10030
  • Caine
    Srácok,

a nálunk kapható verzióban mit magyarosítottak? Párbeszédeket? Feliratokat? Kezelőfelületet?
    Angolt lehet választani?

Köszi.
  • Titan
    Uraim!

Ti tapasztaltatok olyan problémákat, hogy..
    -az elf fővárosban beragad a karakter? Semmilyen irányban nem mozdul, csak a kilépés segít?
    -a megidézett pet vagy zombi stb. megáll egy helyben és nem mozdul, nem támad?

2.10 van fent jelenleg...

• kissadamvikt
    nem:D
  • McFrost
    Visszaolvastál???
  • kissadamvikt
    rendszerkövetelmény???
  • XeeN
    Felejtsétek el... Rájöttem...
  • XeeN
    Az imént kaptam még egy küldetést, ugyanoda...
  • Rudi27
    Neveket nem írok vegye magára aki úgyérzi rá illik.
  • Rudi27
    Most ne haragudjatok már meg de nagyívben "nem érdekelnek" a buzi hajlamaitok, és ergo a vitatkozáshoz 2 hülye gyökér kell mert ameik nem az az nem áll le hanem letudja hogy igazam van és továbblép. Pl nekem is van már egy bizonyos véleményem itt sok commentelő emberről, van akiről jó és van akiről rossz de mégsem írom ide be, mert abból indulok ki hogy ahogy én szarok a te véleményedre mert csak egy név vagy a fórumn a sok közül úgy ergó valszeg te is az enyémre. Nameg nem akarok az ilyen alacsony értelmiségiekel vitatkozni sem ennyi kb. Szóval plz maradjon ez 1 Sacred topic és esetleg adhatnátok 1másnak egy msn címet ahol megbeszélitek esetleg délutánokon át fikázzátok 1mást, szerintem ez egy korrektebb megoldás lenne, Vagy esetleg klikkeljetek a SPAM/OFF/WAREZ gombra ott lehet nyomatni az offot is nem csak a warezolós témát .
  • XeeN
    Segítség! Kaptam egy küldit: Thylysium, expedíció a régi hadikikötőhöz. Az átjutást egy kapu zárja el. A barlangokat már körbejártam, nem találom az átjárót. Van valakinek valami ötlete, hogyan jussak be?

Erről a kapuról lenne szó.
  • Norec79
    mivel csináltok képeket a tárgyakról mert print screen csak a tájat menti el az inventori nem látszik????

Más: a játék nem lép ki nem okoz hibát mióta visszavetem a hang hardveres gyorsításból, az hogy néha megakad darabossá válik 2-3 mp-re szerintem a játék hibája.

a gépem: amd athlon64 x2 dual core 6000+,4 gb ram,ASUS en8800GTS 640mb vin xp sp3-as. ugygondolom ennek simán kéne vinnie.
  • DORSANAX
    Most 3x egymás után kipróbáltam ezt az Alt/F4-es bulit,és valóban egészen pontosan,pozicióba helyezett vissza,egyébként sajna engem sem oda tett eddig a normál "mentés és kilépéssel".A régi megoldásban (Sacred 1)biztonságosabb pozicionálása volt valóban a mentés-visszatöltés rendszernek,de lehet,hogy volt valamilyen technikai oka a változtatásnak.
  • Hegyirabló #2137
    Igen, ez így jól hangzik, remélem be is válik, amikor eljutok oda. Köszönöm!
  • rage
    Ahogy korábban írtuk, ott ahol állsz, F9 aztán mentés/kilépés, s a betöltés utána pont ugyanoda tesz. De ha nem bízol a mentés/kilépés gombban, akkor F9, majd Alt/F4

Utóbbi egyből simán bezárja a programot minden gond nélkül.
  • Hegyirabló #2135
    Most aztán nagyot írtál, kisfiú! :D
    Húzzál a csajozás.hu-ra, ahogy látom ott is aktív voltál! :)
  • Rettenthető
    Igazából elkezdtem egy normális hangvételű privát üzenetet, csak abba a hibába estem, hogy benéztem ide előtte mielőtt elküldöm.

Nem az a mocskos, hogy mi van a játékban, hanem az, hogy a topic személyeskedéssel, meg egymás alázásával van tele a játék helyett.

De tudod mit, ha már úgy is erre áll fel neked?
    Le vagy te szarva!
  • Hegyirabló #2133
    Ja, amúgy gratula!
  • Hegyirabló #2132
    Nem tudom megcsinálni, mert nem lehet csak úgy kilépni, hiszen mentés-kilépés gomb van.

Amúgy nem vagyok én még sárkánynál, ma nem is játszottam egy hangot sem, lassan 24 órája nem aludtam.
  • TGWH
    Jó, de legalább próbáld ki, hátha itt is működik hogy f9, majd leölsz egy sárkányt, kilépsz, visszalépsz, és van-e sárkány vagy nincs.
    Amúgy az 5. héten bekerültem az A csapatba, rohadt jó ez a become a legend mód a pes9-ben :D Kicsit asszem le fogok lassulni Sacredből :D
  • Hegyirabló #2130
    Hát persze, a semmi helyett sokkal jobb, meg annál is, ha a béna konzolos mentés lennne, ahogy eredetileg akarták.

De nem volt jobb az a mentési rendszer, amit az 1-ben megszoktunk?
  • TGWH
    Hagyd már ezt az f9-et, arra jó csak, hogy pont azon a koordinátán legyél betöltés után, ahol mentettél, ezért viszont nagyon hasznos egy gomb.
  • Hegyirabló #2128
    Mit? Hogy nem lenne-e jobb, ha F9 mentés helyett lenne Load Saved Game menü?

Mocskos egy téma...
  • Rettenthető
    Ne itt már légyszi, hanem privátba az ilyeneket, már így is elég mocskos a topic.
  • Hegyirabló #2126
    Ez csak nem azt jelenti, hogy megértetted, amit akartam kinyilatkozni?
  • TGWH
    Ha nincs hat agyar csak öt, akkor menj a krapihoz aki adta, beszélj vele, és be fog jelölni a térképen elvileg még egy vadkant, legalábbis nekem ilyesmi volt teknőccel.
  • Rettenthető
    Hmmmm.
  • rage
    Ha eredeti verzióról van szó, az aktiváció sikeresen lefutott?
    Feltetted a javításokat is utána ?
  • Hegyirabló #2122
    Nem kell, kösz, meg van!
  • Dante73
    Tudod mit? Én vagyok hülye. Értelmes embernek képzeltelek. Tévedtem.
    Most sem vagy hajlandó egészében vizsgálni a dolgot. Nem számít.
    Ha pedig komolyan gondolod, hogy a Te figyelmed hívom fel arra, hogy buzi vagy, nem a fórumozókét? Mit mondjak, sokan vagyunk, sokfélék. És tényleg, nem vagyunk azonos szellemi szinten...
    Csak röviden a stílusról.
    Most sem hazugozok, hülyézek, stb. Hozzá értem az eszedhez. További sok sikert az élethez!
  • DORSANAX
    Sacred.2.Fallen.Angel.CloneDVD-WARG

Ez a verzió produkálja azt,amit írtál,én nem bántani akarlak,csak megjegyzem...
  • Hegyirabló #2119
    Próbáltam türelmes lenni veled, de most már leírom: te egy hazug, becstelen és jellemtelen ember vagy. Képtelen vagy elismerni, ha tévedsz, gyenge jellemre vall. Nem hiába nincsenek a környezetemben efélék, mint te, nem vagyunk egy szellemi szinten.

A 2062-est egyértelműen nekem címezted, most meg próbálsz mindenféle szánalmas Csehszlovák dumával magyarázkodni, hogy nem is nekem, hanem mindenkinek szólt. A magyarázkodás büdös, te meg szánalmas vagy.

Írhatsz mostantól akártmit, nálam ignorálva vagy.

Egyébként az idézett dolog így nézett ki:

© Hegyirabló
    tegnap 22:23 | privát | válasz erre | #2041

Na jó, nem is! :D

Válasz 'Hegyirabló' üzenetére (#2040) Giga MA770-DS3,AMD Athlon64 X2 5200 2700Mhz,2*1GB DDR2 PQI+2*512MB DDR2 PQI,dupla Dual Chanell,Samsung 80GB SATAII,WD 80GB SATAII,LG GSA-4167B,LG GDR-8163B,ATi Radeon 4670 512MB DDR3,Acer AL1916W

© Hegyirabló
    tegnap 22:23 | privát | válasz erre | #2040

Én igen...
    Válasz 'DORSANAX' üzenetére (#2039) Giga MA770-DS3,AMD Athlon64 X2 5200 2700Mhz,2*1GB DDR2 PQI+2*512MB DDR2 PQI,dupla Dual Chanell,Samsung 80GB SATAII,WD 80GB SATAII,LG GSA-4167B,LG GDR-8163B,ATi Radeon 4670 512MB DDR3,Acer AL1916W

A magas labdádat csak képzelted.

Tehát megint hazudtál, 15 percen belül másodszorra. Úgy gondolom, ezt mások is észre fogják venni.
  • Gabi32
    Nem clone és más verzió még nem létezik tudtommal! szóval nem warez!!
  • DORSANAX
    Esetleg átvert valaki,hogy ne feltételezgessek elhamarkodottan,de ez tényleg "clone" verzió...
  • rage
    A főmenübe akkor lép ki, ha úgy látja, nincs legálisan aktiválva.
  • Hegyirabló #2115
    VGA driver.

Telepítési hiba, hiányzik egy dll, vagy megsérült az exe. Azt még mindig nem tudjuk, hogy eredeti-e a játékod, lehet, hogy nem másoltad át a cracket. (Bár itt mi ilyen warezhez nem nagyon értünk.)
  • DORSANAX
    Akkor kapásból mondom,hogy ez a "clone" verzió és nézz át a "Spam"-ba...
  • Dante73
    Na jó. Kezd belőled elegem lenni.
    Röviden a történet.
    Folyik a vita, karik neméről. Az az álláspont kezd kialakulni, hogy nem bámuljuk a pasik seggét.
    Te beírod, hogy De, Te igen.
    Én leütöm a magas labdát, mivel a beszélgetésben részt vettem, figyelemmel kísértem. És felhívom a figyelmet, hogy mit írtál! Ha tudnál szöveget értelmezni, látnád, hogy bár neked címeztem, de a fórumozóknak szólt! Erre kaptam válaszul a lentebb linkelt üzenetet, amire válaszolnom kellett! Vagy Te komolyan azt vetted le abból amit írtam, hogy a TE figyelmedet hívom fel arra, amit TE írtál?
    Ne röhögtess már.
    Ennyi.
  • Gabi32
    Elkezdem rá félperc fekete képernyő és kilép főmenü.
  • Hegyirabló #2111
    Ahogy te írtad, az humoros volt, sőt dante is az volt. Egy darabig.
    Na, részemről nincs semmi gond, nem kell ezt annyira komolyan venni.
  • DORSANAX
    Kicsit bővebben,mit csinál?