Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajna nem úgy, mint régen, a rendes dobozos játékok idején, hanem DVD-tokban van, és aköré van egy papírdoboz.
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Das Hotfix ist erschienen und steht in unserer Downloadsektion zum herunterladen bereit. Auch wenn das Hotfix installiert ist, werden die Server noch etwas brauchen, bis sie wieder online sind.
Hinweis: Das Hotfix funktioniert nur bei vorher installiertem Patch 2.10!
Folgendes gilt zu beachten:
Zum Erstellen eines Servers im Open Net wird der Port 7011 benötigt, der auch im Router freigegeben werden muss
Bei der Verwendung einer Firewall muss "s2gs.exe" (GameServer) freien Zugriff auf das Internet erhalten
Valaki le tudná fordítani?
Bár az is igaz pár napra ismét feladták a leckét a warez csapatoknak a védelem jó lett!
Next PC upgrade: 2022
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez most itt egy Sacred nevû játék, 2M eladott elsõ résszel. Hasonló stílusban , szerintem emberközelibb felfogással mint a Dio. Értem ezalatt, hogy a környezetbe jobban beleélheti magát a klikkelõ tag, több az ember ellen, több a falu-város-NPC.
A mai árakat nézve pedig bõven megéri, a peccsek majd szépen befoltozzák.
* Optimalizált megjelenítés
* Fejlesztett játékegyensúly és AI
* Automata frissítés elérhetõvé válik
* A küldetés rendszer javítva lett (párbeszédek és küldetés-szövegek)
* A fõmenü megjelenítése fejlesztve lett
* FX hanghatások javítva lettek
* A frissítéssel a játék a közepes beállításokat használja alapként
* Jobb áttekinthetõség a Küldetés-könyvben
* Egy hardver-kurzor beillesztésre került
* A hõsök harc-animációi javítva lettek
Én még olvastam hogy közel 200 új mágikus tárgy is belekerült.
A patchek meg ennek a stilusnak a velejároi most igy hirtelen meg sem tudom mondani hány javitás jött ki a diohoz vagy a wowhoz és nem mondanám hogy összecsapott játékokrol van szó egyszerüen ez ennek a játéktipusnak a velejároja.
A folt esetleg nem segít az optimalizáláson?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tényleg senki sem tette még fel???
Ha valaki tudja írja már le mit javít és változtat meg! Please!
<#gun>#gun>
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
A hivatalos oldalon a bestinárium egy beastból áll ,no comment.
sacred 1 fansite

Nem sürgetem:D Már hetek óta kellett volna ide egy banner<#zavart1>#zavart1>
A singleben csak meghivhatsz társakat de csak a te eredményeid kerülnek mentésre.
Némi info a játékrol.
minimum köv:2.4 proci/integrált kártya esetén dual core2.4/ 1gb ram,256mb nvidia6800 vagy ati x800, 20 gb hely, windows xp 3szervízpak.
ajánlot köv:2ghz dual core proci, 2 gb ram , 512 sheder 3.0 tamogatott nvidia 8800gts vagy ati hd3870 a többi ugyanaz.
A játékrol:grafikailag nagyonszép minden maxon, simán fut 1400*960 felbontásbamn (a gépem megfelel az ajánlott követelménynekû) bár a betük és a tárgyak baromi kicsik az inventoriban.
Kiprobáltam a zárt netes játékot 1 aktiv szervervan összesn. ugyvettem észre hogy az elöszoba vagy csevegöszobában csak magyarok voltak ész a szerver is nekik van fentartva külföldit nem láttam és nem is találtam más szobát csak azt amibe rakott.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"