10030
-
#2629 Mennyi az esélye, hogy összejön egy teljes sett, és csak esik a zöld cucc, vagy árusnál is előfordulhat?
-
#2628 rossz a crack...keres másikat.Warez topik -
wellman #2627 13as szint utan minden mob csak egy 1xpt ad van erre vmi megoldas esetleg? meg nincs meg az eredeti game nalunk meg nem kapni addig kenytelen vagyok a "tort" verzioval beerni :S
help pls -
Caine #2626 Pontosan ez a gondom nekem is.
Ha angol vagy két nyelvű jött volna ki, azonnal megrendelem.
De akkor megy így is, még a hétvégén megveszem szerintem.
Még a sevenm-nél kapható collectorson golndolkodom nagyon ... -
#2625 hali megint.
Armantin setem kezd alakulni :)
lvl 50 vagyok és már 5 zöld pottyant.
-
Sheol #2624 Át, minden tárgyam, küldim angol lett.
Toltam egy darabig magyarul de ezeket az elbaszott tárgyneveket nem bírtam tovább elviselni.
Egyébként a skillek stb. leírása is érthetőbb, pontosabb az angolban. -
Caine #2623 Köszi neked is!
A karakter átjött gond nélkül? -
Caine #2622 Köszi. -
#2621 HELÓZTO
Régesrég kijáccotam a sacred első részét most kijátszanám ezt is de angolul nem merem megpróbálni
Van hozzá magyarítás?
Ha van honnan tölthetném le? -
#2620 Nekem van egy 12000x12000 mapom de azon nincs jelölve semmi csak render térkép ! -
Sheol #2619 Igen, én is így csináltam. -
#2618 Végre megszabadultam minden kísérőmtöl, ismét egyedül járom a világot. Így sem könnyebb sokkal sajna (mert törékeny kis virágszál ez az elf) de legalább nem kattintok véletletül a kísérőkre és halok meg ez miatt! :D -
#2617 Köszi ! :) -
#2616 THX -
xido #2615 aztarohadt,ez milyen dögnagy placc..elleszek ezzel egy ideig,mire minden pontját bejárom:) -
xido #2614 mehetne,hiszen azt írták hivalatosan is,hogy tehetesz fel másolatot,csak a serialod legyen megvásárolva -
Caine #2613 Azt próbálta már valaki, hogy a clone verziót telepíteni és a hivatalosan megvásárolt magyar változattal aktiválni?
Megy így?
Ha nem, akkor kénytelen leszek ebayről beszerezni egy angolt.
köszi. -
#2612 Köszi , a driád szigeti dragont épp most vágtam le mondanom se kell hogy a dropja gyengébb mint egy elf szakácsnak. -
#2611 Ha esetleg valakit érdekel világtérkép^^ termé
nyócezerszernyócezerpixelharmincegymega
itt meg egy dungeon map :)
emmeg egy egyszerübb térkép easteregg jelölve!!!!!!négy
-
#2610 Simán kinyirtam őket semmi gondom nem volt vele. -
Reggaester #2609 Csak egy kósza ötlet. Lehet, hogy arra a meghajtóra csomagolja ki magát a patch, amin éppen van. Másold át D-re, vagy ahol van elég sok a hely és próbáld meg onnan felrakni. -
#2608 Természetesen. Ezzel kezdtem. :) Megnéztem a játékot a feleségem gépén (e5200, 1G ram, Ati4670) 40-70 Fps ott, ahol nekem max 10, ua beállításokkal (max minden). Újrarakom a win-t, hátha segít. Remélem nem nem HW-s a probléma, bár akkor más is xarul futna... CCleaner, drivercleaner is megvolt, no effect. Pedig nagyon belebbu**ltam ebbe a játékba. -
Sheol #2607
A Temp mappa tartalmát kitörölted már?
Nekem azóta, hogy játék előtt kitörlöm pl. egyszer sem dobott ki, igaz nem ugyanaz a problémád, de hátha neked is segítene. -
#2606 Permanens uninstall. Beleuntam, hogy minden előjel nélkül, két napja 2-5 FPS-em van a játékban, attól függetlenül, hol járok éppen. Minden létező dolgot ami bezavarhat uninstalláltam, hangkártyát kivettem, kipróbáltam az alaplapit. Legalább két drivert próbáltam mindenhez, defragmentáltam 5x telepítettem újra a játékot (patchelve/patcheletlenül). Minden más tökéletesen fut. Helyem mindenhol van bőven. A hang hardveres gyorsítását állítgattam, eredmény nélkül. Beraktam még egy giga ramot a meglévő 2 mellé, az sem segített. Amint varázsolok egyet, vagy belépek pl. a humán városba azonnal 1(!) Fps-em van. Azért bosszant a dolog, mert eddig elit grafon játszottam 1600x1200-ban, de már 1024x768-ban sem megy a játék legbutább beállításokkal sem. Talán egy Win reinstallal még megpróbálkozom... Addig is játszom a feleségem gépén... -
#2605 Ja és még annyit, hogy ezt a helyet kerüljétek! Ott áll 2 bandita a fák mellett csalogatásképp. Azokat nem szabad megölni, mert eddig minden egyes nyamvadt alkalommal beragadtam oda, és csak a betöltés segített. -
#2604 Néha az az érzésem, hogy a játékban lévő összes hiba megtalálása nekem jut ki:
Szóval a karakteremmel eljutottam már "Túl a falon", és akkor most hogy betöltöttem, a kezdő helyen volt a karakterem... és ezt már nem először játszotta el és nem is csak ennél.
Még szerencse, hogy a cuccom, a felderítés, a feladatok és a wp-k megmaradtak, de gyalogolhattam az első wp-ig :-/
Hát azért... ez nem is alfa verzió, hanem pre-alfa. -
TGWH #2603 Pedig a patch kéne...
szinte mindegy mivel kezdez, amihez épp kedved van. Katona lehetsz vagy varázsló, szinte mindegy.
Én egyszer már meghaltam... kicsit idegesítő, mert 70-80% bónusz veszett el pusztán az miatt, mert lenyomtam a szóközt, és nem adott be magának élettöltőt, ez nem először fordult elő, de így még nem jártam... pech. Most már a fővárostól keletre járok, v.mi sivatagos rész lehet kicsit lejjebb, nem néztem meg. Napszél arra van, állítólag a BG is ott koncertezik :D -
#2602 Sajnos nem tudok, mert kellenek azok a progik
Akkor játszom patch nélkül, ez van...
amúgy ti melyik karaktert ajánljátok elsőre? meg melyik oldalon legyek. és melyik istenséget válasszam. Alapértelmezetten van Szeráf karakter
Már elkezdtem alapértelmezett karival, de még az elején vagyok, most értem be egy községbe, ahol a polgármester fiát kell megmentsem a a farkasok elől... na azt megcsináltam. -
TGWH #2601 Akkor csinálj helyet a c-n... -
#2600 Az a helyzet h még mindig azt írja ki, h nincs elég hely a C:\-n :(
akkor maradok patch nélkül
úgy értelmeztem, amit leírtatok, h a futtatásnál kitallóztam a patchnek az exéjét, s az exe mellé /a és d -velis próbáltam... a patch elindul, de ugyanazt írja ki, Not enough..... C:n -
#2599 Jól gondolom, hogy az amelyik egy kicsit arrébb van a főszálon? mert az nem bizgat most.
Ennyit derítettem fel eddig a térképen, és egy nyamvadt kósza sárkányt, vagy nagyobb teremtményt sem találtam.
Tudom, hogy ez még act1-nek számít, de azért lehetett volna valami feladattól független levágni való (mint pl. a Sacred 1-ben, vagy ott is kötött volt mind, mintha nem..). -
#2598 POLIP főellenséggel találkoztatok már? Durva -
#2597 ez se segített... pls mit h kell csinálni? neklem ez magas, még ilyet nem csináltam, meg nem is értem mit írtok :( most a patc nek az exéjét kell átírjam? de h? mikor nincs ilyen lehetőség a tulajdonságoknál? -
#2596 Na mindegy... most jutott eszembe a GoW telepitése
átvtettem a telepitést D:\Games mappára -
#2595 Nem tudom miről beszéltek. most a patch vagy a játéknak az exéjét kell megkeressem és átírjam? vagy mi... -
#2594 mármint a patch exe-re katt? vagy mi??? -
#2593 áá vettem új hátast. Pokol kutyáját. Durva. jóval gyorsabb mint a hagyományos paci -
#2592 Az elite grafikus csomag is ezt csinálta
Setup.exe /a s máris szó nélkül ment fel a helyére
:) -
xido #2591 lehetséges,hogy mielőtt "felpeccseli" a dolgokat,temporary backupot csinál a módosítandó file-okról,ami lehet több,mint 2g -
TGWH #2590 Pláne hogy ott van leírva hogy ,,Tegyél az exe mögé egy szóköz per a kapcsolót''
Mindegy, megyek inkább játszani :D