Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Délután jártam a goblinok táborában, ahol folyamatos 10-15 kis féreg ugrott rám, na volt ám diavetítés😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Néztem a teljesítmény figyelõt, a proci kb 65-70%-on mûködik egyenletesen, a memóriában és a vinyónál vannak ilyen hegyes kiugrások. Arra gondolok, hogy kevés a 256 mb a videókárytánál. Csak azért kérdezem, mert remélem nem bukom be hogy veszek egy 4850-t és nem lesz jo ugy sem, mert nem az a gond. Ja, és Vistám van.... Az is lehet baj?
You\'ll Never Walk Alone
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
10 percet se tudok játszani a játékkal, mert kifagy, kivág, stb.
Most olyat csinált, hogy egyszer csak fekete képernyõ, megy a hang alatta meg a zene, de a monitort meg fogja és kikapcsolja. És semmi. Újraindítás.
<#sir>#sir>
Lassan összeszedem a német tudásom és írok nekik egy szép levelet.
Ha esetleg vki tud ötletet, azt megköszönném.
A gépem: Core2 Duo e4500, 1 giga RAM, Geforce 7800GTX, meg vinyó meg a többiek
You\'ll Never Walk Alone
Na igen. A patkányok tényleg nagyon gyíkok, de késõbb bead valóban keményebb ellenfeleket, mint például a mocsári patkányokat... :-D
Nem tudom, lehet nem olvastam el kelõképpen a könyvet, amit melléadtak, vagy a Sacred 1-ben volt hiba, hogy meg lehetett csinálni, de a socketes cuccból, hogy a leprában lehet kivenni a belekovácsolt cuccot?
Nem arra van szükségem, ami benne van, hanem azt szeretném, hogy a socketek legyenek üresek, de 3-ból csak 2-t szabadít fel, és ez nem valami szimpatikus eddig.
Sõt azt is lehet csak képileg, mert hiába illesztem bele az új gyûrût, és hiába van annyi pénzem, baszik belekovácsolni.
Illetve a pénzgyûjtésben tapasztaltam (többször), hogy mikor már majdnem elérné az 1.000.000-t, akkor pakk, és a betöltés után csak 6.000 pénzem volt. Rögtön öröm és bódóttá.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Wie vorgestern von arvato systems, Hersteller der Lobbysoftware „Tincat“ bekannt gegeben, sind die auftretenden Multiplayerprobleme im Closed und OpenNet zum Release des Action Rollenspieles“Sacred 2- Fallen Angel“ auf das komplexe Zusammenspiel von Lobby Software "Tincat", Game Code und Hardware zurückzuführen.
Hierbei handelt es sich schwerpunktmäßig um einen erschwerten und zeitweise nicht möglichen Zugang zur Lobby für das Online-Spiel. Weiterhin werden Onlinespielstände teilweise nicht korrekt abgespeichert. Die Ursachen hierfür wurden in den vergangenen Tagen analysiert. Alle beteiligten Parteien arbeiten mit Hochdruck – auch über das jetzt beginnende Wochenende – an der Beseitigung dieser Ursachen.
„Wir sind zuversichtlich, dass arvato systems mit unserer Unterstützung insbesondere diese beiden Schwerpunkte in der kommenden Woche beheben kann, damit unsere Kunden spätestens ab Samstag 18.10.2008 auch im Onlinemodus Sacred 2 wie bereits im Singleplayer- oder LAN-Modus ohne nennenswerte Probleme spielen können“, so Heiko tom Felde, Geschäftsführer Ascaron.
Hallo Sacred-Fans,
Soeben erreichte uns die Nachricht, das die Lobby um 15.00 Uhr zur Wartung heruntergefahren wird. arvato wird die Lobby in dieser Zeit updaten.
Die Wartung wird vorraussichtlich gegen 16.00 Uhr beendet sein.
Vielen Dank für Euer Verständnis.
Euer Sacred Team
AMD2500+, 2G ram, Geforce7300GT 256,windows xp SP2,
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
köszi a választ.
Lenne egy kérdésem. Attól még, hogy magyarított verzió, választató opcióként benne maradt az eredeti angol, vagy ez ilyen izomból magyar?
Elsõ blikk.
Papir doboz gagyi, DVD nem marad a helyén, füzet fekete-fehér. Ez utóbbit megértem, legalább 30 forinttal drágább lett volna, ha színes tintát használnak. De hogy a PDF miért FF? Hiszen színesben hozták létre, nem? Azért ez már... Mindegy, mászik felfelé a gépre, remélem, elindul. Ha nem, akkor a Patch-ig várhatok. Remélem, a 8-as szintû driádommal tudom folytatni, ahol abbahagytam.
http://www.freetvmaci.info/
GanXstaZolee#2709
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
You\'ll Never Walk Alone
Érdekes volt bronz fokozaton, de nem volt nehéz. Aki teheti az mindenképp ezüst fokozaton tolja a játékot (én is a többi karimat már ott kezdtem). De addig is pár kép errõl a leányzóról:
Azért linkbe illesztve rakom be a többi képet, mert hátha van valaki, aki személyes találkozás elõtt nem akar látni sárkányt.
Sárkányos kép 01
Sárkányos kép 02
Sárkányos kép 03

tga formában menti...
Amúgy a küldetések nem túl változatosak
Hozz gyógyfüvet/gyökeret/követ/gyógyszert...
Keresd meg a lányom/férjem/menyasszonyom/barátom/bajtársam...
Elveszett a cicám/fegyverem/tárgyam/szerszámom...
Játékmackóból is már a másodikat keresem épp
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nálam nem, ilyen mappám sincs ott
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lv25-ön vagyok és sehol a specko hátasom asszem elkezdem a föküldetésd hátha ott lehet megkapni.