10030
  • zhata
    Bocs, senkit sem akartam megbántani...
    De annyi név van, hogy... Amúgy meg rendkívül hasznos lesz a mikrofon megtalálása után, véd téged, szinte halhatatlan... A végén meg odaadja a cuccait, amik vagyont érnek... (legalábbis ezen a szinten érnek vagyont)
    El is tettem őket a ládámba.
  • árnyharcos
    arany karika = fő küldi
    legyen kék de sztem lila karika = kasztod küldije
    szürke = aktív küldi
    zöld = sikeresen befejezett küldi
    piros = elbaszott küldi

csak hogy tiszta legyen már :)
  • balee4
    A kék karika nem az egyedi karis küldetést jelzi? Az arany karika jelzi a főküldetést.
  • Nabunaid
    A kék karika a főküldetést jelenti, a szürke pedig a mellékküldetéseket, amiket felvettél.

• repro
    Ha neten akarsz játszani, akkor ne. nem patchelték az ee szervereket...
  • rae
    Megvaaaaaan igen köszike... ez az. Végre lekoptak rólam :)

köszi... de ezt miért nem jelzi szürke karikával...
  • balee4
    Már gondolom volt róla szó, de most nem olvasok vissza oldalakat, a 2.12-es hotfix-el már stabil a game, érdemes feltenni?
  • rae
    De ott kihez hova vigyem? Mert nem kell senkinek a csaj meg a tehén...
  • repro
    Vissza abba a faluba, ahol kezdtél.
  • wedge31
    Az enyém ilyen ,már " aranyos "

• lipovics
    Srácok!
    A zöld karikák a kész küldetéseket jelentik.
    A szürkék a folyamatban lévőket.
    A kék mit jelent? Most csinálok egy ilyet és így jutott eszembe.
  • rae
    sziasztok

Kaptam egy questet egy vadásztól aki kinyiratott velem 10 disznót mert kellett neki a bőre. Majd amikor végeztem akkor a nyakamba akasztott egy csajt meg egy tehenet hogy akkor vigyem el... valahova. A csaj asszem annyit mondott hogy csak át kell menni a hídon és a parton végig. De maga a quest nem mutat sehova. Fogalmam sincs hogy hova kell vinni őket. Valaki megcsinálta már ezt a küldit? "A vadászok tábora" a címe ha minden igaz. Ragna a csaj neve Ox a tehén és a Rangold adta a küldit. Köszi a segítséget előre is.
  • lipovics
    Köszi!
  • XeeN
    Az a "zenebuzi" a Blind Guardian énekese...
  • TGWH
    Nyomda van Szhelyen. Én dolgozom rajta, hogy a játékban lévő térképre ráírjam a magyar neveket, de csak részletekben találom a térképet, így kicsit gáz lesz... talán meg lehet oldani, ha nem, akkor nyomtatom...
    Én is harmincvalahányas szinten vagyok, és most megyek a Nagy Falhoz, de van egy felderítetlen terület, gyanítom hogy azt még meglesem. Gondolom ez után kaphatom majd meg a pókomat, majd kiderül, nem is nagyon érdekel merre lesz.
  • zhata
    No, elkapott küldetéseivel egy zenebuzi, hogy keressem meg a mikrofonját, aztán meg a gitárját valakinek, úgyhogy először ezt, aztán tovább a kiscsaj (és a főküldetés - érdekesen egy irányba eső) nyomában - de már nem ma.
  • McFrost
    A katona táborral szemben, a szegény negyed mellett fel a hegyek közé.
  • zhata
    Pedig a küldetés a kiscsajjal folytatható, mint írtam be kell soroztatni. És ha később, hasznos lehet, talán nem csak mint katona?
  • Titan
    Ha elf vagy akkor árnylépés és már bent is vagy! Ha nem akkor amerre állsz és nézel, akkor a karidnak bal fele felmegy egy ösvény és ott tudsz oda jutni!
  • lipovics
    Srácok!

Be kellene jutnom a "régi kikötőbe" egy küldetés végett, de sajnos nem lelem a bejáratot.
    Szerintetek?
  • Maksi
    Rájöttem, hova kell vinni Shirka Alana kishölgyet. Onnan nem messze, ahol ránk akaszkodik a városban, egész pontosan a nagy épület bal oldalán /ha szemben állunk vele, és mögöttünk a kikötő/ van egy csatornalejárat egy pasival, aki ad egy küldetést, hogy takarítsam ki a koboldokat a csatornából /10 darabot/. Ennek a csatornának az egyik kerek, nagy termében terpeszkedik az a tag, akinek tartozik ez a némber. A csatornában látni a kék karikát is, ami a fazont jelöli. Miután pofáztam vele, végre leszállt rólam a kiscsaj.

És még valamire rájöttem. A Questlogban, annak is a legesleg balabbik oldalán van két apró ikon. Azzal lehet váltani a Főszál-mellékszál küldetések, és a KASZT-küldetések között. Ezért nem találtam ezt a fentebb leírt questet a sima küldetések között.

Remélem, tudtam segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.
  • zhata
    Milyen karakterrel vagy?
  • zhata
    Így van. Egy külön láncon egy csomó küldetést kell vele(érte) teljesíteni, még én sem vagyok a végén. A sokadik küldetés után besoroztattam katonának (vagy hasonlónak), de ez a normális játékmenet része vele. Sötétkék kör jelöli a vele kapcsolatos küldetéseket. Nem tudom, hogy hova fog kilyukadni a dolog, én sem vagyok a végén. Érdekes.
  • kovecses
    Én is Paks és szintén érdekelne a dolog. Fogjunk össze és találunk megoldást!
  • Maksi
    Ha már 2 slot van felszabadítva, akkor egyszerre használható mindkettő ERŐSÍTÉS gyanánt?
  • XeeN
    Nem bug, mivel a kristálybőrnél külön ki van emelve, hogy csak az izzó bőrrel nem használható együtt, ill a tűzdémon is üti az izzó bőrt. Én már a 2. szinttől együtt használom a kettőt. Ha jól olvastam, a koncentráció 75. szintjén + 2 buff slot nyílik meg, de fogalmam sincs hogyan fogják megoldani, mivel csak egynek van hely a mostani kettő, ill a hátas hívás ikonok között.
  • McFrost
    Paks, körbenézek itthon, de nem ismerek nyomdát.
  • Hegyirabló #3002
    Mondanám, hogy megcsináltatom Neked, és postázom, de félek, ha hengerbe raknám - ismervén a Postát - mire odaérne, akkor is olyan lenne, mint ha kutya szájából szedték volna ki.

Merre felé laksz?
  • Nabunaid
    Kellemes kis bug van még a játékban: az elf máguson egyszerre két buff lehet, a ragyogó erőnlét és az izzóbőr is... Tűzmágusoknak kis segítség...

Így kb. fele a visszatöltési idő...
  • McFrost
    Többet is megérne nekem, de nem ismerek felénk ilyesmit:(
  • Hegyirabló #2999
    Mi az akadálya? Szerintem bármelyik alap nyomda szalon megcsinálja Neked egy ezres alatti árból. Persze nem németül lenne jó, de ez engem is érdekel, jó kis térkép.
  • shaba23 #2998
    kell hozzá 1-es visszaolvasási skill, mert minden oldalon le van írva
  • LeonSilver
    Alóha!

Maszek hátasa mikor vagy hogyan lehet au embernek ?? ( mint a varánusz,pók, stb.. )

Kössz!
  • Maksi
    Csatlakozott hozzám a nagyvárosban, a kikötőnél egy liba, akit Shirka Alana-nak hívnak, és el kellene kísérnem valahova, miután a városi élet sem jött be neki. Hova a rákba vigyem? Valami adósságát kell rendezni. Folyton jön utánam, nem lehet normálisan quest-elni...
    Sajnos a questlogban nincs benne asszem ez valami inkvizítoros küldi lesz, mert kékkel volt jelölve korábban.
  • kovecses
    Igazán nincs mit, remélem kielégítő válasz.
  • martin1992
    kösz
  • kovecses
    Gyári leírásban ez szerepel:

config
  • martin1992
    csá
    Az aláírásba lévő configon futna. Az unreal3 as gémek minimumon futnak.
  • zhata
    Megdicsőültem! Elértem a 15. szintet az inkvizítorral, (még nem volt haláleset, erre megszólal, "Well done player!". Lehet, hogy tudatlan vagyok, de még más RPG-ben ilyet nem hallottam.
    Egyre jobban tetszik a játék. A két kézben két kard nálam is bejött.
  • lacas65
    Basszus bent felejtettem a gitárt a kovács upgrade ablakában, bezártam, ellovagoltam, és mire visszamentem már a földön sem volt. Öröm, boldogság… :)