10030
  • Gabosh
    azért írtam hogy + 3 int mivel arra szoktam nyomni :D
  • Gabosh
    Sziasztok!
    tudna nekem valaki segíteni? már 29es szintű High-elf vagyok az az egyetlen gondom hogy 27 esen szintet léptem és kitudtam nyomni 2 skillt mire a 3ikat nyomtam volna kilépett magától meg az intet se tudtam így nyomni namármost beléptem utana aztan nemtudtam nyomni gondoltam szintet lépek és elmegy ez a bug de akkor se ... aztán mégegyszer megprobaltam szintet is léptem és mar 7skill mardt benn +3 int nemtudna vki segíteni hogy lehetne ezt megoldani ?:p thx előlre is
  • kovecses
    Nekem semmilyen tescos páncélom van. Soha nem dob semmi szineset. Bóvli szürke helyenként kék vagy mi. amit a boltosnál meg a kovácsnél lehet venni...
  • RaveAir
    Hová tűnt a rajongói oldal? Valamint annak a linkjét nem kellene berakni a banner alá?
  • árnyharcos
    ha bug is lenne én még nem találkoztam vele, nem is hallottam róla,
    nálam amint megöltem az egyik csoportját utána nemsokára idézte a következő adagot :)
    5-6 kupac leölésével a "testében" már elég közel lesz a halálhoz.
  • Norec79
    csak az a gond hogy nem idéz meg semmit ot van azt kész lehet hogy bug???
  • McFrost
    18-as szintű vagyok és bőven jó azok a dolgok amiket az ellen elhullajt. Most Terus kardjával abálok, 1 max. 2 ütés mindenki:D
    Páncéljaim csak sárgák, igaz egyszer már meg is haltam :D
  • árnyharcos
    hmm, azért ez így nem teljesen igaz :)
    2. boss a diblóban az a kukac volt, ami ha emlékeim nem csalnak még hellen sem dobált túl sűrűn értékes cuccokat.
    de amúgy az egész szerencse kérdése, én diablóban a legjobb cuccomat 1 senkiházi helles denevérből vertem ki egy csatornában :)

itt sacred 2-ben meg volt hogy 1 melléküldi jutalma 1 zöld cucc volt.
    nem kell feladni még.
  • árnyharcos
    csalogasd bele a ködbe a megidézett hullákat és ott öld le őket, a boss is sérülni fog.
  • árnyharcos
    Blind Guardianos melléküldi végén kapod meg őket.
  • Norec79
    tudna valaki segiteni a gyikembereknél az utolso köd szörnyet nem tudom kinyirni én nem tudom megtámadni aki meg velem van gyikember hiába uti meg se rezzen????
  • kovecses
    Basszus megöltem a 2. Boss-omat is, de ez sem dobott semmi értékeset. Nem értem ennek a játéknak a logikáját. A Diablo-ban a Boss-ok mindig dobtak valami használhatót is!
  • kovecses
    Mik ezek a hangszerek és hol szerezhetőek be? :D
  • árnyharcos
    egy Mobiculum nevű egykerekű járgánya lesz.
  • vidu01
    Tudja vki hogy a templomőrnek milyen hátasállata lesz? Gondolom robotló, vagy ilyesmi? :)
  • XeeN
    44. es szintig a kb 20.a-s dobverővel és a "cintányérral" nyomultam, annyira jók. Elfnek legalábbis. :)
  • Rettenthető
    Ez van olyan, mint az én sárkányölő gyűrűm - amitől maximum halálra röhögi magát a sárkány...:

• rage
    Az pont az.
  • Morfi
    Ezt én is észrevettem hogy ahol sok minden van hamarabb kifagy. Valahogy még nem az igazi a patch :)
  • TGWH
    Megvan az első set, kár hogy az elfnek való... lev30-on járok, és fejlesztenem kéne a védelmemet... most kifagyott, de megyek vissza játszani. Nem szereti a fővárost, azóta lépked ki, mióta ott jártam. Lapozófájlból kb. 1,4 gb-ot eszik. Ez magyarán a virtuális memória, vagy független tőle?
  • tugyiti
    dehogynem
  • rage
    Eredetivel is sok mindenkinél ezt csinálja.
  • kovecses
    De neked akkor nem eredeti játék van?
  • tugyiti
    nem csak napi 3-4 s2logic.dll -.- mára meg is untam,jöhetne a köv folt
  • kovecses
    Ki szokott másnak is lépni néha ajáték memóriahibával? Hogy nem tud olvasni valamilyen címről valamit ajáték...?
  • wedge31
    Lol , marha nagy unique.
  • árnyharcos
    hmm vicces cucc, ahhoz képest h milyen neve van és még unique is :)

esküszöm lvl 10 alatt dobott 1 unique gyűrűt és nem volt semmi tulajdonsága, de akkor még nem frapsal nyomtam így nem is tudtam lefényképezni :(

• wedge31
    Ott a harcmüvészetet lehet fejleszteni ne hagyd ki.
    Alt+f4-el lépj ki de elötte nyomj egy f9-et.
  • Prince23
    Ja és mikor kiléptem, "exe hibát észlel, és leállt" üzenet fogadott:(
  • Prince23
    nagyon hangulatos játék, most játszottam vele 3 órát, és a TQ-t übereli! Nem is tudtam, h társak is jöhetnek velünk, már a 2.-ik társamat toboroztam mellém. Kegyetlen. Gondolom a mellékküldetések adják...mi?
    Eszméletlen játék.
    Egy valamit nem értek: mikor szintet lépek, van jobb oldalt is vmi fejlesztés, de nem tudom mit kell benyomjak ott... és így mindig villog a mutató (szintmutató).
  • Imremagdi
    láttam már jobbat is
  • Hegyirabló #2678
    Igen, írtam is a kép alatt, hogy nem is rossz fegyver. Még nyávog meg kong is harc közben.
  • árnyharcos
    jah én megcsináltam a küldit bronzon és silveren is és a bronzosokat eladtam elég szép pénzért =)
  • wedge31
    Az értékét nézted ? nagyon állat.
  • Hegyirabló #2675
    Tényleg nagyon vicces ez a játék:

S ez fegyverként használható, nem is rossz! Ad még egy dobverőt, még egy gitárt és egy pajzsnak való cintányér dobot.
  • árnyharcos
    ááá a sivatagi pókoktól kiráz a hideg, annyira élethűen mozognak azokkal a rohadt hosszú lábaikkal :)
    érdekes hogy az összes többi pókkal nincs bajom :)
  • wedge31
  • árnyharcos
    gólem előtti félig rombolt városban lehet elkezdeni a küldit.
    egy kivilágított fickó adja.
  • árnyharcos
    ok, mindenképp menj végig rajta először :)
  • Titan
    Egyedi hátasokat honnan lehet szerezni?