10030
-
TGWH #2589 Esetleg start menü/futtatás-ra tudok tippelni, vagy az exe-re katt, tulajdonságok, és ott írj át v.mit. Vagy simán az exe mögé írj egy /a-t, v.melyik a 3ból csak működik :D
Azért kell neki több hely, mert tömörít, gondolom én. Nekem alapból a jó mappát jelölte ki. A lényeg, hogy asszem a sacred2 mappát kell neki megadni, nem a benne lévő pak-ot. -
#2588 ? -
#2587 Indítsd úgy,hogy setup.exe /a
Így nem kell majd neki hely a c-n
Tegyél az exe mögé egy szóköz per a kapcsolót -
#2586 Már tudom miért nem akarja feltenni. mert túl kevés hely van a C-n. 2 giga csak. de hát ettől simán felkéne h tegye... ezt kirvára nem értem már -
#2585 Hát, mondjuk az s2logic.dll az nem a pak-ban van, hanem a systemben, ott kell felülírnia a régi verziót a patchnek.
S van még pár ilyen file. -
#2584 A pak nevű mappába telepiti a frissitést. sztem ez jó hely. felismerte a játék helyét. most megint istalálom -
TGWH #2583 Fbn Lx, a csíkozódás vga driver hiba is lehet. Leírnád milyen géped van?
Prince, oda tedd a játékot, ahová a windows-t is. Lehetőleg egyetlen falhasználó legyen csak, amit telepítéskor is megadsz. Szerintem az történt, hogy másik meghajtóra tette a patchet. Az nem lényeg hogy g vagy c a partíció neve ahol a windows van, csak az a fontos, hogy oda tedd a játékot, ahová a windows-t, az a biztos. Nekem is bekavart amikor két felhasználó volt a gépen, a két aktiválásom rá is ment volna ha userként is játszani akarok.
EZ FONTOS, EDDIG NEM ÍRTAM!!! LEHET PÁR EMBERNEK MEGOLDJA MINDEN BAJÁT!!! Tehát közhírré tétetem, hogy két felhasználói fiók volt az xp-men. Rendszergizdaként telepítettem a Sacred 2-t, és userként nem működött rendesen a játék! Fagyott meg kilépkedett! Mivel nem állítottam be rendesen a gépet ezért rendszergizdai fiókkal is fagyott, de szemmel láthatóan kevesebbet, mint user-ként!
Hogy minél kevesebb legyen a hibaforrás, én ezt ajánlom: egy felhasználói fiók legyen a gépeden. Néha csak egy fiókot látsz amúgy is, rendszergizdai szinttel, de ezen felül lehet még egy fő rendszergizdai fiók. Amikor telepíted az xp-t, egyetlen felhasználót adj meg, több nem kell szerintem. Oda telepítsed a Sacred 2-t, ahova a windows-t is. Nekem így jól működik, és amíg nem így ment, többször fagyott.
-
#2582 Vista? Mert akkor rendszergazdaként.... -
#2581 Nem lehet, hogy rossz mappába tette a fileokat ? -
#2580 Hát kérte, h a C-re akarja insatlálni mindenáron...és én kihagyás-ra kattintottam. Így oda instalálta, ahol a gém van, de az nem frissült. -
#2579 Tűzfalad van ? Ha igen, kapcsold ki. -
Fbn Lx #2578 ja, fent van a peccs, és a hotfix. -
#2577 S mi volt az, amit kihagytál ? -
Fbn Lx #2576 hát nekem nem akar menni a játék...
elindítottam, bejött a sacred logó, zöld szöveg, aztán elkezdett csíkozódni az egész, és setovább. -
#2575 Na feltette a patchet, de nem frissült, ezt nem értem.
ui: a játék nem az alapértelmezett C- parición van. de megjelent egy ablak, és a kihagyásra kattintottam, és telepítette a patchet. de a játék menüjében nem frissült a verzio -
#2574 A képét figyeld, ne az értékeit. -
#2573 árnyarcosom páncélja
-
#2572 Nem tudom, hogy az árnyharcosnak általában milyen páncélja van, de ez érdekes:
-
xido #2571 lőjjétek ki a virusírtót,hátha az nem enged feltenni valamit..egyébként a lemez autorun képernyőjén lévő frissítések a magyar patch oldalára küld rögtön... -
TGWH #2570 Mindent a hivatalos oldalról tölts le! Amikor elindítod a játékot, megkérdezi hogy aktiválod-e. Aszondod igen, benyom egy weboldalt, oda írsz mindent, csak követni kell az utasításokat. Egyáltalán nem bonyolult HA előtted van, mert ha leírom és nem látod, csak belegondolsz, úgy nem egyértelmű. Ha újra akarod tenni a játékot, akkor letörlöd, majd újra felteszed, és megint előjön az akarod-e aktiválni ablak. Kis változtatás kell, ugyanis kapsz egy nem lehet aktiválni ablakot vagy mit, a lényeg hogy a MANUÁLIS aktiválás kell neked, HA újrateszed a wint vagy a windowst (másodszor még nem biztos, de harmadszorra már igen. Mindenképpen unaktiváld minden telepítésnél, így nem lesz semmi gondod, nem veszik el az egyik reged sem!!!!).
Egyáltalán nem bonyolult, ha ott lesz előtted, akkor már egyértelmű a dolog. -
#2569 Nö a hotfix 1-et nem tudom feltenni.... :S -
Kimi23 #2568 A PC Gurus ha jól láttam a UK patch, azt a magyarra nem engedi feltenni. -
#2567 Na a hivatalos honlapról már felengedi, pcgurust nem, érdekes...
az első hotfixet feltehetem? -
#2566 Valóban nem kéri, csak holnap már nem tudtál volna vele játszani. Ma még engedne aktiváció nélkül is, 24 óráig. -
#2565 Wait, most letöröltem a pcgurust, most töltöm a hivatalos honlapról a cdgalaxison keresztül
de amúgy activation bajjal jött elő... d emondom aktiváltam
aktiválás előtt is simán nem kérte a dvd-t! -
#2564 Mit értesz az alatt, hogy "nem hajlandó feltenni" ?
Hibaüzenetet ír, el sem kezdi, megáll a közepén, vagy mégis, pontosan mi történik ? -
#2563 Aktiváltam, és most sem hajlandó a patchet felrakni:(
pcguru-ról szedtem le
-
#2562 "Többen panaszkodtak (joggal) a 2.11.2-es patchre, hogy bizonyos időközönként kivágja a játék. Erre pontos választ még nem kaptam, de állítólag dolgozik a fejlesztői csapat a megoldáson. Tegnap jelezték nekem, hogy van egy "cleaner utility patch", amellyel ez a probléma korrigálható, de hivatalosan ezt a javítások oldalán nem tették közzé, tehát részünkről az az álláspont, hogy mindenki saját felelősségére használja addig, míg egy érdemleges megoldás nem születik a hibára." -
#2561 Szerinted a két hotfixet poénból adták ki?
Mindkettő kell, bizonyosan. -
#2560 A játékot aktiválni kell, s nem kéri utána a DVD-t sem. A magyar patcheket szedd le hozzá, a 450 megás 2.10-est, majd az első hotfixet. A második hotfixet ne tedd fel. -
#2559 Mindenképpen kell aktiváljam a játékot?
amúgy a patchek fullra nem akarnak felmenni rá :(
mit tegyek?
köszi -
#2558 Nem az a honlapon kell visszaszerezned a kulcsodat, mert minden kulcsot csak 2 alkalommal lehet felhasználni! És ha a géped bedöglik áés újra kell rakni akkor emg kell látogatnod azt az oldalt hogy visszakapda jogosultságot a kulcs használatára. -
#2557 Ami mellesleg lehetne szines is mert fekete fehérben nem sokminden látszik... -
xido #2556 ehh..úgy,ahogy egyéb programokat is alternatív esetben...start menü,programok telepítése és törlése..:)) -
#2555 Ehh várjatok má... tényleg nem tudom uninstalálni a progik teleitésénél??,
itt azt írja h egy honlapra el kell látogassak, és csak akkor törlödik a játék... na most akkor h is van ez? :O -
#2554 És igen!!! megvettem. Most telepítem. Mellesleg nagyon jó illatú a kézikönyve, ami még igényes is, full magyar:D
töltöm közbe a patcheket is hozzá... remélem nem csalódok a játékkal kapcs. 9900- ft volt...
majd jövök -
xido #2553 Ööö..én nem is tudtam,hogy "jól" is meg lehet csinálni,hogy mindketten életben maradjanak,így csak pislogtam a kriptában,hogy semi bunyó Orfeusszal,pedig készültem rá,hogy valai erős főboss lesz -
TGWH #2552 Az előbb csináltam meg. A csajt a főváros felé viszed, egy palánkfallal körülvett sátortelepülésen túl lesz a torony, ahol le kell menni. Megölöd az élőholtakat, majd a végén választanod kell, hogy a szerelmespárt ölöd meg, vagy Orfeuszt. Itt egy kicsit gondban voltam, mert a jobb oldalt ahol kiírja hogy mindketten jönnek veled, váltakozott az Orfeusz és a másik név, így fingom nem volt ki kicsoda... Pedig jót akartam cselekedni, de hát nem jött össze :D -
xido #2551 már nem otthoni gép előtt vagyok..de mikor megnyitod a térképet,szürke karika jelez minden be nem fejezett küldetést..ha finoman föléjük mész kurzorral,a nevét is mutatja..Orfeuszt keress egy barlang bejáratnál.. -
TGWH #2550 Elveszett a lovam... el akartam adni, erre nem jön még a környékre sem ha fütyülök... 25ös szint, és 5% felfedezett világ :D A kezdő rész + a főváros. V.ki nem csinálna egy magyar térképet?