10030
  • Sheol

Valamelyik kaszt rúnája meg citromsárga, annak is mindig örülök először mikor látom, azt hiszem, hogy rare cucc.
  • árnyharcos
    ez csak 1 sima driád rúna ha jól látom :)
    haverom is nálam játszott és lvl 8-on elkiabálta magát hogy már 3 zöld cucca is pottyant és megnéztem csak 3 driád rúna volt :D
  • Sheol
    Bevallom nem pontosan értem, hogy milyen ikonoktól akarsz megszabadulni.
    A beépített képlopás sokaknál nem működik megfelelően, jómagam nem is kísérleteztem vele.
  • dante3
    Persze, hogy nem tudom használni!

• árnyharcos
    nah köszi kipróbálom, de azért előtte csináltam biztonsági másolatokat az eredetikről :)
  • Sheol
    A beszéd az a magyar lokalizált változatban is angol.
  • Maksi
    És a FRAPS-szal, hogy csinálom meg, hogy ne legyenek rajta az ikonok?

De a játék nem menti sehova a PrintScreennel készített képeket sehova?
  • árnyharcos
    azta k**va, sajnálom hogy ezt mondom de nálad elég fura dolgokat csinál a játék :(
    helyedben tuti próbálnék 1 újratelepítést azután újrapecselést.
  • Maksi
    Angol nyelvi file-ok

Remélem, csak a szöveg kellett, és nem a beszéd, mert az magában vagy 2GB. :D
  • kovecses
    Valaki segiteni? Mindjárt 30 leszek de az elfemnek még nem esett semmi unique vagy hasonló cucc. Nem értem!
  • wedge31
    Egyre gondolunk ,vagy az lesz vagy egy elf mágus.
  • árnyharcos
    köszi így már meglesz ;D
  • árnyharcos
    grat, én éppen tegnap este lettem 55 ezüstön :)
    majd várjuk a goldos cuccokról a képeket :)

próbálj 1 driádot ha ajánlhatok valamit, nekem is van 1 kis 8 as mellék driádom és sztem jó lesz majd.
  • Sheol
    Sacred.2.Fallen.Angel.CloneDVD-WARG

Ezt kell keresned, FTP-k, Torrent oldalak lehetnek a segítségedre ez ügyben, konkrétabb nem tudok lenni.
  • wedge31
    Kipörgetem ezüstön inkvizitoral lv61 lett a vége mehetek aranyra de elöbb lehet kiproszálok egy másik kasztot.
  • árnyharcos
    azt a clone verziót merre lehet találni ? :)
    engem is érdekelne 1 normál angol verzsön.
  • RaveAir
    "Elzavart halak" a címe... :P
  • Sheol
    FRAPS-ot kell használni.
  • Reggaester
    Ok, csak gondoltam ha vki átdob 2,5 megát az egyszerűbb mint leszedni 6 gigát
  • Maksi
    Hova menti a Screenshotokat a játék? És mivel, hogyan lehet az ikonokat eltüntetni a képről, hogy a screenshoton ne legyenek rajta?
  • Sheol
    Szedd le a netről a nemzetközi clone verziót, és a kapott kódod tökéletes lesz hozzá.
    Uninstall a magyar, install az angol és kész is, a mentéseidről azért csinálj másolatot, bár nem törlődnek egyébként.
  • Reggaester
    Wow, el tudná valaki küldeni az angol nyelvi fájlokat, vagy fel van rakva vhova?
  • Sheol
    Na, még a végén sikerülni fog képet beraknom.
    Szóval a #2806 posztban lévő unique tegnap esett a szeráfkámnak, ez meg majd jó lesz a high elf karinak, ha majd elindul ő is kalandozni.
  • Sheol
  • Caine
    Röviden: nem.
    Úgy tudok elmenni a legutóbbi feltámasztó kőhöz, ha nyomok egy f12-őt.
  • Sheol
    "és tökéltesen működik a mentés F9-el és kezdéskor a legutóbbi feltámasztókőnél rak le."

Nem, Caine kolléga, ha nálad így működik az egyáltalán nem tökéletes.

Ennek úgy kellene működnie, hogy lenyomod az F9-et, és ha normálisan kilépsz a játékból (save and exit), akkor miliméterre ott kezdesz a legközelebbi indításkor ahol az F9-et megnyomtad.
    Nálam és még sokaknál így is működik, de ezek szerint van akinél nem.
  • kovecses
    "F9-el és kezdéskor a legutóbbi feltámasztókőnél rak le."

Te irtad ember, most akkor döntsd el hogy megy vagy nem. Érdekes!
  • kovecses
    De igen olyan szinü kör fut körbe a karaktered körül amilyet megittál,, legalábbis elfnél tutira.
  • kovecses
    Ötlet az hogy a magyar játékot tedd fel és a magyar patchet szedd le!
  • Caine
    Feltettem a magyart, szépen átjött a karakter az angolból, de azt hiszem, mégis marad az angol, mert egyrészt kezd viszketni a bal fülem a félrefordításoktól - a "gone fishing" küldetést "elment halak"-nak fordították. Itt meg is feküdtem ... - másrészt az angol 2.10.12 SOKKAL stabilabb mint a magyar.
  • Caine
    Na, ezt nem fogjátok elhinni ...

Visszaléptem bronzra - amúgy kegalább kiderült, hogy ilyenkor onnan folytatom a kampányt, ahol abbahagytam - és tökéltesen működik a mentés F9-el és kezdéskor a legutóbbi feltámasztókőnél rak le.
    Viszont, ha visszalépek silverbe, akkor megint nem megy a mentés F9-el, megint minden egyes alkalommal a leges-legelejére rak, ahonnan indultam első szinten.
    Mondjuk nem a viág vége, mert csak nyomok egy f12-őt és a legutóbbi kőnél vagyok, de ez így akkor is nagyon gáz ... a játék fele abból áll, hogy visszamegyek ahol voltam ...

Nem fogok visszamenni bronzra és főleg nem fogom 25. szinten újrakezdeni a karaktert.

Azt mondtam már, hogy ha új karaktert indítok, akkor sileveren is megy rendesen az F9-es mentés? Agyrém ...

Van valakinek hasonló gondja?
  • Maksi
  • Maksi
  • Maksi
    Hoppá, még egy drágaság!

• Titan
    Bocsi a dupla postért, de nem tudjátok véletlen, hogy az italok hatásának idejét nem lehet valahogy látni?
  • Titan
    Ha nyomok kilépés előtt egy F9-et és rendesen kilépek a játékból (NEM ALT+F4), akkor engem is a mentés helyére tesz vissza...
  • Maksi
    Nekem meg ezt adta valaki nemrég.
    Vendor majd 4k-t ad érte. Használni persze pont nem tudom... :(
  • mrspawn
    Hello..

Segítsetek pls.. a magyarítás nem megy fel..csak UK-n tudom 2.12-re flvinni.
    Ha a magyart akarom az alapra, azt írja rossz verzió...

Ötlet?... Köszi előre is
  • McFrost
    Szép borotva:)
  • árnyharcos
    de hagyjuk is ezt inkább nézzétek mi pottyant nekem a sivatag egyik csücskében 1 szörnyiből :)