10030
-
Gabosh #2709 azért írtam hogy + 3 int mivel arra szoktam nyomni :D -
Gabosh #2708 Sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni? már 29es szintű High-elf vagyok az az egyetlen gondom hogy 27 esen szintet léptem és kitudtam nyomni 2 skillt mire a 3ikat nyomtam volna kilépett magától meg az intet se tudtam így nyomni namármost beléptem utana aztan nemtudtam nyomni gondoltam szintet lépek és elmegy ez a bug de akkor se ... aztán mégegyszer megprobaltam szintet is léptem és mar 7skill mardt benn +3 int nemtudna vki segíteni hogy lehetne ezt megoldani ?:p thx előlre is -
#2707 Nekem semmilyen tescos páncélom van. Soha nem dob semmi szineset. Bóvli szürke helyenként kék vagy mi. amit a boltosnál meg a kovácsnél lehet venni... -
#2706 Hová tűnt a rajongói oldal? Valamint annak a linkjét nem kellene berakni a banner alá? -
#2705 ha bug is lenne én még nem találkoztam vele, nem is hallottam róla,
nálam amint megöltem az egyik csoportját utána nemsokára idézte a következő adagot :)
5-6 kupac leölésével a "testében" már elég közel lesz a halálhoz. -
Norec79 #2704 csak az a gond hogy nem idéz meg semmit ot van azt kész lehet hogy bug??? -
#2703 18-as szintű vagyok és bőven jó azok a dolgok amiket az ellen elhullajt. Most Terus kardjával abálok, 1 max. 2 ütés mindenki:D
Páncéljaim csak sárgák, igaz egyszer már meg is haltam :D -
#2702 hmm, azért ez így nem teljesen igaz :)
2. boss a diblóban az a kukac volt, ami ha emlékeim nem csalnak még hellen sem dobált túl sűrűn értékes cuccokat.
de amúgy az egész szerencse kérdése, én diablóban a legjobb cuccomat 1 senkiházi helles denevérből vertem ki egy csatornában :)
itt sacred 2-ben meg volt hogy 1 melléküldi jutalma 1 zöld cucc volt.
nem kell feladni még. -
#2701 csalogasd bele a ködbe a megidézett hullákat és ott öld le őket, a boss is sérülni fog. -
#2700 Blind Guardianos melléküldi végén kapod meg őket. -
Norec79 #2699 tudna valaki segiteni a gyikembereknél az utolso köd szörnyet nem tudom kinyirni én nem tudom megtámadni aki meg velem van gyikember hiába uti meg se rezzen????
-
#2698 Basszus megöltem a 2. Boss-omat is, de ez sem dobott semmi értékeset. Nem értem ennek a játéknak a logikáját. A Diablo-ban a Boss-ok mindig dobtak valami használhatót is! -
#2697 Mik ezek a hangszerek és hol szerezhetőek be? :D -
#2696 egy Mobiculum nevű egykerekű járgánya lesz. -
vidu01 #2695 Tudja vki hogy a templomőrnek milyen hátasállata lesz? Gondolom robotló, vagy ilyesmi? :) -
#2694 44. es szintig a kb 20.a-s dobverővel és a "cintányérral" nyomultam, annyira jók. Elfnek legalábbis. :) -
#2693 Ez van olyan, mint az én sárkányölő gyűrűm - amitől maximum halálra röhögi magát a sárkány...:
-
#2692 Az pont az. -
#2691 Ezt én is észrevettem hogy ahol sok minden van hamarabb kifagy. Valahogy még nem az igazi a patch :) -
TGWH #2690 Megvan az első set, kár hogy az elfnek való... lev30-on járok, és fejlesztenem kéne a védelmemet... most kifagyott, de megyek vissza játszani. Nem szereti a fővárost, azóta lépked ki, mióta ott jártam. Lapozófájlból kb. 1,4 gb-ot eszik. Ez magyarán a virtuális memória, vagy független tőle? -
#2689 dehogynem -
#2688 Eredetivel is sok mindenkinél ezt csinálja. -
#2687 De neked akkor nem eredeti játék van? -
#2686 nem csak napi 3-4 s2logic.dll -.- mára meg is untam,jöhetne a köv folt -
#2685 Ki szokott másnak is lépni néha ajáték memóriahibával? Hogy nem tud olvasni valamilyen címről valamit ajáték...? -
#2684 Lol , marha nagy unique. -
#2683 hmm vicces cucc, ahhoz képest h milyen neve van és még unique is :)
esküszöm lvl 10 alatt dobott 1 unique gyűrűt és nem volt semmi tulajdonsága, de akkor még nem frapsal nyomtam így nem is tudtam lefényképezni :(
-
#2682 Ott a harcmüvészetet lehet fejleszteni ne hagyd ki.
Alt+f4-el lépj ki de elötte nyomj egy f9-et. -
#2681 Ja és mikor kiléptem, "exe hibát észlel, és leállt" üzenet fogadott:( -
#2680 nagyon hangulatos játék, most játszottam vele 3 órát, és a TQ-t übereli! Nem is tudtam, h társak is jöhetnek velünk, már a 2.-ik társamat toboroztam mellém. Kegyetlen. Gondolom a mellékküldetések adják...mi?
Eszméletlen játék.
Egy valamit nem értek: mikor szintet lépek, van jobb oldalt is vmi fejlesztés, de nem tudom mit kell benyomjak ott... és így mindig villog a mutató (szintmutató). -
#2679 láttam már jobbat is -
Hegyirabló #2678 Igen, írtam is a kép alatt, hogy nem is rossz fegyver. Még nyávog meg kong is harc közben. -
#2677 jah én megcsináltam a küldit bronzon és silveren is és a bronzosokat eladtam elég szép pénzért =) -
#2676 Az értékét nézted ? nagyon állat. -
Hegyirabló #2675 Tényleg nagyon vicces ez a játék:
S ez fegyverként használható, nem is rossz! Ad még egy dobverőt, még egy gitárt és egy pajzsnak való cintányér dobot. -
#2674 ááá a sivatagi pókoktól kiráz a hideg, annyira élethűen mozognak azokkal a rohadt hosszú lábaikkal :)
érdekes hogy az összes többi pókkal nincs bajom :) -
#2673 #1719 -
#2672 gólem előtti félig rombolt városban lehet elkezdeni a küldit.
egy kivilágított fickó adja. -
#2671 ok, mindenképp menj végig rajta először :) -
#2670 Egyedi hátasokat honnan lehet szerezni?