10030
  • árnyharcos
    mivel már megtanultad a nyeles fegyverek használatát, amibe ha jól emlékszem nem csak a balták hanem a kalapácsok is beletartoznak, elkéne dönteni, hogy hogy akarsz továbbfejlődni :)
    az hogy csak 1 kezedben legyen 1 kis balta annak nincs sok értelme mivel pajzsot sem tudsz használni, szóval vagy rágyúrsz a dualos skillre, vagy megtanulsz 1 másikfajta kétkezes fegyó képességet ha ennyire vonzódsz a nagy fegyverekhez :) ( ami lehet a 2 kezes kard vagy az a lándzsás )

én személyszerint a dualos fejlődést ajánlanám a nagyon nagy sebzés és nagyon gyors támadás miatt, és mivel 2 fegyvered van egyszerre a sebzéstípusokat is igen jól lehet vele kombinálni.
  • árnyharcos
    programok hozzáadása/eltávolításánál a sacred2-nek van 1 javítási opciója, azt próbáld meg, vagy tisztább ha uninstall után újratelepíted és "újrapecseled" a játékot.
    jah uninstallnál ne felejtsd el deaktiválni a cd-kulcsodat.
  • repro
    Ha valamit nem tudsz felvenni, a kezedbe tenni, azt sehogy se fogod tudni.
    1. szinten kiderül.
  • Maksi
    De van gond. Ugyanis megtanultam a "Nyeles fegyver használatot" képességből, és a Kétkezeseket ebből a fajtából mégsem tudom használni.
    Azt ugyanis nem láttam sehol írva a képességek között, hogy egykezes, vagy kétkezes fegyvereket használhatok majd, ha megtanulom mondjuk ezt a Nyeles fegyver használatot. Mi több, miután megtanultam, az alábbi fegyvernél a piros felirat normálissá változott... és mégsem lett használható, ha több pontot is tettem rá. De legalább rájöttünk, hogy azért, mert kétkezes fegyver.
  • depos
    Sziasztok^^
    lenne 1 elég nagy gondom:'(
    amikor telepítettem a játékot akkor kiírt 1-2 hibát, nem naon fogtam fel de annyit értettem h txt-kel kapcsolatok gondoltam nem lesz nagy gond:D sajnos lett-.-" amikor elindítom a játékot se a menübe, se játék közbe nincsenek szövegek:'(
    így naon nem tudok játszani-.-" nincs ehez vmi javító program mint a world of warcraftnál? ami oan h benyomod és megjavítja a fájlokat amik sérültek:)
  • árnyharcos
    nah éjjen, én is mehetek már arany szintre :D
  • árnyharcos
    vagy az vagy mind a kettőnek 75-nek kell lennie, majd kiderül :)
  • wedge31
    Akkor lehet hogy lv75 kell hozzá.
  • árnyharcos
    hmm nem hiszem hogy a koncentrációnak kell 75-nek lennie, mert nekem van 1 skillem 75 felett és még nem változott át szakértelemmé :)
  • vidu01
    A 3 erősítés az már elég szépen hazavághatja az újratöltődési időt!
  • repro
    75-ös koncentráció
  • árnyharcos
    koncentráció kell hozzá akkor kapod meg a 2. likat
    harmadikhoz meg lvl 75 kell és a koncentráció skill.
  • Titan
    Skacok!

A 3. erősítés (jobb alsó karikák, ahol a pacit is hívni lehet)rublikát mikor kapom meg?
  • wedge31
    A helyzet az hogy ha bemész a képeség lapra ott mindjárt meglátod hogy a karid milyen képeségeket tud megtanulni és akkor nincs ilyen gond.
  • RaveAir
    Az az.
  • árnyharcos
    a gyönyörűen lefordított "párbajismeret" lesz az :)
  • Maksi
    Köszi! Megpróbálom elfogadni a fejlesztők gondolatmenetét. De hogy egy honlapon sem találtam eddig konkrétan leírva, hogy ez a kaszt ezeket tudja használni, az a kaszt meg azokat, az elég vicces.

Hogy lehet dual-t tanítani az inkvizítornak? Melyik képesség az?
  • árnyharcos
    lényeg, hogy nehezen is de kikeveredtél belőle :)
    de olyan viccesen hangzott :D
  • árnyharcos
    azért mert a kétkezes baltákhoz mondjuk. hogy túl "gyönge", de mivel lehet dualos ezért az 1 kezes közelharci fegyvereket tudnia kell használnia p.: kard,balta,kalapács
    2 kezes kardokat is tudja használni.

rúdfegyvert meg azért tudja használni mert azt ki is választhatod, megvan neki skillek között.
  • zhata
    Nem nyúlhatott hozzá senki. Nem hittem a szememnek én sem.
    Derülni lehet(ett), kegyetlenül szívtam. Ne kívánd.
  • Maksi
    Inkvizítor.
    Azt hiszem, rájöttem a titok nyitjára. De így sem értem.
    konkrétan a KÉTKEZES "Nyeles fegyver használat"-os tárgy piros, és nem tudom használni. Ami nem kétkezes ugyanilyen, azt meg tudom.
    Viszont a kétkezes "Rúdfegyvereket" meg simán használja a kari, meg az egykezes "Nyeles fegyvereket" is.
    Ugyanilyen vicces, hogy a kétkezes "Távolsági fegyvereket" képes használni, az egykezeseket meg nem.
    Ember legyen a talpán, aki összefüggésiben képes átlátni ezt a dolgot.
  • RaveAir
    Lehet, hogy valamelyik családtag megcsinálta a játékmackó visszaszerző vagy békaösszeszedő küldetést... ;)
  • árnyharcos
    haha, ezen jót derültem :)
    nincs véletlen egy ismerős/családtag/barát/barátnő aki hozzáférhetett a gépedhez és a karidhoz ?
    lehet tetszett neki és tolt rajta 2 szintet :D

ha nincs akkor elég érdekes update volt :P
    mondjuk én ürülnék neki most ha hipp-hopp 57-ről 59 lennék xD
  • zhata
    A program kéretlenül installálta magát a 11.2 ről a 12.0-ra.
    Eredmények:
    Az eredetileg 8.szintű inkvizítoromból 10. lett. Az inventori tele lett mindenféle 8.szintű lommal. Bejelentkezéskor teljesen máshol, egy csata közepén találtam magamat, körbefogva 11. szintű ellenfelekkel... valahogy túléltem. Nonszensz.
    Mind ahogy a bárgyú elnevezések is azok. Hasonlít a Hellgate London hasonló dumáihoz. Szörnyű!!! Akik(k) ezt megalkották, azok minket egy 2-3 éves gyerek szellemi színvonalán képzelnek el!!!

Amúgy nálam minden maximumon, nem akad -és lekopogom -, eddig nem is fagyott le.
    (Vista, MSI P45, 8800 GTS -512 MB, E-8500, 4GbB)
  • árnyharcos
    azzal még érthető is mivel gyakorlatilag mindkét keze fegyver :)
  • vidu01
    Naja, meg templomőrrel sem lehet. :)
  • repro
    Hogy tudták a Dual-t Duel-nek nézni???
  • repro
    Inkvizítorral soha az életbe nem fogsz pajzsot használni.

• McFrost
    A ku..a életit:D Eddig rosszul csináltam:D
    Van 2 fasza kardom, na majd rágyúrok:D
  • wedge31
    Én ugy tudta 215 az elsöben is annyi volt.
  • árnyharcos
    megtudnád mutatni mindkét fegyvert ? akkor talán tudnánk segíteni, kasztod mi is ?
  • vidu01
    1. nemtom nem próbáltam
    2. 200
    3. ha működne a multi akkor igen :)
  • Maksi
    Pár kérdésem még lenne:
    1. Megéri-e felrakni az Elite Gfx-et? Milyen grafikai változásokat lehet tapasztalni, illetve lehet-e egyáltalán? Mi van abban a majd 8GB-ban?

2. Hányas szintig lehet fejlődni a játékban a karakterrel?

3. A teljes küldetéssorozatot végig lehet nyomni a neten keresztül COOP módban is ugyanúgy, mint Single-ben?
  • wedge31
    Nem szett item ?
  • Maksi
    Sajnos a fegyvernél nincs odaírva, hogy melyik kaszt tudja használni, s melyik nem. De nagyon fura, hogy az egyik kétkezes csatabárdot tudom használni, a másikat meg nem.
  • árnyharcos
    dualra gondolsz ?
    ha arra akkor annak elég hülye neve lett magyarul (párbajismeret) , és előbb kell 5 pont egy olyan harci skillre amit rögtön lehet fejleszteni pl: taktika jól fog jönni ha tényleg erőset akarsz majd ütni.
  • haata
    Hogy tudom az árnyharcossal felvenni a két fegyverrel harcolós skillt?
  • McFrost
    Nem biztos, hogy a karaktered fegyvere, vagy lehet még alacsony a szinted hozzá, bár én ilyennel nem találkoztam.
  • McFrost
    Viszont ameddig nem tanulod ki addig a találati % sokkal kevesebb.
  • McFrost
    Nem tudom, mert mentek 5-öt, aztán kitörlöm őket, ha felhasználtam.