10030
  • Maksi
    Az én pókom vagy 430.000 arany volt. Kíváncsi vagyok, hogy a hátas fejlődik a karakterrel együtt, vagy vissza kell menni 10 szintenként venni egy újat, ennél nyilván jóval drágábban?
  • shaba23 #3349
    Legyen már Driádról is kép:)

• shaba23 #3348
    Kanyarban szikrázik?:)
  • vidu01
    Azért csak sikerült meglett a hátasállatom, mostmár csak egy benzinkutat kell keresnem hogy meg tudjam tankolni! xD
  • shaba23 #3346
    Az észak-nyugati csücsökben is van kikötő
  • rage at work
    Thylysyum déli része pl.
  • Morfi
    Ha már megszerezted a hátas küldetést, azonbelül a térképet, vissza mész az elf fővárosba és délen lesz egy hajóskapitány (a kikötőben), szép kormánykerékkel jelöli a térképen és ő eltud vinni északra arra a kis szigetre. Ott teljesíted azt a 3 küldetést és már is vehetsz magadnak egy hátast.
  • vidu01
    Na mindegy, én most se találom. Vmi nyilat kirakhattak volna mint a többi küldinél.
  • Titan
    Én az elf fővárosba mentem vissza és ott van egy kapitány...
  • Maksi
    Én a legdélebbi város kikötőjéből mentem. Aztán mér lesz térkapu, és lehet ugrálni össze-vissza.
  • vidu01
    Merre lehet megtalálni a capitent aki odavisz a hátasok szigetére? Már végigszaladtam az egész parton de sehol semmi!
  • RaveAir
    Németben "Poldi", az angolban meg "Gazza"...
  • rage
    Ez kész :-)
  • Mor3llo
    Na ne...takarogggggggggy :DDDDDDDDD LOL!!! :DDDDDD
    Az a csúnya MTK, mindenhol ottvan :DDD
  • lipovics

Ezt láttátok már? :)
  • kovecses

lol
  • DORSANAX
    Igen,ezt láttam,de van sok jópofa dolog a sírfeliratokkal kapcsolatban még.Pl:"It nyugszik az a fórumtársunk,aki feltette azt a kérdést,amire már 10X válaszoltunk",de sok van hasonló,ami személy szerint nekem tetszik,és állítólag az angol szárazabb volt ilyen szempontból...
  • LeonSilver
    Ez kész ... :D
  • Mor3llo
    Mindig is szerettem a sírfeliratok a Sacred sorozatban, de ezen besz@rtam :D
  • árnyharcos
    úgy rémlik a driádok szigetén találkoztam 1 teknőssel és az volt a neve, hogy "harapós kutya" de nem esküdnék meg rá :)
  • RaveAir
    A következő patch-ben javítva lesz medve - vaddisznó dolog, több kobold - goblin dolog, a pár támadási - varázslási sebesség dolog, a kétkezes harc - párbajismeret, stb... Sajnos az angolok sem találták mindig a helyes kifejezéseket miközben németből fordították.

Ha az előzőnél a sebzett játékosok sebzése helytállóbb, mint a felbőszített, úgy az is cserélve lesz.
  • RaveAir
    Németül: Wutschaden bei Verwundungen
    Angolul: Damage of enraged players

Az angol alapján készült a magyar fordítás.
  • Rettenthető
    Holott a rúdfegyver az valójában a szálfegyver, de ott van még a medvehús, amit gyűjtesz a szeretetszolgálatnak; a medvebőr, ami szintén vaddisznóból hullik; a kétkezes harc, ami párbajismeret... stb., de semmi gond.
  • XeeN
    Én két meteort és két tűzlabdát lőttem bele és kimúlt. (ezüstön):)
  • McFrost
    Én végig viszem bronzon a fény oldalt, majd silveren a sötétet. Elvileg ezért vettem meg, hogy több kitoljam.
  • rage
    Én mindenképp végigviszem a főszálat bronzon, utána átnézek silverre, s a kimaradt kis küldetéseket megpróbálom ott megcsinálni.

De pl itt volt ez a polip, mint második főellenség, nekem ez bronzon is kicsit erős volt....
  • rage
    Leginkább az eredeti angol elnevezésére lennék kíváncsi.
    Lehet, az alapján egyértelmű lenne.

Tetszik pl a pole arm fordítása : Rúdfegyver :)

Mondjuk a szeráfom, amikor lengén öltözik fel, akkor illik hozzá egy ilyen izé...rúdfegyver :-)
  • shaba23 #3323
    Mi a fene az a felbőszített játékos sebzése? (a sebzést értem, csak a bőszítést nem:) Sebesültnek kell lennem?
  • McFrost
    Szereti az Árnyharcosom a démonkéz varázslatot, de minél több rúnát tolok rá, annál több lesz a vissza töltési ideje. Mivel lehetne csökkenteni?
  • kovecses
    Értem, köszi,akkor mindjárt megnézem!
  • shaba23 #3320
    jó bazzeg...azt hittem olyan mint a diabloban, hogy csak akkor lesz ezüst, ha vége a bronznak...szóval hülye voltam na...:) de már lassan vége a bronz sivatagnak és jöhet ezüst
  • DORSANAX
    Tényleg igaz,benne van,nem minden szintnél kapjuk a képesség lépéseket.
  • DORSANAX
    Most váltottam,mielőtt átállítottam az opciókban backup-ot csináltam a mentésemről.
    Újra előlről kezdte,de itt már két fokozattal erősebb ellenfelek jöttek és sokkal jobban haladok.Sajnos más lehetőségem nem volt,de maradtam 17-es...
  • rage
    A kézikönyvben benne van, hogy mely szinteknél kapsz új képességet.
  • kovecses
    Elméletileg úgy tudom hogy 10 képességem lehetne! MIért van akkor az hogy csak 7 képességem van és szintlépéseknél miért nem ajánlja fel az új képességet?
  • árnyharcos
    amikor átviszed, mutatni fog 1 kis videót, és kezdheted elölről mondjuk aranyon :)
  • TGWH
    Amikor játszani akarsz, átrakod bronzról ezüstre gondolom én, majd játék indítása. De ha végigvittem a játékot, akkor a karakterrel mi lesz? Kezdhetem előröl arany fokozaton vagy mi?
  • árnyharcos
    én anno diablo 1-el is nyomtam, szal diablo 2 sem maradhatott ki, sacred gold és titan quest gold meg is van steamen, és mégis voltam olyan balf*sz és bronzon kezdtem el :D
  • lipovics
    Hogy működik ez az átváltás?
  • DORSANAX
    Ezt inkább nekem kellett volna címezned,nem ő volt a béna,hanem én...