10030
-
neonx #2229 Az lehetséges hogy a c/-n csak 6g szabad hely van? Egyébként a d/-re pakoltam a játékot. -
neonx #2228 Nvidia van -
DORSANAX #2227 Egyébként neked ATI zsugád van? -
DORSANAX #2226 A telepítéskor létrejött "Olvass el"-t kellene megnéznie,akinek hasonló problémája van. -
neonx #2225 Megprobáltam az elöbb, és most is megtörtént de most képremegéssel dobott ki. -
DORSANAX #2224 K: A Sacred 2 futása megszakad a következő hibaüzenettel: "Rendellenes kivétel történt! Hibakód #: 9 funkció: cphysics::int"
V: Ez valószínűleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX illesztőprogram hibás. A Sacred 2 helyes működéséhez a 7.11.13-as verziószámú PhysX illesztőprogram szükséges, aminek telepítése a játék telepítésekor megtörténik. A játék újratelepítése megoldhatja a problémát. -
#2223 Pedig telepítéskor felteszi, nem tom, hogy kötelező-e? Én felraktam
Esetleg próbáld meg visszavenni a grafot még, hátha! -
neonx #2222 E6600core2, 2g ram, 7900GTO WinXp sp3
PhysX??? Nem azt még nem próbáltam. Egy kis segítséget kaphatok. -
DORSANAX #2221 Ezek a fájlok mindenkinél ott vannak,aki XP-n futtatja és elindítja a játékot. -
DORSANAX #2220 Csak egy példa:itt tárolódnak a még le nem töltött videók is,amiket az interneten nézegetsz,de más is... -
#2219 -
DORSANAX #2218 A Temp mappát nehogy kitöröld,csak a tartalmat. -
DORSANAX #2217 Ez minden indításnál bekerül ide,de más gammák és progik cuccai is.
Amit belinkeltél,ezek összesen kb.2MB-ot tesznek ki.Azonban a Sacred 2 telepítésekor egy több GB-os cuccos marad.Tehát,amit Te ott látsz,az nem probkéma... -
#2216 Milyen gépen tolod, milyen oprendszerrel? PhysX-et felraktad? -
neonx #2215 Én ezt töröltem meg persze az egész Temp könyvtárat, de ismétlem semmi nem javult a játékkal kapcsolatosan.
Semmit nem reagál a játék amikor kilép egyszerűen lovagolok és egy villanás és kint vagyok a windowsba. Mostmár nem kapok hibaüzenetet eddig meg azokat kaptam. Meg kép remegést és megállást. -
neonx #2214 -
#2213 :D -
DORSANAX #2212 Nem azok számára írom,akik tudják:
Ez a Local Settings/Temp nem az,ahol az internetes "sütik" vannak,mert azt a Lemezkarbantartó is törli,ha be van pipálva.Egyébként a CCleaner-el én pl. minden nap törlök egy csomó mindent,érdemes használni. -
neonx #2211 Új driverek,DirectX 9.0c,törölt Temp könyvtárak, visszavettem a HW gyorsítást. 10 perc után dur leáll a játék és kilép. -
Reggaester #2210 Erm, ezt akartam beszúrni, valamiért nem jött össze, sry. -
Reggaester #2209 -
DORSANAX #2208 Ezt az említett "Temp"-et az XP-n hetente egyszer ki kell törölni,még a CCliner sem törli,ha valaki használ ilyet.Sok szemét kerül ide és ezt lehet/érdemes eltávolítani... -
neonx #2207 Köszönöm megpróbálom -
#2206 Dokumentumok\felhasznnév\local settings\Temp
Mindent törölj ki, nekem a Sacred 2 az elit graffal együtt 13GB szemetett pakolt ide. -
neonx #2205 A HW hanggyorsítást mindjárt kipróbálom. A temp fileok közül melyiket törölhetem? És hol találom pontosan amit törölni kell? -
#2204 Jó ez a fegyó, főleg Hárpiák ellen!
-
#2203 Tegnapig telev oltam kékhalállal, hirtelen kilépéssel, stb. Ma felraktam a legújabb nVidia drivert, ill. letiltottam a HW hanggyorsítást és azóta nem történt a fentiekhez hasonló. -
#2202 Próbáltad törölni a temp fileokat?
Másik lehetőség, vedd vissza a hang hardware-es gyorsítását basicre.
Hátha ez segít, volt akinek ez jött be. -
#2201 Ez érdekes, mert nekem sem a tört verzió, sem a bolti, nem lépett ki egyszer sem, se fagyás, se hibaüzi! Még patchet semraktam fel! -
neonx #2200 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra játszhatatlan a játék. Ha belépek questelni vagy szabad játékot indítok. 10 percen belül fagyással, sacred.exe-vel, vagy csak úgy kidob. -
Drilla #2199 Kiderült, hogy nem is jár, kénytelen voltam taxit fogni
-
Hegyirabló #2198 #2172-re. -
Hegyirabló #2197 Ezt nem írod komolyan? -
Hegyirabló #2196 Ezt jó tudni, köszi! -
DORSANAX #2195 Rendben,de hármuk közül ki a "Szeráf"? -
neonx #2194
-
DORSANAX #2193 Hányas busz jár arra?Megyek majd arra én is.. -
Drilla #2192 Egy 31-es szintű HC driád kalandozásai:
Buszra várva:
Karosszék:
-
DORSANAX #2191 Okés,nekem bejött nagyon,de lehet,hogy tényleg bizonyos konfigurációknál nem feltétlenül javít az FPS szitet tekinteve,viszont a grafikán és élsimításon azért jól látható,legalábbis nálam... -
#2190 Igen, teljesen jól fut vele.