10030
  • árnyharcos
    a kép alatti link mutat a warezos topicba, ez itt nem az...
  • ramses
    Ez a fórum pont az a hely ahol segítenek az ilyesmiben is az embernek. Nekem is rengeteget segítettek segítőkész emberek a gothic 3 és a two worlds-el kapcsolatban. Ne legyünk álszentek. épp ezért vannak itt rengetegen, mert sok warezes info is van itt. Úgyhogy hajrá !
    Azért kapsz csak egy xp-t szörnyenként, mert nem a legujabb törést használod. Nézz szét a torrent oldalok hozzászólásaiban, én is ott szereztem egy újabb törést. Sajnos én még a 2.12-es hotfix-hez nem találtam megfelelő crack-et, csak a 2.11.2-höz. Aki tud segíteni a 2.12-vel kapcsolatban segíthet nekem is.
  • mrspawn
    ok..thx
  • Callisto
    Biztos nem vetted meg a jtákot. EZ nem az a hely, ahol ilyenekkel foglalkoznak. Banner alatt látsz egy linket, ott próbálkozz.
  • mrspawn
    Hello..
    Kis gondom van, csak 1 Xp-t kapok szörnyenként.../ 13 szinten- silver/
    Tudna valaki segíteni?

Köszi.

addig próbálok utánnaolvasni, csak " túl aktívak " vagytok és sok s hozzászólás , de keresem addig.
  • Maksi
    Akartam is kérdezni, hogy mit jelent ez az "Eladási ár akárhány %"?
  • McFrost
    Ha átmész a " Falon túl" ott lesz egy ló kereskedő, balra fennt a dombon. Nála van 5 féle ló.
  • árnyharcos
    "tökéletes gyűrű"
  • árnyharcos
    most pottyant az első unique aranyon, háát nem rossz nem rossz, de remélem lesz még jobb is :D
  • McKenny
    http://img73.imageshack.us/my.php?image=sasasku9.jpg

vki meg tudná mondani hogy hol vettem(lol) vagy hol vehetek egy jobb lovat?
    nem találom a lovas helyet
  • Drilla
    Jahh azt elfelejtettem, hogy a számozás úgy van, hogy amikor lementem a barlangba, akkor jobbra indulva sorban mentem végig a portálokon. A 6. bejáratnál 2 portál is van, ezek a 6.1 és 6.2
  • Drilla
    Nagyon jó az oldal, grats!

Multisok figyelem, a kezdő szigeten van egy barlang, ahonnan portálokkal el lehet jutni egy csomó helyre. Oda is, ahol még nem jártál! A kovács mellett kell felmenni az úton.

Készítettem egy térképet, hogy hová vezetnek innen a különböző portálok, van köztük olyan, ami olyan helyre visz, ami messze van a rendes portáloktól, ezért lerövidítheti a mászkálást. Vigyázat, legtöbbször nem védett helyre tesz le, a buffokat előre ajánlatos feltenni.

envoka: megvan nagyobb felbontásban is, ha esetleg ki akarjátok tenni az oldalra, elküldöm.

lvl 47 HC closed driád, silver
  • McFrost
    Nem lesz, jönnek a hárpiák, a Farkasemberek, patkányok és farkasok, sötét templomos lovagok és rabszolga bűnözők dögivel:D
  • McFrost
    Én nem találom:(
  • McFrost
    Ezt meg kell néznem. Köszi!
  • árnyharcos
    harci vetődés :>
  • McFrost
    He? Ezt nem is tudtam :O
    MElyik az?:D
  • McFrost
  • árnyharcos
    árnyharcosnak van 1 ugrós skillje kalandozásnál elég hasznos, harcban már nem annyira :)
    át tudok vele ugrani kisebb folyók túloldalára, nem kell a hidat keresni.
    ha felmegyek 1 hegyre mondjuk quest miatt, le tudok ugrani gyorsan vagy ha véletlen beragadok valahova esetek 99% ki tudok ugrani onnan :D
  • Maksi
    Csinos kis kari!
    "kiugrani sem tudtam" Lehet egyáltalán ugrani a karival? Nekem még nem sikerült. :(
  • árnyharcos
    ez vagyok jelen pillanatban :)
    1-szer haltam meg, az is bronzon történt, de kettőnek számolta a progi lol :)
    driád szigetes sárkány beszorított 1 csücsökbe ahonnan még kiugrani sem tudtam és bumm leokádott és pont olyan szerencsétlenül jött rám a tűz hogy az akkori nemtom hány ezer életemet 1mp alatt levette, akkor buktam bőven 70% feletti bónusz, de utána egész silvert halál nélkül átvittem :)
    goldra is ezt tervezem hehe.
    sok szerencsét a szörnyeknek, most már a 10000-es lélektani élethatárt akarom áttörni minél hamarabb :)
  • envoka
    A Sacred 2 - Magyar Fan Site új, és végleges címe :
    http://sacred2.hu/
    Ha esetleg véletlenül a régi linken nézi valaki, egy-két dolog nem fog működni, mert át kellett állítani az elérési útvonalakat.
  • Maksi
    Asszem, az a dual-os fegyverforgatás lesz a befutó.
    Szerencsére voltam annyira előrelátó, hogy mentés után tanultam meg a "nyeles"-t, s mivel úgy sem tudtam használni a linkelt holmit, szépen visszatöltöttem a korábbi állást, és inkább más skill-t /lovaglás/ választottam addig, amíg nem tisztul le igazán, hogy milyen fegyvereket is fogok preferálni a jövőben leginkább. De akkor leginkább a DUAL.
    Amúgy a mágusbotok milyenek? Nemigen találkoztam még velük, vagy ha nagyritkán láttam is egyet-egyet, azoknak elég szégyenletes harci értékei voltak. Kinek, mely kasztnak érdemes azzal harcolnia?
  • Rettenthető
    A játék az Unique-t nem sajnálja (aminek a jelentős része sz*rt nem ér), de a Set cuccokkal, nagyon fukar.
    Már 5x gyaktam le az egyik nyamvadt sárkányt és még egyik dropban sem volt semmilyen set, nemhogy a kasztomnak megfelelő (pedig remek a túlélési bónusz, és van ~15% mf is). :-/
  • wedge31
    Ja ,annyit én is belekostoltam az aranyba én most jegelem egy kicsit az inkvizitoromat.
  • vidu01
    Az arany fokozat hogyan működik? Újra lehet indulni az elejéről, v teljesen más küldik lesznek?
    Csontikkal én is szoktam szívni rendesen az utolsó 1 szemétkedik mindig, bebújik a föld alá attól függ milyenek a domborzati viszonyok, de legtöbbször ki sem látszik és onnan támad. :)
    Újabban meg azt vettem észre hogy a begyűjtött gyógyitaloknak csak a töredékét számolja el a játék, kb minden másodikat harmadikat. Direkt figyeltem begyűjtöttem, az inventoryba meg nem nőtt a számuk. :(
  • árnyharcos
    nem mert épphogy csak elkezdtem, az első pár bemelegítő küldit csináltam meg.
  • wedge31
    Én elkezdtem egy dryádal eddig tetszik ,esett már valami aranyon ?
  • árnyharcos
    szemét jól elbújt, még nem nagyon láttam ilyet pedig most kezdtem el aranyon :)

hmm pók nem ártana már olyan szinten :D
    nagyon megéri minél hamarabb megszerezni, ha másért nem is de a -33% regen idő miatt :)
  • TGWH
    Hogyaza... nah, szóval így:
  • TGWH
    Na, rossz kép, ezt akartam:
  • TGWH
    Nem érdemes. Egy varázslattal kidől 6-7 csonti, de egy mindig állva marad, majd legyakom, belesüllyed a földbe, és a felső része alulról támad... szoknya alól nem ér... pl. így, csak ő nem támad, hanem kérdez... de akkor is illetlenség...
  • árnyharcos
    felhörpintesz 1 hullaölő italt és majd hullanak a csontik mint a legyek, és adják az xp-t mint állat :)

ezek de szép hasonlatok voltak :D
  • TGWH
    Újabb halálozás, persze ez is annak köszönhető, hogy néha nem reagál a space-re. Néha váltogat a varázslataim között, vagy egyszerűen nem fogja fel h oda kattintottam...
    Csókoltatom annak az édesanyját, aki úgy gondolta, hogy az első rész legidegesítőbb ellenfelei, a kétszer-háromszor feltámadó csontvázak után a második részbe egy olyat találjon ki, hogy a csontváz elvonul, iszik egy potiont, és teljes erővel újra támad. Majd iszik még egyet ha már bajnok...
    A sok ellen már idegesítő, de legalább fejlődök, most megyek a nagy falhoz vagy mihez, az elfek és az emberek területének határára. Remélem tele lesz csontvázakkal...
  • depos
    na mára belövöm a szunyát de választ várok!!:D
  • depos
    háhááá le sikerül törölni váháááá

már csak felrakni sikerüljön működőképesen
  • depos
    na ennél a játéknál eddig csak gondok voltak....

... 1. telepítési hiba vmi szövegekkel->a játékba NO szöveg:)
    ... 2. se repairt se uninstallt nem lehet mert lefagy-.-"

egyebek: uninstallnál elindítja a játékotXD

ha ez így megy tovább kikészülökXD
  • árnyharcos
    nagyon jó kérés, én már vistás vagy 1 ideje :)
    próbáld meg uninstall után újrarakni... hátha,
    jobb ötletem nincs.
  • depos
    amikor lefagy repairnál kiírja azt h dwwin.exe-hibás bináris fájl
    tudom h nem tartozik ide de ezt lehet úgy kijavítani h nem rakom újra az xp-t?:D
  • depos
    hát a repairnál épp lefagy a gép-.-"