10030
  • TopGun
    Sziasztok! Van egy keresem, adna nekem valaki egy fenyes templomornek valo, nagyon utos, egykezes fegyvert 16-17. szintre?
  • Hegyirabló #3589
    Én is megkaptam, csak azt nem értem, angol és német mellett néger nyelven is leírták ezt, magyarul miért nem?
  • DORSANAX
    Na,köszönöm,ez már logikusabban hangzik,megpróbálom majd.Mindenesetre köszi a választ,mert az zavart,hogy az én "egyszerű logikám" szerint,ha csak az számítana,hogy mennyi időn át maradok életben,akkor már a játék kezdésénél 100%-on kellene állnom...
  • rage at work
    Ezt most kaptam :

Dear Sacred 2 Fans,

Today we added two extra character slots to every Sacred 2 account that was created on or before 30.10.2008.

This gift is our way of saying thank you for the loyalty and understanding shown by the ClosedNet players who stayed with us through the initial MP lobby troubles.

Of course, we will continue to honor this fanbase and try not to disappoint your loyalty.
  • johnnie_walker
    Én úgy tudom, a túlélési bónusz az elszenvedett ütések számától és a kapott sebzés mértékétől függően növekszik. Minél több és minél nagyobb dmg-t nyelsz be (halál nélkül), mindezt minél alacsonyabb életerővel, annál gyorsabban nő a survival bonus. Nem függ viszont a megölt ellenfelek számától és egyéb tényezőktől sem.

Összefoglalva:
    - hagyd hogy rádmásszanak és ütlegeljenek;
    - tartsd a HP-det a kritikus szint (villanás) alatt, de azért maradj életben!
  • DORSANAX
    Valóban a kérdés lényege az,amit írtál,köszönöm a választ.Azonban,ahogyan azt mondtam 1X meghaltam,majd 1X váltottam ezüstre és valszeg a "feltámadásoknál" azért szerepel a 2-es szám.
    Én azt értem,hogy "minél tovább játszol halál nélkül annál magasabb lesz",de pontosan azt lenne jó tudni,hogy csak játékidő kérdése ez,vagy az ellenfelek erőssége is számít...
  • Zoltan895
    Köszi mindenkinek!
  • vidu01
    Nem szabad meghalni, minél tovább játszol halál nélkül annál magasabb lesz.
  • Maksi
    Harcművészeti szint VS. újratöltődési idő

Én általában a villámláncot használom. Fel is tornásztam 15-re még egész alacsony szinten. Akkor még bőven 15mp alatt volt a cooldown-ja. Azóta vérrel-verejtékkel azon vagyok, hogy annyira lecsökkentsem a CD-t, amennyire csak lehetséges. Ahogy elnézem a következő szint sebzését, alig több, mint a mostani, viszont az újratöltődési idő több, mint egy másodperccel nagyobb lenne, úgyhogy egyszerűen nem éri meg nekem, mert az utolsó 10-15 szinten másra sem pakoltam jóformán, mint azokra a képességekre, amik csökkentik az újratöltődési időket, keservesen megküzdve minden egyes tizedmásodpercért.

Szóval szerintem arany középút a kérdésben, de inkább gyors úratöltődés, mintsem egyszeri, valamivel nagyobb, de annyira nem számottevő plusz sebzés.
    Uff beszéltem!
  • Maksi
    Nos, mivel a "Kivégzés" és a "Könyörtelen csonkolás" egyazon ágon van, hiába rakod kombóba, nem kerülheted ki az újratöltődési időt. Magyarul a kombó ez esetben úgy működik, hogy elsütöd, s miután elnyomta a Kivégzést, megvárja, míg újratöltődik ez a harcművészeti ág, majd elsüti a Könyörtelen csonkolást is. Persze csak abban az esetben, ha nem basztatod a karit közben, mert ha megnyomsz valami mást a kombó végrehajtása között, akkor az megszakad. Valószínűleg ezért nem láttad soha, hogy végrehajtotta volna a karakter mindkét mozgást a kombóban.

Még egyszerűbben: kombó elnyom-->Kivégzés-->karit hagyod, hogy hadd álljon, mint fasz a hegyen-->amint lejárt az újratöltődés, következik a Könyörtelen csonkolás

Érdemes tehát egy MÁSIK ág varázslatát a kettő közé illeszteni, mert annak az újratöltődési ideje független ettől az ágétól.

Én is csak most tesztelgetem:
    Lélekrabló-->villámlánc-->könyörtelen csonkolás
  • DORSANAX
    Most látom,hogy a "Feltámadások"-nál 2 szerepel,a másodikat az ezüstre váltásnál kaphattam?
  • menpe
    Ja, a Lich után kaptam én is a fogpiszkálót.
  • DORSANAX
    Nekem a túlélési bónuszom 64%-os,21-es szinten vagyok és gyengén dobál ezüst fokozaton.A kérdésem az,hogyan lehet a túlélési százalékot növelni,illetve ez mitől függ?/1x haltam meg../Az is probléma lehet,hogy 17-es szinten váltottam ezüstre?
    Valszeg el kell most olvasnom a kézikönyvet,mert sok dolgot nem értek igazán,de ezt a túlélési bónusz ügyet elmondhatná valaki,mert nem vágom...
  • Dante73
    Rendesen magyarítani, de jobb megvenni...
    (restart a gépnek....)
  • Dante73
    75% felett voltam, akkor is ez volt... Most meg kicsinált 3 elementál, ami a főküldi része. Ittam a potit, de hiába... benyaltam, 2 mp nem telt el, halott voltam. Persze, rohadt messze az ujjáélesztési pont. Azóta olyan 30% körül lehetek, mikor utoljára néztem, valami 27,2 volt. de most előbb "gyúrok" egy kicsit, aztán megyek megint nekik, nehogymár megint legyakjanak... Pár küldi, MENTÉS, aztán hajrá... Pusztuljanak az elementálok!!!
  • markastor
    Mit kéne tenni abban az esetben ha nem látszanak a menüben a betűk? Konkrétan egy sem. :(
  • TGWH
    A túlélési bónusz lehet alacsony, akkor dobál ilyen szarokat... érezhető a különbség egy 20 és egy 70%-os túlélési bónusz között.
  • Dante73
    Nem tudom, nekem most dobott zöldet, de mintha narancsot is dobott volna már, csak úgy. A zöld teljesen tré. Egész más, mint az a kettő ami megvan, ráadásul eszméletlenül kicsi a szintje, és a védelmi értéke is. Azért, nagyjából 18-as szintig dobogatta rendesen a dolgokat, mindig tudtam valamit cserélni. Most már, semmi használható dolgot nem dob. mind sokkal, de sokkal rosszabb, mint ami rajtam, nálam van. Pedig mindössze 23-as szinten járok. Mi lehet az oka? Rosszul csinálok valamit, valaminek a büntetése túl nagy, vagy egyszerű programozott pech?
  • árnyharcos
    valami hasonló lehet a sorrend
    és ha narancsnál is van jobb akkor az baromi ritka lehet mert nekem még nincs :)
    amúgy a narisárgákat ha jól vettem észre mindig spec küldik után kapjuk.
    eddig nekem 2 féle van abból, az egyiket a kasztküldik végén kapom mindig másikat meg amikor act1-ben kinyírom azt a hulla parancsnokot vagy mifenét
  • árnyharcos
    bevallom jártam arra, de meg sem próbáltam eljutni oda eljutni :)
    talán a vulkán felől ahol még szürke a térképed ?
  • menpe
    Hogy vannak a tárgyak színeinek sorrendje?

szürke-->fehér-->kék-->sárga-->arany-->narancs?
    Meg a setek zöldek.

A narancs után van még?
  • tugyiti
    Elvtársak,valaki lenne olyan kedves és megmondaná hogyan jutok oda a kis szigetre?
  • árnyharcos
    első kérdésed szerintem kasztfüggő
    én most lvl 68 árnyharcos vagyok aranyon,és a fő harcművészeteim 30 felett vannak és az újratöltési idő sem vészes, 1 buffal+hátassal picit több mint 5 mp.
    Az is igaz, hogy én teljesen arra gyúrtam, hogy minél nagyobb sebzésem legyen fegyverrel minél gyorsabban :) (3000 felett és 148% gyorsasággal)
    skilleket csak nagyon nagy kupacoknál és bossok ellen használok.
  • TGWH
    Én pl. úgy vagyok, hogy hiába varázsolnék sokat, a BG-s mikrofonnal sokszor nagyobbat sebzek, így 8 sec-enként varázsolok, közben meg ütlegelem az ellent. Nekem bejön. Nem mindegy hogy egyszerre leütsz v.kit, vagy adsz neki egy esélyt, mert még kétszer rá kell varázsolnod. Két varázslást nem tudsz egymás után elsütni fél percen belül, mert idő kell neki, amíg szépen villámlik meg ilyenek, legalábbis nálam így van. + ahhoz is idő kell, hogy 8-10 ember loholjon utánam, mind azzal a céllal, hogy kinyírjanak. Ekkor én jó magyar szokás szerint megfordulok, és egy akkora 12es szintű mágiát akasztok a nyakukba, hogy mindenki megpusztul, kivéve a bajnokokat, azokat meg leütöm. Ezt nem tudnám eljátszani, mivel egy 1es szintű varázslat nem ölne meg 8-10 embert, így többször kéne használnom, tehát a játékidő is megnőne, mert nem mindegy hogy fél percig varázslatokat ontasz egy-egy (vagy 8-10) ellenre, vagy futsz a célod felé, aki utánad lohol, azokat meg közös tömegsírba küldöd. Mindkét esetben 8-10 embert ölsz meg, de sztem az rövidebb ideig tart, ha futsz a cél felé, majd 8 másodpercenként megfordulsz, és kiirtasz egy-egy goblincsordát...
    "Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?"
    NEM!!! A varázslat az varázslat, a harcművészet meg lehet egy fizikai támadás is, ami nem varázslat, viszont ugyan úgy jobbklikkel sütöd el. Viszont előfordulhat, hogy a játéknak a kettő ugyan az, nem tudom hogy fordították le. Ilyenkor természetesen IGEN. De nem tudom hogy a játék hogy használja ezeket a kifejezéseket.
  • Caine
    Igen, ez lenne értelmes, de nekem a sziget kellős közepére mutat a kék kör. Na mindegy, majd eljutok oda, ha eljutok.
    Egy hülye orkot kaptam, aki ráadásul halhatatlan is. Magától nem fog lekopni ... :)
  • Caine
    A legtöbb harcművészetet nem éri meg túl magasra tenni.
    Nekem a Pelting Strike-om (Serphin, lev 55) második(!) szinten van mág mindíg. 1800-at sebzek és a visszatöltődési ideje buffal, 1.1mp. Buff nélkül 0.8. Egyes falvakba, csak úgy ismernek, mint a Daráló .
    Vettem fel Armor Lore-t, Exalted Warrior Focust meg concentrationt is. így egészen szépn lementek a töltődési idők :)
    Persze van olyan is, amire érdemes többet rakni, majd kitapasztalod, de amit sűrűn hazsnálsz, az ne nagyon legyen 2 mp felett ...

""Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?"
    Igen.

Ez érdekes, valami megy valamivel, valami nem.
    Nekem van egy Pelting Strike+Soul hammer egy kombóban és ha még él az illető a Pelting Strike végén (3.000-6.000 HP sebzés) akkor még kap egy Soul Hammert is.
    Nagyon jól működik a Radiant Pillar+Flaring Nova is, ezek nem is egy csoportban vannak.
  • Zoltan895
    Sziasztok, lenne pár kérdésem:
    Ha fejlesztem egy harcművészetemet, akkor nő az újratöltődési ideje. Megéri? Nem jobb két közepeset ütni mint egy picivel erősebbet ugyanazon idő alatt?
    Illetve:
    "Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?
    Továbbá:
    Ha csinálok egy kombót, pl.: beleteszek egy kivégzést meg egy könyörtelen csonkolást, akkor mindkettő végrehajtódik? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak az első. Gondolom azért mert egy képességcsoportban vannak és ha ellövöm az egyiket, akkor a másik is nekiáll újra-töltődni.
    Köszi!
  • DORSANAX
    Részemről nincs mit,a "Nort"-ért pedig én kérek elnézést.
    North American/US...

• Hegyirabló #3562
    Neki is köszönöm!
  • DORSANAX
    Várjál,mert TWGH-nak igaza van,de attól még szerintem mindenképpen menni fog,csak valóban a patchelés a verziótól függ...
  • Hegyirabló #3560
    Mármint Neked!
  • Hegyirabló #3559
    Mekkora ötlet, köszönöm a tippet!
  • DORSANAX
    Igaz,2 CD,Nort-american/US-ról beszéltem...
  • TGWH
    A Sacred első részét lehet patchelni, elvileg bugtalan lesz tőle a játék, viszont 3 féle kiadás van, így nem mindegy milyen verziót mivel patchelsz...
  • DORSANAX
    Bocsánat,még 1 OFF!
    Létezik egy 130 MB-os SACRED_ENG_1_8_2_6_FULL.exe/Patch/,ezt használtam és nem a "RETAIL"-t,mert ez nem vált be,ehhez használtam az alább leírt .exe-t...
  • McFrost
    Nekem eddig az a küldi tetszett, amikor a csókának nem nőtt a termése a földjén, kiderült. hogy egy régi temetőn lakik és fel kellett szentelni a földet.
    Viszont az Ork Ösvény nevű faluba 2x is lecumiztattak, először egy vállalkozó, hogy kirabolta a gonosz társa, verjem le, erre kiderült, hogy a megbízó volt a gonosz és jól kiröhögött. A másik meg a gyerekek a vízzel, simán benyeltem, mert tudtam hogy van itt gólem:DDDDDDd
  • DORSANAX
    Nem válaszoltam egy kérdésedre:igen,az egész mappát átraktam t.képpen...
  • DORSANAX
    Telepítettem XP-n 1.8.26-ig patcheltem és az egész állományt kiírtam DVD-re,majd felmásoltam Pista vonyójára.Parancsikont csináltam a Sacred.exe-ből /TC-ben 20 824 064 az érték/és azóta az illető már végigjátszotta állítólag.Azért tudom,hogy ezzel az .exe-vel csináltam,mert jelenleg is nálam van egy másolat a DVD-ből...
    Ja,és magyarítva is volt,mert azt is feltettem.
  • TGWH
    Xp-ről xp-re így biztos hogy működik a játék. Gondolom akkor vistan is megy így.
    Rabló, így jártál, túl könnyedén vetted a játékot :D nekem tetszik hogy jóval nehezebb 0 feltámadást csinálni az első részhez képest.
  • Hegyirabló #3551
    Tehát jól értem, feltetted XP-re, majd minden állományt az Ascaron könyvtárból felvettél egy DVD-re, és csak simán átmásoltad (nem telepítetted) a Pistára. S működött is!?! Érdekes megoldás!