10030
-
DORSANAX #2029 Jah,kösz... -
#2028 Új fociprogram :)
Úgy látszik nála a Szeráf most labdába sem rúghat :) -
DORSANAX #2027 "pes9"...Az mi? -
TGWH #2026 Na asszem most nagyon nagyon megszívtam... megvan a pes9, és nagyon nagyon jó, szal mentem pesezni, jóccakát mindenkinek :D -
DORSANAX #2025 A "system"-be nem nyúl bele,ez a lényeg... -
#2024 Így van, de most nyitott egy program filest oda. Egyszerűen felmásolja a lemezről az újabb graphics mappákat, mást nem is tesz
Ezért könnyű eltávolítani :) -
DORSANAX #2023 Yes..Bár volt ott előtte is "pak" mappa,nem?Nem "pack"nevű van nekem,hanem"pak"... -
DORSANAX #2022 Akinek XP-n van,majd esetleg a "Local Settings/Temp-ből a telepítés után törölje a letárolt cuccost,mert előfordulhat,hogy ott marad telepítés után 7,5GB.. -
#2021 Neked is a Sacred mappán belül hozott létre egy program files/data/pack mappát ? -
DORSANAX #2020 Nekem is "D"-n van,bár nekem volt annyi a "C"-n. -
#2019 Első jó hír: Közölte a telepítő, hogy nincs a C-n 12 giga szabad hely, s csináljak. Nagyszerű. Főleg, hogy a játék nem a C-n van...
Azoknak, akik ugyanebbe futnak bele :
Ha a DVD olvasó betűjele mondjuk D, akkor start menü - futtatás:
D:\setup.exe /a
Így indítva máris nem kell neki a C-n 12 giga hely
:-) -
DORSANAX #2018 Igen...Ott van a "programok telepítése és törlésében"... -
DORSANAX #2017 Jó,de ne engem gyalázz estleg,bár nem szívhatod meg,legfeljebb nem használod az "elite" menüpontot.Mindenesetre az élsimítás biztosan jobb lesz,de szerinten a futás is.Jelezz vissza,mi a helyzet... -
Nandusz #2016 Az elit csomagot el lehet távolítani maradéktalanul, ha nem jön be valakinek?
-
DORSANAX #2015 Egy egérrel,kényelmesen hátradőlva fotelemben játszom,nemtom mi az "übergagyi" irányítás ezen... -
#2014 Hát, próbáljuk ki.
Itt a lemez a tokban, végül is megpróbálhatom feltenni -
#2013 Mit nem tudsz irányítani rajta ? Ugyanúgy irányítod, mint bármelyik hack&slash játékot. Egyik egérgombbal irányítod merre menjen, vagy ütöd az ellenfelet, másikkal meg a másodlagos támadásokat sütöd el.
Illetve, lehet zoomolni, meg középső gombot nyomva tartva forgatni a térképet. Illetve nézd meg a billentyűzet kiosztás
Annyira nem lehet bonyolult, én néha telefonálás közben játszom vele :)
Nálam a fix kameranézet jött be, mert akkor nem forgatja össze-vissza a kamerát. -
TGWH #2012 wasd meg egér. A kamerát be lehet állítani, nekem pl. az első felel meg a legjobban. -
DORSANAX #2011 AB9/AB9RPO(Intel965+ICH8) alaplap és XP SP2,ez kimaradt... -
wellman #2010 Ez volt a gond, mar muxik thx. Bar rohadtul nem vagom h a fenebe kell iranyitani ezt a jatekot, hogyan tudok itt haladni normalisan?? Uber gagyi :( -
DORSANAX #2009 Ez lepett meg engem is,de olvastam róla valahol,hogy valamilyen módon optimalizál is egyben,de tényleg nem kamu,mert nem csak én tapasztaltam ezt.Azóta nekem egyszer sem lépett ki a játék,igaz,hogy előtte sem.
1600x1200-ban játszom jelenleg,"elit"-ben 30-40 fps-el,előtte 1152x864-ben kicsit szaggatott...Szal kicsit érdekesnek tűnik,de nekem Intel Core 2 Duo,3GHz(2CPUs),3GB RAM,7950GT-vel ez van. -
TGWH #2008 Legyaktam az első főboss szerűséget. Gahanka koboldtörzsfőnök volt a neve, pár percig eltartott :D A var. vissz. tölt. idő lement 5-6 másodpercre, 14. szintű vagyok. -
#2007 Az furcsa, hogy jobban fut, elviekben gépigényesebbnek kéne lennie, nem ? Milyen videokártyával játszol ? -
DORSANAX #2006 "Jah,csak én egy perverz alak vagyok.."Sokat ittam?Bocsi... -
DORSANAX #2005 Jah,csal án egy perverz alek vagyok..
Amúgy,mióta felraktam az "ELITE" DVD-t,azóta sokkal jobban fut a game,kicst több fps,és még szebb az élsimítás is.Hozzá lehet jutni...
A játék legalítását nem bántja,csak a "pak"mappa csomagolt fájlokat írja át. -
#2004 Én Driáddal nyomom. Tegnap csiáltam egy Szeráf karit, ezüstön, és majd leestem a székről, mikor megláttam a járását, úgy röhögtem! Hatalmas volt az a risza.... Tényleg ribi, de nem számít, szeressük! -
#2003 Aztaaaaaaaaaaaaa!
Van rajta bugyi!
Akkor ez a pasik szerint nem is egy k... szeráf vagy mi..... -
Hegyirabló #2002 Fúj, Te disznó! A szeráfok nem párzanak! :D -
DORSANAX #2001 Ez a game megérte azt,hogy megvettem,pontosan ilyen okok miatt.Leköt,hosszú és sokszínű a játék...
Szeráfot meg ne gyalázzátok,mert én is őt "tolom".
-
Hegyirabló #2000 Héé, szeráfról így nem beszélünk! -
#1999 Megítélés kérdése...Nekem pl akkor éri meg egy játék az árát, ha hosszú időn át leköt. Eddig 28 órát játszottam vele, s felfedeztem a térkép 10 %-át. 28 óra alatt végig lehet manapság nyomi négy tízezer Ft-os FPS-t.
:-) -
#1998 kiprószáltam,..persze, h csak szeráf ringyóval lehetett a demóban nyomulni, amúgy nem volt rossz, leszámítva a temetőben némi grafikai anomáliát (villogtak a zombik)...de nem ér X ezer forintot -
#1997 Próbáld meg azt, hogy a Documents and Settings/Neved/Local Settings/Temp mappa tartalmát kitörlöd. Lehet, hogy 1-2 filet nem fogsz tudni törölni, mert használatban van pl víruskereső által, ami nem is baj, de a lényeg, hogy a Sacred által odatett ideiglenes fileok törölve legyenek, mert sokszor az kavar be. -
#1996 Nem a Direct X-et kell feltenni, hanem a PhysX drivert
A DVD-n külön megtalálható -
wellman #1995 PhysXLoader.dll was not found tovabbra is :S -
neonx #1994 Reggel óta próbálom megoldani az fő quest 2 sárkányának leölését, de egyszerűen lehetetlen a barlang végéhez eljutni. Folyamatosan kilép a játék de ebben a barlangban állandóan befagy vagy csak úgy kilép. Valaki eseteleg járt már ott és tapasztalta ezt a dolgot? -
#1993 eddig semmi problémám nem volt a sacred 2-vel kivéve azokat az apróbb játékmeneti bugokat, de kilépés,lefagyás,újraindulás még sosem volt, fps probléma sem nagyon akadt, pedig már kb másfél napi játékidőm van benne ( 1 nap 10 óra ) de amióta felraktam a legfrissebb hotfixet 2.11.2 azóta a quest szörnyek leölése vagy quest itemek felvétele után mindig beakad a játék 1 másodpercre ami rohadtul idegesítő :(
eddig ilyen nálam nem fordult elő.
valaki találkozott már ezzel a hibával a legújabb hotfixnél ??
azon is gon dolkodom h újratelepítem a 2.10 es hotfixxel -
#1992 Oksa, köszi a segítségeteket! -
#1991 Na az meg a legfontosabb dolog ha Bronzon kezdi az ember ! -
xido #1990 meg hát azzal is lehet könnyíteni,hogy ha bronz fokozaton kezded el,nem ezüstön...