10030
  • TGWH
    Itt a pont, mélyen tisztelt és gyakorlott harcostársunk nem gondolt egy apró részletre.
    Az első részben a legjobb karim egy 70es szintű jégmágus volt, a fő varázslat erősítő és regtime csökkentő skillek kb. 110-120as szinten voltak...
  • Rettenthető
    Nos, ha még nem vagy lvl 75, akkor sztm nincs is fejből 75 pont semelyik képzettségeden... (cuccból esetleg, de az nem számít semmit)
  • árnyharcos
    ha 75 leszek megmondom melyik az igaz, az biztos hogy simán rápakolni 75-öt nem elég :)
    de szerintem az lesz hogy 75-ös szint+ a skill lvl 75-ön egyszerre kell de ez is csak találgatás
  • Maksi
    Nem tudom elképzelni, hogy nem észleli a karakter, hogy egy bazi ládában van másik is, az egyik dolog mellett, ha nincs ilyen képessége.
  • Maksi
    Na, akkor most már teljesen zsákutcában vagyok. Kétfélét mondtok, most honnan tudjam, hogy melyik a valós? Kinek van valós tapasztalatokra alapuló ismerete? Van egyáltalán 75-ös karakter? Vagy egy "végigtolás" alatt mennyit sikerült fejlődni?
  • shaba23 #3265
    észlelésnek sok gyakorlati haszna nincsn, elő fordul, hogy egy-egy ládából 2x is van drop
  • shaba23 #3264
    hová teszi a játék a screenshotokat?
  • Caine
    A Koncentráció csökkenti az összes combat art visszatöltését, csak nagyon lassan. Tegyél rá 4-5 pontot és látni fogod.
    Szerintem érdemes így próbálkozni, előtte érdemes elmenteni a karaktert egy másik mappába és akkor utána vissza lehet tölteni, ha nem tetszik valami.

Azt tudja valaki, hogy a lovaglás/hatékonyabb észlelés/áldozás skielleket érdemes-e felvenni? Van valami gyakorlati hasznunk?
  • XeeN
    Igen, de csak akkor, ha nem módosítókkal éred el a 75-öt, hanem annyi pontot raktál rá.
  • XeeN
    Nekem kékhalállal újraindítja a játékot, de már hozzászoktam. Sűrűn mentek.
  • TGWH
    Hát az inkvizítorom fanatikus hasonmásának vissz. tölt. idejét sem csökkenti a Koncentráció, de majd még megnézem. Vagy csak alacsony szinten nem látni a különbséget? Mert elvileg látnom kéne a min 0.1 sec-nyi csökkenést is. Majd megnézem.
  • Maksi
    Akkor ezek szerint lvl 75 elérése után mindegyik képesség szakértelemmé válik automatikusan?
  • Lukacs221
    Helló van 1 kis gondom és segítség kéne!!
    Az van hogy megvettem az eredeti sacred 2-t és fel is patch-eltem de amikor jáccok akkor megfagy a gép. Nem tudjátok mitől van? Válaszotokat előre is köszönöm.

Teljesítmén:Video:Geforce 7300GT Alaplap:AsusM2N Processzor:AMD Athlon 64+ 3800+ Memória:Kingston 1x2Gb 2.41Ghz
  • árnyharcos
    75 pont a skillre nem eleég, mert nekem egyiken bőőven 75 felett van és még nem változott szakértelemmé :)
  • vidu01
    Szerintem a 2. verzió lesz, de majd vki megmondja akinek már van 75ös karija.:)
  • Maksi
    Ha a karakter 75-ös szintre ér, akkor mindegyik tanult képességének szakértőjévé válik, vagy csak annak? Vagy a "75-ös szinten" az azt jelenti, hogy ha 75 pontot adott rá összesen legalább, akkor válik szakértővé?
  • LeonSilver
    Mitgondoltok egy nyilas driadnak melyik harcművészetet érdemes fejleszteni??
  • XeeN
    igen.
  • lipovics
    Ha jól láttam egy térképen, a szigettel szemben lévő kis faluban (Entruagtól északra) is van kapitány. Az is jó nekem?
  • Maksi
    Na, végre megvan a Lepelpók.
    Ideje nyugovóra térni. Hosszú lesz még ez a mai nap. :))
  • Maksi
    Mármint hogy mindet NÖVELI.
  • Maksi
    Jaja, megnéztem. Hiába írja azt, hogy a képességcsoport újratöltési idejét csökkenti. Mert mindet csökkenti, bármelyik ágat is használja az ember.
  • Maksi
    Beszarok. Dobtak egy 3 slotos lézerpisztolyt a mobok, és most azzal hentelem az inkvizítorral a népet.
  • Rettenthető
    A Falon túl küldetéshez, csak egy apró megjegyzés (mert nagyon külditek össze-vissza az eltévedt embereket):

Aki a fény küldetését viszi, annak egy barlangon át kell mászni, aki az árnyék oldaláról viszi, az meg simán át tud menni a kapun.
  • wedge31
    De arra figyelj hogy hogy pl egy shadowos kari csak egy ugyanolyan beállitotságu karival van közös ládában.
  • wedge31
    A koncentráció az összes létezö cooldawnt csökenti.
  • Nabunaid
    Igen, a ládát megnyitva, felül a közös részt választva átadható másik karakterednek minden holmi.

Én a feles rúnákat rúnamesternél átváltom arra ami kell, másrészt pedig a többi karakteremnek adom oda.
  • TGWH
    Én nemtom, csak tippeltem, mások asszem már kipróbálták.
    A koncentráció tudtommal nem csökkenti pl. a fanatikus hasonmás visszatöltésének idejét. Legalábbis ahogy próbáltam, nem csökkenti.
  • Maksi
    Merthogy a ládában lévő holmikat a többi karakterem tudja használni? Mármint ha berakom a közös rekeszbe a cuccokat, akkor ha betöltök egy másik karaktert, akkor ő ki tudja venni?
    Lekaparom az arcomat mindjárt, mert Isten tudja mennyi sárga fegyvert, vértet adtam már el, mert nem volt hely ahol tároljam...
  • Maksi
    Koncentrációra épp azért pakoltam, hogy valamivel kordában tudjam tartani az újratöltési időt.
    Nem valószínű, hogy új karaktert kezdek, legfeljebb akkor, ha valakit ráveszek, hogy COOP-ban játsszunk egyet.
  • TGWH
    Én félreraktam, aztán ha betelik a láda, eladom őket. Ha nem telik be, akkor meg jó lesz a másik karidnak.
    Ha 10-12 óra lenne a kariban, akkor aszondanám hogy újrakezdem, egye-fene, mivel jobb lesz, és nincs benne sok tanulóóra. De így 33mas szinten én sem fogom újrakezdeni, úgy sem tudom az összes tulajdonságomat kimaxolni, az elrontott egy tulajdonság meg maradhat 3mas szinten. Kb. nálad annyi a különbség, hogy 16 felesleges pont van a koncentráción, már ha a ravasz hatalmat akarod használni... Ha érdemes, kezd előröl, ha nem érzed annak, akkor meg játssz, annyival nem rontja el a karidat az a 19 vagy mennyi felesleges pont, bár lenne jobb helye is...
  • Maksi
    Nagyon köszönöm! Megpróbálom értelmezni mindazt, amit leírtál, és okosabban csiszolgatom majd a karaktert.
    És a rahedli sok rúnával mit csináljak? Adogassam el, ha már fejleszteni semmit nem érdemes?

Amúgy az sajnos nem igaz, hogy egy másik ág BUFF-ja nem növeli az adott ág varázslatainak újratöltési idejét. Tapasztalatom szerint bármelyik ág buffja legyen is rajtam, minden varázslat újratöltési ideje megnő. Sajnos.
  • Mor3llo
    Húúú, nemááár! Komoly? OMG...
  • TGWH
    Én cuccba kovácsoltam a rúnát, ugyan úgy nőtt a visszatöltési idő, bár nagyon nem próbálgattam.
    Mor3llo, ennyi erővel az árnyharcos is hasonlít a dark elfre, mert harcol...
  • rage
    Menj el pl Thylysyum déli részére, ott is van kapitány a kikötőben, kormánykerék jelzi.
  • Bandeeka
    köszönöm szépen
  • rage
    Szia !

A Physyx drivert telepítsd fel, s máris jó lesz.

http://www.nvidia.com/object/physx_8.09.04_whql.html
  • Bandeeka
    Hali!
    Megvettem a cdgalaxba ma a játékot feltelepítettem és vmiért nem indul el nálam. Hiányolja a PhysXLoader.dll-t nemtudtok vmit javasolni? Mert így úgy érzem kivágtam az ablakon 9k ft-ot

Üdv Bandeeka
  • zhata
    Igen, igazad van, lehet hogy hasonlít hozzá, de ez a karakter és ez a játék sokkal bonyolultabb, mint az ott volt.
  • lipovics
    Már csak azt nem tudom, honnan indul a hajó!