10030
  • wedge31
    Lv58 vagyok de ma elment az idöm a fc2-re majd holnap elérem a 60-at csak az az igazság hogy kiváncsi vagyok a végére ugyhogy lehet nem megyek át mindjárt.
  • árnyharcos
    megvan már a szinted a goldra ? :)
    ha majd meglesz ne felejts el dobni pár képet 1-2 izmos goldos cuccról!
  • wedge31
    Igen.
  • rage
    Egyébként ha most visszamennél bronzra, minden küldetést elölről kéne kezdj azért, mert átmentél már silverre ?
  • foxxi
    Nos, lehet az elvonási tüneteim miatt gondolhattam :D Mostanában nekem se jutott se mmo se Sacred 2... de kezdem hétfőtől bepótolni a lemaradást!
  • árnyharcos
    megjelenés napján megvettem azért járok itt, és a hétköznaponkénti 1-2 óra mióta kockulás ? :)
    ( amúgy okt 3. óta nem loginoltam mmo-ba hehe :))
  • árnyharcos
    bronzon majdnem 180 felett csináltam úgyhogy silveren kicsit visszafogtam magamat =)
  • rage
    Látom, nem nagyon foglalkoztál az ilyen csip-csup küldetésekkel :)
    Nekem 110 van kész, 23-as szinten, 12 % térkép-felfedettség mellett.
  • foxxi
    Azt hittem hogy kockulni csak mmo-kban lehet
  • árnyharcos
    hehe, ilyen szinten ez nem is számít soknak, majd meglátod.
    Amúgy mindkét fegyómat fejenként 1 milla felett kovácsolták be :)
  • kovecses
    Honnan az istenből van ennyi pénzed?
  • árnyharcos
    én is megmutatnám magam =)
    látni lehet h én arra gyúrtam, hogy minden ellenségemet 1 de max 3 ütésből leszedjem, de azért nem vagyok az a "glass cannon" típus mert a 7k feletti életemmel kibírok pár ütést is :)
  • kovecses
    Nekem is volt már egyszer ilyen csak a játék újratelepítésével tutam megoldani. Én akkor csináltam biztonsági másolatot a mentéseimről hátha uninstallnál az is törlődik, de nem törlődött. Rakd újra szerintem a játékot.
  • Simaji
    Hello mindenki!

Egy olyan problémám lenne, hogy amikor belépek a játékba a menü hátterének helyén csak egy fekete kép van:

Valamint a játékban sem lehet látni semmit.

Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond?

Bye!
  • kovecses
    Apropó bónuszáttekintőt hogyan nézem meg?
  • kovecses
    Hű de karaj! Baloldalt alul a körben a két kis zöld az micsoda? Mert ilyen kicsikkel még nem taálkoztam.
  • Titan
    Ez meg az én karim:
  • kovecses
    Akkor már nagyon sokan vannak ha eljutnak hozzám, de szerintem az ef az nem a kiköpött mágus!
  • kovecses
    karim
  • wedge31
    Hát mágusnál ha már közelharcra kerül a sor keményebb vagy tömeges ellenfelek ellen az gáz az eddigi ilyen tipusu játékok tapasztalatai alapján.
  • kovecses
    Ez a tűzpajzs vagy mi ez tetszik majd erősítem!
  • kovecses
    Én Így harcolok: 1 tűzgolyó, az ellenség megindul felém, mégegy tűzgolyó, odaér az ellenség hozzám, kardal 1-2 suhintás és nyertem! :D
  • wedge31
    Elfel nem varázslatra gyursz ?
  • kovecses
    El kellene valami jó fegyver az elfemnek. Dzsungelharcosok leapritottak. xD
  • Titan
    Nekme is van jó fegyóm! :)

• árnyharcos
    nálam silveren a tényleg fő bossok elég jókat dobáltak :)
  • wedge31
    Igen sajnos még ezüstön is nagyon gyenge a boss dropja a legjobb cuccok sima ellenfelektöl jönnek remélem ez aranyon változni fog.
  • kovecses
    Amugy csodálkoztam hogy a Boss leölése után semmi értékes drop nem volt, csalódtam is kicsit, de mindegy majd a következő bossnál talán.
  • kovecses
    Igen. Köszi. Akkor majd csak eljutok egyszer oda is!
  • wedge31
    A dryád meg a serafin szigetre is föküldivel tudsz eljutni ha ezekre gondoltál.
  • kovecses
    Amugy udáig csak egy Bossal találkoztam, de Collossust simán ledöntöttem!
  • wedge31
    Thx.
  • kovecses
    Azt valaki elárulná hogyan lehet a szigetekre eljutni? Mert odahajózni nem lehet mert még nicns felderitve nemlehet választani uticélnak. Valaki valami ötlet?
  • kovecses
    A sivatagban nagyon király harcolni. A pókok teljesen élethűek. Eszméletlen feelingje van a játéknak már örülök hogy megvettem.
  • tugyiti
  • tugyiti
    télleg vazze :O nem jelenik egy pill és visszarakom ^^
  • wedge31
    Sajnos melozom de az easter egges térképet visszatudnád rakni holnapig mert csak otthon tudom elmenteni.
  • tugyiti
    :D 2612#-re kb. nekem is pedig zárton nyomom de bajnok és egyébb ellenek olyan szinten szar dropot adnak hogy az már a nagybetüs FOS,ja és silverbe ^^

HA MÁR ERRŐL VAN SZÓ NINCS KEDVE VALAKINEK JÖNNI ZÁRTRA ???
  • árnyharcos
    viszont az egyiket egy melléküldi jutalmaként kaptam :)
    azon picit meglepődtem.
  • wedge31
    Csak esik és elég nehezen jön össze ,erre való a multi ott hamar összejöhet.