10030
-
Hegyirabló #2069 Ja, múltkor még nem volt ezzel gondod, itt mások előtt meg tagadod! -
DORSANAX #2068 Na most megyek játszódni,de Szeráf létemre sem hajolok le,mert soha sem tudhatom mi vár rám.Terhesen meg nem tudok végigmenni a gamma teljes területén,mert még elvetélek a nagy rohanásba és harcba... -
DORSANAX #2067 Nálam igen,de rosszabb biztosan nem lesz,csak előnyei vannak.Nyugodtan kikapcsolhatod az opciót,a "system"-be nem nyúl bele,tehát még rá sem foghatjátok,hogy most emiatt kilépked,meg hasonló nyalánkságok... -
#2066 Valamit akartak tenni a Collector's Editionbe is
Nem volt jobb ötlet biztos :) -
DORSANAX #2065 Na,ez jó,ez tényleg bukta! -
#2064 Szóval még jobban is fut vele a game? -
DORSANAX #2063 Igy igaz,nemtom,de itt valóban nyerészkedés szagot érzek.
Mindenesetre megoldhetja mindenki a villanyszámla árán... -
#2062 Késő. Lebuktál. Nem fordítok hátat neked, az egyszer biztos!
Nem, a szappanért sem hajolok le....
-
#2061 A Witcher esetében a regisztrált felhasználók ingyen kapták azt a 2 gigás patchet + a bonus dvd-ket + 2 új küldetést, ami az enchanced editionben van. Itt a Sacred esetében ugyanígy megoldható lenne, hiszen a szerverük meg tudja állapítani, legálisan regisztráltam-e. Aztán máris tölthetném le, mint ahogy a Witchernél is. -
DORSANAX #2060 Azért van,még így is látható,az élsimításből nekem még víssza is kellett venni,de nálam jobban is futott a game.Fraps-ot használok,látom világosan,hogy mi a helyzet... -
#2059 Nekem is a kövek meg a repedések tűntek fel, kicsit nagyobb rajtuk az élesség. -
#2058 Hát azért ott a kövek textúrája nem kicsit más. -
#2057 Ja teljesen hülyének nézik az embereket egy patch-el simán megoldható lenne. -
Hegyirabló #2056 Látszik a különbség, de én nem mondanám azt, hogy szebb. Inkább más. -
bgabor #2055 Nagyon furcsának találom hogy egy játékhoz a Very High grafikai beállítást külön pénzért lehet megvenni. -
DORSANAX #2054 Miért,csak bemutattad,hogy megvan és beszámították?
Elvileg nem hülye ötlet. -
Gabi32 #2053 Sziasztok! tud nekem segíteni valaki miért lép ki nekem 10h játékidő után a főmenübe állandóan? -
#2052 Alap vs Elite grafika őszintén nem sok nem sok különbséget látok.
alap
elite
alap
elite
-
DORSANAX #2051 Ird be:
"Sacred.2.Fallen.Angel.Elite.Graphics" -
#2050 Hát, az lenne a fair, hogy akinek megvan az eredeti, annak beszámítanák a CE megvételéhez. Vagy odaadnák ingyen, mint a Witcher esetében.
Mondjuk, leszedtem ingyen, úgyhogy igazából mindegy :)
Most 21 giga helyet foglal a program. Nem rossz.
Amúgy tényleg jól működik.
Most letettem tálcára, ebben a pillanatban azt látom, hogy a 2 GB RAM-ból 260 MB szabad. -
DORSANAX #2049 Én a lányomtól kaptam Olaszországból,de gyorsa jön máshonnan is!
Nemtom,ez elég érthető? -
DORSANAX #2048 -
#2047 És ezt külön is meg lehet vásárolni jó pénzért vagy letölthető lesz vagy hogyan működik majd? :) -
DORSANAX #2046 Na nem fontos,nem olasok emiatt vissza,de lehet,hogy én tévesztelek egy másik hozzászóloval,bocsi... -
DORSANAX #2045 Ez a 3.DVD a CE-ben,most tudtam meg hivatalosan,hogy nálunk is kiadják majd.Ez 3 DVD-s lesz,ha jól tévedek. -
Hegyirabló #2044 Mikor? -
DORSANAX #2043 Ne kamuzz,pont Te voltál,aki u.ezen a nézeten voltál itt a fórumon mostanában,vagy tévedek? -
#2042 Amúgy miféle dolog ez az elit? nekem csak natúr sacred2 van.
Árnyharcos amúgy nekem is kiakad az új hotfixxel, a 2.10-essel meg megy. -
Hegyirabló #2041 Na jó, nem is! :D -
Hegyirabló #2040 Én igen... -
DORSANAX #2039 Mindenki "Szeráfozik"?
Jah, én sem szívesen nézem sokáig egy férfi fenekét... -
DORSANAX #2038 Nem értem,nekem a telepítő megtalálta automatikusan és egyből felnyomta a helyére... -
Olyan, mint egy csillagharcos, aki elfelejtette felvenni a nadrágját :) -
#2036 Karakterem pár óra játék után:
Még kicsit gyengusz, de alakul.
-
#2035 Nos, megoldva, a többi grafikus file közé kell mennie az újaknak is.
Áthelyeztem a fileokat, s így már van elite beállítás
Tényleg nem lett lassabb a játék tőle.
Pedig mikor írták, hogy 8800 GT a minimum, akkor utána fel sem mertem már rakni. 7600GT a kártyám. -
DORSANAX #2034 Jó,szó szerint nem "Elite",hanem "Elit",de ennek ott kell szerepelnie... -
DORSANAX #2033 Az "Általános minőség" alatti sorban... -
DORSANAX #2032 Ott kell lennie a grafikai beállításokon belül az utolsó,tehát a "Textúra minőségében" a harmadik karika.. -
#2031 Nem találok Elite módot a beállítások között...
-
DORSANAX #2030 SACRED 2 – Fallen Angel
A felhasználóbarát megoldás
Az ASCARON felhasználóbarát digitális védelmet (digital rights management solution, DRM) használ a SACRED 2 – Fallen Angel játékhoz.
Az ASCARON, Európa egyik vezető játékfejlesztője és kiadója, ma közleményt adott ki a SACRED 2 – Fallen Angel-ben használt DRM részleteiről.
Ennek a felhasználó-orientált megoldásnak az előnyei közül a következőket emelték ki:
o A vásárló két PC-n telepítheti és aktiválhatja a játékot.
o Magának a lemeznek nem kell a meghajtóban lenni a játékhoz (bár laptop esetében így hosszabb az akkumulátor készenléti ideje).
o Aktív internetkapcsolat csak a telepítéshez és aktiváláshoz szükséges.
o LAN-ban két felhasználó játszhat két PC-n egyetlen példánnyal, és hasonlóan egyjátékos módban is két PC futhat párhuzamosan.
Az Ascaron ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a döntés hátteréről: „A vásárló a csapatunk legfontosabb tagja, és éppen ezért nekünk kötelességünk megfelelően gondoskodni róla. Egyrészt, hogy egy kifizetődő játékkal jutalmazzuk meg, másrészt, hogy megteszünk mindent a lehető legfelhőtlenebb szórakozásáért. Ezt pedig egy problémamentes, felhasználóbarát DRM rendszerrel kívánjuk biztosítani. A SACRED már eleve egy óriási akció RPG brand, és szándékaink szerint most még magasabb szintre emeljük.”
A SACRED 2 – Fallen Angel-t két különálló számítógépen lehet telepíteni és aktiválni. Bár egy időben nem lehet online játszani a két gépről (mivel a termékenként járó egy darab aktivációs kulcs nem osztható meg online felületen), azonban a játék lehetővé teszi, hogy két játékos ugyanazt az egy terméket, két különböző gépen használja hálózatban (LAN), vagy párhuzamosan egyjátékos módban. Ez egy különösen fontos szempont, mivel sok játékos asztali és hordozható géppel is rendelkezik, és az ASCARON kifejezetten támogatja a mobil játékot. Sőt, meggyőződése, hogy a játékoknak családbarátnak kell lenniük, és a fejlesztés során arra koncentráltak, hogy ez az előny egy játszható, szórakoztató és élvezetes játékszoftverrel párosuljon.
A szoftverek többségéhez hasonlóan a SACRED 2 – Fallen Angel is licenszezett termék. A játék megvásárlásával a játékos jogosultságot (és aktivációs kulcsot) szerez az akció RPG-vel való játékra. A játék aktiválása egy anonim online aktivációs folyamat során történik, így szükséges hozzá az internetkapcsolat, de csak az aktiváció idejére.
Az aktiváció során személyes adatokat nem kell megadni. A szervereket a másolásvédelmet szolgáltató fél biztosítja.
A DRM gyártója non-stop technikai segélyvonalat üzemeltet az év minden napján, hogy megválaszolja a vásárlók valamennyi kérdését.
Az aktivációk száma végtelen. Bármely vásárló, aki egy harmadik számítógépen szeretné használni a programot, újraaktiválás előtt előbb vissza kell szolgáltassa valamelyik korábban már telepített licenszet. A deaktivációs folyamatot online kell elvégezni.
„Hiányos” PC esetében az ügyfélszolgálat direktben is el tudja végezni az eltávolítást. Ehhez szükséges az eredeti kézikönyv, ami a nyomtatott aktivációs kulcsot tartalmazza. Saját számítógépes komponenseink felülírása vagy frissítése nem befolyásolja az aktív telepített szoftvert.
Azok a játékosok, akik kicserélnék vagy újratelepítenék a gépüket, ezt nyugodtan megtehetik, az aktivációk számának befolyásolása nélkül. Tanácsos először eltávolítani és deaktiválni a játékot. Ez felszabadítja az aktivációt, ami ezáltal újra használhatóvá válik majd a későbbi új rendszeren. Az internet-hozzáféréssel nem rendelkezőknek is lesz lehetőségük játékpéldányuk offline eszközökkel való aktiválásra.
A játékot manuálisan is lehet aktiválni a www.unlock.sacred2.com oldalon. Itt részletes útmutatást kap minden felhasználó. Valamint a [email protected] emailcímen is kapcsolatba lehet lépni a készítőkkel.
A játékos szempontjából a DRM megoldás azért kényelmes és előnyös, mert a DVD lemeznek nem szükséges a meghajtóban lenni játék közben.
A DRM egy SecuROM védelem, és az ASCARON speciális elvárásainak (mint például a nagyfokú vásárlóbarát megoldás) megfelelően alakították ki. A felhasználó-barát tulajdonságokat a SecuROM megfelelő használata teszi lehetővé. Azzal a nem titkolt szándékkal alkalmazzák ezt a fajta SecuROM védelmet, hogy az előnyös legyen mind a vásárló, mind a jogtulajdonosnak, miközben a becsületes vásárló nem érzi magát büntetve vagy frusztrálva, hanem inkább megjutalmazottnak egy tiszta és egyszerű rendszerrel.
Az Ascaron örömmel vár minden fórumozót a hivatalos www.sacred2.com üzenőfalon, ahol meg lehet vitatni a másolásvédelmek mechanizmusának hasznosságát és alkalmazását.
HIVATALOS VÁLASZLEVÉL...