Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes olvasnom mennyi bajotok van a játékkal. Nekem semmi... Pedig csak annyit tettem mint gondolom ti hogy patcheltem majd hotfix oszt lehet játszani. Térkép jó, asztalra nem dobál ki, nem fagy, hang van... Max azt róhatom fel hogy a Sacred végjegye alá tartozó idõnként 1-1,5secre megáll a cucc majd minden oké.

Szal nem vágom. (Nvidia karim van)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Engem az zavar a legjobban /pedig most már fent van minden javítás/, hogy hiába állítom át a billentyûzet kiosztást, minden egyes játékindításnál visszatér az alaphoz /default/. Nagyon bosszantó.

Amúgy én is átmentem ezüst nehézségre és meg kell mondjam ég és föld a különbség, végre van értelme a játéknak, már az elején is kihívás! Azt tudja valaki, hogy kb. hányas szinten érünk a játék végére és van-e még további nehézségi fokozat mint az elsõben? Megköszönném, ha tudná valaki.

wedge31
Kezdem szerencsésnek érezni magam mikor ilyeneket olvasok hogy van aki tonnányi bugal találkozott meg hogy félkész a játék meg lefagy a gép.
Valoszinü optimalizácios probléma lehet mert én a megjelenés ota tolom és csak két bugal találkoztam :
-elöfordul hogy a megölt ellenség nem esik össze állva marad
-Kb 5 óra játék után bellasul az egész ilyenkor kilépek majd vissza
Ennyi.
Engem csak egy dolog zavar hogy szerintem kicsi az inventory.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a futtatásban írd be,hogy dxdiag,aztán a hang-fülnél a hardveres gyorsításnál vedd le a csúszkát minimumra...
ezt anno az assassin's creed is kívánta,hogy legyen dialógus hang,ne csak zene meg effetek😊
nekem tökéletesen fut a játék eddig egyszer okozott hibát.
SE grafikai se hang problémém nem volt mázim van.
Más
kiprobáltam az elf karaktert és szerintem egy kicsit magasak a reg idök egy olyan karinak aki varázslatokból él. A tüzlabdát már levitten 3.2 mp-re de csak lvl 1-es és már kicsit gyenge a komolyabb varázslatok 7-8 néha 12-14 mp reg idövel rendelkezik elég gáz.
Most már csak az az egy kérdésem lenne, hogy ezt hol lehet kikapcsolni, mert a játékban nem találtam. Köszönet, így már teljesen logikus, miért gondoltam arra, hogy gond van a hanggal 😊

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Esetleg másnak is segítség lehet:
nekem telepítés után szinte folyamatosan akadt a game, a hangkártya hardveres gyorsításának teljes kikapcsolása megoldotta a problémát. Azóta folyamatosan, nagyon szépen fut. Memory leaket nem tapasztaltam, még 8 órai (<#crazya>) játék után sem.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Rettenthető
Ez a logika téves, mert nekem 4 GB RAM-m van, ennek ellenére aránylag sokszor kinyom az asztalra.

Más:
Most lvl 31 a karim, de ennyi játék után, olykor az az érzésem, mintha fizetnem kellett volna az alfa-tesztért, és most azzal játszom.
Nem tudom, a hibákat vajon érdemes írni, és aztán elküldeni nekik?
Vagy egy Háború és béke vastagságú könyvvel ne fárasszam õket, úgysem olvassák el, esetleg teljesen tisztában vannak vele?

Ja és, - mint nem programhiba, hanem - mint játékbeli probléma:
Persze lehet csak én nem látom, de ha mégsem, és valóban kimaradt volna a 'Pause' fu(n)ckió, akkor aki ezt javasolta, hogy kimaradjon, azt azért magáévá tehetné egy lipicai csõdõr.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

rage
Igen, ez így van. De ha harmadik oprendszerre is fel akarja tenni, akkor az egyiket elõbb vissza kell vonni, s utána mehet 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hát..logikusan igen,mivel a másik oprendszerre nem telepítetted még fel..gondolom rak a system mappába is pár dolgot,meg a registrybe is..
balee4
wedge31: majd írd le légyszi, mire gyúrtál az Inkvizítornál
A játékot csak 2x lehet aktiválni? Ha átlépek ugyanezen a gépen másik oprendszerre, aktiválnom kell még1x?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mármint nuku monolit?
Piszokjó egy játék ez nah 😄 csak az a rohadt reg.time csökkenne már... még azt sem tudom merre fejlõdjek, kb. egy ca elég is lesz.

wedge31
Én F9-el mentek és rendes mentést nem csinálok ugy lépek ki akkor mindig ott kezdek ahol mentettem probáld ki.

rage
Én néha indítok egy cooperatív online játékot
Akkor egy kis szigeten kezdesz, ahol van egy portál is.
Innen azonnal át lehet teleportálni bármelyik másik portálhoz.
Most innen kilépek, rendes single playerbe be, s máris ennél a másik portálnál vagyok.Néha ezzel a trükkel elég sok mászkálást lehet megúszni 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

balee4
TGWH üzijére válaszoltam😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
mondjuk lehet, hogy a Vista a ludas, majd megnézem XP-n

balee4
eredetivel, tegnap vettem meg a gamet

Nekem semmi bajom a térképpel 😄 nálad lehet v.mi gubanc, ha másoknak sem rossz...
Játszottam, feljöttem 6., 7. szintre 😄 egyszer lement az fps 9-11-re, nemtudtam mibaja, kb. 10 perc után esett le, hogy az f9 nemcsak a mentés, hanem a fraps is elkezdte felvenni a videókat, így maradt a végére 800 mb szabad helyem 😄 videókat letöröltem, van 11 gb 😄 és kép nem volt, csak hang a videókban... érdekes. Persze hogy egyetlenegyszer fagyott le, pont akkor amikor már jó régóta nem mentettem. Az a legrosszabb, hogy mindig a monolitoknál tudsz kezdeni, nem értem a régi jól bevált rendszert miért kellett eldobni...

Dante73
Detto

http://www.freetvmaci.info/

rage
Én eredetivel

plu604
lehet egy kérdésem? 😄
ti eredetin toljátok, törtön vagy demoval?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha törtön, honnan kaptátok le? üzenetben is jöhet a válasz csak jöjjön 😄

rage
Nekem az egyik küldetés során elment a hang, mikor 40 koboldot kell kinyírni.Aztán jön a koboldfõnök, s mikor meghalt, hirtelen visszajött.

Nálam a zene megmaradt, a háttérzaj ment el.

wesker24
Nálam ugyan ez van csak forditva ! Nálam csak zene nincs !
Robez84
most komolyan nem tudja valaki mi lehet a baj? zene van meg beszédhang de háttérzaj nincs...pls help meee!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

wesker24
Nélam meg nincs zene de minden más hang van !
rage
Az majd visszajön magától pár percen belül 😊

Robez84
nincs háttérzaj ... Grrr

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

rage
Szerintem memóriakezelési hibája van, s ez okozza a gondok zömét. Ha többször egymás után elindítom, mondjuk ötödik után már alig kap levegõt a gép. Ugyanez igaz, ha sok órán át játszom vele folyamatosan. Aztán egyre nagyobb a felfedezett, bejárt terület, ami szintén növeli a memória-kihasználtságot. Könnyen lehet, hogy a legtöbb embernél ezért fagyogat idõvel. Ez alapján minél kevesebb RAM van a gépben, annál gyakrabban kellene elõjönnie ennek a problémának

Minden szoftver fejlesztésénél sokkal több pénzbe és munkába kerül az utómunkálat, mint maga a fejlesztés. Anno a Starcraft és maga a Sacred 1 is tele volt hibával meg bugokkal. És nézünk csak rájuk most, azoknak a hibáit sem 1 hét alatt javították ki, a Starcrafthot még mostanság is jöttek patchek, pedig az már igazi veterán <#nyes> Amúgy meg:

A türelem keserû, de gyümölcse édes. (Rousseau)

tugyiti
😄 majdnem ua. a konfigunk csak nekem dq6 deszka van alatta meg evga a video kari,milyen monitoron nyomod?
balee4
remélem gõzerõvel készül a következõ patch, mert ez a térképhiba és a fagyások kurvára idegesítenek...

tugyiti
Olvasom a .com fórumot és hát egyre sûrübben jönnek elõ a hibák mindenkinél ,minél többet nyomják az emberek annál több hiba jelentkezik -.- na meg ugye multi még mindig nincs és ezért ad ki az ember 10K-t !!!!
balee4
Amúgy a játék jól fut maxon 4x AA-val 1280*1024-ben 35-100 FPS között ingadozik.
Azonban a legfrissebb driverral is elõjönnek az említett hibák. Fõleg a térkép zavar. (érdekes módon a demóban nem volt vele semmi gond)

de késõbb is kaptad meg/kezdted el,mint mások😊
Nemtom mit jelent amit leírtál, de a windows (azaz az nvidia vezérlõpult) felül tudja írni a játék beállításait. Ha ott leveszel mindent minimumra, simán megy a játék, legalábbis nvidia alatt. Új driverrel már nem kell ablak módban játszani, néha megakad, de eddig szerencsére még nem fagyott le (koppkopp). Bug egyedül az volt, hogy meghalt az ellen, majd állva maradt, és megfagyott 😄 vagy állt tovább, vagy szépen lassan belesûllyedt a földbe... de amikor a városban elkezdték énekelni a Sacred címû számot (ami az intróban is van, meg a BG koncerten), az nagyon nagy volt.
Lehet bugos, de szerettyük, mert ahhoz képest hogy hány száz órát tudsz vele játszani, szinte semmiség az az egy-két bug, amit láttam (ember belesûllyed a tájba, meg néha megáll pár sec-re a játék).
Mindjárt megyek is játszani, hármas szinten vagyok, szal le vagyok maradva, de majd hétfõtõl behozom 😄

pusztuljak meg,ha értem...szinte hasonló gépem van ahogy látom az aláírásodból..mégse tapasztaltam eddig egyik diagnózisodat sem...
Hát szvsz én megoldottam a gondot. Annyi volt hogy a catalystban highperform-ra állítottam a beállításokat, nem egyedire, és a windows ennek alapjára kiadta a gfarikai beállításokat a játéknak, vagyis a játék grafikus motorja eléggé kötött a windows kezelõfájljaival. Vagyis? : Érdemes próbálkozni más verziójú videodriverekkel és esetleg más videókártya beállítással. hajrá srácok.
McFrost
Szeretem a pókokat, de ez nem kell😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

wedge31

balee4
Nálam sem lép, ugyanerre a hibára hivatkozva, a szobába sem lép be.
De nálam komoly hibák jönnek egyre gyakrabban elõ:
- a világtérkép a játékba belépés után pár percig müxik, késõbb már csak az ikonok látszanak, 1 óra játék után ha behozom a mapot elkezd szaggatni tõle a játék
- ha játszok a játékkal fél óránál többet a menübe ki sem tud lépni, egybõl lefagy a game
- néha random fagy a játék, eltûnik a kezelõfelület, vagy belassul 1-2 FPS-re az egész
Szóval jöhetne egy újabb patch.

Speciel nem magamról beszéltem, én megoldom a gondot mert nem olyan nagy, idõ kérdése hogy rájöjjek a megoldásra, de a többi ember akik megvették és az én vasamnál izmosabbal rendelkeznek azt bafhatják, mert semmien szinten nem játszható a játék náluk, hát azért õket sajnálom, mind1 mostmár tudom hogy ha 1x lessz Sacred3 akkor azt warezolom max mert pénzt nem adok érte.
wedge31

wedge31
Ó te szegény,na én inkább tolom a játékot végre meglet a speckó hátasom.

Segítségképpen aztmondják a fórumon állítsál le mindent meg vegyél vissza mindenféle procitunningot meg ilyeneket. MErthogy ez a játék mindenre érzékeny, jóhogy aztnem mondták hogy a windows se indítsd el mert érzékeny rá. Najó mára meguntam majd meglátjuk mi lessz 😄.
tugyiti
majd jön egy 4gb patch és megold mindent <#idiota>
benéztem a hivatalos fórumra és kb mindenkinek más a gondja amiért nemfut a játék, hát ez röhej <#mf2>. Annyian írnak mint állat <#nyes>.
nah már megnyugodtam nem nálam van a hiba és nem is a driverben. A játékmotor szopat ez tuti. Mostmárcsak visszakellene valahogy állítanom a grafikát és akkor nincs para 😄, kiváom amig adnak ki valami pachet tuti hogy már rájöttek a fórumok alapján hogy az ati támogatással van a gond és beteszik a megfelelõ fájlokat. remélem legalábbis <#wave>.
na akkor most lennék kiváncsi arra,hogy a fagyos/bugos arányból kinek van ati kártyája...sajnos soksok példa volt már arra,hogy annál gebasz volt,mert nvidia tolt egy kis manát a fejlesztõknek...<#szomoru1>
natessék nemcsak nálam csinálja, mellesleg nekem is a megjelenés óta van meg, meg miez már a többféle release létezik lol már ezt te sem gondoltad komolyan ugye? <#wow1>. A másik eshetõség ami még könnyen meglehet hogy rosszul van konfigurálva a videókarim, életem elsõ ati kártyája és gözöm sincs hogy mi ez a sok bizbaz a catalístban, sõt pár napja asse tudtam mi az a catalyst kb <#vigyor>. Szóval ha van valaki aki tudna ajánlani valami normális verziót akkor letöltöm és megnézem azzal. középkategóriás kártyáról van szó (asus hd 3650, 512ddr3 passzív), az normális hogy a gép annyira ismeri fel hogy ati 3600séria (atidriverrel természetesen) nem kellene rendesen kiírnia hogy 3650?. a Válaszokat elõre is köszi.