Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes mondjuk tényleg az arány,ami a fagyások és egyebeket illeti...én azt hittem tegnap este találtam egy bugot,mikor nem tudtam kijönni egy házból..aztán derült ki,hogy nem nyitottam ki az ajtót<#hehe>
Fehercsoki
Egyetértek ha felveszem a fû részletességét akkor nemindul el és lefagy viszont minden más maxon van...

rage
A Windowsban be lehet állítani, hogy probléma esetén ne induljon újra, hanem álljon meg kék képernyõnél. Hátha abban lenne valami info a hiba okáról, pl hogy melyik dll-re vagy vxd-re hivatkozik, s akkor rá lehetne jönni, mivel van a probléma (vga, hangkártya, akármi)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wedge31
Vagy többféle release létezik a tied szar nekunk meg nem.
A kiadás ota tolom és semmi ilyen problémám nincs mint neked probáld meg kicseréltetni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Valaki esetleg nemtudja meik fájlokban menti el a s2 a videóbeállításkat. mert engem nem enged hozzájuknyúlni, ahogy hozzáérnék resetel a gépem. volt már drivercsere meg minden, csak az s2nél van ez.
szerintem tök lényegtelen, ha lessz olyan szavazás hogy 2008 legroszabb és 10ezer buggal rendelkezõ játékmotorja, akkr a sacred2 magasan viszi a pálmát <#hehe>. Ergo már megint kaptunk egy félkéssz játékot ahelyett hogy normálisan megcsinálták volna, remélem a pachekben javítva lessz pár ilyen alapvetõ engine hiba, mert azért azt ne mondja senki nekem hogy 10emberbõl 8nak full hibás hardware konfigurációs gépe van <#levele>. Vehettem volna egy rohadt wow kieget az leglább stabil.
McFrost
Akkor nem csodálkozom, hogy behal😄DDDdddd

Itt elhangzottak szerint még nem állt össze az online részleg,dolgoznak rajta.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

tugyiti
folyamatos egyhuzamban lehúzott 😄
na még 1 kérdés:nekem bazira nem megy online a game,zárt semmi nem jön be csak 123-as hiba szerver nem található,nyílt meg semmi szerver nincs, én csinálok valamit rosszul?
McFrost
Szerintem arra gondol, hogy egyhuzamban 8 órát toltál-e le?
Vagy 8x1 órát?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

rage
Nekem a játékban töltött, tiszta játékidõ.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

de ez folyamatos játékidõ és nem játékban töltött ugye?😊
tugyiti
10 óra játék után tegnap nekem is elkezdte ua. s2logic.dll hibára hivatkozva aztán kivágott 5x is
rage
Na, kb 8 órányi tiszta játékidõ után megvolt az elsõ hiba is.
Kidobott a játék ezzel :

Faulting application sacred2.exe, version 2.10.1.0, faulting module s2logicai.dll, version 2.10.1.0, fault address 0x0004c590.

Sacred exe-je és a Sacred dll file-ja együtt hozták ezt össze, remélem, csak ilyen sûrûséggel fordul majd elõ...

McFrost
Azt a félhullát el kell vinnem a világ végére 😞

hahh..a borospince project😊

2 kísérõ?😊..nekem egy volt..a hülyéje nem jött be velem egy barlangba,mire kiértem,már nem volt sehol😞
McFrost

Itt széthullik egy csonti és ad egy könyvet:

Minimalista tájkép, menekülõ csontossal:

McFrost
Elõttem a goblinok és a csontik egymást írtják, szóval nem csak engem útálnak😄DD

Sajnos végig vinni nem hiszem hogy fogom mert nincs rá idõm. Azt meg elhiszem hogy sok látványos elem van benne, gondolom például a boss harcok, de amit eddig láttam az nem nagyon múlja felül a Titan Questet vagy például a DS2-t. De még csak 5. szintig jutottam vagy 3 karival.

Patch, és aztán a hotfix.

Solikka legalább egy közepes grafikát hozz össze, aztán told végig így legalább 1x a játékot és ha utánna is aztmondod hogy nincsenek látványos elemek hát akkor lehet elkell menned szemészhez 😛. Olyan akciók vannak mint atom szép spell, táj, karakter effektek. Ez az ami miatt ekkora gépigénye lett. a Szépség oltárán feláldozták az átlag géppel rendelkezõ vevõtábort az tuti. Szerintem nagyon brutális képeffektek vannak, pedig közel sem olyan grafikán tolom mint itt az átlag.
Fehercsoki
400 giga az sok biztos jót töltöttél le?<#idiota>

Hali!
Egy kérdés: letöltöttem a GameStar oldalárol a patch-et 400 valahány giga
de nem akar elindulni...lehet hogy rossz?Ti honnan vettétek le?

Egy 450 wattos Chieftec, asszem az annyira nem rossz 😊 Valahonnan szerzek akkor egy sp3as xp-t. Hátha...
Az F9-et meg mindig elfelejtem 😄
Nagyon nagy pozitívumként az intrót és a skillrendszert említeném... Ilyen hangulatos intrót még nem nagyon láttam a zene nagyon jó választás volt!

Annyi kellett volna hogy mozgalmasabb és JÓVAL látványosabb legyen és akkor nagyon jó lenne de így csak egy erõs közepes szerintem (Pontban mondjuk 6/10).

Hát hát... Én jobbra számítottam.
Túlságosan sokat kell rohangálni egyik helyrõl a másikra és a feljõdés is jóval lassabb lett. A grafika jó de azért némelyik varázslat lehetne észrevehetõbb mert néha azt sem tudom hogy elvarázsolta e vagy nem mert szinte semmi jele nincs...

Na nembaj majd a Diablo3 két év múlva

Márkás, jó minõségû tápod van? Ha nincs, akkor amint leehtõséged van, legyen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

wedge31
Remélem hogy használod a F9-es gyorsmentést mert akkor minden gond nélkül visszatöltöd az elözö állást akkor is ha lefagy.

akkor próbáld meg,hogy leszeded az SP3-at és felteszed...
Te, én visszatoltam minden beállítást minimumra, és kezdtem is megörülni, mert vagy két órát folyamatosan ment, de aztán kezdte elölrõl az egészet. Kifagy úgy, hogy semmit nem tudok csinálni. Mondjuk legalább nem 10 percenként fagyott le, de akkor is. Gondoltam nyomom ablakban, hátha látok valami "mozgást" a vindózban, ami megakaszthatja, de nem igazán vettem észre semmit. Azt néztem, hogy a kézikönyvben szervízpakk 3-as xp az ajánlott, nekem kettes van. Akkor most mi is van?
törlés elõtt keresd fel a kézikönyvben található linket és az aktivációdat írasd jóvá/küld vissza....
Prince23
Regeditben szerintem tárolja. szal azt ne töröld.

Nem értettél meg...

Azt a kérdésem, hogy ha a vezérlõpultról törlöm akkor is leszedi az aktiválást a netrõl vagy csak a saját unistalljával? Mert hogy saját unistallja nincs a játéknak, minek ugye. Mostanában egyre több játék követi ezt a rossz példát.

Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése? <#crazya> Ott van az <#nevetes1>

Hogyan kell letörölni a játékot? Mert uninstallja nincs, ha meg a vezérlõpult/programok eltávolításával csinálom tartok tõle, hogy nem vonja vissza az aktiválást.

Scouser
Én is voltam ott, van 3 kisebb boss is, egy múmia, egy varázsló a hamradikra meg nem emlékszem

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Azzal értek egyet, hogy legalább ha az úton megy az ember, akkor nem kellene ennyi ellenséget nyírni. Mert így tényleg 3 méterenként 4-5 mobot kell kinyírni.

You\'ll Never Walk Alone

wedge31
Az elf fövárostol nyugatra levö szigetet hivják igy egy portálal lehet oda jutni a kikötöböl.

Rettenthető
Börtönszigeten?

Egy nagy kéken izzó pentagrammát én is találtam, de azt nem szigetrõl lehetett megközelíteni:

(A jpg konverzió kicsit rontott a minõségén)

A pentagramm.
A fellelhetõsége a térképen jelölve.
Te hol találtad pontosan?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

wedge31
Volt már valaki a börtönszigeten van ott egy marha nagy világitó pentagram a dungeonba azzal lehet valamit kezdeni ?

rage
Na, eddig mindig mindenki a magyarításokat kereste, lehet, eljön az idõ, amikor majd az angolosítást keresi mindenki ? 😊

rage
Hm, a teljes játékban többször is láttam, hogy egymást ütötték az ellenfelek.Volt, hogy megvártam, nyírják ki egymást, aztán maradékot kinyírtam. S a katonák is néha megtámadják a faluba érõ lényeket, de nem mindig

Érdekes, nekem meg pont az tetszett, hogy élik világukat a lények, pl. a koboldok vad harcban állnak a kalózokkal, de a csontvázakat is nagyon rühellik, mert azonnal összeverekednek, ha találkoznak!

Ja igen, láttátok már az új, wizard trailert a www.diablo3.com-on? Kötelezõ!

tugyiti
tud valaki valami ini buherálást hogy ne ezeket az idióta magyar neveket stb... használja a game ? lang.ini rájött már valaki hogy lehet át irni angolra?
McFrost
3 kép, minden graff minimumon.

Igazából engem bánt, h nem tetszik 😄. Annyira vártam ezt a játékot :S.
wedge31
Miért bántaná az volna a furcsa ha mindenkinek tetszene.

Kipróbáltam a demót és õszintén megmondva nem jött be a játék, amit nagyon sajnálok. Az elsõ részt nagyon szerettem. Szal elmondom mi a bajom vele: Teszek 3 lépést, jön 10 ellenség kinyírom õket, teszek még 3 lépést, ismét jönnek tizen. Tudom,h ez egy hack 'n' slash rpg, de azért ez már egy kicsit túlzás. Igaz, h az elsõ részben is sok volt az ellenség, de ott vhogy nem volt ennyire zavaró. Az is érdekes, hogy minden ellenség engem támad. Például egy sétálgató medve meg nem támadna egy banditát ha közelébe ér, csak engem, ráadásul a falun kívül sétálgató NPC falusiakat se bántják a mobok. Olyan mintha én lennék a közellenség és mintha az összes ellenség jóbarátságban lenne egymással, meg a nem ellenség NPC-kel. Az is érdekes volt, amikor vmit 15-en megtámadtak, beszaladtam egy faluba és legnagyobb meglepetésemre a falu õrei beengedték az ellenséget a faluban. Ami még poénosabb, h a faluba belépõ ellenségek már nem is bántottak, még akkor sem, amikor megtámadtam õket. Hagyták, hogy nyugodtan kinyírjam õket. Ami a mellékküldetéseket illeti, azok se jöttek be. Túlságosan MMORPG "fílingûek", pl: ölj meg 5 vmit, szedj össze 3 amulettet stb. Remélem nem bántom meg a Sacred 2 fanokat, de a demo alapján nekem a játék csalódás volt <#szomoru1>
balee4
Hát sztem kevés neki a gép, lehet hogy csak a videókártya gyengus hozzá, nálam városokban sem szaggat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

McFrost
Demoban állandóan ezt csinálta velem, de a játék feltétele elõtt kapott új windows-t, sp3-al. 6és fél óra játék után semmi gond vele, pedig ezzel a géppel az enyémet ki lehetne hegyezni.