10030
-
Sheol #2829
Valamelyik kaszt rúnája meg citromsárga, annak is mindig örülök először mikor látom, azt hiszem, hogy rare cucc. -
#2828 ez csak 1 sima driád rúna ha jól látom :)
haverom is nálam játszott és lvl 8-on elkiabálta magát hogy már 3 zöld cucca is pottyant és megnéztem csak 3 driád rúna volt :D -
Sheol #2827 Bevallom nem pontosan értem, hogy milyen ikonoktól akarsz megszabadulni.
A beépített képlopás sokaknál nem működik megfelelően, jómagam nem is kísérleteztem vele. -
#2826 Persze, hogy nem tudom használni!
-
#2825 nah köszi kipróbálom, de azért előtte csináltam biztonsági másolatokat az eredetikről :) -
Sheol #2824 A beszéd az a magyar lokalizált változatban is angol. -
Maksi #2823 És a FRAPS-szal, hogy csinálom meg, hogy ne legyenek rajta az ikonok?
De a játék nem menti sehova a PrintScreennel készített képeket sehova? -
#2822 azta k**va, sajnálom hogy ezt mondom de nálad elég fura dolgokat csinál a játék :(
helyedben tuti próbálnék 1 újratelepítést azután újrapecselést. -
Maksi #2821 Angol nyelvi file-ok
Remélem, csak a szöveg kellett, és nem a beszéd, mert az magában vagy 2GB. :D -
#2820 Valaki segiteni? Mindjárt 30 leszek de az elfemnek még nem esett semmi unique vagy hasonló cucc. Nem értem! -
#2819 Egyre gondolunk ,vagy az lesz vagy egy elf mágus. -
#2818 köszi így már meglesz ;D -
#2817 grat, én éppen tegnap este lettem 55 ezüstön :)
majd várjuk a goldos cuccokról a képeket :)
próbálj 1 driádot ha ajánlhatok valamit, nekem is van 1 kis 8 as mellék driádom és sztem jó lesz majd. -
Sheol #2816 Sacred.2.Fallen.Angel.CloneDVD-WARG
Ezt kell keresned, FTP-k, Torrent oldalak lehetnek a segítségedre ez ügyben, konkrétabb nem tudok lenni. -
#2815 Kipörgetem ezüstön inkvizitoral lv61 lett a vége mehetek aranyra de elöbb lehet kiproszálok egy másik kasztot. -
#2814 azt a clone verziót merre lehet találni ? :)
engem is érdekelne 1 normál angol verzsön. -
#2813 "Elzavart halak" a címe... :P
-
Sheol #2812 FRAPS-ot kell használni. -
Reggaester #2811 Ok, csak gondoltam ha vki átdob 2,5 megát az egyszerűbb mint leszedni 6 gigát -
Maksi #2810 Hova menti a Screenshotokat a játék? És mivel, hogyan lehet az ikonokat eltüntetni a képről, hogy a screenshoton ne legyenek rajta? -
Sheol #2809 Szedd le a netről a nemzetközi clone verziót, és a kapott kódod tökéletes lesz hozzá.
Uninstall a magyar, install az angol és kész is, a mentéseidről azért csinálj másolatot, bár nem törlődnek egyébként. -
Reggaester #2808 Wow, el tudná valaki küldeni az angol nyelvi fájlokat, vagy fel van rakva vhova? -
Sheol #2807 Na, még a végén sikerülni fog képet beraknom.
Szóval a #2806 posztban lévő unique tegnap esett a szeráfkámnak, ez meg majd jó lesz a high elf karinak, ha majd elindul ő is kalandozni.
-
Sheol #2806 -
Caine #2805 Röviden: nem.
Úgy tudok elmenni a legutóbbi feltámasztó kőhöz, ha nyomok egy f12-őt. -
Sheol #2804 "és tökéltesen működik a mentés F9-el és kezdéskor a legutóbbi feltámasztókőnél rak le."
Nem, Caine kolléga, ha nálad így működik az egyáltalán nem tökéletes.
Ennek úgy kellene működnie, hogy lenyomod az F9-et, és ha normálisan kilépsz a játékból (save and exit), akkor miliméterre ott kezdesz a legközelebbi indításkor ahol az F9-et megnyomtad.
Nálam és még sokaknál így is működik, de ezek szerint van akinél nem. -
#2803 "F9-el és kezdéskor a legutóbbi feltámasztókőnél rak le."
Te irtad ember, most akkor döntsd el hogy megy vagy nem. Érdekes! -
#2802 De igen olyan szinü kör fut körbe a karaktered körül amilyet megittál,, legalábbis elfnél tutira. -
#2801 Ötlet az hogy a magyar játékot tedd fel és a magyar patchet szedd le! -
Caine #2800 Feltettem a magyart, szépen átjött a karakter az angolból, de azt hiszem, mégis marad az angol, mert egyrészt kezd viszketni a bal fülem a félrefordításoktól - a "gone fishing" küldetést "elment halak"-nak fordították. Itt meg is feküdtem ... - másrészt az angol 2.10.12 SOKKAL stabilabb mint a magyar. -
Caine #2799 Na, ezt nem fogjátok elhinni ...
Visszaléptem bronzra - amúgy kegalább kiderült, hogy ilyenkor onnan folytatom a kampányt, ahol abbahagytam - és tökéltesen működik a mentés F9-el és kezdéskor a legutóbbi feltámasztókőnél rak le.
Viszont, ha visszalépek silverbe, akkor megint nem megy a mentés F9-el, megint minden egyes alkalommal a leges-legelejére rak, ahonnan indultam első szinten.
Mondjuk nem a viág vége, mert csak nyomok egy f12-őt és a legutóbbi kőnél vagyok, de ez így akkor is nagyon gáz ... a játék fele abból áll, hogy visszamegyek ahol voltam ...
Nem fogok visszamenni bronzra és főleg nem fogom 25. szinten újrakezdeni a karaktert.
Azt mondtam már, hogy ha új karaktert indítok, akkor sileveren is megy rendesen az F9-es mentés? Agyrém ...
Van valakinek hasonló gondja? -
Maksi #2798 -
Maksi #2797 -
Maksi #2796 Hoppá, még egy drágaság!
-
#2795 Bocsi a dupla postért, de nem tudjátok véletlen, hogy az italok hatásának idejét nem lehet valahogy látni? -
#2794 Ha nyomok kilépés előtt egy F9-et és rendesen kilépek a játékból (NEM ALT+F4), akkor engem is a mentés helyére tesz vissza... -
Maksi #2793 Nekem meg ezt adta valaki nemrég.
Vendor majd 4k-t ad érte. Használni persze pont nem tudom... :(
-
mrspawn #2792 Hello..
Segítsetek pls.. a magyarítás nem megy fel..csak UK-n tudom 2.12-re flvinni.
Ha a magyart akarom az alapra, azt írja rossz verzió...
Ötlet?... Köszi előre is -
#2791 Szép borotva:) -
#2790 de hagyjuk is ezt inkább nézzétek mi pottyant nekem a sivatag egyik csücskében 1 szörnyiből :)