Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandusz
Konfigodat mellékelhetnéd a tesztedhez, hogy tisztább képet kapjunk.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

úgy tudom beállítások..grafika és ott lesz egy plusz pont az elite-nek,gondolom valahol a "minimum-medium-high-custom" jelölés körül
Scouser
Te most ezt tényleg tudod játszani 20 fps-el? Én meghalok ha nincs minimum 30 fps... Ás az azt jelenti, hogy legalább 50-en fut, hogy ha leesik akkor is meglegyen a 30 legalább

You\'ll Never Walk Alone

Mit gondolsz, felrakjam, vagy ne?

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Köszi,már felraktam,egyenlõre a beállításoknál megkeresem ezt az opciót,azután majd írok,hogy mi az eredmény.
Erre szokás azt mondani: Köszönjük, majd értesítjük!

Szánalmas, hogy mernek ilyen pöcst kiadni? Lassan a warezolóknak megy a Világ, tört pöccsel, a becsületes meg menjen az anyjába.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Helyesbítek, már ki is jött. Csak a németeknél. De ott elég sikeres lett. Az elsõ 4 helyet az eladási listán a Fifa 09 szerezte meg (csak tudnám miért veszik ennyien), ps3-2, xbox, pc, majd 5. helyen a Sacred 2 áll, 7-en meg a Sacred 2 CE. Tehát a második legkedveltebb játék No-ban. Igaz a britek és a spanyolok nem ,,vették'' be a top10-be...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Nem teljesen. Én 2002-tõl 2006-ig azért dolgoztam kõkeményen, sokszor hétfõtõl vasárnapig, napi 12-14 órát, hogy 2006-tól legyen egy olyan munkám, ahol megtehetem, hogy azt mondom, nem megyek be ma, mert egyetemre kell mennem. Sok munka, sok ismerõs, sok lekötelezés.

De ez már tényleg nem Sacred szál.

Ez lesz elvileg a 3.DVD,ami majd a CE-ben jön majd ki késõbb...
Mi a véleményetek.az "ELITE Graphics" DVD-t feltehetem én az eredeti boltimra?Ez u.csak eredeti,mert most hozták külföldrõl.
Használj frapset, így képekrõl kell csak másolnod.
Itt egy kép, így fut a game. Majd több ilyet is csinálok, már csak alá kell írnom hogy barlangban, városban, stb. 😄 Javaslom Ti is hozzatok össze ilyeneket, így megtudhatjátok hogy hol lassul a játék. Persze közben írni kell hogy merre mentél.

balee4
Ok lehet, hogy majd kipróbálom végülis 2x fent van a game, fõleg ez a javítás érdekes számomra: "Divine Gift of "Testa" now works correctly" ugyanis az Inkvizítor karimmal ezt az istent válsztottam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

<#buck> Futtasd ablakban és akkor egybõl tudod gépelni ^^

én is kipróbáltam még kora délután felrakása után visszarohantam a Koboldfaluból leadni a küldetést...és nem volt semmi gond eközben sem..
lefutottam szépen minden dögöt,rohantak utánam,de nagyon nem álltam le bunyózni velük😊
rage
A második és a negyedik hiba nálam nem jelentkezett, a másik kettõt nem tudom még.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

envoka
Az ujjamból nem szophatom ki az információt. Fut a game, rámutatok egérrel a skillre, ami a felbukkanó kisablakban van, leírom egy papírra, utána meg begépelem ahová kell. Ha egyszer "varázslási sebesség bónusz" van odaírva, miért írnék mást ? Itt van pl. a "Párbajismeret használat" skill ( ami a Dual Wield megfelelõje ), ez helyett akkor mit írjak ?

http://sacred2.hu/

McFrost
Mert tettek bele hardveres kurzort, ami független a "játéktól", viszont ezt a grafikus menüben ki lehet kapcsolni, akkor szaggat rendesen 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nandusz
Az összes eddigi javító csomag feltelepítése utáni tapasztalatok:
- Alapból a magas felbontásban kezdtem el a játékot és sokkal zökkenõmentesebb volt, mint patchek nélkül.
- Érdekes, hogy a fõmenüben a peccselést megelõzõ állapotban "vonszolta" magát az egér mutató. Most villámgyorsan követi a kezem mozgását.
- Kipróbáltam a nagyon magas felbontást is és csak sasszemmel észrevehetõt lassult a játék pl. egy városban.
- A hosszas fagyások megszûntek, gondolom a memória kezelésen csiszoltak.
- Valamint nem melegszik annyira a notim, mint peccselés elõtt.

Egyébként nagyon jó játék, nagyon jó grafikával és hangulattal. Szívmelengetõ szépségûek a szökõkutak, kis hidacskák, forrásoktól csobogó díszes kertek...de még sorolhatnám.

Az új patchnek egyetlen pozitívuma van, mégpedig hogy a billentyûzet kiosztást most már megyjegyzi.

Ellenben a hibái:
- lóra ülve a karakter állandó buffja eltûnik, lóról leszállva ismét aktiválni kell...
- az inventoryban lévõ tárgyakat nem lehet mozgatni..
- a karakter hajlamos sétáló üzemmódba váltani és ezt csak akkor hagyja abban, ha teljesen kilépünk a játékból vissza a windows-ba
- az inventory, harci képernyõ és egyáltalán bármilyen gomb nem mûködik, egyedül az egér marad aktív és csak így reagál a menü gombokra

A többit nem is akarom inkább megtapasztalni, teljes katasztrófa!

balee4
Szal nálad jó az új patch? (még nem próbáltam)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Észrevettem, hogy mind a szeráf, mind az elf esetében az oldaladra kirakott karakterlapokon, a harci skillek (pl.: távolsági fegyverhasználat, rúdfegyverek) ismertetésében a támadási sebesség bonusz helyett varázslási sebesség bonusz van.
Tán csak nem a copy-paste alkalmazásának lehetünk tanui? ;-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Rabló, kb. 4-5 itókát kap az elf. Miért kellett sokat dolgozni? Hogy bekerülj az egyetemre? Mert ahhoz sok meló nem kell... de mindegy.
A weblap sokkal jobb lett.
Patchet nem néztem, de lecserélték az egyik linket vagy mi? Mert csak két fájlt lehet letölteni. Miért nem 3-mat, ha már fentvan a legújabb patch?
Akinek nem fut rendesen a játék, az nehogymár a játékot szidja, mert másnak simán megy, biztos be kéne állítani v.mit, akkor biztos jó lesz. Nem tudom elhinni, hogy nekem simán megy, v.kinek meg lefagy, kidobja asztalra meg ilyenek...

McFrost
Sajnos sok a trutymo a neten....örülök, hogy sikerült.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

wedge31
Azzal sehogy ,használj frapsot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Beilleszted paintbe.

Hogy tudok képt csinálni úgy hogy a képességeimet is mutassa mert a PrtScr-t megnyomva csak teljes képet tudok készíteni.

De dolgozom is mellette, mert majd' 29 évesen már kicsit ciki lenne, ha nem, bár az is igaz, hogy nem túl sokat. Viszont azt szoktam mondani, hogy nagyon sokat dolgoztam azért, hogy most nagyon keveset kelljen dolgoznom, és az egyetemre tudjak fõként koncentrálni (ami egyébként nem az elsõ)! 😊

balee4
az új hotfixet

Nandusz
Most már ingen. De azért ez az új hotfixet még letöltöm/felrakom.
Ezzel a megoldással együtt az ebbõl fakadó frusztrációm is köddé vált nagy hirtelen. Túlzottan perfekcionista vagyok.

Scouser
Akkor végre jó játékot kívánhatunk?😊

You\'ll Never Walk Alone

Na..koboldfõnöknél nekem is ez volt..csak zene maradt,semmi effekt meg beszéd...
Nandusz
Kösz a tippet, így felment. Na de ilyen eszement dologgal rég találkoztam. Sosem jöttem volna rá, hogy ez a megoldás. Ílyet....

McFrost
Én most erre járok:

Hálózati hiba:64 nem tud csatlakozni

jelen pillalatban ezt írja

Mások is ezt kapják?

McFrost
Nagyon fasza, minden elismerésem!

Sokkal barátibb és áttekinthetõbb lett az oldal! Csak igy tovább! 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Prince23
a csajt jól látom, h furulyázik? 😄

XeeN

Természetesen permanensek és aktívak voltak. 😊

envoka
Nah... mit szóltok az új bannerhez ?
Amíg Ti játszatok, addig én minden szabadidõmben az oldalt fejlesztem 😞
...De majd eljön az én idõm is 😄

Link

http://sacred2.hu/

Én xp-n tolom, és nem igazán szeret engem a játék. mondjuk sp2es, lehet, hogy ez a baja.
Prince23
mármint a 2.10-es patchet?

balee4
Egyelõre kihagyom ezt a patchet, XP-n úgysem volt különösebb gond a gammel eddig.

Azért is felpakolom ezt a patchet, engem hatszázszor kivágott a game, ennél rosszabb már nem nagyon lehet 😊
rage
Ebbõl leginkább ami engem érint, az az, hogy a billentyûzet-kiosztás megváltoztatását végre megjegyzi, illetve a kobold fõnöknél elment a hang valóban, de azon meg már túl vagyok.

Az s2logic.dll hibáról nem írnak, viszont a fileokat meg lecserélték.
Lehet azért nem írnak róla, mert a logic.dll az a másolásvédelem része.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Progress in "Silver" campaign games is now stored on Closed Net servers
When saving in multiplayer mode, the message "Game Saved" will display
Crashes will not occur on death of Shadow Warrior/High Elf characters
Singleplayer coop is not treated as a single player game
Chat functionality is no longer faulty or non-existent
Scorpion King (desert boss enemy) no longer kills players instantly
The game no longer has to be executed as administrator under Vista
Items can not stolen by using the ALT key
F12 now correctly teleports MP characters to the MP start location, not the singleplayer start location or a resurrection monolith
Keyboard configuration updates are now correctly stored
Nether Allegiance is no longer inactive after teleport
Divine Gift of "Testa" now works correctly
The severed tentacles of the giant octopus can no longer be picked up as items, however the player can still pick up their normal loot drops.
SP character playing MP: When you see the message saying that "Your quest progress will be preserved" your progress is now saved
Books are now being displayed in quest log
OpenAL exception no longer occurs
There is no longer a sound loop when encountering opponents using trap spells
Sounds no longer disappear after playing the Kobold Chieftain quest
There are no longer sound problems when videos play (i.e. no spoken text during the intro etc.)
Voice overs are played less frequently
Fight music is played less frequently; regional music is played more frequently
When clicking on a player in the lobby, it now tracks that player instead of the person in that position on the lobby player list

rage
Errõl már volt szó, ez még az elsõ patch, több víruskeresõ (Pl Avast) riasztott, noha nem kellett volna.

balee4
Nem tudjátok, hogy ez az új hotfix patch mit javít? Nekem Vista-n voltak gondjaim gammel.

http://www.rayden.ch/sacred2patchtrojan.jpg
rage
Szerintem megint bejeleznek bizonyos víruskeresõk...

Mondjuk ez minket nem érint szerencsére,de azért érdekes:
"Exclamation Sacred 2 Patch 2.10 German got a Trojan!!!"