10030
-
Gabi32 #2109 Próbáltam már mindent újra is raktam,de nem megy fél percnél tovább.
-
DORSANAX #2108 Elnézést kérek mindenkitől,ha akaratom ellenére én indítottam volna el ezt a problémát.Én csak hülyéskedtem itt,gondoltam nem árt egy kis humor... -
Hegyirabló #2107 Újfent nem tudok szebben fogalmazni, most hazudsz, azt meg ne fejtegessük, mit csinál még az, aki hazudik:
tegnap 22:49 | privát | válasz erre | #2062
Késő. Lebuktál. Nem fordítok hátat neked, az egyszer biztos!
Nem, a szappanért sem hajolok le....
Válasz 'Hegyirabló' üzenetére (#2041) TDU Nick; Dante[HUN]
Nem szólítottalak meg, DORSANAX-nak írtam a #2040-est.
Remélem most már tényleg lezárod, ezért a mostaniért még "bocs-t" sem kell írni, de akkor mást se, jó!!! -
#2106 Megszólitottál.
"Ja, múltkor még nem volt ezzel gondod, itt mások előtt meg tagadod!"
De itt tényleg fejezzük be, mert kezdjük túlzásba vinni. -
Hegyirabló #2105 Mármint a gépet. -
Gabi32 #2104 A gondom a 2053-as hsz-nél megírtam. aki segít előre is megköszönöm!! -
Hegyirabló #2103 Ja, látom! Szerintem örülhetsz, van akinek 1-2 óra után teszi. Szerény véleményem szerint megtelik a memória, újraindítod és kész. -
#2102 Ha nem eredeti, akkor azért, ha eredeti, akkor nem tudjuk. Kissé bugos még szegénykém, de majd javítják. -
Hegyirabló #2101 Mi a gondod? -
Hegyirabló #2100 Nem is lett volna semmi gond, ha nem kevered bele azt a bizonyos szálat. De bele is keverhetted volna, ha nem így teszed. Azt meg még had említsem meg, hogy - meg ne haragudj - de nem szólítottalak meg, DORSANAX-nak írtam anno akkor.
Részemről ez így lezárva. -
Gabi32 #2099 Cukor 1 oldal ez is a legnagyobb probléma az ki milyen ribi-vel nyomja grat. akinek meg problémája van azt le se szarjátok !!!! -
#2098 Eleve azt nem értem, miért akadtál ki?
Azt írtad, Téged nem zavar, ha pasi fenekét kell bámulnod. Már ne is haragudj, de ez elég "meleg" dolog.... (anélkül, hogy bárkit meg akarnék bántani, aki nem "női" karakterrel tolja. Ugyanis az egyetlen, aki közölte, hogy pasi seggeket szeret bámulni, Te vagy. Remélem, ezt most nem érted el....)
Ezt írtam, nem többet.
Erre visszaírtad, hogy Velem voltál. Na most ebből hogy jövök ki? Valahol látnod kellett, ahol együtt voltunk. Nem? Egyúttal nekem tagadnom is kellett hogy melegedtünk együtt. Ennyit tettem, nem többet. Te kiakadtál. Priviztél. És írtál egy meglehetősen alpári hozzászólást, amit inkább annyiban hagytam, mert rájöttem, hogy Te véresen komolyan veszed a dolgokat. Elnézést kértem a bnődtől, neked elmondtam mi a pálya. Ennyi. Továbbiakban pedig nem reagálok a hozzászólásaidra, mert nagyon eltérő síkokon mozgunk, hiába hasonló az ízlésünk játékok terén. Csak újabb félreértés lenne belőle.
Peace. És remélem, tényleg vége ezzel... -
Hegyirabló #2097 Szerintem félre értetted. Ő magyarázott valamit az F9-ről, amit én ELSŐRE megértettem, ő viszont sokadik leiratra sem értette meg, hogy én nem nem értem meg, amit ír, hanem értelmetlennek tartom, még csak nem is a magyarázatát, hanem a funkciót. Lényeges különbség, hogy nem értek meg valamit, vagy értelmetlennek tartom, még ha a mindkét szóban benne is van az "ért" szótő, még sem ugyanaz. Ne bizonyítsuk már be, hogy valóban 70%-os nálunk a funkcionális analfabetizmus!
Ezt most is tartom, úgy gondolom az F9 értelmetlen, sokkal jobb lenne helyette egy LOAD funkció a menüben, jelentkezzen, aki szerint ez hülyeség.
Én is bírlak Téged, lehet veled értelmesen beszélni, bármiről. -
Nandusz #2096 Sajnos a rettenthetővel folytatott vitádban is neked drukkoltam, de mindhiába. Nem értetted meg az F9 értelmét (pedig a vita előtt én is feleslegesnek tartottam, de a végére elismertem, hogy van értelme....és mára már csak ezt alkalmazom mint mentési lehetőséget) ..Ott csupán annyit kellett volna tenned, hogy megértsél pár dolgot (amit most nem részleteznék, plagizálva az akkor elhangzottakat), de ennek ellenére röghöz kötötten, sőt butaságodat nagydobra pergetve nyomtad itt a témát.
Félre ne érts, bajom nincs veled, csak egy bajom van: rühellem azokat, akik miután rájöttek (külső segítséggel), hogy hibáztak, akkor is mutogatnak. De egyébként bírlak, és most komolyan!
-
Hegyirabló #2095 Semmi gond, én nem tartok haragot! -
DORSANAX #2094 Bocs,nem olvastam,tényleg,de látom van itt valami,elnézést...
Elolvsatam,értem már,bocs... -
Hegyirabló #2093 Nem olvastad a privit? Te is azt hitted, hogy azért akadtam ki a dantera, hogy miért női karakterrel van. Mit érdekel engem, hogy mivel játszik, sokkal durvább volt a dolog.
Olyan érzésem van, hogy csak elolvastok egy hozzászólást, de hogy mi volt az előzménye azt már nem, még is messze menő következtetést vontok le. Minek hívják ezt? Fél tudás birtokában ítélni!? -
DORSANAX #2092 Ez érthető,de mi ez a többes szám? -
Hegyirabló #2091 Az igazság az, nem tudom szebben írni, hogy olyanok vagytok, mint ha a fejetek a seggetekben lenne. Rettentővel annyira nem ért számomra csúfosan véget a dolog, hogy priviben még ő kért elnézést az egyik első, fölényeskedő és kioktató hozzászólásáért! Csúfos, mi!?
Qui Gon-t meg nem kóstolgatom, sajnos ezt sem tudom szebben írni, de beégette magát, mivel azt állította, hogy elfel nem lehet silverben vinni a játékot, mert első ellenfél után levágják az embert. Én állítottam ennek ellenkezőjét, ő elmondott - ha nem is így kimondva - minden nagyotmondó Übünek, meg fontoskodó akárminek. A vége az lett, hogy egy másfél órás játékkal bebizonyítottam, hogy hülyeségeket beszél, mert gond nélkül lehet silveren is vinni a karaktert, ha neki ez nem megy, attól még nem kellene leszólni a másikat.
Összegezve, nem ártok én itt senkinek, de ha valaki kóstolgat, akkor kíméletlenül visszavágok az illetőnek, meg lehet nézni, az első tahó húzás sosem tőlem volt, én csak nem hagyom magam.
Egy kis jellembéli fejlődés meg nem árt a közösségnek, ezt is állítom! -
Nandusz #2090 Semmi szelektivitás, csak próbálj meg nyugisan élni itt.
Nézd emiatt, mert ilyen voltál velem, beírok a közösbe egy dolgot.
A múltkori Rettenthetővel folytatott vitád is számodra csúfosan végződött (mondom ezt úgy, hogy ezzel az illetővel nekem is volt parázs vitám).
Most Jedit kóstolgatod ...bár ő sem a szívem közepén lakozik éppen, de ami igazság az igazság. -
DORSANAX #2089 OFF!Nem értem,miért kell ezen összekapni.Én a Jade Empire-t is úgy toltam végig,hogy egy női keraktert választottam,(azt a kék ruhást,nemtom mi volt a neve)mert hosszú időn keresztül inkább Hajnalcsillag seggét néztem a gammában.És ráadásul úgy irányítottam a játékot,mert ott azt is lehet a párbeszédek manipulációjával,hogy a végén leszbi lesz belőle...
És csupán csak az esztétika kedvéért tettem... -
Hegyirabló #2088 Visszaírtam, nincs gond! -
#2087 Menj vissza időnként!
Velem is volt olyan, hogy hiába mentem, npc sehol. Mikor újra arra jártam, ott volt. -
#2086 Én kezdtem...
És nincs harag, csak szócsata, haveri alapon.
És mivel rám privizett, nem válaszolom meg amit írt.
Peace!
-
Hegyirabló #2085 Ezt én is tapasztaltam, de valahogy még is sikerült megcsinálni. -
Hegyirabló #2084 Én azért még várnám a kérdésemre a választ tőled, Nándi! -
#2083 Visszatérve a játékra :)
Előbb találtam egy bugot. Ki kell nyírni 6 vadkant, s kell 6 agyar.
Egyik vadkan nem dobta el az agyarát :)
Viszont több vadkan nincs, a questet mutató kék nyíl sem jelenik már meg, úgy van vele, kinyírtam mindet, de csak 5 agyarat szedtem fel.
Hatodik meg nincs. Hát akkor ez így marad, jöhet a következő...
Már egy másik quest is félbeszakadt, ahol valakivel el kellett menni begyűjteni valamit, csak menet közben kidobott a játék, mikor visszaléptem, nem volt sehol az NPC. Én összeszedtem amit kellett, elmentem a quest által mutatott találkozási ponthoz. Karika ott a földön az NPC meg sehol. Így nehéz találkozni, hát ez is így marad
-
Hegyirabló #2082 Álljon meg a menet! Nem tűnt fel, hogy ki kezdte, s hogyan!?! Vagy te is ilyen szelektíven látsz/olvasol? -
Nandusz #2081 passz, de a stílusoddal most nem értek egyet..egy embert nem a nőkkel való viszonya minősíti. -
Nandusz #2080 Sosem értettem, hogy egy internetes fórumon/blogon/cseten szerzett tapasztalatokat miért vetítik ki egyesek a másik való életére. -
Hegyirabló #2079 Miért, ki a tököm ez? -
Nandusz #2078 Miért kezdegetsz vele? tényleg szükségét érzed? -
Nandusz #2077 Amúgy nem feltétlenül kell csillagharcosra asszociálni hisz emlékszem anno a heavy metal fakk-ban is volt valami energia, ami az élethez nélkülözhetetlen volt ott, abban az univerzumban.
Na most itt is simán össze lehet egyeztetni a t-energiát egy alternatív középkori tereppel ;) -
Hegyirabló #2076 Az biztos nem ő volt, megint keversz valakivel, ráadásul egy ilyennel, mint te szóba sem állna. Csak diplomásokkal. Amúgy neked hogy van a barátnőd? Ja, hogy neked nincs is!
Harmin akárhány évesen ez nem ciki? Annyira azért nem lehetsz ocsmány, vagy tényleg ennyire gamer vagy, Tamás? Hogy már a nőkkel sem jön össze semmi, s kénytelen vagy egy rajzolt szeráfra lihegni??!! -
#2075 Na feltoltam végre lev12-re (pár exp a 13) az elfemet silverbe (most lett egy pár órám). Így azé más, hogy vannak normális spell-jeim. Lassan elérem a 300-as páncélzatot, de néha így is hirig, mert úgy beütnek, hogy csak nézek (crystal skin-nel!). -
#2074 Az, hogy nézted, mikor a barátnőddel vagyok, még nem jelent semmit. És nem tagadom, jó segge van... De már akkor furcsálltam, azt, ahogy ENGEM nézel... azért is jöttem el köszönés nélkül.
Ha megbántottam, akkor bocsi!
-
Hegyirabló #2073 Na látod, mondom én! Ő testesíti meg a femini éned! :D -
DORSANAX #2072 Van benne valami,de tényleg megyek,mert vár Szeráfom,a drága...
A neve:"DORINAX"
Rohanok! -
Hegyirabló #2071 Tudod, hogy mindig arról derül ki, aki annyit dumál róla! -
DORSANAX #2070 "ban-ben",wazze...