10030
-
zhata #3029 Bocs, senkit sem akartam megbántani...
De annyi név van, hogy... Amúgy meg rendkívül hasznos lesz a mikrofon megtalálása után, véd téged, szinte halhatatlan... A végén meg odaadja a cuccait, amik vagyont érnek... (legalábbis ezen a szinten érnek vagyont)
El is tettem őket a ládámba. -
#3028 arany karika = fő küldi
legyen kék de sztem lila karika = kasztod küldije
szürke = aktív küldi
zöld = sikeresen befejezett küldi
piros = elbaszott küldi
csak hogy tiszta legyen már :) -
#3027 A kék karika nem az egyedi karis küldetést jelzi? Az arany karika jelzi a főküldetést. -
Nabunaid #3026 A kék karika a főküldetést jelenti, a szürke pedig a mellékküldetéseket, amiket felvettél.
-
#3025 Ha neten akarsz játszani, akkor ne. nem patchelték az ee szervereket... -
rae #3024 Megvaaaaaan igen köszike... ez az. Végre lekoptak rólam :)
köszi... de ezt miért nem jelzi szürke karikával... -
#3023 Már gondolom volt róla szó, de most nem olvasok vissza oldalakat, a 2.12-es hotfix-el már stabil a game, érdemes feltenni? -
rae #3022 De ott kihez hova vigyem? Mert nem kell senkinek a csaj meg a tehén... -
#3021 Vissza abba a faluba, ahol kezdtél. -
#3020 Az enyém ilyen ,már " aranyos "
-
#3019 Srácok!
A zöld karikák a kész küldetéseket jelentik.
A szürkék a folyamatban lévőket.
A kék mit jelent? Most csinálok egy ilyet és így jutott eszembe. -
rae #3018 sziasztok
Kaptam egy questet egy vadásztól aki kinyiratott velem 10 disznót mert kellett neki a bőre. Majd amikor végeztem akkor a nyakamba akasztott egy csajt meg egy tehenet hogy akkor vigyem el... valahova. A csaj asszem annyit mondott hogy csak át kell menni a hídon és a parton végig. De maga a quest nem mutat sehova. Fogalmam sincs hogy hova kell vinni őket. Valaki megcsinálta már ezt a küldit? "A vadászok tábora" a címe ha minden igaz. Ragna a csaj neve Ox a tehén és a Rangold adta a küldit. Köszi a segítséget előre is. -
#3017 Köszi! -
#3016 Az a "zenebuzi" a Blind Guardian énekese... -
TGWH #3015 Nyomda van Szhelyen. Én dolgozom rajta, hogy a játékban lévő térképre ráírjam a magyar neveket, de csak részletekben találom a térképet, így kicsit gáz lesz... talán meg lehet oldani, ha nem, akkor nyomtatom...
Én is harmincvalahányas szinten vagyok, és most megyek a Nagy Falhoz, de van egy felderítetlen terület, gyanítom hogy azt még meglesem. Gondolom ez után kaphatom majd meg a pókomat, majd kiderül, nem is nagyon érdekel merre lesz. -
zhata #3014 No, elkapott küldetéseivel egy zenebuzi, hogy keressem meg a mikrofonját, aztán meg a gitárját valakinek, úgyhogy először ezt, aztán tovább a kiscsaj (és a főküldetés - érdekesen egy irányba eső) nyomában - de már nem ma. -
#3013 A katona táborral szemben, a szegény negyed mellett fel a hegyek közé. -
zhata #3012 Pedig a küldetés a kiscsajjal folytatható, mint írtam be kell soroztatni. És ha később, hasznos lehet, talán nem csak mint katona? -
#3011 Ha elf vagy akkor árnylépés és már bent is vagy! Ha nem akkor amerre állsz és nézel, akkor a karidnak bal fele felmegy egy ösvény és ott tudsz oda jutni! -
#3010 Srácok!
Be kellene jutnom a "régi kikötőbe" egy küldetés végett, de sajnos nem lelem a bejáratot.
Szerintetek?
-
Maksi #3009 Rájöttem, hova kell vinni Shirka Alana kishölgyet. Onnan nem messze, ahol ránk akaszkodik a városban, egész pontosan a nagy épület bal oldalán /ha szemben állunk vele, és mögöttünk a kikötő/ van egy csatornalejárat egy pasival, aki ad egy küldetést, hogy takarítsam ki a koboldokat a csatornából /10 darabot/. Ennek a csatornának az egyik kerek, nagy termében terpeszkedik az a tag, akinek tartozik ez a némber. A csatornában látni a kék karikát is, ami a fazont jelöli. Miután pofáztam vele, végre leszállt rólam a kiscsaj.
És még valamire rájöttem. A Questlogban, annak is a legesleg balabbik oldalán van két apró ikon. Azzal lehet váltani a Főszál-mellékszál küldetések, és a KASZT-küldetések között. Ezért nem találtam ezt a fentebb leírt questet a sima küldetések között.
Remélem, tudtam segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak. -
zhata #3008 Milyen karakterrel vagy? -
zhata #3007 Így van. Egy külön láncon egy csomó küldetést kell vele(érte) teljesíteni, még én sem vagyok a végén. A sokadik küldetés után besoroztattam katonának (vagy hasonlónak), de ez a normális játékmenet része vele. Sötétkék kör jelöli a vele kapcsolatos küldetéseket. Nem tudom, hogy hova fog kilyukadni a dolog, én sem vagyok a végén. Érdekes. -
#3006 Én is Paks és szintén érdekelne a dolog. Fogjunk össze és találunk megoldást! -
Maksi #3005 Ha már 2 slot van felszabadítva, akkor egyszerre használható mindkettő ERŐSÍTÉS gyanánt? -
#3004 Nem bug, mivel a kristálybőrnél külön ki van emelve, hogy csak az izzó bőrrel nem használható együtt, ill a tűzdémon is üti az izzó bőrt. Én már a 2. szinttől együtt használom a kettőt. Ha jól olvastam, a koncentráció 75. szintjén + 2 buff slot nyílik meg, de fogalmam sincs hogyan fogják megoldani, mivel csak egynek van hely a mostani kettő, ill a hátas hívás ikonok között. -
#3003 Paks, körbenézek itthon, de nem ismerek nyomdát. -
Hegyirabló #3002 Mondanám, hogy megcsináltatom Neked, és postázom, de félek, ha hengerbe raknám - ismervén a Postát - mire odaérne, akkor is olyan lenne, mint ha kutya szájából szedték volna ki.
Merre felé laksz? -
Nabunaid #3001 Kellemes kis bug van még a játékban: az elf máguson egyszerre két buff lehet, a ragyogó erőnlét és az izzóbőr is... Tűzmágusoknak kis segítség...
Így kb. fele a visszatöltési idő... -
#3000 Többet is megérne nekem, de nem ismerek felénk ilyesmit:( -
Hegyirabló #2999 Mi az akadálya? Szerintem bármelyik alap nyomda szalon megcsinálja Neked egy ezres alatti árból. Persze nem németül lenne jó, de ez engem is érdekel, jó kis térkép. -
#2998 kell hozzá 1-es visszaolvasási skill, mert minden oldalon le van írva -
#2997 Alóha!
Maszek hátasa mikor vagy hogyan lehet au embernek ?? ( mint a varánusz,pók, stb.. )
Kössz! -
Maksi #2996 Csatlakozott hozzám a nagyvárosban, a kikötőnél egy liba, akit Shirka Alana-nak hívnak, és el kellene kísérnem valahova, miután a városi élet sem jött be neki. Hova a rákba vigyem? Valami adósságát kell rendezni. Folyton jön utánam, nem lehet normálisan quest-elni...
Sajnos a questlogban nincs benne asszem ez valami inkvizítoros küldi lesz, mert kékkel volt jelölve korábban. -
#2995 Igazán nincs mit, remélem kielégítő válasz. -
martin1992 #2994 kösz -
#2993 Gyári leírásban ez szerepel:
config -
martin1992 #2992 csá
Az aláírásba lévő configon futna. Az unreal3 as gémek minimumon futnak. -
zhata #2991 Megdicsőültem! Elértem a 15. szintet az inkvizítorral, (még nem volt haláleset, erre megszólal, "Well done player!". Lehet, hogy tudatlan vagyok, de még más RPG-ben ilyet nem hallottam.
Egyre jobban tetszik a játék. A két kézben két kard nálam is bejött. -
lacas65 #2990 Basszus bent felejtettem a gitárt a kovács upgrade ablakában, bezártam, ellovagoltam, és mire visszamentem már a földön sem volt. Öröm, boldogság… :)