10030
  • DORSANAX
    Nemtom,akkor konfig függő,gondolom azért nem rontott..
  • Split
    Nálam semmi teljesítménycsökkenés nem történt! Ugyanúgy fut mint Elite nélkül...
  • McFrost
  • DORSANAX
    rage!
    Érdeklődnék,hogy jól fut az "ELITE"-el?
  • Split
    csináltam egy nagyobb térképet, hogy hol kezdődik a Blind Guardian quest!

http://images.netbag.hu/20081019/14223977649.jpg
  • McFrost
    De hát az ilyen benne van.
    Láttam én már ennél sokkal rosszabbat is például az egyben: elküld a faszi verjek le 3 ork sámánt, oda megyek a zöld kis könyvecskéhez a térképen, azt nincs ott senki :D 3 mérföldel arráb egerésztek, vagy mikor le küldött egy sírba, azt be volt zárva az ajtó:D
  • rage
    Inkább csak bosszantó, mikor rohanunk el a sok ellenfél elől, s kiderül, hogy az igazi ellenfél a híd, amire nem talál fel, a bokor, amibe beakad, meg a bokáig érő kavics, amin nem lehet keresztülmenni.

Illetve szoktam szeretni a hegyeket is, amik miatt néha körbe kell kerülni a fél vidéket
    :)
  • McFrost
    Nálam olyan volt, hogy nem a hídon ment át, hanem alatta:D
  • Sir Quno Jedi
    Én most uninstalltam a picsmagba az egészet. Majd pár év múlva, ha már van normális patch, meg miegymás. Végül is a Sacred Gold is megfelel még nekem :D.
  • wedge31
    Thx ,igy már meglesz.
  • Rettenthető
    Más is találkozott már olyan hibával, hogy a hídon ment volna át, a karakter mellésétált a hídnak és az lent ragadt a völgyben (csak a kilépés segített)?
  • McFrost
  • McFrost
    Hirtelen csak ilyen picit találtam, de látható, a piros pöttynél:D
    Kijössz Thylysiumból a temető felé és ha szembe mész a temetővel akkor jobbra és oda visz az út:
  • wedge31
    Köszi mert már egy hete nem találom
  • rage
    Nem kell ott végezni, lényeg, hogy a főút szélén ott áll Hansi, és ő adja az első küldetést ehhez. A hangszereket jó áron el lehet aztán adni (kijön belőle egy kardfogú tigris is :)
  • McFrost
    Ha Thylysium-ban végeztél, akkor elküld a főszál 3. helye felé és arra, de keresek térképet és megmutizom.
  • wedge31
    Pontosan hol lehet felveni a koncertes küldit ?
  • Kimi23
    Ha a kisérőknek esik az élete a Space-el gyógyulnak ők is.
  • McFrost
    Megkaptam a Blind Guardian hangszereit, 2 bárdgitár, egy varázsos mikrofon és egy dobverőbot:D
  • Sir Quno Jedi
    Most tolok mellé egy szeráfot is. Igaz így kicsit uncsiak, mert ha mindent védelmi skillekre tolok (armor lore, shield lore, energy warding lore) és agyonpáncélozgatom, akkor akár elmehetek alukálni is, vagy turkálgathatok a menüben, mert varázslatok nélkül nem igazán bírnak vele (meg azzal sem nagyon).
  • rage
    Vörös löttyöt nem, de ha van gyógyító varázslatod, azt simán
    Én a Szeráffal ilyen kísérgetős küldetésnél mindig kéznél tartom a gyógyító varázslatot, s gyakran alkalmazom is rajtuk.
  • DORSANAX
    Néhol értem,pl.amikor megpurcannak az ellenfelek,jó szövegek mennek,de azért magánszorgalomból az intrót és néhány dolgot feliratozhattak volna.
  • Hegyirabló #2167
    Pedig nyugodtan lehetne benne. Annál is inkább, hogy a második hotfixig nem szólt a center az intró alatt, így nem tudom mit beszélt az öreg manus.
  • DORSANAX
    Egyébként,most én kérdezek vissza,aki már megvette a játékot.Egyáltalán hol van szinkron szövegfordítás?Esetleg még nem értem el odáig?
  • Hegyirabló #2165
    Sajnos nekem már van vagy három, pont ezért hiányzik a LOAD GAME menü.

Mentem, mentegéltem, észak felől a főváros felé, egyszer csak haramiák támadnak rám, Kiírja, hogy új küldetés, majd szinte azonnal, hogy sikertelen. Valami nőt kellett volna megvédenem, de közben megerőszakolták, és kinyírták, de lehet, hogy csak az utóbbi.

Meg valami fószert kellett volna kisérni a csajához, de azt is levágták, mint a sonkát mellőlem.

Nem lehet ezeknek vörös löttyöt adni, mint az 1-esben?

A harmadikat nem is értem, miért lett vörös. A kriptába kellett levinni a spinét, ahol kimentem a zombi haverját, majd a csontvázkirályt levágni, utánna kivinni őket. Ezt így mind megcsináltam, més is vörös lett. Másnak nem?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, közben én is belefutottam több olyan quest-be, hogy bemegyek a barlangba befelé nyíl, kimegyek, befelé nyíl azt szeva. Több kijárat nincs, térkép szerint is jó a hely, mindent végigtáccsoltam, mindenkit 3x kiirtottam. Francba. Sőt sikerált beszerválni egy failed quest-et is. :D
  • DORSANAX
    Intro,átvezető videók,valamint,ha szólsz egyes emberekhez és azok válaszolgatnak,szövegelnek angolul,azok nincsenek...
  • Hegyirabló #2162
    Hát igen, nélküled már ez a fórum sem megy...
  • Sir Quno Jedi
    NA, nem vagyok egy kicsit és megint 84 flame üzi. Beszarás.
  • Hegyirabló #2160
    Szerintem ő az intro és átvezető videók szövegére gondolt.
  • Kandurex
    Demóban is nyomott hasonló system szöveget:

"kedvenc zöldségünk a bacon"

:)
  • DeDy
    "A szinkron szövegek,dumák nincsenek feliratozva"

Hát akkor mi? Na ne hogy már hogy csak a menü meg a felszerelés meg ilyen apróságok? Akkor ez baromira nem teljes fordítás, és épp a párbeszád szöveg lenne a lényeg nem a fegyver tulajdonság hogy mennyit sebez, meg a tulajdonságok (erő, állóképesség stb.)
  • Hegyirabló #2157
    Nekem is volt ilyen, bár teljes beragadás nem, mert volt egy kis ösvény, a házak között, ott el tudtam menni. Erre azt írta valaki korábban, hogy pixelfalakon nem lehet átmenni, vagy mi.
  • Hegyirabló #2156
    Azért nem csodálkoznék rajta, ha valamelyik nagy pecs javítaná ezt, ha esetleg sokan reklamálnak miatta. Vagy talán majd a kiegészítőben.
  • TGWH
    Töltés közbeni üzenetek:
    Loading loadscreen
    I overclock your cpu 3.0, 3.2, 3.4, 3.6, ooops... - vagy v.mi ilyesmi -
    Nem tudom betölteni a karaktert. A karaktert töröltem - ezt magyarul tudom csak -
  • DORSANAX
    Angol kezelőfelületet magánszorgalomból kicserélheted,ha az neked jobban tetszik.
  • DORSANAX
    Ott sem nagyon lehet...
  • DORSANAX
    Angol szinkron,magyar kezelőfelület.A szinkron szövegek,dumák nincsenek feliratozva.Csak angol szinkron,szerencsére...
  • Caine
    köszi.
    Angolt válsztani sem lehet?
  • dante3
    Minden magyar!