10030
-
vidu01 #3310 Akinek van egy kis Titan Questes múltja az ne bohóckodjon már bronzon nyugodtan kezdje ezüstön! :D -
DORSANAX #3309 Kösz,megpróbálom,mert kicsit gyengus ez így,jövő karácsonyra leszek 70-es,ha maradok bronzon. -
TGWH #3308 kepfeltolto.hu, oda feltöltöd, ide meg a kép beszúrása gombbal belinkeled a kepfeltolto-n kapott direkt linket. -
#3307 mindig, elölről...
Melyik azaz oldal, ahová küldeni kell a képeket? esett egy zöld^^ -
#3306 Ezüstön kezdték, ott kb azonos szinten vannak mindíg a mobok, vagy nagyobbak:) Sajna a bronz mintha kicsit elcseszett mód lenne:(
Vagy vélts át ezüstre (és kezd előlről lvl17esen) vagy szaladj előre a fő questben -
DORSANAX #3305 Én meg ezt a játékot nem értem igazán,biztosan béna vagyok,de Ti hogyan értek el ilyen gyorsan 70-es szinteket?
nekem 17-es Szeráfom egy rohadt röfi leölésére 4-et ad,meg pl. egy kisebb vérengzésért 200-300-at.Kit kell legyilkolásznom egy hasonló szinten ahhoz,hogy haladjak a játékban?
Nem tudtok adni valami linket az értékekről,vagy vegyem elő a kézikönyvemet,mert azt még meg sem néztem... -
DORSANAX #3304 Bár,ha jobban belegondolok,marhaságot írtam,mert lehet,hogy visszagyalogolsz a megbízóhoz és csak ott derül ki,hogy buktad... -
TGWH #3303 Kikapcsolod. Vagy átállítod. Nekem pl. a jobb oldali gombokra vannak állítva a funkciók. -
DORSANAX #3302 Igen,én átkonfigoltam,egyébként szedd össze a cuccost az ördög tekercsénél,de csinálj előtte egy mentést.Ha piros lesz a karika,vagyis bukovári van,akkor visszatöltöd.oszt jónapot... -
#3301 az, hogy azzal ment a játék és a Fraps azzal vesz fel videót:) már ha nincs kikapcsolva -
DORSANAX #3300 Miért,mi a probléma az F9-el?
Sárga holmi:nekem keveset Szeráfommal,de az árusoktól nem veszek jobb dolgokat,csak nagyon ritkán... -
#3299 Jah, megoldottam, miután csináltam 19 giga videót :D -
#3298 Rakjad a frapsban a shotot mondjuk a Scroll Lock-ra.Azt szinte semmi más nemhasználja. -
#3297 mosmá én is frapsolok...jól megis szopattam magam az F9-es mentésgombbal:)
Egy SPOILERes kérdés!!!
A sivatagban, amikor a barlangból kell megszerezni az ördög tekercsét, megígértették velem, hogy nem nyúlok más kincshez. Ha hozzányúlok lesz valami?:)
Még1 kveszcsön: Árusok nektek mennyire sűrűn árulnak sárga holmikat? -
Reggaester #3296 Hol lehet megnézni azokat a "goal"-okat, amiket elért a karakter? -
DORSANAX #3295 Azokat valóban felülírja,én csak a kérdésre válaszoltam,de én is Fraps-ot használok...
-
#3294 tessék még otthon gyorsan csináltam 1 képet én h állok jelenleg
plusz infó:
élet: 10k felett de pontosan nem tudom
atcspeed: 148%
én inkább sima ütéssel ölök, skilleket csak hatalmas kupacoknál, championok és bossok ellen használok.
de azért figyeltem a regen időre is :)
-
#3293 fraps benne hagy mindent, eddig az összes ide beszúrt képemet azzal csináltam :) -
TGWH #3292 Igen, ugyan olyan mint ha paintbe beillesztenéd, és úgy mentenéd el, egyetlen különbséggel. Megadhatod hogy hova mentsen, és oda ment a kiválasztott gombbal, és nem írja felül a régebbi képeket.
Taurus vagy kinek vége, a visszaúton találkoztam egypár csontvázzal... háát nem jött össze a légió teles összeomlása :D most berakott egy rakat hárpiát, ezek még rosszabbak, mint a csontvázak... -
Maksi #3291 És a Fraps is lekapja a feliratokat, ikonokat, egyebeket? Mert a játékban lévő PrintScreen így csinálja. Már amit az emlegetett mappába ment, azoknál a képeknél. Amit cops-paste-el az ember, természetesen megvannak azok is. -
TGWH #3290 Lehet nem nekem szántad, de sztem igen :D
Úgy kb. mindenkihez. Ha 1500 ember írni ide naponta, akkor valszeg átmentünk volna egy nagyobb fórumra, nah ott csak az inkvizítorokhoz hasonlítanám megam :D élet kb. 1735 ha jól emlékszem, az ütési sebességet nem tudom.
A Koncentráció tényleg csökkenti a var. vissz. tölt. időt. Most már csak azt kell meglesnem, hogy melyik csökkenti jobban, azt a tulajdonságot fogom jobban fejleszteni.
A kard vagy a balta az erősebb? Én körülnéztem, de nem láttam nagy különbségeket, persze ha elkezdenék kardra gyúrni, biztos a végén kiderülni, hogy baltából erősebbek vannak... -
#3289 és csak másik inkvizítorhoz akarod hasonlítani magadat vagy máshoz class is jöhet ?
amúgy szerintem még az életet is fontos lenne leírni meg azt hogy milyen gyorsan ütsz :) -
#3288 ennél a fraps 1 pöppet egyszerűbb =) -
Maksi #3287 Valóban ide menti, csak az a gond vele, hogy nekem még nem sikerült ott találnom 2-6 képnél többet. A régieket gondolkodás nélkül felülírja.
Én úgy szoktam megoldani, hogy nyomok egy PrintScreen-t, majd a vágólapról PASTE-tel berakom a képet valami képnézegetőbe, és ott elmentem, szerkesztem, akármi. iView-t használok, de tökéletesen megfelel rá a Paint is. -
#3286 Nem, nem... :P -
jnc #3285 Talán nem szabad? Végül is pár mondathoz volt közöm is. Bár soha nem szerettem az ilyen típusú játékokat.... :D -
DORSANAX #3284 Bocs,nem jó helyre válaszoltam,de tényleg jobb a "Fraps"... -
DORSANAX #3283 XP-n a Documents and Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Képek/ Ascaron külön mappába... -
#3282 Nekem a képek mappába de én inkább frapsot használok. -
#3281 hová menti a játék a screenshotokat? vagy ezzel is úgy járok, mint a KB-vel és csak nekem nem ment?:) -
TGWH #3280 Támadt egy ötletem, mi lenne, ha az alapvető tulajdonságokat leírnánk, így tudnánk v.mihez viszonyítani. Pl. én így állok:
Inkvizítor, 35. szint, fegyverrel sebzek 257-346-ot, mágiával 284-284-et, a másik varázslattal többet, védelem-támadás; 312-290, páncél; 1194
Kíváncsi vagyok, hogy hozzátok képest hogy állok. -
#3279 Nem mondod, hogy te is elkezdted... :D -
TGWH #3278 Én gyakran nyomogatom az f9-et, ha kilép magától, akkor a legutóbbi ponttól kezdem újra, ha én lépek ki, akkor meg mentés és kilépés, ugyan olyan hatásos. A játék elején aktiváltam a monolitokat, mostanában nem.
A Varázslat ellenállás milyen tulajdonság? A Páncél nem erre való? Ott is van mágiával szembeni ellenállás...
Én a Ravasz hatalomra, és a védelmet növelő tulajdonságokra gyúrok. Megnézem, lehet rakok pár pontot a Koncentrációra is. Mágusbotot csak azért használok, mert egy kard biztos nem fog olyan jó tulajdonságokkal rendelkezni, ami egy mágusnak kell :D
Ha kezdek egy új karaktert, akkor nem fog összekeveredni a régivel? Előtte még megnézem az árusok kínálatát, mert az első részben úgy volt, hogy a kardnál nagyobbat sebeztek a fejszék, mivel többet adtak a fizikai sebzésre alapból, mint az ugyan olyan erős kardok.
-
DORSANAX #3277 F9 és Alt+F4,ez a legbiztosabb kilépés,soha sem téved... -
#3276 kép lemaradt
-
#3275 ez igaz, már egy ideje, szintlékéskor a taktika skillemre mindig csak egyet rakhatok és most megnéztem a bónuszaimat és azon +31 van cuccokből :)
+22 minden támadó skillre és +9 taktikára :)
-
#3274 Erről beszéltem, ha nem lett volna világos... -
jnc #3273 Szervusztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy amikor belép a játékba, akkor a karakter a mindig a kezdő pozícióból indul, és nem a legutolsó mentés oszloptól? A térképen jelzi is, hogy melyik az éppen aktív, de soha nem ott kezd. Bronz fokozaton ez soha nem így volt, ott jól működött minden, de mivel ott képtelenség fejlődni és a kihívás is = 0, a karakteremmel úgy kb. 7. szint környékén átléptem ezüst fokozatba, és elkezdtem elölről (igaz a karekter 7. szintű volt). Viszont állandóan a oda rakja az inkvizítort, ahol a játékban kezd, hiába mászkáltam más felé. Kicsit uncsi mindig elmenni a világ másik végébe :( (Most olvastam az F12-ről, még nem tudtam kipróbálni, de ez így akkor is bolond dolog.) Szóval valaki? Előre is köszi mindenkinek -
#3272 Bingó -
Maksi #3271 Hogyne lehetne? Én 30-as szintem 4 pontot kapok szintenként. Vagy limitálva vannak a képességek, hogy ne lehessen egyik sem magasabb, mint a karakter aktuális szintje?