nál jár. Mért nem növekszik a bónuszom ennél gyorsabban? Kapok be ütéseket a karival, mert ugye azt is tárgyaltuk már, hogy a kari a bekapott ütésektõl kapja a bónuszt. Hogy lehet ennek a lvl 15ös elfnek már 26%-os bónusza???
Nem baj hogy van neki, félre ne értsétek, de nekem mért nem növekedhet gyorsabban a bónuszom alap esetben, mindenféle bónusznövelõ extra nélkül.
Láttam Dion szeráfját is amint az erdõben azok a kis energialabdák ütötték. Beállt bónuszt növelni. De egyszerûen nem értem a dolgot. Különben csontik közé járok mostanság, azok meg elég szépeket ütnek, ha vannak a szerón vagy 6-an.

Na várom a válaszokat

Fantusz
Nézd át a ragyogó erõnlét módosításait, s rögtön az elsõnél kiderül miért kell jeges elfnek az arcania fokusz (tüzesnek is kell).
A ragyogó erõnlét érdekes erõsítés - annyi runa a világon nem létezik, amennyit arra rá nem lehetne tenni (szinte minden fölösleges runát érdemes ragyogó erõnlétre becserélni)

bepe79
Amint kijön a kieg, és játszhatok a Dragon Mage karival. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Persze, ezt én is így gondolom, hiszen a concentration skill kell a 2 buff-hoz, ezt általában csak lvl1x vagy lvl25-ön szoktam felvenni, mivel a 2 buff a többi karinál rendesen megdobja a regen idõket, nem pedig lehúzza. Meg az eddig felvettek csupa fontos (must have) skill-ek voltak, úgyhogy most jön a koncentráció. Az arcania focus nem tudom minek kell a mystic stormite-ra fejlesztett ice / jeges High Elf-nek, de lehet, hogy annak is van valami extra haszna.

Suzuki Swift GL 1.3

Fantusz
Reg idõket a ragyogó erõnlét erõsítéssel lehet hatákonyan lehúzni, ahhoz még neked szükséged lesz a koncentráció és az arcania fokusz felvételéhez.

Természetesen úgy fejleszted az elfedet, ahogy neked tetszik, csak ajánlani tudom, hogy ezek a képességek legyenek a következõk.

<#eljen> <#hehe>

wedge31
Kiváncsi leszek ezt a karidad mikor unod meg...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bepe79
lvl 15 lett a High Elf-em (Multiplayer / Closed Net), kezd kicsinosodni, és próbálom lent tartani a regen idõket, sajna a Glacial Thorns (Jégtüskék) spell-em per pill valami 5.3 vagy 5.5 sec alatt töltõdik, tudnék rajta még nagyot dobni, csak másnak a rovására. Jelenleg így néz ki:

Suzuki Swift GL 1.3

Gubberx
köszi szépen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fantusz
Setek 15-ös szint fölötti karakternek lényegében bárhol eshetnek, ami talán érdekes, hogy fõbossoktól várható legkevésbé zöld, vagy barna item.
Lehet minibossokat farmolni, õk elég jó százalékban dobhatnak set darabot, de egy mezítlábas ellenféltõl is pottyanhat.

hát az október 16 mindjárt itt van 😊 de a november 30...😞

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

Illetve elméletileg már 2.-án megjelent, mégse látni fent. :S

Elméletileg Október 16. a megjelenés angolul, míg idehaza magyarul November 30. környékén.

az ice&blood-nak mikorra várható a megjelenése pc-re?😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

Gubberx
Armantin set hol eshet? 😄 én is a warimat kezdtem el folytatni 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

köszi szépen 😄

Fantusz
Nem tudom mennyit lehet kiolvasni a lenti képekbõl, de remélem a lényeg látható.
Halott harcos - ellenséges bajnok vihetõ együtt, a taktika növeli mindkét cspoprt sebzését (maxon van a taktika).
Erõsítések közül sokan a tükrözõ kisugárzás felé húznak, pedig az õrjöngõ lendület a hasznosabb - de hogy vita ne legyen használni kell mindkettõt <#wink>
Támadásra a Démoni csapás-õrjöngõ tombolás combot használom, ennek végrehajtási ideje több, mint a reg idõ.
Nióbiumon komolyabb ellenfelek ellen harci kiáltással buffolom tovább a támadási értéket, teljes Armantin set van rajtam, ami a halott harcos csoportot erõsíti (látszik is a CA-kon), ellenséges bajnok csoporthoz a Denderan ad bonuszokat (szimpátia kérdése, az is jó)

Csillaguras mágus-zombi egy teljesen más irányû fejlesztés igényel, Waandorey harcos, idézgetni Black_Nero tud, õ Lucretibe öltözik.

Fantusz

Verje vissza a közelharci, távolsági, és mágikus sebzéseket, én erre tettem, elég szépen kinyírják magukat magasabb szinten az ellenek.
+2 gb ram nem árthat, amilyen olcsó. De arra vigyázz, hogy 32 bites win nem fog 4 gb-ot látni, hanem 4gb-vga memóriáját fogja csak kezelni.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Fantusz!

Légyszi linkelj már be képeket az Árnyharcosodról. skillek tulajdonságok harcmûvészet szintek, viselt cuccok érdekelnének. De ha nem ide akkor küld el légyszi a mailemre [email protected]

Elõre is köszi

ja és még egy kérdés. Inte Core 2 Duo E7400-as procim van, 2Gb ram és radeon hd3870 512Mb-os videokari. Ha pl megtunkolom a gépet még 2gb ram-al akkor mit gondoltok feljebb bírnám húzni a grafikát physx nélkül csutkára?

na ha minden jól megy akkor ma én is tolom egy kicsit, de ez még nem tuti. Én még csak lvl 12-13-nál tartok az árnyharcosommal. De igérem belehúzok. Minden esélyem megvan a gyors fejlõdésre. Tunkolom a karit.

Egy kérdés. Ki mit ajánlana a Tükrözõ kisugárzás 3 módosítójának? Még nem tudtam dönteni ez ügyben.

A Zan-nal átélt bugról meg annyit, hogy azt hittem csak mi jártunk így, de ezek szerint Ogmog is. Na de sebaj.

Az árnyasom szokás szerint halt már egyszer, mért is ne legyen egy kobold bandában egy lvl 38-as bandita. Nem is értem mért nem sikerül belenyugodnom a dologba. 😄

Zan
Nos,kezd alakulni a dolog...!😊Így lvl 20 környékén már nagyon szépen lehet nyírni vele,egy kicsi odafigyelés azért persze kell,nem csak úgy hübele-balázs módján,mert azért azt még nem bírja!Viszont kinyírtam Terust meg a légióját,ami azért nem olyan könnyû!Mé mindig nem haltam,remélhetõleg nem is fogok!😊Mondjuk azért néha voltam már nagyon a halál torkában,de sikerült mindig megúszni!Olyan cuccok este ma este,csak ûgy ömlött a jó cucc....holnap linkelek egy két képet a karimról,és a cuccairól is...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

#8814-ben leírtam hogy mivel érhetsz el 66%-nál jobb találati esélyt.

Fantusz
Kell a magas sebzés, de ugyanilyen fontos a védelem is.

Messze áll tõlem a templomõr, általánosságban mondom, hogy a gyorsaságismeret is lehet nagyon hasznos képesség: növeli a támadó és a védelmi értéket, a gyorsabb futás csupán kis ráadás. (ajánlott végiggondolni milyen képességeket szán a játékos a karakterének)

Zan
Én is erre tippelek...!Most este toltam egy kicsit,elértem végre,hogy a harci riadó erõsítéssé váljon,már nagyon kellett,mert nagyon nem volt támadóértékem még!Mit ajánlasz amúgy,hogyan osszam szét a tulajdonságpontjaimat még az elején?Most egy darabig az erõre toltam,hogy valami támadóértékem legyen,már mert elég idegesítõ tud lenni,ha 66%-osan találod csak el az ellent...!Szóval azt toltam,most már 85%-osan találok,harci erõsítés mellet,ami már azért elfogadható szint!Most a következõ amit ki fogok gyúrni,azok a T-lepel buffjai!A legfontosabb,hogy sebezzen az is!Tulajdonképpen rájöttem,hogy ebben a játékban,de végül is majdnem minden hackn'shash rpg-ben.Szóval a legfontosabb,hogy egy méteren belül tudjak osztani nagy dmg-ket...!Ezt kell elérni!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

envoka
Erre magam sem jöttem rá.
Karakterszint, "Harctudomány" képesség és a beolvasott CA-k befolyásolják szerintem hogy a lándzsák hányszor jönnek elõ.
Egyébként a reg. idejétõl nem kell annyira tartani, egy-két ellenfélnél úgysem használja az ember, bossoknál és tömegben meg általában elég egyszer elsütni. Amúgy nálam mire kijön az összes lándzsa, majdnem újra tudnám használni, de kétszer egymás után nem szoktam elsütni, nincs rá szükség.

http://sacred2.hu/

Zan
Neked hogyan sebez ilye sokszor a landzsa?Metz nekem egy cast alatt csak 2x szur,neked meg ugy latom tobbszor.Vagy mivel sebzed ennyiszer egymas utan ilyem sokszor ennyire gyorsan???

bepe79
lvl12 lett a High Elf-em, elég sok mellékküldit megcsináltam, és most értem az elsõ nagy(obb) városba:

Suzuki Swift GL 1.3

Fantusz
Az alku nem fölösleges képesség, késõbb jó szolgálatot tesz.
A mágusbot ismeret felvételérõl megoszlanak a vélemények, én pl. hasznos, de nem létfontosságú képességnek tartom.

Amire érdemes még minél hamarabb áldozni az a koncentráció és az arcania fókusz.
Koncentrációval lehet két erõsítést használni, kristálybõr a páncélt erõsíti a ragyogó erõnlét a CA-k reg idejét csökkenti, és növeli az életerõ regenerációt.

Jeges elfhez szükséges némi ügyesség a játékos részérõl, a jeges tüskéket lehetséges kötegben, egy irányba dobni, bossok ellen az a leghatékonyabb támadóképesség.

Misztikus viharhívõ ismeretet ajánlott végig maxolni a sebzésnövelés érdekében, erõsítéseket leszámítva a többi CA-ra csak egy-egy runát érdemes felrakni, a sebzésnövelés mellett a reg idõk fél másodperc alá szorítása a cél.

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Toltam most délelõtt, lvl10 lett a High Elf-em (Multiplayer / Closed Net) Mystic Stormite (jeges varázslatok) ágra fejlesztve, azon belül is az Ice Shard-ra megyek rá. (: Az eleje kicsit szenvedõs volt, mert felvettem a Bargaining / Kereskedés skill-t is, de valamit valamiért.
Most így néz ki:

Suzuki Swift GL 1.3

envoka
A templomõr karakterfejlesztésekhez egy újabb videó került fel :
A sokak által nem kedvelt Erdei õr / platina fokozaton.
Link

Fantusz
Jeges elfen 103-as, nem dicsérem túl, mert nióbiumra még enyhén szólva harmatos.
Sárkányok ellen a jegesnek nem kellene, hogy gondja legyen, néhány minibosst viszont jobb békén hagyni.
Egyik ilyen természetesen a Fagyúr, hacsak nincs õsi mágia szakértelmed körbe röhögi a jeges tüskéidet, a másik miniboss Méregúr - õ is furcsa szerzet, elvileg nem szereti a tüzet, de ennek ellenére nagyon sok tüzes elf skalpja is ott fityeg az övén, méreggel, mágiával és faggyal szemben pedig még nagyobb az ellenállása.
Elfeknél a védelem a sarkallatos pont, ha gyenge bármelyik miniboss lehet veszélyes, támadásban ha jól van felesztve sárkányoknak 1-2 köteg jeges tüske halálos lehet.

bepe79
Indítottam egy High Elf-et Multiplayer / Closed Net-en, Stormite Lore-ra szakosodva (ice / jég varázslatok). A Stormite CA-csoportból fõleg (majdhogynem kizárólag) a Thorns-t fogom tápolni / tápolom, és a lvl lépésnél a pontok meg mennek a Stamina-ra (CA regen csökkentés), és az Intelligence-re. Botos lesz, 1 pontot kap majd a staff lore, hogy megkapja a kari a módosítókat, és mehet a mystic stormite lore és a stormite focus az egekig. Ez így egy elég jó kis build, ebben még nem csalódtam, kíváncsi leszek, hogyha elviszem jó sokáig, akkor most hogy állja majd meg a helyét mini-boss-oknál és a sárkányoknál.

Suzuki Swift GL 1.3

Zan
Ok.Akkor most egyenlõre nem fogok rakni rá!😊

Viszont kardot használok,annak módja szerint fel is vettem a kardhasználatot,csak még kevés van rajta.Még lehet,hogy sok hülyeséget fogok csinálni,de majd csak rájövök hogyan kell...!

Huhhh... nem úgy kell fejleszteni, hogy sok ca-t pakolsz rá, hanem hogy alacsony legyen a reg.time. Ha fejszét használsz, akkor nyeles fegyver használat képesség is kell, attól nõ a találati esély, meg a gyûrûkkel.

Fantusz
Ott van melletted huhuhorász kolléga, a reg idõ csökkentésben õ is tud segíteni.

Kb. az a titok nyitja, hogy 1-1 runát szabad csak minden képességre rárakni, a többit majd a felszerelések (páncél, fegyver, ékszerek) adják.
Páncélismeret növelésével is lehet reg idõket csökkenteni, szakértelmet csak a ténylegesen képességekre adott 75 ponttal lehet elérni, de az értéket lehet növelni plusz minden képesség cuccokkal - ehhez meg elfogadható szintû alku szükséges.

Egy karaktert többféleképpen lehet jó irányba vinni, persze jól jön a tapasztaltabbak tanácsa is.

Amikor CA-ból erõsítés lesz, az annyit jelent, hogy a hatás állandó lehet, hatékonysága majd idõvel erõsödik.
Egy-egy képesség akkor ugrik nagyot, ha szakértõ szintre fejleszted, ehhez bizony minimum 75ös szintet kell elérni.

envoka
Én is jártam már így egyszer, hogy a kobold törzsfõnököt kétszer vertem le.
A templomõr fejlesztését már jó régen kezdtem, ha jól emlékszem lvl. 13 -nál megvolt a harci riadó erõsítés. A lándzsákat csak utána kezdtem nyomni. A reg. idõt nem tudom pontosan, már rég láttam a karakterem.
A templomõrrel az elején elég nehéz a játék, sokan talán ezért nem is szeretik (fõleg ha rossz irányba fejlesztik), igazából arany közepe-vége felé hozza a formáját.

Zan
Ja egy valamit elfelejtettem megosztani a nagyérdemûvel😄!

Horgasszal toltuk d.u. és elmentünk kinyírni a kobold törzsfõnököt!Kb. 30 kobold megölésénél tartottunk amikor megjelent a boss..ok,horgasz mondta,hogy érdekes,mert még ki sem nyírtunk elegendõ koboldot...mindegy levertük.Erre amikor utána még kinyírtuk a maradék koboldot,megjelent még egyszer...😄😄😄!Kérdeztem,hogy ez gyakori-e;mondta,hogy most látott ekkora bugot elõször!LOL!Minden esetre mókás volt a maga nemében😄😄!

Valakinek volt már ilyen?

Zan
Ogmog,megint csak hozzád fordulok😊!
Figy,most felhúztam lvl 13 ra a a kutyát,egyenlõre Lvl 10-en van a T-energia lepel,meg a Lándzsa is.A lándzsa buffjai is megvannak,most gyúrom a harci riadót,hogy erõsítés legyen!Ha már itt tartunk,mennyi ideig tart,ha majd erõsítés lesz belõle?Mert egyenlõre a 66%-os találati aránnyal eléggo kitörölhetem a seggemet,ha a légiós küldibe akarnék belevágni!A csontikat még csak huhuhorgásszal bírom legyûrni,egyedül még túl nagy falatok.Szóval most már nagyon várom,hogy ki tudjam fejleszteni a harci erõsítést,emiatt is,meg más miatt is.viszont csak azért szívom a fogamat,mert nagyon sok még a regenerációs idõ a lándzsánál és erre még rárak +120 %-ot a lepel...!Ami elég szar így még az elején...remélem késõbb már majd nem fogom érezni!Csak úgy kíváncsiságból,neked mennyi a regenerációs ideje a lándzsáknak?Nekem most még fél perc,ami még tényleg nagyon sok..!Koncentrációt is felvettem,mert az kelleni fog,hogy a lepel mellett tudjam használni a harci aurát!
Szóval egyenlõre így haladok,a harci kiegészítõ mit csinál?mert az elõzõ karimnál aki távolsági fegyveres lett volna felvettem azt a skillt,de annyit csinált,hogy egyszer lõtt egy erõsebbet és kész...szóval nem értem mire jó!Vagy közelharcban más van?

Nem olvasod a hivatalos fórumot? <#smile> Nem lesz több patch az alapjátékhoz. Az utolsó marad a 2.43.0!

"Main game "Fallen Angel"

• Will more patches follow soon?
Sadly due of the insolvency of Ascaron, the developer team is not available for patches anymore."

bepe79
A Sacred 2: Ice and Blood kiegészítõ még nem elérhetõ, így hiába várom egyelõre, hogy a Dragon Mage karakterrel játszhassak, lehet, hogy ma este indítok egy High Elf varázsló karit bottal, mert megint mágusra vágyom valamiért. 😊 Jó lenne, hogyha a kieg-hez tartozó patch-et az alap Sacred 2-höz is elérhetõvé tennék, ugyanis nem azért adtam ki pénzt érte, hogy egy darabig legyen support, utána meg csak akkor, hogyha megveszem a kieget is... <#rolleyes>

Suzuki Swift GL 1.3

envoka
Úgy ahogy mondod.
Cuccokat nem szoktam megtartani, ami már nem kell, eladom.

Zan
A másik kérdés pedig az lenne,hogy a harci aura neked hogyhogy erõsítés?csak mert nálam egy skill csak...!vagy úgy csinálod,hogy a 3 buffként azt választod,hogy ideiglenes formában tartós erõsítéssé alakuljon?

Esetleg nincs valami kezdõ cuccod számomra😄?Bocs a lejmolásért,csak érdeklõdök😊!

envoka
Bármelyik ellenfél dobhatja, akár egy sima mezei patkány is. Ez véletlenszerû.
Az hogy kardot vagy nyeles fegyvert használ, mindegy... nekem jobban tetszett a nyeles fegyver.

Zan
Még két kérdés:

Ez a Grimwald õrzõje cucc merre leledzik?Ez valami quest tárgy,vagy csak esett egy aranyon is meg platinán is?😄

Zan
Te egy állat vagy!Szerintem akkor valami ilyesmit fogok én is csinálni,a mostani meg megy a kukába.Csak szerintem én inkább kardos leszek,mert ez a szálfegyveres dolog nem annyira nem tetszik nekem,amúgy a karid maga elég pro!Grat!

Ha valaki idehaza vásárolta, akkor csak a magyarral játszhat. Ez valószínûleg legalább 90%. <#vigyor> A legújabb patch a 2.43.0, amire vagy a játék mappájában található Sacred2Updater.exe elindításával tudsz frissíteni vagy letöltöd innen, KATT! <#smile>

Játszik vki magyar verzióval? Melyik a legújabb patch hozzá? Eredetim van de egy szervert sem látok... Nemrég felraktam egy pár száz megásat, lehet már van újabb?

War. War never changes.