10030
-
Hegyirabló #2469 Messze vagyok én még attól, van egy olyan érzésem, mert lelkiismeretesen segítek fűnek-fának az eltűnt csirkéje megkeresésében is akár. -
TGWH #2468 Inkvizítornak használ v.mit a koncentráció skill? Elf mágusnak csökkenti a varázslatait, de inkvizítornál ezt még nem láttam...
Rabló, sztem v.mi nagy meglepi lesz a mocsárvilágban :D -
#2467 majd a mocsárban lesznek a lizardmenek,
van pár "városuk" is és pár vicces küldijük =) -
Hegyirabló #2466 Találkoztam valami Predatorral vagy Gyík Faszival, vagy mi ez.
-
#2465 köszi, csak sikerült :)
dualos vagyok a másik kezembe 1 unique balta fityeg :) -
#2464 legújjabb szerzeményem :)
-
TGWH #2463 Nem kell regelni. Vagy regelj egy extra.hu-t, töltsd fel oda a képeket, és linkelj onnan. -
#2462 itte -
TGWH #2461 Fraps a legbiztosabb.
Kép beillesztése úgy van, hogy kepfeltolto.hu-ra feltöltöd a képet, a direkt linket meg kimásolod, és amikor írod a hsz-t, látsz olyat hogy ,,Kéb beszúrása'' gomb. Arra katt, oda beilleszt a linket, és beszúrja ide a képet. De a direkt linket bemásolhatod böngészőbe, és az url címét egyszerűen az ,,URL Beszúrása'' gombbal beilleszted ide. Először a linket másolod be, majd egy kis szöveget, hogy ha erre rákattintanak, akkor jön be egy új ablakban a kép. -
#2460 áhh ez a fórum felidegel :)
imageshack-ról és képfeltöltés.hu-ról nem enged linkelni, többi képfeltöltőhöz meg regizni kell, ahhoz meg nincs kedvem :( -
#2459 -
xido #2458 print screen
paint megnyit,beilleszt..egyelőre ez a legbiztosabb:) -
#2457 Mert minden újra indításkor, ugyanazt a nevet adja képeknek és ezért felülírja a régieket -
#2456 hehe délután 900e felett kovácsoltam be az új kardomat =)
ha valaki segítene h kell ide képet beszúrni megköszönném. -
#2455 Nekem nyitott ilyen mappát, csak valahogy mindig felülírja az előzőleg mentett képeket, ezért átszoktam a Paint-re. -
#2454 Akkor: d & s/nevedmappa/dokumentumok/képek/ascaron ent... -
mikrofonhead #2453 Nekem sincs ilyen :( akkor semmi megoldás csak ha elmentem?marad a fraps..
-
#2452 Már akinek van. Nekem sem nyitott Ascaron mappát a képek között. -
#2451 Tegnap elmentem egy kovácshoz, hogy elba..am a 300e aranyam. Fogtam az egyik Blind Guardian bárdot és betettem a "kovácstűzbe". Ez 3 foglalatos, tettem bele egy gyűrűt, majd egy driád rúnat, nézem mennyiért ütné be, hát pofám leszakadt, mert 240e aranyat írt és a 3-ba még nem is tettem semmit. MOndom jól van Pista, erre alszom egyet:D -
#2450 Ha van pl.: ACDSee akkor ha azt megnyitod, akkor ott van egyből a mappája. -
#2449 Azokat én sem találom...nekem sem ment el képeket :) -
xido #2448 document and settings/nevedmappa/ascarion
vagy fogod,megnyitod a paint-et és beilleszted/elmented:) -
mikrofonhead #2447 Hali!!!
Keresem nagyon a print screen álltal elmentett képeket de sehol nem találom a szép mentett képeket :S pedig kerestem ám...pls help!!! -
#2446 Temp mappát ürítsd ki, hátha segít -
#2445 Ma délután óta átlag 3-4 FPS-t produkál a játék... Semmin nem változtattam, minden más tökéletesen működik... -
#2444 ok nekem már van egypár unique és set tárgyam -
Sheol #2443 Igen, én is írtam, hogy nem egy világ csodája. :D
Viszont iszonyatosan gyorsan bököd vele a szeráfka, ezért irt jobban vele.
Mellesleg össze kellene gyűjtenünk az ilyen ritka tárgyak képeit, mondjuk a magyar fansite-on. :)
Más.
Reggel uninstalláltam a magyar verziót, felraktam az angol clone-t és gyönyörűen minden tárgyam, küldetésem megmarad és angol is lett.
Ám érdekes módon az uninstallkor nem kérdezte meg, hogy az aktiválást vissza akarom-e vonni, egyszerűen nem vonta vissza.
Ez abból is látszott, hogy az angol feltelepítése után nem kért aktivációt.
Aki uninstallálta már valamilyen ok miatt, szintén így járt?
"The revocation of the serial is done automatically during the de-installation process."
Ebből én azt szűröm le, hogy vissza kellett volna vonnia. -
#2442 ahogy ez a Sacred 1-ben volt (nekem az a map jobban tetszett) -
#2441 nem nagy szám, ahhoz képest, hogy unique -
#2440 iszonyat sok munkáról és bug forrásról beszéltek -
xido #2439 először én is azt hittem,hogy az az irdatlan sok küldetés-szám,amivel bereklámozták,az a 6 karakter küldetéseinek összege...szóval ebben egyszer valaki tényleg csinálhatna változatosságot,hogy valóban megérje akár mind a 6 karakterrel végigvinni egy játékot:) -
Sheol #2438 Haha, hogy a 'csába kell ebbe a balfácán fórumba képet berakni?
Kép beszúrása Photobucketes linkről nem ment az biztos.
Cheops' Eye -
Sheol #2437 Na itt egy kis uniqe bökő, nem nagy valami, de jobban irt vele a kari, mint egy nagy karddal.
-
#2436 Így van. És pont ez a problémám. -
#2435 Szerintem semmiben sem tér el, ugyanazok a küldetések vannak
-
#2434 Őszintén megvallva egy kicsit csalódott vagyok a sötét oldallal kapcsolatban. Szóval itt van az Inkvizítor: villámokat szór, lelkeket gyűjt be, elszívja mások életerejét, vagy az Árnyharcos, aki holtak kíséretében harcol és a akkor a feladatok között meg játékmacikat gyűjt barlangban, csatornában, léggömbre vadászik a mezőn...
Nem azt mondom, hogy komplett városokat kellene kiirtsanak, de azért a sötét oldal szolgáinak, a Halál angyalainak a feladatköre egy picit jobban eltérhetne a Szeráfétól... -
#2433 És ezt most mondod? Ma vettem meg a sima két lemezest! :( -
#2432 Ha arra gondolsz, hogy megszólalnak-e a játékban, akkor igen a válasz. -
Sheol #2431 Én a hangjukat eddig csak a küldetések felvételekor ill. leadásakor hallottam, meg amikor unatkoznak.
A szeráf csaj nagyon aranyos szövegeket szokott nyomni.
Ha így vesszük, minden karinak különboző a "szinkronja". -
#2430 :
?