10030
-
#2669 Lv58 vagyok de ma elment az idöm a fc2-re majd holnap elérem a 60-at csak az az igazság hogy kiváncsi vagyok a végére ugyhogy lehet nem megyek át mindjárt. -
#2668 megvan már a szinted a goldra ? :)
ha majd meglesz ne felejts el dobni pár képet 1-2 izmos goldos cuccról! -
#2667 Igen. -
#2666 Egyébként ha most visszamennél bronzra, minden küldetést elölről kéne kezdj azért, mert átmentél már silverre ? -
foxxi #2665 Nos, lehet az elvonási tüneteim miatt gondolhattam :D Mostanában nekem se jutott se mmo se Sacred 2... de kezdem hétfőtől bepótolni a lemaradást! -
#2664 megjelenés napján megvettem azért járok itt, és a hétköznaponkénti 1-2 óra mióta kockulás ? :)
( amúgy okt 3. óta nem loginoltam mmo-ba hehe :)) -
#2663 bronzon majdnem 180 felett csináltam úgyhogy silveren kicsit visszafogtam magamat =) -
#2662 Látom, nem nagyon foglalkoztál az ilyen csip-csup küldetésekkel :)
Nekem 110 van kész, 23-as szinten, 12 % térkép-felfedettség mellett. -
foxxi #2661 Azt hittem hogy kockulni csak mmo-kban lehet -
#2660 hehe, ilyen szinten ez nem is számít soknak, majd meglátod.
Amúgy mindkét fegyómat fejenként 1 milla felett kovácsolták be :) -
#2659 Honnan az istenből van ennyi pénzed? -
#2658 én is megmutatnám magam =)
látni lehet h én arra gyúrtam, hogy minden ellenségemet 1 de max 3 ütésből leszedjem, de azért nem vagyok az a "glass cannon" típus mert a 7k feletti életemmel kibírok pár ütést is :)
-
#2657 Nekem is volt már egyszer ilyen csak a játék újratelepítésével tutam megoldani. Én akkor csináltam biztonsági másolatot a mentéseimről hátha uninstallnál az is törlődik, de nem törlődött. Rakd újra szerintem a játékot. -
#2656 Hello mindenki!
Egy olyan problémám lenne, hogy amikor belépek a játékba a menü hátterének helyén csak egy fekete kép van:
Valamint a játékban sem lehet látni semmit.
Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond?
Bye! -
#2655 Apropó bónuszáttekintőt hogyan nézem meg? -
#2654 Hű de karaj! Baloldalt alul a körben a két kis zöld az micsoda? Mert ilyen kicsikkel még nem taálkoztam. -
#2653 Ez meg az én karim:
-
#2652 Akkor már nagyon sokan vannak ha eljutnak hozzám, de szerintem az ef az nem a kiköpött mágus! -
#2651 karim -
#2650 Hát mágusnál ha már közelharcra kerül a sor keményebb vagy tömeges ellenfelek ellen az gáz az eddigi ilyen tipusu játékok tapasztalatai alapján. -
#2649 Ez a tűzpajzs vagy mi ez tetszik majd erősítem! -
#2648 Én Így harcolok: 1 tűzgolyó, az ellenség megindul felém, mégegy tűzgolyó, odaér az ellenség hozzám, kardal 1-2 suhintás és nyertem! :D -
#2647 Elfel nem varázslatra gyursz ? -
#2646 El kellene valami jó fegyver az elfemnek. Dzsungelharcosok leapritottak. xD -
#2645 Nekme is van jó fegyóm! :)
-
#2644 nálam silveren a tényleg fő bossok elég jókat dobáltak :)
-
#2643 Igen sajnos még ezüstön is nagyon gyenge a boss dropja a legjobb cuccok sima ellenfelektöl jönnek remélem ez aranyon változni fog. -
#2642 Amugy csodálkoztam hogy a Boss leölése után semmi értékes drop nem volt, csalódtam is kicsit, de mindegy majd a következő bossnál talán. -
#2641 Igen. Köszi. Akkor majd csak eljutok egyszer oda is! -
#2640 A dryád meg a serafin szigetre is föküldivel tudsz eljutni ha ezekre gondoltál. -
#2639 Amugy udáig csak egy Bossal találkoztam, de Collossust simán ledöntöttem! -
#2638 Thx. -
#2637 Azt valaki elárulná hogyan lehet a szigetekre eljutni? Mert odahajózni nem lehet mert még nicns felderitve nemlehet választani uticélnak. Valaki valami ötlet? -
#2636 A sivatagban nagyon király harcolni. A pókok teljesen élethűek. Eszméletlen feelingje van a játéknak már örülök hogy megvettem. -
#2635 -
#2634 télleg vazze :O nem jelenik egy pill és visszarakom ^^ -
#2633 Sajnos melozom de az easter egges térképet visszatudnád rakni holnapig mert csak otthon tudom elmenteni. -
#2632 :D 2612#-re kb. nekem is pedig zárton nyomom de bajnok és egyébb ellenek olyan szinten szar dropot adnak hogy az már a nagybetüs FOS,ja és silverbe ^^
HA MÁR ERRŐL VAN SZÓ NINCS KEDVE VALAKINEK JÖNNI ZÁRTRA ??? -
#2631 viszont az egyiket egy melléküldi jutalmaként kaptam :)
azon picit meglepődtem. -
#2630 Csak esik és elég nehezen jön össze ,erre való a multi ott hamar összejöhet.