Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
próbáld meg ablak módban... én már egészen megszoktam és semmi szaggatás nincs, ha meg van az meg azért van nálam mert swappel a vinyó mint állat...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Próbáltam játszani végre, de minimum beállításokkal még mindig szaggat, átlag 19 fps-t produkál a game, viszont már nem olyan olvashatatlan 1024-ben a szöveg. Nézegettem, de ennél lejjebb már nem biztos hogy tudom venni a beállításokat, de még megpróbálom... kár lenne ha nem tudnék játszani.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

bardocz
Inkább a proci legyen gyenge a vga-hoz,mint vissza;)
Scouser
Na ja, már nem egyszer kioktattak ezzel kapcsolatban. Venni fogok a 4850 mellé egy új tápot meg proci hûtõt aztán meghúzom 3ghz-re. Egyenlõre erre van keretem.

Meg hát különben is valami mindig gyenge pont lesz. Jelenleg nekem ez a videokari. Aztán nemsokára a proci lesz.

You\'ll Never Walk Alone

Hi!

Azért van hiba küldik között is pl. volt egy olyan küldi hogy 1 nõt kellet volna elkisérnem a faszijához a nõt megölték (elvileg) de nem halt meg mert állandóan feltöltõdik az életereje de közben a küldetést már elbuktam így a nõ követ mindenhova elég idegesítõ. Meg van olyan is hogy megáll a karim és nem tudok mozogni vele egyik irányba sem aztán gondol egyet és elindul ez úgy kb. 2-3 percig tart.
bardocz
Majd késõbb vegyél egy erõsebb procit;) Mert miután megvan az új vga a proci lesz a gyengepont:)
Scouser
És gyerekek az normális, hogy bemegyek egy házba és a paci jön be velem? Ezt mondjuk még elviselném, de hogy az emeletre is kövessen? LOL:)

You\'ll Never Walk Alone

De istenem ne reklámozd annál kisebb az esélyem nyerni <#wilting>
Scouser
Köszönöm és remélem:) Ugyanis a videokarit cserélem le 4850-re:)

You\'ll Never Walk Alone

Dante73
Nem az a gond, hogy gyenge, kevés a kariban a memo. Az én 320-as 8800-asom is csinálja, sõt, idõnként asztalra dob.
Volna egy kérdésem.
Ma rendeltem meg, pénteken kapom kézhez a játékot. Eddig "virágbolti" volt, viszont ma már nem indult el! Nem aktiválást kért, odáig el sem jutott, duplakatt, homokóra, semmi. Mindent kipróbáltam, meg is dll-eztem, securom akármiztem, semmi.
Töröltem a pitlibe, képfájl rég nincsen meg, péntekig csak izgulhatok, nem a ment valami tönkre. Viszont remélem, a mentéseim, menni fognak.
Szóval, van valami ötletetek? Gépben semmi változás nem volt, rendszergazdaként futtattam, stb...

http://www.freetvmaci.info/

bardocz
Jaja,az szerintem elég gyors hozzá.Viszont a vga-ról tudom,hogy elég gyengus darab.
ja bocsánat..x2-es proci..az 2magos már...
Proci lehet szerintem....

totál távolra zoomolva nem javul picit?...akkor mintha kevesebbet kéne számolni a textúrákat..
bardocz
Én innen a VGA-t látom a leggyengébb láncszemnek.
Scouser
Mártmint azt vágom hogy azért mert gyenge a gépem, de melyik része? Proci: 4800+ X2, 8600 GT 256Mb, 2 Gb Ram 800mhz, vagy a vinyónak van gondja?

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Másnak is be-be szaggat a játék, amikor mondjuk hátason vágtat és gyorsan megy a tájban? Olyan mintha picit megakadna betölteni a dolgokat. Pl megforgatom a kamerát megakad, aztán miután betöltött mindent a karakter mögött már nem akad meg egyszer sem. És hiába veszem le minimumra a grafot akkor is csinálja. Mitõl lehet?

You\'ll Never Walk Alone

Oké kösz. Hiszek neked hogy nem vírusos:D Gondoltam én, csak mégsem mertem felrakni.
Csak az Avast hiszi azt, kapcsold ki, aztán szedd le, rakd fel, és csak utána kapcsold vissza avastot. Egyébként ok, mindenki szokott lusta lenni <#bohoc>, de a keresés témában menüpontba beírod, hogy avast, és kiad egy rakás hozzászólást, már kétszer is írtam, hogy túl érzékeny az avast.<#vigyor2>

bardocz
Nem tudjátok,hogy lesz-e xbox-ra is magyarul?Nagyon jó lenne:)
McFrost
Nálam is okoskodik:(

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kézikönyvben benne van szerintem:))
Tatyla
Melyik karakter lehet kizárólag gonosz?
Melyik karakter speciális hátasa egy pók?
Melyik karakterosztály õsei között tört ki a polgárháború, mely megváltoztatta Ancariát?

ezekre tudjátok a választ lehet vele nyerni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én a hivatalos oldalról szedtem, és jelzett. Bár ennél nem lehet tudni, mert ez lényegesen többmindenre mondja azt hogy vírusos mint a nod. Azé kösz.
én mikor felraktam a játékot,az autorun menüben a frissítések-re kattintva a magyar oldalról szedtem le és nem jelzett rá semmit az írtó,igaz nekem csak mezei avg van fent,de ahogy hallottam,csak jelez,de nem komoly a fenyegetés
Leszedtem több 2.10-es patchet is több oldalról, és mind fertõzött volt az avast szerint. Tényleg fertõzöttek, vagy csak az avast hiszi azt rá?
Itt egy másikszögbõl: http://kep.ivpicture.hu/17007.jpg :)
Nah itt a hátas: http://kep.ivpicture.hu/17003.jpg
Fehercsoki
Hol lehet megszerezni a kaszt mountját?Kell azért fizetni?

Nah nekem megvan elsõ nem lovas hanem ilyen lény hátasom 23-as shadow wariorral jól néz ki ilyen fekete ogrefejû izé :D de tök jól néz ki .. :))
Fehercsoki
Hmm neked vannak spelljeid?Nekem nincsenek-.-Jó kis mount nekem a ló is elég lenne:P

Rettenthetõ
Nekem már megvan a "lovacskám" :-P

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Sir Quno Jedi
Jah a demóban hihetetlen mennyiségû pénzt össze lehet guberálni, csak nem nagyon van mire költeni (én rúnákat olvasztgattam össze mindig belõle)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fehercsoki
Akkor adj belõle 5k-t, nekem van 300....

wedge31
Látom te is jártál a gabonakörös kislánynál ,jópofa küldi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

És az sok én a demoba majdnem 100k-t összesezdtem.
CalebJoe
Maxon minden + 2XAA

Fehercsoki
Lol 5k gold:S

wedge31
Változo mert több fajta ló van több ezer a legolcsobb is.

Fehercsoki
Köszi és mennyibe kerül mer van 300g-m a qk elég hülyén vannak felvettem sokat de már asse tom holkéne leadni õket:S

wedge31
Hülyén hangzik de a lókupeceknél / térkép jelöli patkoval / minden nagyobb helységnél vannak.

Fehercsoki
És lovat honnan szedjek?3as vok de minnyá 4:P

McFrost
Próbáld fel mindkettõt és nézd az értékeidet, amilyekkel több az a jobb.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Még jó, hogy van support team. Eddig is volt minden játékhoz, hiszen van minden kiadónak. Ha már veszek nem kevés pénzért egy programot, akkor el is várom, hogy legyen bármilyen kérdésem, azonnal segítsenek. Amúgy a hivatalos fórumban elég sokat foglalkoznak ezzel az aktivációs dologgal, egyáltalán nem olyan vészes.

Tök ugyanaz, mint mondjuk a Daemon Tools Advanced esetében. Nincs aktivációs limit sem, csak annyi, hogy max egyszerre két gépen lehet fent a játék. De ha visszavonjuk az egyik aktivációt, máris feltehetjük egy másik gépre, meg installálhatjuk ahányszor jól esik.
Dante73
Kérdés.
Kicsit lehet, hogy "kezdõ" de nézzétek el nekem! Én is az vagyok ezen a fronton!
Szóval. Ha egy páncél 7-es szintû, és a páncélszint 8, az jobb, vagy rosszabb, mintha 9-es szintû, és 3 as a páncélszintje? Vagy a védelme, vagy mi... Remélem érthetõ voltam...

http://www.freetvmaci.info/

Úgyis fogják torrentelni szvsz. Egyszerûb lett volna a szokásos nethez kérném a kulcsot téma <#wave>.
Most majd éveken át fenntarthatnak egy csapatot aki intézi a felhasználók ellszállt accuntjait meg akcivációit, ez a rendzser egy szar. Errõl ennyit. Pl ha neked holnap elszáll úgy a windowsod hogy nemtudod visszaküldeni az aktivációt? mert sok ilyen lessz. (jelenlegi vacag gépem úgy fut hogy még a registeryhez és a taskmanagerhez sem férek hozzá mert mindent letiltott egy vírus. Se installálni sem pedig uninstattlálni nem tudok jelenleg semmit. És akkor ezcsak 1példa volt. Nembeszélve pl Wedge példájáról akinek már most supportra van szüksége mert elfelejtette a kódját. Szóval lesznek ilyen esetek amire állandóan kelleni fog majd a Support team. És ezeket a helyzeteket ez az aktiválgatós dolog mégjobban megnövei azmár tuti.
McFrost
Azt direkt így kovácsolták <#idiota>

wedge31
Jó kérdés én lv18 inkvizitor vagyok és sehol a pokom kénytelen vagyok lovagolni gondolom a föszálon kénne menni de abbol még csak egy küldit csináltam.

wedge31
Hát én minimális elhanyagolható különbséget látok az én / 1680-ba minden max / grafomhoz képest ráadásul ugyis a legtávolabbi kameraállásból tolja mindenki.

Fehercsoki
Templomõrt kezdtem és hogy lehet mountot szerezni olyan karikát?