10030
-
TGWH #2429 Kezdett is gyanús lenni, mert ugyan ilyen sárga gyűrűt kaptam jutalomként, +1-et adott v.mire... -
Sheol #2428 Szerintem ezek a citromsárga tárgyak a "rare" cuccok, amik annyira nem is ritkák egyébként, sőt... :D
A unique (barna) és a set (zöld) tárgyakat kellene szerintem megmutatnunk inkább egymásnak.
Majd rakok be én is... :) -
TGWH #2427 Még egy uniqe cucc. Vagy ez a másik? Vagy ez most melyik? :D
Egy magyar térképért nekem is nagyon fájj a szívem, az még kéne, mert egyszerűen nem tudom hova megyek... nem értem miért nem lehetett kiírni a térképre, hogy melyik helységnek mi a neve... -
vidu01 #2426 Azt hittem a lemosható tetoválásra pályázol. :D -
szripio #2425 Abban tud valaki segíteni, hogy a rúnák büntetését hogy lehet megszüntetni? pl. memorizáltam 10 rúnát, és csak 7.1 a szintje vagy mi.
Meg gyűrűknél van olyan, hogy sebzés tűz 3.6%, felveszem, semmi hatása, belegyúrom cuccba, semmi hatása. Akkor mire jó? -
#2424 ebből egyedül a térképet sajnálom, 10k-ért igazán berakhatták volna a simába is... -
#2423 Sziasztok!
Kaptunk angol nyelvű és feliratú CE verziót korlátozott számban.
Sacred 2 CE
Üdv -
#2422 LOL tényleg! Mindig megzavar itt a banner alatti szöveg. :D -
#2421 Amúgy a 6 választható karaktereknek van e saját szinkronjuk? remélem nem olyan mint a hellgate vagy a titan quest, h a főhősnek nincs szinkronja, mert akkor csak warezba próbálom ki -
#2420 jah és jó szórakozást hozzá, én nem bántam meg. -
#2419 hehe ez nem a warez részleg, szóval mi is megtudjuk nézni, de azért köszi =) -
#2418 Megjött az eredeti játék. akinek kell valami info és benne van a leirásban szívesen megadom! -
#2417 Ha már az érdekes cuccoknál járunk:
Nem egészen világos, hogy akkor most mit is keres a templomőr skill-je, egy szeráfos cuccon? Vagy ha a templomőrnek ad bónuszt, akkor miért csak a szeráf tudja felvenni? Vagy vannak képességcsoportok, amit teljesen más kasztok is tudnak alkalmazni csak én nem tudok róla, vagy hogy?
-
TGWH #2416 Újabb relikvia:
-
szripio #2415 Én is tegnap nagyot kockáztattam ezzel és imádkoztam, hogy ne vágjon ki a játék közben. de nem vágott ki, úgyhogy külön öröm volt :) -
TGWH #2414 Ez mi a rák? Annyit értek hogy bibi történt az utolsó hotfixel... mire jó ez az program? Milyen istálló? Mivan a temp mappával, mi törlődött belőle ami kell? Vagy miii?
Tegnap találtam egy olyan sisakot, hogy már a Star Warsban éreztem magam :D nem tudom kinek, de volt ilyen sisakja. A sisakot sajna már eladtam... -
neonx #2413 :-) -
DORSANAX #2412 "Nem igazán értelek kérlek fejsd ki tükön ülök hogy mindenki pontosan leirja a konfingját majd összevesük / mind az oviban kinek nagyobb / és akkor hirtelen mindenkinek jó lesz minden mert gondolom ezt várod vagy esetleg elmész a boltba és veszel egy olyan gépet mint az enyém ? nem értem itt mi értelme a rinyának erre ott a hivatalos forum itt senki se tud rajtatok segiteni." -
#2411 hehe érdekes angol mondatok vannak ott a németek után =)
de én is 1 napon belül visszaálltam a régi hotfixre, mert idegesített a küldi szörnyes és küldi cuccos megakadások.
minden küldetés szörny vagy cucc leölése/felvétele után megakadt a játék 1 pillanatra, olyan volt mint 1 nagyon béna autosave, és szerintem rettentő bosszantó. -
neonx #2410 Kaphatunk valakitöl egy baráti magyar fordítást erröl? -
DORSANAX #2409
Nach der Installation von Hotfix 2 sind einge Crashes berichtet worden. After the installation of Hotfix 2 are registered Crashes have been reported. Hier kann das Löschen der Temp-Dateien Abhilfe schaffen. Here you can delete the Temp files can help. Es hat bislang schon einigen geholfen. It has already helped some.
Nun ist manchen Usern das manuelle Löschen der Dateien eine mühsame Sache, oder man traut sich nicht so recht was zu löschen. Now some users to manually delete the files is a tedious thing, or we dare not quite what to delete. Dafür haben wir jetzt das "Sacred2CleanerUtility.exe" Tool. We have now the "Sacred2CleanerUtility.exe" tool.
Dieses Tool würden wir gerne denjenigen zur Verfügung stellen, die die Temp-Dateien nicht von Hand löschen wollen, sondern per Klick! This tool, we would like those available to the Temp files are not manually delete it, but by clicking!
Erklärung zum Tool: Declaration on the tool:
Es ist ein einfaches Tool, ca 28 KB groß. It is a simple tool, about 28 KB in size.
Es hat keine andere Funktion, als im Temp-Ordner unter Windows XP und Windows Vista den .../Ascaron Entertainment/-Ordner zu löschen. It has no other function than in the Temp folder under Windows XP and Windows Vista, the ... / Ascaron Entertainment / folder. Dafür muss das Tool einfach nur ausgeführt werden. For this, use the tool simply be executed. Es kann an jeder beliebigen Stelle im System ausgeführt werden. It can at any point in the system.
Da das Löschen der Savegames und der Screenshots in diesem Fall keine Lösung ist, wurden die beiden Optionen sicherheitshalber ausgegraut. Since deleting savegames and screenshots in this case no solution is, were the two options for safety's sake out.
Optional kann man noch das Löschen der options.txt auswählen. Optionally, you can still delete the options.txt select.
Die Sprachen sind Deutsch und Englisch. The languages are German and English. Betriebssysteme in anderen Sprachen würden das Tool in Englisch starten. Operating systems in other languages would be the tool to start in English.
Wie benutzen?: How to use:
Besides the Rucklern occur at some players also reinforces crash problems after installing the hotfix on. Auch hier ist das einzige zurzeit bekannte Problem die Deinstallation des Hotfix. Also here is the only currently known problem to uninstall the hotfix.
Mit dem Releasepatch und dem Multiplayer-Hotfix 2.10.1 läuft Sacred 2 in den meisten Fällen stabil. With the release of the multiplayer patch and hotfix 2.10.1 runs Sacred 2 in most cases stable. Wir empfehlen deshalb, auf diese Patchversionen zurückzugreifen, bis es eine Lösung für das Problem gibt. We therefore recommend that this patch versions go back until there is a solution to the problem.
1. 1st Das Programm runterladen The program download
2. 2nd Die SacredCleaner.exe starten The start SacredCleaner.exe
3. 3rd [x] Löschen meiner Sacred 2 temporären Dateien angeklickt lassen [x] my Sacred 2 deleting temporary files can be clicked
4. 4th Den Button "Löschen" anklicken The button "delete" button
http://download.ascaron.com/sacred2/...nerUtility.zip
We hope it can help you.
Eure Sacred 2 Team Your Sacred 2 Team
#2408 pontos taktikát nem tudom, de én úgy tudtam kinyírni, hogy amikor hullákat megidézett azokat belecsalogattam a "ködbe" és ott területre ható sebzésű skillel öltem le őket és a boss is sérült.
gyere föl msnre bazze XD -
pongi10 #2407 Hali!Az élőholtaknál vagyok és nem bírom kinyírni a köd főellenséget.
Ha ráviszem a kurzort a főellenségre nem jelez kardot sőt nem jelez semmit. Hogy lehet kinyírni? -
#2406 elég hülye megoldás, mivel én gyakran mentek a game-ben, de azért kösz, én nem tudtam, hogy van benne ilyen -
#2405 Azt elfelejtettem írni, hogy elf vagyok... Azonban inkább ez mint a gagyi botok. -
#2404 Tetszik a neve, mennyit sebezne ha maximus lenne? -
#2403 hehe szép,
igaz én dualosra gyúrtam és azon belül is balták és kardok közül szoktam válogatni :) -
szripio #2402 Aztabammeg :D Grat hozzá :D
Tegnap én olyan felfedezést tettem, tökre megörültem. Nemtom hogy a patch nélküli verzióban volt e ilyen, nekem speciel tök újdonság. Találtam egy billentyűzet kiosztást, és valami összevisszaság van kiírva rá, valami home teleport(??) a vége. Alapértelmezetten f12. Csak most jöttem rá mire jó: megnyomtam az f9-et, ment egyet a játék, mentem durva sokat, megcsináltam vagy 3-4 küldetést közben, kilométerekre voltam attól a ponttól, ahol az f9-et megnyomtam, nyomtam egy f12-t, és viola: oda teleportyolt a karim, ahol utoljára megnyomtam az f9-et :D
Nincsenek itt távolságok :D
Ja, ha vki ezt tudta, akkor elnézést, nekem újdonság és rohadtul bejött :D -
mephi666 #2401 nem használsz véletlenül zonealarmot vagy bármilyen tűzfalat, ami megfoghatja? :) nekem ilyen gondom volt zonealarmmal :) -
#2400 Az aktuális kedvencem:
-
Vincentcloud #2399 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, a játék mikor indul, kiírja hogy connecting to local server... kis idő múlva Timeout, és Exiting-gel kilép, anélkül hogy egyáltalán elindulna. Esetleg valaki tudja mi lehet a baja, és hogyan lehet megoldani? Beírtam a másik topics-ba is de ez sokkal aktívabb. -
xido #2398 Na soksok idő után először megtörtént,hogy beléptem egy felfedezetlen területen lévő helységbe...aztán feketeség és kivágott...szerencsére csak felfedező úton voltam és épp pár küldetést vettem fel egymás után...persze gyaktam ezerrel közben kis xp-ért,de nem F9-eztem:) -
xido #2397 csak azért kérdeztem,mert bent voltam az 1.es szintű sose használt elffel..és ott volt egy tizenvalahányas árnyharcos srác..:)..van aki egymaga a serveren nyomja a küldiket?:) -
#2396 A zárt hálózaton lévő karaktered a szerveren tárolódik. Igazából itt kellene majd játszani, elölről kezdve és mondjuk coop módban felhúzni egy új karaktert, mert itt nem lehet cheatelni
A nyitott hálózatra viheted a single karaktert, de itt elképzelhető, hogy szétcsítelt ellenfelekkel találod majd magad szembe.
A tartalom feloldása szerintem egy meglévő karakter törlését jelenti. -
xido #2395 gépem az aláírásban...nvidia driver a legfrisebb ami elérhető..asszem szeptemberi..alaplapi driverek ami a lemezen voltak..hotfix a legutolsó is fent..és se bug,se kifagyás...csak hogy az átlagolható listában legyek.. -
xido #2394 Na olyat kérdezek,hogy multijáték...nyílt hálózatra az aktuális karakteremet vihetem be...de ott senki és semmi server...zárt hálózaton egy alapszintű karakter jelenik meg...de alant van egy olyan,hogy tartalom feloldása...ennél kéri újra az aktivációs kódot...ezzel milyen tartalom oldódna fel,mielőtt ellövök rá egy kódot...gondoltam megkérdem...zártba importálja a már feltápoltomat a single-ből? -
#2393 Érthetetlen vagy fog már fel hogy itt senki sem tud rajtad segiteni nem ide járnak fórumozni a készitök arra ott a hivatalos forum.
Az se lenne baj ha leirod hogy neked mi bajod egyszer-kétszer de nem napokig mert már idegesitö pont azért mert itt nem tudunk segiteni rajtad.
A sértödésedre inkább nem szolnék semmit. -
DORSANAX #2392 "Hogy ez miben segit neked hogy jobban menjen a játék nem tom de mivel segiteni jó dolog leirtam használd egézségel."
Na,ez itt a nagy probléma,nekem nem kell a segítséged ezek után...
És számomra ez volt a lecke,ami miatt ebbe a fórumba többet egy szót sem írok...
Valaki figyelmeztetett erre,amikor idejöttem,de nem figyeltem rá.Sajnos... -
TGWH #2391 Sajátgépen jobbklikk, Hardver fül, Eszközkezelő, Hand-, videó- és játékvezérlők. Ott kiírja a típusát.
Amúgy nem hülyeség hogy a hang miatt rossz a játék. Pl. hallottam olyat is, hogy jobb a külön hangkártya, mint az integrált. Ez mondjuk biztos is, mert hallható melyik szól szebben, de az alaplapi állítólag jobban megdolgoztatja a procit, mint a külön vásárolt. De ha belegondolok ez logikus is. Engem pl. már az idegesített játék közben, és nem jöttem rá miért van, amikor dobogást hallottam. Aztán kiderült hogy csak a mélynyomót kell nagyon halkra lehalkítani... -
TGWH #2390 Realtek AC'97, a cd-vel kapott drivert használom :D
erősítő varázslatokat mi a rossebnek? Hogy legyen egy tűzdémonom, vagy akkor sebezzek nagyobbat ha haldoklom? Így sem elég alacsony a var. vissz. tölt. idő. De már hozzászoktam hogy ütök is néha. Vicces újdonság: ahhoz hogy jobban varázsolj, páncélismeret kell... végülis reális, csak későn jövök rá a dolgokra, de erre számítottam, hogy pár elrontott kari lesz az első pár próba.