10030
  • Maksi
    Igazi kis PvP fegyvert találtam. :)
  • McFrost
    -www.576.hu
    -www.cdgalaxis.hu
    -www.pcdome.hu
  • mrspawn
    hello..

valaki tudna 1 címet, ahol online tudnám rendelni a gémet,és van is nekik nem csak rendelésre?
    Köszi..
  • árnyharcos
    nem tudsz pajzsot használni
    én a dualt ajánlanám
  • McKenny
    http://img190.imagevenue.com/img.php?image=19307_SAS_122_10lo.JPG
  • árnyharcos
    wedge31 lesz a te barátod akkor, ha jól tudom neki van itt a legmagasabb inkvizítora, 61 feletti, és ha jól emlékszem dualos :)

haverom én gépemen játszik ő is inkvizítor neki 1 30-asa van arról tudok képet küldeni esetleg
  • McFrost
    A magyar oldalon lévő 32 mb-os térkép valami döbbenetesen jó!
    Elcsodálkozom, mennyi minden van Ancariában :)
    Jó lenne kinyomtatni valami kiváló A3-as minőségben:)
    Belépés előtt tanulmányozni szoktam, merre is járok.
  • McKenny

Miért nem tudom használni? (az inkvizítorok nem is tudják használni?)
    Akkor mit érdemes majd választanom képességet?
    a dual kard használatot?
  • lipovics
    Köszönöm srácok!!!
  • Norec79
    valaki adna pár tanácsot hogyan érdemes fejleszteni egy inkvizitort esetleg képet rak fel hogy az övé mijen??
  • McFrost
    www.sacred2.hu
  • árnyharcos
    hoppá az előző kommentem a #2962 volt válasz :)

lipovics: nézd meg a #2928 kommentet =)
  • lipovics
    Srácok!
    Van már olyan magyar rajongói oldal, ahol fent vannak az innen-onnan összeszedett infók?
    Nincs időm ezt az egész fórumot átolvasni sajnos :(
  • árnyharcos
    sajnos én bronzon kezdtem, de csak a felénél jöttem rá hogy nagyon hagy hülyeség volt :)
    bementem 1 városba és jó esetben sárga szörnyek voltak körülötte.
    Elvállaltam 4 küldetést, megcsináltam és mire mentem volna vissza a jutalmakért már mindenhol fehér szörnyek rohangáltak amik xp-t sem adnak.

ezért ráálltam bronzon a főküldire és a lila küldira, és csak a vicces mellékküldiket csináltam meg :)

lvl 38-on átvittem bronzot 30% feletti térkép felderítéssel, szal azért szerettem mászkálni :)
    kezdtem silvert akkor lvl 38-on, mivel ott már nemvolt sok kedvem megcsinálni újra azt a rakat küldit az elején azokat kihagytam és a vége felé kezdtem el küldiket csinálni amiket bronzon kihagytam és így is összvissz +20 szint jött össze egész silver alatt és +10% térkép.

goldon most lettem 60-as és ráfogok gyúrni a mellékküldire és a térképfelfedezésre nagyon :) most kicsit több mint 41% van.
  • McFrost
    Érdekes, mert ez a kardom most és nincs ilyen jó, 30al kevesebb a max. találata:O
  • árnyharcos
    nekem is van 1 narancssárga, de én azt a lila küldetések végén kaptam meg már 2x is :) és másodjára nagyobb szinten :D
  • Nabunaid
    Amikor ezt a kardot megtaláltam, kicsit összezavarodtam. Hogy is van ez?

Vannak fehér, sárga, barnás-sárga és zöld holmik. Erre itt ez a narancssárga... Most akkor ez szuper jónak számít?

• Maksi
    Értem, köszönöm az infót!
  • Nabunaid
    Ezt még gyakorolni kell:

• Nabunaid
    Elnézést, talán így jobban látszik:

http://img1.indafoto.hu/9/5/34405_fb51bdc4b99e2bd881862c8f76d404d4/2140673_099b145f93b4b349c197c6d9994f262c_xl.jpg
  • Nabunaid
    A legjobb cucc amit eddig találtam, kár, hogy nincs rajta pár slot... Na dehát ne legyünk telhetetlenek:

• repro
    Csak az adott tárgy eladási árát növeli meg annyival
  • Nabunaid
    Itt az egyik set cuccom a kettőből... Hát nem szórják a népek. Érdekessége, hogy a Terus a csontváz vezér egyik idézett lénye dobta, miután a főnökét vagy harmadszorra megöltem.

Nem tudom csak azért, mert meteorzáporral ölöm a bossokat /a lángvihar égése náluk hosszadalmas/ de folyton nyakig verem őket a földbe, nagyon bosszantó.

Íme a lábszárvédő. Nem valami nagy szám, de a három rúna slot azért jól jött, na és persze a +4 buff is.
  • Maksi
    Ezek szerint akkor nem olyan hosszú a játék, mint képzeltem.
    Hány óra volt egyes fokozatokon? És csak a főszálra koncentráltál, vagy a mellékküldetéseket is végignyomtad?
  • McFrost
    Elvileg 200 körüli szintre lehet elérni. Arra mégy amerre akarsz ebben nincs korlát, viszont ha követed a főszálat akkor szépen eljutsz mindenhová. Én most 20-as Árnyharcos vagyok, de a térképet még csak 10%-ban fedeztem fel. Elmegyek mindenfelé, csinálom kék küldetést is, meg minden szart bevállalok, jelenleg egy halász varsáit szedtem fel, majd elmentem neki egy dokiért, közben meg martalóvokat keresek a vidéken:D
  • Maksi
    Én is erre gondoltam, de semmi változást nem láttam az árakon, mikor ilyen fegyvert használtam, vagy rucit aggattam magamra.

És tele vagyok már epic cuccokkal. Hova tegyem őket?
  • Nabunaid
    Árnyharcos!

Azt a fejszét én is megtaláltam, de ez több mint 20 szinttel kisebb...

Ezek szerint az egyedi tárgyak szintje változó.

Hát nem örülök.

Ja, itt a fejsze:
  • Nabunaid
    Most olvasom, hogy van aki már arany fokozaton játszik.

Nem értem én ezt, ezüstön játszom az elejétől, most vagyok 42-es az elf mágusommal, de még csak az emberek földjének a felét derítettem fel, olyan 150 megoldott questem van, a főszálban pedig még csak most keveredem el ahhoz a városhoz, ahol majd az első főellenféllel, a gólemmel kell küzdeni. Még az elf főváros, Thylisium elhagyott kikötőjéből egy barlangon át keveredtem át a sivatagba, ami a küldetésnapló szerint majd a 7. fejezet lesz! Most én molyolok el minden küldetéssel és derítek fel minden sarkot vagy a többiek rohannak?

Ha ilyen lassan jutok előre és ilyen gyors a szintlépés, hányas szinten jutok a végére? 150?
  • árnyharcos
    értem de te azt kérdezted ebben a topicban, hogy vajh honnan lehetne a legújabb pecshez cracket szerezni ?
    ezt mi honnan tudjuk ?
    azért próbáltunk átirányítani a warezos topicba ott hátha tudnak segíteni ebben.
  • ramses
    Ok, ok értek én mindent. Viszont, ha gondom volt egy játék futtatásával, mindíg ide jöttem (egyébként nem nagyon vagyok). Itt mindig megmondták a tutit, és kész. Az én nézőpontomból meg az, hogy a segitség mint olyan ütközik-e valamibe, vagy nem, mellékes.
    Jó játékot mindenkinek !
  • árnyharcos
    lehet ha elérsz silveren a bizonyos szintet megnyílik a gold ebben nem vagyok biztos, de ha igen akkor is elölről kezdődne a játék ha átugranál goldra :)
    az meg úgy már nem érné meg mert azé silver vége és gold eleje között igencsak nagy az xp/szörny különbség a silver javára :)
  • Hegyirabló #2958
    Akkor menet közben ezek szerint nem lehet.
    Az volna nagy kihívás, egyszer csak ha úgy tartja kedvem, silverról goldra váltok! :)
  • árnyharcos
    bronzon átvittem, silveren átvittem ezért kezdtem el aranyon :)
    nem szoktam félbehagyni semmit ha tetszik.
  • árnyharcos
    valszínű azt jelenti, hogy ha magadon van akkor annyival többért tudod eladni a cuccaidat, de szerintem ez annyira felesleges hogy még ki sem próbáltam, ígyis-úgyis annyi aranyad lesz mint a szemét :)
  • Dante73
    Az SG fórumán TILOS a warez. Ehhez egy "kiskapu" a Saját fórum, ahol nincsen moderálás. Ha elolvastad a regisztráláskor elolvasandó cuccot, Te is tudod. Ez nem álszentség, csak legalább valamennyire kövessük már a szabályokat.
    Amúgy, nekem az a véleményem, hogy ha valaki hülye a warezhoz, vegye meg. Ne pedig teleflémelje a fórumot banális kérdésekkel. Tényleg idegesítő egyrészt, másrészt fárasztó ugyanazt olvasni kismilliószor. Itt a játékról, és nem annak feltöréséről van szó. Annak is megvan a helye!

Félreértés elkerülése érdekében. Én a warezt szükséges rossznak, és a mai játékok mellett hasznosnak tartom. (Így tudom, mit veszek, vegyek meg) De tiszteletben tartom legalább a fórum szabályait, ahová járok!
  • Hegyirabló #2954
    Újrakezdted aranyon, vagy menet közben váltottál át?
  • depos
    sajnos engem a warez link nem dob sehova se-.-"
  • ramses
    Nekem a kép alatti szöveg nem mutat sehova, de azért még próbálkozok...
    Köszi.
  • Nenrandil
    Akkor ugorj át szépen a banner alatti topikba és majd segítenek...és majd ott segítenek neked is... mert ez itt az a hely ahol mindenki eredetivel játszik...
  • ramses
    Ja, amúgy nem sok az esély szerintem a normális crackhez, a sacred első részével is ugyanezek voltak a gondok (pl a sivatagban nem volt meg a kulacs tört játéknál, és egy kóddal kellett kérni kulacsot). Akkor vettem meg a sacred első részét eredetiben amikor leesett az ára 2000 ft-ra (jó sokára). Várhatok még egy keveset, amig ez megtörténik a kettővel is.