10030
  • McFrost
    Szintén leraknám a séróm!
  • árnyharcos
    2 mentés nem ugyanaz ezért nem írja felül egymást, csak az f9 írja felül a régebbi f9-et.

mert ha belépek és f9 nyomása nélkül ki is lépek rendesen akkor tényleg a monolithoz tesz vissza, DE ha belépek és nyomok 1 f9-et utána is normálisan kilépek akkor meg az f9-es mentéshez tesz vissza.

meg is őrülnék ha nem így működne.
  • McFrost
    Hát az Alien el akarta mondani, de levágtam:D

Semmi extra nincs benne, szabályosan kilépek és ahol F9eztem onnét megyek tova.
  • kovecses
    xD
  • kovecses
    Figyeljetek! Megnyomjátok az "f9" gombot, ilyenkor ajáték ment egyet, ezután megnyomjátok az "esc" gombot bejön a menü megnyomjátok a "mentés és kilépés" gombot ilyenkor a játék megint ment, tehát ráment az előbbi mentésetekre, ergo hiába nyomtatok f9et, ezért kellett kilépni szabálytalanul. Szóval tényleg nemértem nálatok hogyan működik.
  • árnyharcos
    ugyanaz nálam is, f9 és utána normálisan kilépek a "kilépés és mentés" gombbal, és folytatom tovább f9 helyén, ahogy azt láthattad a viden.
    ez nálam mindig is így volt
  • kovecses
    Milyen majd kilépés? Ha a játékban nyomsz egy esc billentyűt vagy arra mész rá hogy mentés és kilépés (ezesetben a monolitnál folytatod) vagy arra hogy játék folytatása! Komolyan nem értem miről beszéltek.
  • Morfi
    Én addig játszok míg ki nem lép magától, az a mentés és kilépés még nem nagyon sikerült megnyomnom :D
  • McFrost
    Ez itt fasza!
  • McFrost
    Nincs.
  • Maksi
    Tud valaki olyan oldalt, ahol össze vannak gyűjtve, hogy az egyes karakterek milyen típusú fegyvereket, vérteket tudnak használni, és képesek-e megtanulni a pajzshasználatot?
    Konkrétan az inkvizítor érdekelne, de kíváncsi lennék a többi kasztra is.

Köszi!
  • McFrost
    F9, majd kilépés, menti? Igen! És legközelebb F9-nél megyek tova...
  • kovecses
    Szóval fogyaszthatsz tőlem akármilyen egészségtelen dolgot de ha mentesz akkor monolit.
  • tugyiti
    semmit sajna :( gondolom a tervezett
    Sacred 2 EU Lobby maintenance occurs daily from:
    11:00 - 13:00 CET (Europe) ez lett volna csak vagy berugtak nagyon a rendszergizdák vagy nincs kedvük dolgozni ^^
  • kovecses
    Basszus az enm szabályos. Én arról beszéltem hogy a játék rendeltetésszerű használata esetén ha mentesz akkor kovetkező belépésnél a monolitnál folytatod. Nem volt szó semmi szabálytalan a termék nem rendeltetésszerű használatáról és az abból fakadó hibákról! Tehát nekem van igazam. Pont!
  • Morfi
    Az az, alt + F4 :)
  • Morfi
    Én momentán leszedtem, felraktam :) Igaz a kilépéses problémát még mindig nem oldották meg benne, de 1-2 kilépés után már nem lép ki :D
  • kovecses
    Várjatok, de akkor ti f9 után szabálytalanul léptek ki a játékból (alt+f4) ?

Mert egyábként mentés és kilépés gomb, de akkor amonolitnál folytatod az tuti!
  • repro
    tudtok valamit a szerverekről?
    mert hivatalos fórumon nem nagyon kapkodnak.
  • XeeN
    Dehogynem. Vágyaim netovábbja, de még "húzom" magam egy kicsit (nem a karit). Ráadásul csak szépen sorjában, minden nyuszi ölös, szarvasvadászos, macikeresős HEROQuestet végigballagva... Tipikus Elf q mindegyik.
  • tugyiti
    roppant okos módon kirakták a 2.12 hotfixet az update oldalra,de az eu szervereket basznak frissiteni -.-
  • kovecses
    Értem, akkor ezek szerint csak nálam szar? Ez gáz!
  • Drilla
    Kár hogy multiban nem működik, mindig a kezdő szigetre tesz:((
  • árnyharcos
    videó lemaradt :)
    http://data.hu/get/770960/Film.wmv.html
  • árnyharcos
    nem szeretnélek semmilyen egészségtelen dolog elfogyasztására kényszeríteni, de legalább nézd meg ezt a pici videót, 10 perce csináltam.

nálam f9 mindig oda tesz vissza ahol megnyomtam! ennek így kell lennie.
  • Drilla
    Halálos ez a lángvihar, nagyon tetszik.
    Nekem ilyenek a lövéseim a Pusztító lökéssel (dupla lövésre speccelve), egy 84-96 sebzésű fúvócsőtől azért nem rossz egy lövésre a 3200 sebzés az újratöltés meg csak 0,5 mp.
    Sajnos a karim a bufftól nem nagyon látszik...

lvl 45 HC closed driád, silver
  • McFrost
    Ez HÜLYESÉG!
    Én mindig onnét folytatom, ahol F9-et megnyomtam!
    Ez Tuti!
  • kovecses
    Neked nem szabad magyarázni vagy mi? Le van irva ezer helyen hogy igy csinálja. És igen képzeld el nálam igy működik az új patchel is! Eredeti játékom van.
  • árnyharcos
    haha nehogy nekem magyarázd meg :)
    ha nálad azt csinálja akkor az 1 hiba.
  • kovecses
    A játékból való kilépés utána csak onnan tudod folytatni ahol újraélesztő monolitot aktiváltál!
  • kovecses
    Akkor kérlek nyomj f9et majd lépjki a játékból lépj vissza és ha ott folytatod akkor megeszem a kalapom!
  • árnyharcos
    f9-el ott folytatod ahol megnyomod.
    az újraélesztőhőz a mentés és kilépés rak, vagy ha éppen játszol akkor az f12
  • árnyharcos
    szép, de nem az én stílusom :)
    nem ártana már megszerezni a speckó hátast ?
  • kovecses
    Azért mert az f9 az csak gyorsmentés a játékból való kilépés utána csak onnan tudod folytatni ahol újraélesztő monolitot aktiváltál!
  • McFrost
    Rossz a kulcs.
  • Caine
    Na, megvettem én is :)

A clone verziót aktiváltam a kulccsal és tökéletesen megy.
    Így nem kell a hülye tárgynevekkel és a félrefordításokkal megküzdenem.

Kérdés:
    Miért van az, hogy F9-el mentek, kilépek és a legelejéről kell indulni mindig?
  • XeeN
    Nem szinkronosak. Kizárólag az írott szöveg van lefordítva, ergo Magyarítva, nem pedig szinkronizálva (szinkronizálni hangot szokás).
  • kovecses
    Nem tudom mit szivattok. A dbozon is csak az van hogy magyar felirattal, nálam mindenki angolul beszél, nincs ebben a játékban semmi szinkron nem tudom mirol beszéltek. Mit kell hazudni hogy a főküldik szinkronosak???
  • XeeN
    Ha valakit érdekel, ilyen stílusban játszom a játékot:
    46. szintű HighElf
    Healing potit ritkán iszom.
  • kovecses
    Cserekereskedő. Amiket összeszedsz rúnákat de pirosak mert neked nem jók beváltja neked jóra igy a varázslataid szintjét tudod majd velük növelni.