10030
-
Maksi #3350 Az én pókom vagy 430.000 arany volt. Kíváncsi vagyok, hogy a hátas fejlődik a karakterrel együtt, vagy vissza kell menni 10 szintenként venni egy újat, ennél nyilván jóval drágábban? -
#3349 Legyen már Driádról is kép:)
-
#3348 Kanyarban szikrázik?:) -
vidu01 #3347 Azért csak sikerült meglett a hátasállatom, mostmár csak egy benzinkutat kell keresnem hogy meg tudjam tankolni! xD
-
#3346 Az észak-nyugati csücsökben is van kikötő -
rage at work #3345 Thylysyum déli része pl. -
#3344 Ha már megszerezted a hátas küldetést, azonbelül a térképet, vissza mész az elf fővárosba és délen lesz egy hajóskapitány (a kikötőben), szép kormánykerékkel jelöli a térképen és ő eltud vinni északra arra a kis szigetre. Ott teljesíted azt a 3 küldetést és már is vehetsz magadnak egy hátast. -
vidu01 #3343 Na mindegy, én most se találom. Vmi nyilat kirakhattak volna mint a többi küldinél. -
#3342 Én az elf fővárosba mentem vissza és ott van egy kapitány... -
Maksi #3341 Én a legdélebbi város kikötőjéből mentem. Aztán mér lesz térkapu, és lehet ugrálni össze-vissza. -
vidu01 #3340 Merre lehet megtalálni a capitent aki odavisz a hátasok szigetére? Már végigszaladtam az egész parton de sehol semmi! -
#3339 Németben "Poldi", az angolban meg "Gazza"... -
#3338 Ez kész :-) -
#3337 Na ne...takarogggggggggy :DDDDDDDDD LOL!!! :DDDDDD
Az a csúnya MTK, mindenhol ottvan :DDD -
Ezt láttátok már? :) -
lol -
DORSANAX #3334 Igen,ezt láttam,de van sok jópofa dolog a sírfeliratokkal kapcsolatban még.Pl:"It nyugszik az a fórumtársunk,aki feltette azt a kérdést,amire már 10X válaszoltunk",de sok van hasonló,ami személy szerint nekem tetszik,és állítólag az angol szárazabb volt ilyen szempontból... -
#3333 Ez kész ... :D -
#3332 Mindig is szerettem a sírfeliratok a Sacred sorozatban, de ezen besz@rtam :D
-
#3331 úgy rémlik a driádok szigetén találkoztam 1 teknőssel és az volt a neve, hogy "harapós kutya" de nem esküdnék meg rá :) -
#3330 A következő patch-ben javítva lesz medve - vaddisznó dolog, több kobold - goblin dolog, a pár támadási - varázslási sebesség dolog, a kétkezes harc - párbajismeret, stb... Sajnos az angolok sem találták mindig a helyes kifejezéseket miközben németből fordították.
Ha az előzőnél a sebzett játékosok sebzése helytállóbb, mint a felbőszített, úgy az is cserélve lesz. -
#3329 Németül: Wutschaden bei Verwundungen
Angolul: Damage of enraged players
Az angol alapján készült a magyar fordítás. -
#3328 Holott a rúdfegyver az valójában a szálfegyver, de ott van még a medvehús, amit gyűjtesz a szeretetszolgálatnak; a medvebőr, ami szintén vaddisznóból hullik; a kétkezes harc, ami párbajismeret... stb., de semmi gond. -
#3327 Én két meteort és két tűzlabdát lőttem bele és kimúlt. (ezüstön):) -
#3326 Én végig viszem bronzon a fény oldalt, majd silveren a sötétet. Elvileg ezért vettem meg, hogy több kitoljam. -
#3325 Én mindenképp végigviszem a főszálat bronzon, utána átnézek silverre, s a kimaradt kis küldetéseket megpróbálom ott megcsinálni.
De pl itt volt ez a polip, mint második főellenség, nekem ez bronzon is kicsit erős volt.... -
#3324 Leginkább az eredeti angol elnevezésére lennék kíváncsi.
Lehet, az alapján egyértelmű lenne.
Tetszik pl a pole arm fordítása : Rúdfegyver :)
Mondjuk a szeráfom, amikor lengén öltözik fel, akkor illik hozzá egy ilyen izé...rúdfegyver :-) -
#3323 Mi a fene az a felbőszített játékos sebzése? (a sebzést értem, csak a bőszítést nem:) Sebesültnek kell lennem? -
#3322 Szereti az Árnyharcosom a démonkéz varázslatot, de minél több rúnát tolok rá, annál több lesz a vissza töltési ideje. Mivel lehetne csökkenteni? -
#3321 Értem, köszi,akkor mindjárt megnézem! -
#3320 jó bazzeg...azt hittem olyan mint a diabloban, hogy csak akkor lesz ezüst, ha vége a bronznak...szóval hülye voltam na...:) de már lassan vége a bronz sivatagnak és jöhet ezüst -
DORSANAX #3319 Tényleg igaz,benne van,nem minden szintnél kapjuk a képesség lépéseket. -
DORSANAX #3318 Most váltottam,mielőtt átállítottam az opciókban backup-ot csináltam a mentésemről.
Újra előlről kezdte,de itt már két fokozattal erősebb ellenfelek jöttek és sokkal jobban haladok.Sajnos más lehetőségem nem volt,de maradtam 17-es... -
#3317 A kézikönyvben benne van, hogy mely szinteknél kapsz új képességet. -
#3316 Elméletileg úgy tudom hogy 10 képességem lehetne! MIért van akkor az hogy csak 7 képességem van és szintlépéseknél miért nem ajánlja fel az új képességet? -
#3315 amikor átviszed, mutatni fog 1 kis videót, és kezdheted elölről mondjuk aranyon :) -
TGWH #3314 Amikor játszani akarsz, átrakod bronzról ezüstre gondolom én, majd játék indítása. De ha végigvittem a játékot, akkor a karakterrel mi lesz? Kezdhetem előröl arany fokozaton vagy mi? -
#3313 én anno diablo 1-el is nyomtam, szal diablo 2 sem maradhatott ki, sacred gold és titan quest gold meg is van steamen, és mégis voltam olyan balf*sz és bronzon kezdtem el :D -
#3312 Hogy működik ez az átváltás? -
DORSANAX #3311 Ezt inkább nekem kellett volna címezned,nem ő volt a béna,hanem én...