10030
  • árnyharcos
    könyveken és szakadtam, találtam 1 csomó receptkönyvet.
    emlékszem 1 "goblin mustáros szószban" vagy hasonlóra.
    az viszont kár h a bronzon begyűjtött könyvek silveren eltűntek :(
  • árnyharcos
    pont most értem be az ork városba... holnap azaz ma délután majd nagyon fülelek :)
  • rage
    A könyvek szerintem csak sima egyszerű olvasnivalók, az alkímiát akkor kapod meg, ha a bal oldalon lévő adott képességcsoportra adtál már 5 pontot, 2 giga ram meg elég a játékhoz, főleg elég lesz, ha még kijön pár jobban sikerült patch is.
  • árnyharcos
    a videókari tuti elég, de láthattad az előző hosszá szólásokból hogy akinek csak 2 giga ramja van annál csinál érdekes dolgokat.
    nálam is 4 giga fityeg és még semmi problémám nem volt.
  • rage
    Szerintem is baromi jó ötlet volt, főleg, mikor mászkálsz a városban, s az udvari bolond elkezd szólógitáron játszani, vagy mikor az emberek ennek a dalnak a refrénjét dudorásszák, fütyörészik az utcán (one by one this world is sacred) Nem tudom, hallottad-e az ork fazont énekelgetni a dalt az ork városban, na az kész volt
    A death metal változat :-))
  • Prince23
    *2 gb
  • Prince23
    gb ram és egy 8800 GT elég hozzá? (Tapasztaltabbak részére a kérdés)
  • wedge31
    Hát mégha metallica koncert lenne az lenne az igazi de ez sem rossz.
  • xido
    Elhullott ajándékok között találkoztam már könyvekkel...jobbklikk az inventoriban,hallhatóan belelapoz/eltűnik-gondolom kiolvastam...ezek ilyen képességfejlesztőek lesznek,mint Witcherben,hogy akkor még több dologhoz érthetek?..Más:Elf-fel vagyok,volt 1-2 cuccoma,mi kétkezes fegyverforgatást meg alkímiát igényel..de sose lett olyan választható képességem,pedig direkt kivártam a pontok szétosztásánál...ergo mind a 6 karakternek különfélék ezen képességeik is,nemcsak a mágiáik?
  • Dante73
    Gondolkoztam már a 4 csiga ramon, de emiatt nem akarom ujrahúzni a rendszert, mert az csak 64bit alól működik. Jó nekem a Vista 32 is.
    Egyébként, abszolút nem zavarna a dolog, ha a grafika visszavételével javulna, vagy LEGALÁBB az elejétől csinálná. de nem. Eleinte két óra után kezdte, most azonnal. Kissé becsapva érzem magam. Megveszem, beleteszek majdnem 2 napnyi játékidőt, erre már játszhatatlan....
    Mindegy, off vége. Nem húzom a topiklakókat!
  • árnyharcos
    még nem tapasztaltam ilyet, pedig bronzon már végigtoltam és a térképem 33% környékén van
  • Prince23
    Akkor jó, már azt hittem rappelni is fognak benne.
  • wedge31
    39%-on vagyok még szerencsére nincs ilyen gebasz ,igaz 4Gb ramal tolom probáld ujrainditani a gépet hátha az segit.
  • rage
    Egyszerűen van a játékban egy koncertjelenet, ennyi
    A Blind Guardian zenekar csinált egy dalt is hozzá, ez hallható itt. A zenekar tagjai NPC-ként szerepelnek a játékban, s adnak egy küldetést, ha ezt megcsinálod, utána van ez a jelenet.

Ennyi.
    Semmi más "rockos" nincs benne.
    Másrészt ez sem rock, hanem metal :-)
  • árnyharcos
    egyik vicces melléküldiben a Bling Guardian nevű azthiszem német metálbanda hangszereit kell visszaszerezni és ha megvan akkor rögtön kezdődik a koncert, 1 teljes számot lenyomnak, szerintem nagyon jó ötlet volt :)
  • rage
    Minél előrébb mész a játékban, annál kevésbé stabil, s egyre nagyobb az erőforrásigénye. De nem mindenkinél, pl van, aki 4 GB RAM-mal nyomja, annál nem :) Viszont jó hír, hogy készül egy új patch, ami majdnem megjelent ma, de utolsó pillanatban visszadobták, mert még találtak benne egy komoly hibát a tesztelők.
  • Prince23
    ez nagyon gigalol...

Trailer, rockos

most ezt mire véljem? ez ilyen rockos rpg? :(
  • Dante73
    Tudom, hogy nem itt fogjuk megoldani a problémát, de azért hátha akad egy-két jó szándékú ember.
    Azt vettem észre, hogy ahogy haladok, egyre többet / többször / hamarabb kezdi az akadozást a játék. Kissé elgondolkodtam, mi az, ami változik. Sok minden mellett a térkép! lehet, hogy az zabál sokat a memóriából, és a nem használt részek nem törlődnek. Abból gondolom, hogy most már a felső sarokban levő térkép is elkezdett villogni, el-eltünedezik róla terep, míg az objektumok ottmaradnak fekete háttér előtt.
    Ezért veszem a bátorságot, és megkérdem, hogy ki hány százalékánál tart a térképnek? ki az aki tapasztalt hasonlót, ki nem?
    Hátha, legalább ötletünk lesz, mi okozza a dolgot.

Amúgy elég mérges vagyok, mert így nem egy élvezetes valami ez a játék. Már kedvem sincs elindítani. Egy mihamarabbi javítás nagyon jól jönne....
  • árnyharcos
    hehe nekem pont ez van a másik kezembe :)
  • wesker24
    Nekem az elöbb ilyet dobott egy csonti mágus !

3 kováscsolható slottal !

Habár még csak az elején vagyok.
  • wedge31
    Passz ,még nem játszotam végig de bronzon valszeg nagyon könnyü lehet.
  • Prince23
    Amúgy nehéz végigjátszani? Könnyebb a TQ-tól?
  • árnyharcos
    most pottyant
    de jó lenne ha lenne benne pár kovácsolható slot :(
  • árnyharcos
    árnyharcos nagyon kedves ám, feltűnően szereti a goblinokat/orkokat :)
    épp 1 ork kolléga kaszabolása közben szólt be neki, hogy a "csontod törésének a hangja zene füleimnek" xD
  • rage
    Huhh, azt nem szeretném, hogy elölről kelljen kezdeni a már teljesített 100 küldetést, akkor majd csak akkor megyek silverre, ha bronzon befejeztem.
  • wedge31
    A vállvédö nagyon király.
  • árnyharcos
    nekem eddig ez a 3 pottynat, 2 sima szörnyből a 3. meg most a gólemből.

• dante3
    Én meg most értem haza melóból, délelőtt meg egyéb elintézni valók várnak folyton, marad a hétvége! :(
  • wedge31
    A cuccaid megmaradnak és a térkép felfedési százalékod is de mindig elölröl indul a hadjárat.
  • árnyharcos
    nekem sincs sokkal több időm naponta, csak pár óra, dolgozni is kell valamikor :)
    csak ma délután meló után bealudtam, szal most nem tudok elaludni xD
  • wedge31
    Szetes cucokat edig hármat találtam három különbözö szethez
    Ha jól emlékszem az elsö részben is lv80 körül tudtam összerakni egy szet összes darabját.
  • rage
    Amennyiben úgy döntök, hogy átmegyek silverre, visszatérhetek utána a bronzra, s folytathatom, ahol abbahagytam ? Esetleg a silveren szerzett tárgyakkal / erősítéssel ? Úgy, ahogy a Diablo 2-ben is lehetett voltaképp ?
  • árnyharcos
    nekem is, kivéve ezt.
    most pottyant a gólemből :)
  • dante3
    Jó sok időtök van/irigykedik/, napi 1 órát tudom tolni, még csak lvl.14 vagyok!
    Legalább elleszek vele egy darabig!
  • wedge31
    Holnap elérem a lv60 onnantol lehet aranyon tolni kiváncsi vagyok milyen lesz a bossok dropja mert itt ezüstön elég gáz a legjobb cuccaim mezei ellenfelekböl estek.
  • árnyharcos
    értem :)
    haverom nálam kezdett 1 inkvizítort mert az ő gépén nem megy :( és már megvan neki a pókja de elég jól írtja ő is az elleneket :)

előbb mit szólt az árnyharcos :)
    "fried goblin is my doggies favourite dish" behaltam xD
  • wedge31
    Annyi életel a def mellékes egyébként is a te kasztot kimondotan tank az inkvizitoral nem mindig lehet fejel menni a falnak.
  • Rettenthető
    Tudom, csak szerintem azért ez így 2008-ban kicsit meredek.
    Egy 2000-s h & s-ben ezt meg tudták oldani, hogy ne így történjen a képmentés, itt meg nem? Háát.
  • árnyharcos
    hehe megnéztem, nagyon szép kard :)
    és mintha az inkvizítor jobban bízna a védelmében mert a képen elég jó defed volt :)
    vagy csak én vagyok ilyen berserker beállítottságú, legjobb védekezés a támadás hehe, defem tényleg nem a legnagyobb de a kutyusomon ülve 5k felett van az életem, azzal elbírok pár ütést.
  • wedge31
    Ütös ,én még mindig a #1920-ben linkelt fegyokal nyomom az égetös tetszik a vámpir kard meg nagyobb monszták meg bossok ellen nagyon jó ,lassan átmegyek aranyra onnantol kellene elvileg beindulni a jó cuccoknak.