10030
  • kovecses
    Mondjuk veszel egyet es beteszed a kezedbe. Ha ez nem megy akkor lehet meg kell tanulnod.
  • McKenny
    Még egy : ha a képességeket feljesztem azok mindig "érvényesek"? bármilyen fegyverrel?
    a Rúna mester hogy működik?
  • McKenny
    HISZTOK

MI kell ahoz hogy végre lehessen páncél is a kezemben?
    EGY 9. szintes inkvizítor
  • Norec79
    Azért az elsö részben jobban potyogtak a sett itemek lvl 40-en vagyok ezüstön nyomom,kinyirtam már pár boss-t (nemis egyszer) és 1 db szett item esett az se nekem.
  • kovecses
    Jaaaaaaaaa. Miért a főküldi tagok beszélnek magyarul, mert nálam nem pedig eredeti a játékom, ezért gondoltam csak a feliratra.
  • Prince23
    :D
  • zunu
    hello! Ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
    (nyugi ez csak egy vicc)
  • McFrost
    Azt hittem a szinkron az, amikor egy idegen nyelvet lefordítanak a saját nyelvemre... minden nap tanulok valami újat:D

Szóval neked nem beszélnek? Nálam a kereskedő és a kovács is mond valamit.
  • Prince23
    Szinkron: az amikor beszélnek
    nem hiszem h neked a mellékküldis tagok beszélnének.
  • McFrost
    Milyen szinkron? Nekem sehol nem szinkronos, csak a felirat magyar.

Biztos az emeleten van a tag.
  • kovecses
    Menj fel az emeletre. Vagy nem tudom. Nálam eddig minden magyar volt. Minden egyes mellék küldi is!
  • Prince23
    Nekem nincs szinkron a mellékküldikhez...

most viszont elakadtam. Mutatja a főküldi ikonját egy házban, de nincs ott senki sem? ott kéne lennie vkinek, de senki nincs ott. (eza vérfarkasos rész, amikor elöször megjelennek)
  • kovecses
    Halvány sejtésem van arról hogy miért választhattad ezt a karaktert, na ezért választottam én is! Honnan szerezhetem be ezt a settet? :D Én is csinosítanám a csajszit, megérdemelné már ennyi harc után!
  • Nabunaid
    A sárkányos pajzs:

• Nabunaid
    Itt egy kép a karakterről, remélem sikerül. Elég szemérmetlen... Figyelitek a fehér harisnyát? Hja kérem, set item...

• kovecses
    ???
    Nem értem, nálam minden magyar.
  • Prince23
    És a mellékküldetések vonala köze a főküldihez.
    amúgy mellesleg csak a főszál van leszinkronizálva. Kár h a mellékküldi nincs :(
  • kovecses
    A főküldetés nem elég, mert csak "csíkokban" lesz felfedezve a terület amin éppen végigmentél.
  • Prince23
    Tényleg: nagyon fontos kérdésem van!

A világtérkép a főküldetés nyomain felfedhetőek? vagy szükséges mellékküldetések is hozzá, h feltörjem az összes területeket?
    amúgy melléket is csinálok jó sokat... nagyon sok van belőle.
  • kovecses
    Nem semmi, nem mesélek el mindent mert akkor lelövöm a poént, de hogy a főküldetés vonala nagyon ki van találva az biztos!
  • Prince23
    Mindegy, én nem vittem el őket. addig is velem vannak :D
  • kovecses
    Valami Boss sárkányt megöltem aztán csináltak nekem sárkánypikkely amulett és valami másik sárkány ellen küldtek harcolni, de kilépett a játék ...:(
  • kovecses
    Rohadt földalatti labirintus! Tud segiteni valaki? Valami ürgét kéne megtalálnom a földalatti labirintusban de nem találom az odavezető utat! Szeráfoknál indult a küldi.
  • kovecses
    Basszus ez a patch sem segitett sokat. Most meg a mentés és kilépés opcióra akd ki a játékom. EZt a rohad szeráfos küldit nem tudom miatta megcsinálni. Órákat bóklásztam és most megint kilépett, rohadjon meg. Olcsó húsnak híg a leve avagy mennyi patchet kel még feltennünk hogy végre játszható legyen a játék??
  • McFrost
    A túszokat a kikötőben kell hagyni, a móló elején, a varázslót el kell vinni egy rom templomhoz, ott szellemmé változik, a közlegényt valahová a tenger partra kell elvinni.
  • Prince23
    Most már 6 társam van mellettem, 4 Túsz (akit kiszabadítottam a kikitőből) + a 2 társ (egy mágus és egy közlegény)
    ŐK mindvégig velem lesznek?
    Gondolom a 4 túsz halálukig...
  • Gabosh
    háát már léptem 3 szintet 27től kezdődött ez a probléma 29 legvégén csinaltam egy biztonsági mentést még szint elött pont 108 xp kell hogy 30ra szintet lépjek de akarmennyiszer loadolnám be nemadja engedi az ilyeneket hogy concentration... meg lorékat meg focusokat ... ezeket nemtom fejleszteni ja meg hát a statokat intet strenght.stb... énis azt reméltem hogy egykét szint mulva majd engedni fogja de 30as szinten már van 13 skill meg 4 attributes ..
  • McFrost
    Akkor told azokra, utána majd engedi megint.
  • Gabosh
    Azokat engedi hogy fejlesszem de csak baloldalt nemtok semmit se fejleszteni se a Statot se a Skilleket de a varázslatokat tudom fejleszteni....hiába kattintok rá semmi a hangját hallom hogy rákattint de nemfogja fel vagy foggalmam nincs mért csinálja
  • McFrost
    Varázslatokra sem engedi?
  • Gabosh
    Sziasztok!
    tudna nekem valaki segíteni? már 29es szintű High-elf vagyok az az egyetlen gondom hogy 27 esen szintet léptem és kitudtam nyomni 2 skillt mire a 3ikat nyomtam volna kilépett magától meg az statot se tudtam így nyomni namármost beléptem utana aztan nemtudtam nyomni gondoltam szintet lépek és elmegy ez a bug de akkor se ... aztán mégegyszer megprobaltam szintet is léptem és mar 7skill mardt benn + Stat nemtudna vki segíteni hogy lehetne ezt megoldani ?:p thx előlre is
    volt aki írta hogy probaljam kimenteni a save elött és hát megvan sikerült hiaba lodolombe akármennyiszer akkor se engedi egyből lup után benyomni megkésöbb se tud vki segiteni ebbe?
  • kovecses
    Felraktam, remélem ez a patch orvosolja akilépegetős hibát!
  • kovecses
    Itt: http://www.sacred2.com/en.html még azt irják hogy a 2.11.2 a legújabb, de érdekes mert az update oldalon már tényleg ott van a 2.12 !
  • kovecses
    Végre! Ez akkor most nem a 2.11.2 hanem a 2.12?
  • kovecses
    Szeráfoknál amikor a föld alatt az alagutakban szaladgálsz hogyan lehet eljutni a célodhoz? (kén és sárkánypikkely)
  • Kimi23
    Bocs a sok hozzászólásért, 2.12 patch.
  • Dante73
    ŐŐő..... Mivan?
    Levágom, hogy az én gondomról van benne szó, de mintha kissé kínai volna (nekem). Magyarítaná valaki?
  • Kimi23
    Érdekes hozzászólás, egy próbát megér esetleg.

"I've noticed that MANY people seem to have crashes or entirely pc locks up or then there's just big lag when playing S2. I don't know how many of these are running Vista, but those that do, consider this:

TURN OFF THE ##=)(%"#/( SIDE BAR!

Seriously, do it. That thing caused me more problems that I care to think about before I turned it off. I have Vista x64, 4Gb RAM, SB X-Fi and I have had no crashes, there's really been almost no lag and it has never locked up. (well, at least when playing. after some patch and/or the settings-clearing program I can't change any graphics settings anymore).

There's huuuuge memoryleaks in that thing. After 2-3 days without shutting down, the sidebar takes about 2Gb RAM - WITHOUT ANYTHING ON IT.

Just turn the thing off, at least try it. I have had it off since the first month after my Vista install and my memory never fills up anymore like before.

Like I said, I really don't know if it is this, but I seriously doubt that the sidebar is a big performance/stability hit in itself.

just my 0.01 (wasn't worth that much, eh? )
  • Kimi23
    Köszi szépen
  • foxxi
    Uhh, ilyen hibába sem ütköztem még. De ha nemis lehet már vele mit kezdeni ezekután érdemes minden szintlépés előtt F9-el menteni majd a mentést kimásolni valahova ha megint nem jönne össze..