10030
-
Maksi #2869 Nagyon köszönöm, így sikerült megtalálni, hogy hová menti. És tényleg csak 6-ot lehet készíteni, utána felülírja a régieket? -
Maksi #2868 Azt vajon meg tudja-e mondani valaki, hogy ha tudok használni egy kétkezes csatabárdot például, DE a leírásánál az van írva pirossal, hogy Kétkezes csatabárd használat, akkor miért tudom használni, ha nekem olyan képességem nincs, mert nem tanultam?
És ha van egy másik Kétkezes csatabárd a táskámban, aminek viszont a háttere piros, az mitől piros? És miért nem tudom használni? Vicces, hogy megtanultam a Kétkezes Csatabárd használatát pont emiatt, és azóta a háttér ugyanúgy piros, ellenben a "Kétkezes csatabár használat" felirat a tárgy tulajdonságai mellett már nem az, és mégsem tudom használni.
Viszont a másik Kétkezes csatabárd mellett, amit meg eddig is tudtam használni, továbbra is pirossal van kiíírva, hogy "Kétkezes csatabárd használat".
Ez bug?
Vagy vannak kétkezes csatabárdok, amiket csak az egyik kaszt tud használni, a másikat meg a másik? -
#2867 én a lila karikához akartam elmenni ami a mocsárnál van:
először a mocsáron keresztül próbáltam, de nem sikerült, azután a füves terepről próbáltam odajutni ott is hegyek voltak, harmadjára a sivatagból próbáltam a hegyeknél ahol azok a pici tavak vannak ( amik T-energia tavak és ott minden tele van mutánssal ) nah arról sikerült odajutni, a barlangot is megtaláltam de zárva volt az ajtaja lol, vagy 1 órát szaladgáltam mire odaértem és be sem tudtam menni :( -
#2866 az a gólem amit bekarikáztál, az a rossz kampányban főküldis szörny, ha jókkal vagy nem tudom egyáltalán ki lehet-e nyírni :) -
#2865 Én ugy tudom nem tud pajzsot használni. -
#2864 MÁR kikúrtúl zavar miért nem tudok pajzsokat használni
mikor lehet használni már(14. szintes inkivizítor)
mert a képességek között nem találom hogy lenne ilyen -
#2863 Még tegnap kezdtem el keresni a mocsári sárkányt de egyszerüen sehol sem tudok felmenni a hegygerincre ahol jelölve van a térképen valaki találkozott már vele ?
Tiszta gáz 85% tulélési bonuszt buktam mert a nagy keresgélés meg térképnézegetés közbe kinyirtak ,egyébként utana még vagy tizsszer lehet hogy minnél magasabb annál kisebbet sebzödik a kari sajnos semmi infó nincs mire jó. -
#2862 Azt értem, én nem is sárkányt kérdeztem, csak simán boss-t, legalábbis térkép szerint boss van ott!
Szóval küldi lesz, köszi! -
#2861 Az nem sárkány az a föküldibe lesz ,a sárkányok / dragon / másképp vannak jelölve. -
#2860 Térkép alapján kerestem egyet, de nincs ott, ezért kérdeztem.
Ő az:
-
#2859 Nem pl vannak sárkányok amiket meglehet keresni vagy ha szerencséd van belebotlasz valamelyik dungeonba de van már térkép #2635. -
neonx #2858 A zárt szobában lát valaki szervert? -
#2857 Boss-t csak úgy tudok ölni, ha kapok rá küldit? -
Kimi23 #2856 Necro féleséget az Inquisitor-ból lehet tudomásom szerint. -
#2855 :C -
#2854 Necro nincs de van minden más. -
#2853 Nem tűnik rossznak ez a játék. Van benne nekromanta típusú idézgetős kaszt, vagy átváltozós? -
neonx #2852 Ti sem láttok szervereket? -
#2851 nah fasza, ezt a cuccot már harmadjára találom meg :)
elcserélném valakivel a set egy másik részére :D
-
#2850 de ezzel vigyázz mert csak 6 képet tud készíteni és mindig felülírja a régebbieket. -
#2849 sima print screen pont olyan képeket csinál, ami a dokumentumok között jelenik meg, pontos helyet nem tudnék mondani :) de valami sacredes mappát kezdj el majd arrafelé vadászni.
pont azért használunk frapsot vagy mást, hogy lehessen látni a cuccokat :) -
#2848 Ha PS lenyomod, amutómatikusan elmenti a document & settings/neved/dokumantumok/képek/Ascaron mappába -
Maksi #2847 Ezt megteszi az iview is, csak ugyebár úgy lenne szép, ha a teljes kép látszódna, nem csak a kivágott rész.
WoW-ban, asszem ALT+Z kombinációval le lehet venni a chat ablakot, ikonbar-okat, meg mindent. Ezek szerint itt a Sacredben nincs ilyen :( -
Hegyirabló #2846 Iszonyat lassú a karakterem, hiába fejlesztem a gyorsaság- és páncél ismeretet, egyre csak lassabb lesz.
Nincs valakinek ötlete? -
Sheol #2845 Olyat szeretnél amiket mi is mutogatunk itt, tehát, hogy csak a tárgy van rajta?
Ha igen, akkor IrfanView-val kivágod a szükséges képrészletet. -
#2844 xnview-et használj, azzal ki tudod vágni a kivánt részt! Én azt használom! #2826 -
Maksi #2843 Olyan screenshotokat szeretnék csinálni, amin semmi más nincs, csak maga a kép, ikonbar-ok, potik, varázslatok, minimap, egyebek nélkül.
Vagy erre az egyszerű dologra nincs megoldás a Sacred 2-ben, mikor van kifejezetten PrintScreen gomb a billentyűzetbeállításoknál?
-
Maksi #2842 Német szinkronos van. :D
Ahelyett nem szerettem volna feltölteni az angol szinkront, ami kb 2 giga. -
#2841 ha még szinkronos is lenne 100% nem vettem volna meg :)
akkor vártam volna az angolra mint a kis angyal :D -
#2840 Nincs magyar szinkron. -
#2839 *vagy is a beszéd magyar szinkronos? -
#2838 Miért, a szöveg teljesen magyar szinkronos????? :OOOOOO
Nekem érdekes, nem, angol és magyar felirat. -
#2837 Jó lesz nekem, küld el légyszi emailben! -
#2836 Lehet az lesz! :( Most lettem 30 pár perce. Most véletlen dobott egy jót, a kari mormogott is valamit angolul :D -
#2835 Kiprobáltam a sivatagi sárkánynál hogy miután levágtam nyomtam egy f9 majd alt+f4 aztán visszalépés után megint ott volt a sárkány ,itt írtátok hogy van akinek jó dropot adnak a bossok hát nekem öt visszatöltés után egyetlen inkvizitoros használható cuccot nem dobot visszont két szerafin szet itemet is. -
#2834 jah annyi :)
nem is kell még akkor aggódni. -
#2833 Még csal lvl20-as vagyok, szóval lesz majd nekem is tuti. -
#2832 ilyen játékoknál sok múlik a szerencsén is. -
#2831 Az mind oké, csak egy csomó ilyen esik, és én Szeráf vagyok, de a részemre semmi extra nem jön! :( -
#2830 nekem nem működik