10030
  • wedge31
    Miért nem arra mész amerre még nem voltál ?
  • rage
    Most éppen a sárkányok barlangjában vagyok, ilyen labirintus-szerű az egész, de egyszerűen nem tudom, hogyan jutok tovább. Feljebb kéne menni egy szinttel, mert látom az átjárókat a fejem felett, miközben a küldetés karikája egy arrébb lévő szigeten van. Már nem tudom mióta kóválygok ott lenn, s ha kinyírok egy lényt, arrébb 5 métert akkor újraterem, s ez így már valami hihetetlenül dögunalmas....
  • tugyiti
    A ********** ******* anyját nem adja be zárton a Blind Guardian questet -.-
  • kovecses
    Király! Akkor megint lesz főküldi viszont nem 1. szintü larakterrel hanem amit átvittem ezüstre. OKés! THX
  • wedge31
    Elölröl indulsz.
  • kovecses
    Köszönöm srácok az infot! Még egy utolsó kérdés: Ha átváltom ott ezüstre akkor atörténet elölről kezdődik? Tehát megint lesz főküldetés csak most keményebb elenfelek? Vagy marad minden igy ahogy van és már csak a mellékküldiket csinálhatom meg?
  • McFrost
    Igen, a játék betóltésnél válthatsz, magyarul amikor betöltöd a mentést, mellette van az info buborék, hogy x fejezet, x rész, nehézség bronz. Ott átváltod ezüstre.
  • wedge31
    Megteheted ,de hatvan felet már szerintem nem érdemes ezüstön tolni mert akkor már mehetsz aranyra és ott lényegesen jobb cuccok esnek.
  • kovecses
    Mit jelent az hogy váltottál? Én úgy szeretnék ezüstre lépni hogy viszem akarekteremet. Lehetséges ez? Szeretnék tovább játszani a mostani elfemmel és nem újat kezdeni és nulláról megint előlről kezdeni a karakterépítést!
  • XeeN
    Én bronzon játszottam 17. szintig, ekkor váltottam ezüstre. Most 62. vagyok, de messze van még a fősztori vége. Nyugodtan kezdhetsz új játékot.
  • kovecses
    Végeztem a főküldetéssel. A kérdésem az lenne hogy most 35. szintű az elfem. Lehet e ezzela karakterrel kezdeni egy őj játékot mondjuk ezüst szinten? Magyaránmondva játszhatok e tovább az elfemmel. Mert láttam hogy itt többen már jóval magasabb szinteket értetek el. Én is szeretnék nagyobb szintü elfet de hogyan csináljam? Most hogy végeztem a játékkal kezdhetek egy új játékot a már meglévő 35.szintű elfemmel? Kérlek benneteket irjátok le hogyan. Köszönöm!
  • Rettenthető
    Próbaképpen aktiváltam, el is fogadta, remélem nem lesz gond... vagy azért írjak a supportnak?
  • zhata
    Mégegyszer köszi. Ennek alapján már el tudok indulni.
  • McFrost
    Nem, ő Ork ösvényben (asszem lakik)
  • zhata
    Köszi az infót! :-)
    Egyetlen kérdés: "a nő adja a fényben, aki elküld..." ez egy Elf fővárosi mellékküldetés?
  • McFrost
    Ennek a küldinek 3 része van: a nő adja a fényben, aki elküld egy fickóhoz a kövi faluba. A fickó elvesztette a térképet és megbíz, hozzam vissza. Ezután adja a küldit a szigetre. Elf városból lehet utazni.
    Most csinálom, de a hajózás még vissza van.
  • kovecses
    Én is szivtam ezzel de beraktam ide a fóru,ba azt aképet a gugoló emberről, őt keresd!
  • zhata
    Itt vagyok az arany kormánykerékkel jelzett kapitánynál az Elf főváros déli részén. Hátast szeretnék szerezni azon a bizonyos szigeten. Fel is kínálja a portált. A portálás meg is történik, de visszadob ugyan oda.
    Gyanítom azért, mert nincs meg a hátas küldetésem.
    Kérlek benneteket mondjátok meg, hogy melyik az a hátas küldetés, és az hol szerezhető be, ill. miért dob vissza?
  • kovecses
    Hogyan repül vele? Én úgy tudtam hogy csak gurul.
  • Kimi23
    Hoppá rossz topic sajnálom...
  • Kimi23
    "Lassan már nem telhet el úgy hét, hogy ne volna szó a sokak által utált DRM-ről. Ugyebár legutóbb a Spore kavart nagy port, de a Crysis Warhead is megkapta a magáét az Amazon-felhasználóktól (értsd: durván lepontozták a játékot), most pedig a Fallout 3 került rossz értelemben vett reflektorfénybe, a SecuROM miatt. A nagy gond az: nem is egy felhasználó jelezte, hogy a játék nem települ fel, ha a SecuROM kalózkodásra IS alkalmas szoftvereket -- mint pl.: Daemon Tools, CloneDVD, vagy Nero -- talál a gépünkön. A Bethesda ügyfélszolgálata szerint a probléma az említett alkalmazások eltávolításával, majd a játék újbóli telepítésével orvosolható (azonban a hírek szerint ez nem igaz), ha ez nem működik, akkor a SecuROM-ot fejlesztő vállalattal kell felvenni a kapcsolatot, vagy megvárni egy esetleges hibajavítást. A SecuROM érdekes módon nem települ fel a gépünkre, hanem a lemezről fut, de ez mit sem változtat a problémán. "
    Forrás:PC Guru Online
  • rage
    Azt hiszem, ilyenkor írni kell a Securomos supportnak, hogy segítsenek visszavonni a kódot...
  • Rettenthető
    Igen, a kézikönyvben található oldalra elmentem, ott van egy program, amivel elvileg lehet deaktiválni utólag is, csakhogy az a program azt üzeni, hogy:
    "Ez az alkalmazás nem lett aktiválva a számítógépeden, az aktiválás visszavonás nem történt meg. (ok)"

Akkor most ezt, hogy is? Nekem olybá tűnik, hogy nem túlságosan több felhasználó-barát a program. :-/
    Ha az a felhasználói fiók megszűnik, amelyikben aktiváltam, akkor hogy lehet deaktiválni? Sehogy? Vagy nem is kell, csak egyszerűen írjam be újra az aktivációs kódot, majd öröm és bódottá? És ezt vajon hányszor lehet eljátszani?
  • LeonSilver
    Az enyém ittvan a közelemben ;)

www.unlock.sacred2.com
  • árnyharcos
    ha uninstallálni próbálod akkor felugrik 1 ablak ami megkérdi, hogy deaktiválod-e a kódot, ez az egyik mód.
    a másik az az hogy elmész arra az oldalra ami a kézikönyv hátsó oldalán van az aktivációs kód alatt. (kézikönyvem nincs a közelben ezért nem tudtam pontosat leírni)
  • Rettenthető
    Van egy aprócska problémám:
    Az XP-m többfelhasználós, és az egyik felhasználói fiók törlésre került.
    A gond csak az, hogy ott volt aktiválva a Sacred 2.
    Most hogy lehet visszavonni az aktivált kódot? (mert ugye a többi felh. fiók alatt meg kéri, hogy ugyan aktiváljam már...).
  • árnyharcos
    ez is vicces küldetés volt, de nekem eddig az tetszett a legjobban, amikor az egyik nagyvárosban bementem 1 kocsmába, és 1 részeg ember azt állította, hogy elkapott 1 sárkányt és bezárta a pincéjébe :)
    Mondta is nekem hogyha nem hiszem el nézzem meg de vigyázzak vele.

El is mentem a házába, lementem a pincébe és ki volt ott ??
    igen a felesége! :D
    ezen dőltem a röhögéstől xD
  • Caine
    Hát én nem szenvedtem vele.
    A legtöbb monszta egy-két pofon, a bossokat/különleges ellenségeket meg nem nagyon szokott meghatni, hogy kicsit megégetem, vagy fagyasztom.
    Inkább gyúrok arra, hogy nagyot sebezzek és gyorsan üssek :)
    De ha felvette valaki, majd biztosan megírja, hogy mi vele a helyzet ...
  • Morfi
    Ja-ja vicces volt az az idegen, én is meglepődtem :)

De az is tetszik hogy a kapu után lévő emberrel beszéltem és üdvözölt a földjükön, majd adott 100 aranyat, hát én nagyon hálás voltam érte :D
  • vidu01
    A sebzés képességet használja vki? (damage lore) Érdemes felvenni a taktika mellé? A másodlagos sebzések bekövetkezésének esélyét növeli (égés, mérgezés stb).
  • Caine
    Mivel találkoztam ma:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Érdekes Easter eggel találkoztam ma.
    Még mielőtt átmennék az emberek földjére, a nagy falon való átmenés előtt elvállaltam egy küldetést, hogy nyomozzam ki, hogy kik csinálják a gabonaköröket egy paraszt mezején.
    A nyomozás végül egy barlanghoz vezett, ahol egy gyanús gépezet bekapcsolása után nekem ugott egy alien warrior! Igen, a nyolcadik utas :) Az is a neve, hogy alien és a fejét kell visszavinni a parasztnak bizonyítékként.

Ha volt már, akkor bocs, de ezeket a dolgat értékelem nagyra ebben a játékban. Mint az egyben a hoki maszk meg a bozótvágó a Péntek 13-ból :)

• Prince23
    Nagyon barók a képek, pont mint egy kiállítás :)
  • Morfi
    Ha nagy kerek szeme és nagy melle lenne, akkor a hajszín stimmelne egy japán fejlesztőnek aki az elfért volt felelős :D
  • shaba23 #3357
    a gyík mindenképpen:) kipróbáltam:)
  • Maksi
    Hátas is meghalhat?
  • shaba23 #3355
    megpusztult ezüst act1-ben a gyíkom...mehetek keresztül a világon, hogy megvehessem megint, mivel itt nincs még meg a teleport... 1800 Hp lehet nem elég:(
  • Rettenthető
    Ezt a hajszínt komolyan gondolja a játék?

• vidu01
    Huuu, duknám! xD
  • vidu01
    Igazából repülni is tud vele, úgyhogy nem jelent gondot a navigálás!
  • árnyharcos
    fejlődik, sőt nálad sokkal magasabb szintű is lehet :)
    én kutyám 83-as pedig még csak 65 vagyok.