10030
-
#2909 mivel már megtanultad a nyeles fegyverek használatát, amibe ha jól emlékszem nem csak a balták hanem a kalapácsok is beletartoznak, elkéne dönteni, hogy hogy akarsz továbbfejlődni :)
az hogy csak 1 kezedben legyen 1 kis balta annak nincs sok értelme mivel pajzsot sem tudsz használni, szóval vagy rágyúrsz a dualos skillre, vagy megtanulsz 1 másikfajta kétkezes fegyó képességet ha ennyire vonzódsz a nagy fegyverekhez :) ( ami lehet a 2 kezes kard vagy az a lándzsás )
én személyszerint a dualos fejlődést ajánlanám a nagyon nagy sebzés és nagyon gyors támadás miatt, és mivel 2 fegyvered van egyszerre a sebzéstípusokat is igen jól lehet vele kombinálni. -
#2908 programok hozzáadása/eltávolításánál a sacred2-nek van 1 javítási opciója, azt próbáld meg, vagy tisztább ha uninstall után újratelepíted és "újrapecseled" a játékot.
jah uninstallnál ne felejtsd el deaktiválni a cd-kulcsodat. -
#2907 Ha valamit nem tudsz felvenni, a kezedbe tenni, azt sehogy se fogod tudni.
1. szinten kiderül. -
Maksi #2906 De van gond. Ugyanis megtanultam a "Nyeles fegyver használatot" képességből, és a Kétkezeseket ebből a fajtából mégsem tudom használni.
Azt ugyanis nem láttam sehol írva a képességek között, hogy egykezes, vagy kétkezes fegyvereket használhatok majd, ha megtanulom mondjuk ezt a Nyeles fegyver használatot. Mi több, miután megtanultam, az alábbi fegyvernél a piros felirat normálissá változott... és mégsem lett használható, ha több pontot is tettem rá. De legalább rájöttünk, hogy azért, mert kétkezes fegyver.
-
depos #2905 Sziasztok^^
lenne 1 elég nagy gondom:'(
amikor telepítettem a játékot akkor kiírt 1-2 hibát, nem naon fogtam fel de annyit értettem h txt-kel kapcsolatok gondoltam nem lesz nagy gond:D sajnos lett-.-" amikor elindítom a játékot se a menübe, se játék közbe nincsenek szövegek:'(
így naon nem tudok játszani-.-" nincs ehez vmi javító program mint a world of warcraftnál? ami oan h benyomod és megjavítja a fájlokat amik sérültek:) -
#2904 nah éjjen, én is mehetek már arany szintre :D -
#2903 vagy az vagy mind a kettőnek 75-nek kell lennie, majd kiderül :) -
#2902 Akkor lehet hogy lv75 kell hozzá. -
#2901 hmm nem hiszem hogy a koncentrációnak kell 75-nek lennie, mert nekem van 1 skillem 75 felett és még nem változott át szakértelemmé :) -
vidu01 #2900 A 3 erősítés az már elég szépen hazavághatja az újratöltődési időt! -
#2899 75-ös koncentráció -
#2898 koncentráció kell hozzá akkor kapod meg a 2. likat
harmadikhoz meg lvl 75 kell és a koncentráció skill.
-
#2897 Skacok!
A 3. erősítés (jobb alsó karikák, ahol a pacit is hívni lehet)rublikát mikor kapom meg? -
#2896 A helyzet az hogy ha bemész a képeség lapra ott mindjárt meglátod hogy a karid milyen képeségeket tud megtanulni és akkor nincs ilyen gond. -
#2895 Az az. -
#2894 a gyönyörűen lefordított "párbajismeret" lesz az :) -
Maksi #2893 Köszi! Megpróbálom elfogadni a fejlesztők gondolatmenetét. De hogy egy honlapon sem találtam eddig konkrétan leírva, hogy ez a kaszt ezeket tudja használni, az a kaszt meg azokat, az elég vicces.
Hogy lehet dual-t tanítani az inkvizítornak? Melyik képesség az? -
#2892 lényeg, hogy nehezen is de kikeveredtél belőle :)
de olyan viccesen hangzott :D -
#2891 azért mert a kétkezes baltákhoz mondjuk. hogy túl "gyönge", de mivel lehet dualos ezért az 1 kezes közelharci fegyvereket tudnia kell használnia p.: kard,balta,kalapács
2 kezes kardokat is tudja használni.
rúdfegyvert meg azért tudja használni mert azt ki is választhatod, megvan neki skillek között. -
zhata #2890 Nem nyúlhatott hozzá senki. Nem hittem a szememnek én sem.
Derülni lehet(ett), kegyetlenül szívtam. Ne kívánd. -
Maksi #2889 Inkvizítor.
Azt hiszem, rájöttem a titok nyitjára. De így sem értem.
konkrétan a KÉTKEZES "Nyeles fegyver használat"-os tárgy piros, és nem tudom használni. Ami nem kétkezes ugyanilyen, azt meg tudom.
Viszont a kétkezes "Rúdfegyvereket" meg simán használja a kari, meg az egykezes "Nyeles fegyvereket" is.
Ugyanilyen vicces, hogy a kétkezes "Távolsági fegyvereket" képes használni, az egykezeseket meg nem.
Ember legyen a talpán, aki összefüggésiben képes átlátni ezt a dolgot. -
#2888 Lehet, hogy valamelyik családtag megcsinálta a játékmackó visszaszerző vagy békaösszeszedő küldetést... ;) -
#2887 haha, ezen jót derültem :)
nincs véletlen egy ismerős/családtag/barát/barátnő aki hozzáférhetett a gépedhez és a karidhoz ?
lehet tetszett neki és tolt rajta 2 szintet :D
ha nincs akkor elég érdekes update volt :P
mondjuk én ürülnék neki most ha hipp-hopp 57-ről 59 lennék xD -
zhata #2886 A program kéretlenül installálta magát a 11.2 ről a 12.0-ra.
Eredmények:
Az eredetileg 8.szintű inkvizítoromból 10. lett. Az inventori tele lett mindenféle 8.szintű lommal. Bejelentkezéskor teljesen máshol, egy csata közepén találtam magamat, körbefogva 11. szintű ellenfelekkel... valahogy túléltem. Nonszensz.
Mind ahogy a bárgyú elnevezések is azok. Hasonlít a Hellgate London hasonló dumáihoz. Szörnyű!!! Akik(k) ezt megalkották, azok minket egy 2-3 éves gyerek szellemi színvonalán képzelnek el!!!
Amúgy nálam minden maximumon, nem akad -és lekopogom -, eddig nem is fagyott le.
(Vista, MSI P45, 8800 GTS -512 MB, E-8500, 4GbB) -
#2885 azzal még érthető is mivel gyakorlatilag mindkét keze fegyver :) -
vidu01 #2884 Naja, meg templomőrrel sem lehet. :) -
#2883 Hogy tudták a Dual-t Duel-nek nézni??? -
#2882 Inkvizítorral soha az életbe nem fogsz pajzsot használni.
-
#2881 A ku..a életit:D Eddig rosszul csináltam:D
Van 2 fasza kardom, na majd rágyúrok:D -
#2880 Én ugy tudta 215 az elsöben is annyi volt. -
#2879 megtudnád mutatni mindkét fegyvert ? akkor talán tudnánk segíteni, kasztod mi is ? -
vidu01 #2878 1. nemtom nem próbáltam
2. 200
3. ha működne a multi akkor igen :) -
Maksi #2877 Pár kérdésem még lenne:
1. Megéri-e felrakni az Elite Gfx-et? Milyen grafikai változásokat lehet tapasztalni, illetve lehet-e egyáltalán? Mi van abban a majd 8GB-ban?
2. Hányas szintig lehet fejlődni a játékban a karakterrel?
3. A teljes küldetéssorozatot végig lehet nyomni a neten keresztül COOP módban is ugyanúgy, mint Single-ben? -
#2876 Nem szett item ? -
Maksi #2875 Sajnos a fegyvernél nincs odaírva, hogy melyik kaszt tudja használni, s melyik nem. De nagyon fura, hogy az egyik kétkezes csatabárdot tudom használni, a másikat meg nem. -
#2874 dualra gondolsz ?
ha arra akkor annak elég hülye neve lett magyarul (párbajismeret) , és előbb kell 5 pont egy olyan harci skillre amit rögtön lehet fejleszteni pl: taktika jól fog jönni ha tényleg erőset akarsz majd ütni. -
haata #2873 Hogy tudom az árnyharcossal felvenni a két fegyverrel harcolós skillt?
-
#2872 Nem biztos, hogy a karaktered fegyvere, vagy lehet még alacsony a szinted hozzá, bár én ilyennel nem találkoztam. -
#2871 Viszont ameddig nem tanulod ki addig a találati % sokkal kevesebb. -
#2870 Nem tudom, mert mentek 5-öt, aztán kitörlöm őket, ha felhasználtam.