10030
  • Morfi
    Szerintem a 4600+ os processzorom miatt, ha meg nem akkor 2 hét múlva megnézem egy 9650+on majd :D
  • árnyharcos
    2 nap 22 órányi játékidővel még mindig egyszer sem lépett ki, nem tudom nálatok miért csinálja :(
  • árnyharcos
    ha egy eredeti angol verziót kaptál, akkor elcserélem veled az én magyaromra :>
  • Morfi
    Nekem is 2-3 lakalommal kilép aztán megszokja magát és nem lép ki. Ha meg jön egy restart akkor megint kezdődik a hajsza hogy mikor lép ki :D
  • Maksi
    Azt meg tudná mondani valaki, hogy az egyes italoknak meddig tart a hatása? Például annak, ami kétszerezi a kapott XP-t a mobok után?
  • Morfi
    400Hz? nem pici az egy kicsit? Meg szerintem Mhz :)
  • Maksi
    Köszi, majd megpróbálom. Csak az a baj, hogy nem szól előre, mikor akar kilépni. :D

• Morfi
    F9 billentyű lenyomásával tudsz menteni és onnét is folytatod.
  • Raziel82
    Sziasztok lenne egy kérdéem Nekem 3 GHz athon 64 procim, 2Gb 400Hz memeoria,és rx1650 ati videokártyám van igy akad nekem szerintetek elég ha lecserélem a videokait hd3850 atira hogy ne akadjon?
  • Reggaester
    Mert az inkvizítor nem használhat pajzsot.
  • mrspawn
    Hello.
    A magyar feliratot külön be kell kapcsolni, mert én feltelepítettem a játélot de az most angol.
    A 2.10 hun exe.-t meg nemengede felrakni.. akkor mot h. is van ez?
    Valaki segítsen pls...

Köszi.
  • Maksi
    Na, remek. Most már 10 percenként kihajigál a játék, akármerre megyek. Menteni persze nem lehet, lovagolhatom végig a fél világot.
  • McKenny
    miért nem tudom használni?
    vagy ez pajzs? vagy páncál? fene se tudja
  • árnyharcos
    nézd át az aktív küldetéseidet amiket még nem fejeztél be, és ha az egyik a gólem környékére akar vinni de picit észak-keletebbre akkor azt fejezd be :)
    de lehet már azt a részét is megcsináltad, és a küldi vége már a tenger közepébe mutat, akkor már csak 1 kapitányt kellene találni.
  • Maksi
    Másnál is van olyan, hogy megy az úton, és egyszercsak valami láthatatlan akadályba ütközik, és nem tud ott továbbmenni? Esetleg ki is dob a játék...
  • XeeN
    Eddig 10x haltam meg, ebből 8x a pause hiánya miatt... az igazat megvallva q****a bosszant a dolog...
  • Morfi
    Valamiféle Speciális hatás vagy mi a küldetés neve.
  • rage
    Igen, ez így normális
    Viszont van ami csökkenti azt, gyúrj arra.
  • balu840202
    Sziasztok!
    csak annyi problémam lenne, h amikor bekapcsolok egy erősítest, akkor megnő az ujratöltei idö a skilljeimnél...
    ez normalis?
    köszi a segitseget...
  • Nabunaid
    Kövecses!

A 3153-as hozzászólásban leírtam, többet tényleg nem tudok segíteni. A fénysugárban álló nő testvére, akit elő kell keríteni, és a nőtől észak-keletre lévő településen, egy ház mellett térdel a gazban, na szóval neki kell segíteni egy térkép előkerítésében. Ha az megvan /a fickótól keletre egy útkereszteződéstől kicsit északabbra/ ő azt odaadja neked, és ekkor megjelenik a sziget a térképeden, de ekkor csak hajóval juthatsz el oda.

Nem tudom mi a küldetés neve. Megpróbálok utána nézni.
  • Maksi
    Más is úgy van vele, hogy össz-vissz 3-4 képességet, varázslatot használ?
  • TGWH
    Ügyes vagyok? :D kicsit bebugzott
    http://kepfeltolto.hu/i/?270766&t=img
    Most így állok:
    http://kepfeltolto.hu/i/?270767&t=img
    Ebben a vállvédőben és a sityakban nagyon hasonlítok egy Star Wars-os alakra, csak nem tudom ki/mi volt az, de mint ha abban a sorozatban láttam volna ilyet.
    Az Alkat tulajdonság felvétele lehet hülyeség volt, csak már utólag gondolkodtam, hogy elég lenne a másik tulajdonsággal elkerülni az ütéseket, és ugyan ott vagyok. Nah mindegy. A Koncentráció meg gondolom az első képességcsoportot növeli, a varázslatokból látszik hogy nem azt használom. Bár az elfnek meg húzta lefele a var.vissz.tölt.időt...
    Most egy árnyharcos indításán gondolkodom, de inkább végigviszem ezzel a karival a játékot, majd utána.
  • kovecses
    Valaki segitsen neekem aki elf-el tolja!!! Segfitsen megszereznem a hátasomat!4 Meséljétek el hol mit csináljak hogy legyen hátasom!

Köszönöm!
  • shaba23 #3166
    és kell hozzá a lovaglás skill? mert az nincs, és a csaj se ad küldit
  • zhata
    Ezt én is tapasztaltam, beragadt a portálba, hiába füttyentgettem neki. Azt hittem, annyi. Restart után nagy örömömre megjelent.
  • TGWH
    Túljutottam a Nagy Falon, már csak még egy napi játék, és talán hátasom is lesz :D majd megnézem, mert én is kíváncsi vagyok már hogy csökkenti-e a vissz.tölt.időt.
    Rabló eltűnt?
  • Rettenthető
    Nem rosszak az értékeid, de gondolom neked az izzóbőr az fel van tuningolva (mert azt én még nem csináltam meg). Úgy meg érthető, hogy neked és Nabunaid-nak/nek miért csökkenti a visszatöltődési időt.
    Viszont van lovaglás skillem, illetve a hátasom -33%-t ír a képesség visszatöltődésre.
    Ha a ragyogó erőnlétet is felveszem, akkor azt hiszem lemegy 0,9-re a visszatöltődési idő izzóbőrrel, anélkül meg 0,7-re.
  • wedge31
    Én most azzal tolom és nekem megint a csaj adta a küldit.
    Írtam már hogy szerintem nem véletlenül van ennyire kiemelve mint egyik másik npc se ezzel a fénysugáral.
  • TGWH
    Látom úgy van ez, mint az első résznél. Gyűrűt, amulettet senki sem kovácsol bele, csak amit a kovács tud :D
  • árnyharcos
    jájj, 5 perce pottyant :)
    majdnem 3 millába került bekovácsolni de megérte,
    elég pofás lett :D
  • shaba23 #3159
    Én azóta sem találtam meg a mountos questet:) Driád karakter! Valaki esetleg?
  • tugyiti
    ez roppant érdekes mert nekem elf-el ezüstön a ház hátuljánál ücsörgő csöves adta a questet az egyéni hátasokhoz
  • Maksi
    A Harctudomány képességet el kell sajátítani a Combo-k összerakásához? Vagy az hogy működik? A harctudomány csökkenti a varázslatok újratöltődési idejét is?
  • rage at work
    Nekem portálhasználat után a ló előjön füttyre, a tigris viszont eltűnik, amíg nem indítom újra a játékot.
  • wedge31
    Mágushoz az "alkat" nevü életnövelö és élet reg gyorsitó skill tényleg jól jöhet föleg az utolsó bossok ellen nagyon durva kritikus sebzésük van és elég gyorsan is ütnek.
  • XeeN
    Én is megnéztem és ez lett az eredmény:

Buffok nélkül
    Izzóbőr
    Izzóbőr + Ragyogó erőnlét
    Izzóbőr + Hátas

Izzóbőr + Ragyogó erőnlét + Hátas

Ezek egyébként nem rosz értékek, mert általában elég egy varázslat és mindenki elhullik, de úgy döntöttem, kipróbálom a "semleges" hátast, ami csak a tűzvédelemhez ad valamennyi bónuszt.

Időközben még az is eszembejutott, hogy nincs lovaglás képzettségem és lehet, hogy az is bezavar.
  • Nabunaid
    Elf hátashoz:

Semmi különbség nincs a többi karakterhez képest. Én is itt kaptam az infot, merre kell fel venni a küldetést. Ott állt a nő a fénysugárban, mondta, hogy a testvérét keressem meg. A fickó a nőtől észak-keleti irányba a szomszédos településen volt. Ő elküldött egy kincses térképért, ami tőle még keletebbre volt, egy északra vezető út elején. Ezt visszavittem neki, jutalmul odaadta a térképet a csoda hátasok szigetéről. Innen már csak egy kikötőt kellett keríteni, hogy odahajózzak. Mivel én nem találtam akkor, ott északon, ezért visszateleportáltam az elf fővárosba és onnan hajóztam el a szigetre. Ott több küldetést meg kell csinálni a testes szörny úrnak, és már válogathattam is a Szélkígyók közül.

Azt hiszem most már illene vissza néznem, hátra így 50 körül már jobb hátast vehetek mint anno 20as szinten.

Más. Elég sok leírás rossz, semmi köze a valósághoz, ezért én már tapasztalati úton próbálok rájönni a hatásokra.

Az Izzó bőr nekem jelentősen csökkentő a meteorzápor és a lángvihar visszatöltését, de csúnyán növeli a hóviharét /a játékban azt hiszem őrült vihar a neve/.

Először Templomőrrel kezdtem a játékot, ott egyszerre egy buff lehetett rajta, ezért az elfnél meg sem próbáltam kettőt egyszerre. De az elfen lehet kettő is, bár el kell dönteni hogy:
    -izzóbőr+mágikus erőnlét vagy
    - kristálybőr + mágikus erőnlét legyen.

A kettő buff együtt borzasztó erős, emiatt meg tudtam tanulni vagy 3-4 plusz rúnát visszatöltési idő növekedés nélkül.

Más. A képességek közül ki mit vett fel mágussal?

Én a Nótorius gyújtogató alapskill, a Nótorius gyújtogató fókuszt, a jégvarázslat és a támogató varázslatok alapskilljét, a páncélismeretet, a mágusbot használatot, a koncentrációt, az ősi mágiát /az összes varázslat sebzését növeli és nagyon durván!!!/. Azt hiszem még két helyem van, egyelőre nem igazán tudom mi legyen az, mert több skillre is szükségem lenne. Lehet az egyik az életerő növelő lesz, mert azért csúnyán meg tudják lepni a máguscsajt az ellenfelek, aztán még a lovaglás sem ártana, végül is folyton a hátason ülök...

A fenti skillekkel, 2 tűzsebzés növelő gyűrűvel jelenleg 22-es szintű meteorzápor 870 körüli alapsebzéssel bír, és 18 darab esik belőle ha jól emlékszem. Egy 5.400 életerejű zombi egy varázslat volt.
    De a nagy szerelem az a lángvihar. Ennél kényelmesebb varázslatot még nem láttam. Üvöltve zúg végig a láthatáron a lángvihar, és elsőre 700-at sebez mindenkin, majd 5-6 másodpercig 300-at tikkel rajtuk. Ja ez 21-es lángviharra igaz. Az átlag mob nem éli túl, a bossok pedig vagy kapnak mégegyet, vagy kapnak egy meteorzáport.
  • Maksi
    Most már határozottan állíthatom, hogy a portálhasználat nálam szabadságra küldi a lovat. Hiába szólongatom, elő nem jön többé. Megoldás a játék restartja.
  • Maksi
    Jesszusom! Micsoda sebzés, és újratöltődési idő!!
    Valamit rosszul csinálhatom, mert az inkvizítorral olyan 7-10 mp körül van 25-ös szinten, és a sebzés is alig több, mint 200-250.
    Pedig szinte mindent a regenerálásra pakolok.
  • Maksi
    Én már annak is örülök, hogy ha kereskedek, vagy ládába pakolok, küldetést veszek fel, adok le, hiába ütlegelnek a mobok, nem sebesül a karakter.
    Én nemigen látom szükségét a Pause-nak.
    Ellenben tök jó lenne, ha a kameranézetet lehetne állítani a WoW, vagy AoC-ban tökéletesen működő módon. /körbenézni, lentről-fel, és vissza./

Kis segítség, ha valaki nem tudná:

Rendkívüli módon megkönnyíti az eladást, ha az ember nyomva tartja a CTRL gombot, mert ilyenkor csak bal klikket kell nyomni az eladandó tárgyra, és máris túladtunk rajta. Megszűnt az időpocsékoló huzigálás, és "valóban el akarod adni?" maszlag.