10030
  • XeeN
    Kaptam egy küldit, miszerint el kell kísérnem három gyíkembert egy tárgyalásra, csakhogy amint kilépek a faluból, elkezdenek partizánkodni és ha megfeszülök, akkor sem tudom őket megmenteni, ergo bukom a küldetést... Egyszer már sikerült visszamenekülnöm a faluba de a következő próbálkozásom is kudarcba fulladt.
  • Morfi
    A történet vége más lesz :)
  • JaSoN HuNTeR #3668
    amugy tökmind1? mi az elönye és mi a hátránya az oldalaknak?
  • ROMOTO
    Dobj fel egy érmét.
  • JaSoN HuNTeR #3666
    gonosz vagy a jó oldalon játsszak?
  • wedge31
    A dryadnak is van.
  • ROMOTO
    Ja itt a csontis elég jó, leginkább a kényelmi szempont miatt, ugyanis elég aktív petféle, szabályosan felkutatja az adott környék összes mob ját, és magára húzza, a nagyobb tömegek is kb. úgy néznek ki, hogy egy-egy csontin lóg 3-4 mob, amiket általában le szoktam pofozni. Szal e miatt elég kényelmes hentelni, bár gondolkodom a tükröző-visszaverős buff on, mert kell némi változatosság meg izgalom :)
  • vidu01
    Lehetnének a többi kasztnak is állandó petjei mint a TQban, én nagyon hiányolom őket innen.
  • ROMOTO
    A gólem, meg tintahal volt meg eddig, a bosskill nálam kb. úgy néz ki, hogy beállok látótávolságba, azt a 3 csonti pet odarohan és akkurátusan ledarálja, néha besegítek íjjal meg távolsági cast al, ha nagyon unom magam akkor meg berohanok darálni én is, eddig még egy csontimat sem tudták megfektetni az enemy k, a bossok sem, ritka szívos pet fajta tuningolva :)
  • árnyharcos
    úgy működik, hogy megpróbálnak megütni de szörny teljes sebzése visszaverődik, azaz csak saját magát sebzi téged nem.
    az újratöltődési idejére figyelni kell, de nagyobb kupacoknál sűrűn előfordulhat, hogy a szörny saját magát öli meg amíg te a többiekkel foglalkozol.
    pár kép szemléltetésnek:
    17. szinten az adtaok

fő támadó skillem 1 buffal:
    http://kepfeltolto.hu/i/?279928&t=img

ő támadó skillem 2 buffal, tükrőződővel együtt:
    http://kepfeltolto.hu/i/?279927&t=img

láthatod, hogy még 2 buffal sem nagyon vészes az újratöltődésem 6,5 mp
    de igazáből ez a buff csak nagy kupacoknál vagy olyan szörnyek ellen hatásos akik nagyokat sebeznek.
  • balu840202
    Valaki tudja h az arnyharcos visszaverő auraja hogy mukodik?
    megutnek-sebeznek-visszahat-sebzodnek....
    megutnek-nem sebeznek meg-visszahat-sajat magukat sebzik...
    Es ha valaki felnyomta magasabb szintre akkor legyszi kozozlje h mennyire lehet kordaban tartani a visszatoltesi idot, es hogy hany szazalek lesz az esely a tukrozodesre....
    Elore is koszi...
  • johnnie_walker
    "kb. egy meleg helyzetem sem volt még..."

És a bossokkal hogy állsz? :D Nem állítom hogy nehéz lesz, de a screenshot helyéből ítélve kb. az elsőn lehetsz túl (esetleg épp most ölted meg a másodikat)... a nagyja/neheze még hátra van. ;)
  • DORSANAX
    Én még csak egy 24-es Szeráf vagyok,de "meleg helyzetem" nekem is csak akkor volt,ha a magamra húztam a sok kicsi ellenfelet,hagytam magam ütlegelni és beszorítottak valahová.Ahogyan figyeltem itt a hozzászólásokat,azért lesz még kemény kűzdelem.Sok rúnát nem kaptam,mint mások,de lehet,hogy rosszul fejlesztettem a tulajdonságaimat...
  • ROMOTO
    Én egyszer haltam a legelején valami baki miatt és most néztem, nekem 85,7% a bónuszom, eddig egy zöld sem esett. Egyébként eddig nagyon laza az ezüst fokozat, kb. egy meleg helyzetem sem volt még...
  • ROMOTO
    He-he, kicsit más bónuszokkal
  • DORSANAX
    Bocs Maksi,ez mellé ment...
  • DORSANAX
    Csak vicceltem,nagyon jó,de én a Szeráfomat nézegetem hátúlról...
  • DORSANAX
    Ilyen képeket ne tegyél be,mert nem tudok éjszaka aludni.
    Egyébként nekem nem dobál sok rúnát,pedig már én is 87%-os vagyok...
  • Maksi
    Eladni sem érdemes. Van vagy 50 arany darabja.. Vagy még annyi sem.
  • lipovics
  • Thalesz1987
    Nem csak a túlélési bónusz számít.
    Van olyan tulajdonsága néhány gyűrűnek, hogy "esély érték megtalálására", és ha ez 100% meg a túlélési bónusz is 90% körül van, akkor jobb cuccokat kap az ember általában.
  • Rettenthető
    Én annyi rúnát kapok a 90,1% túlélési bónuszommal, hogy 3 inventori-nyi rúnát adtam el a múltkor a kereskedőnél, mert semmi értelme átváltani, már csak a regen idő miatt sem...
  • Morfi
    Akkor hülyeség ha kapsz elég rúnát, mivel nekem nem szórja agyba-főbe ezért folyamodtam ehhez a megoldáshoz.
  • TGWH
    Mindig f9-cel mentek.
  • DORSANAX
    Egyébként én rögtön azzal kezdem a játékot,hogy a betöltés után azonnal F9-el újra mentek.Csak ezután kezdek kavarni...
  • DORSANAX
    Előtte F9-el mentettél?Mert,ha utána meghalsz és Alt+F4-el lépsz ki,akkor szerintem visszatölti rendesen az előző állást,de nem sokat próbálgatom.:D
  • TGWH
    Nekem pl. nem sikerült időben kilépnem...
  • DORSANAX
    Igaz,most szerencsém volt,hogy vissza tudtam tölteni veszteség nélkül,de tanúltam belőle.Remélem...
  • TGWH
    Na ez totális hülyeség. Én annyi rúnát kaptam, hogy ha 4et cserélek 1ért, akkor is 40 szint után maradt vagy 40 maradék rúna...
    Én néha még kereskedőknél is költök pénzt, meg egyszer eddig lepelpókra ruháztam be. Az a jó, hogy itt már tényleg mindegy egyes aranyat muszáj felvenned, ha azt akarod hogy mindig legyen elég pénzed.
  • johnnie_walker
    khm. fauna
  • johnnie_walker
    Hát azzal tényleg jobb ha vigyázol, inkább csak olyan ellenfeleknél hagyd lemenni, akik kicsiket sebeznek és nem critelnek halálra véletlenül (pl. patkányok, farkasok... szóval a fuana). ;)
  • dante3
    Ebbe a szárnyba kovácsoltattam két gyűrűt 195k-ért! :)
  • Morfi
    Igen.

Pénzt nem csak kovácsnál lehet elkölteni, én inkább a rúnamesternél költöm el. 1 rúna 125000 pénz :D
  • dante3
    A zöld tárgyak minden esetben szett összetevők?
    Ezt kaptam most egy főellenféltől:

• lipovics
    Én mindig belerakok mindent a cuccaimba és teljesen jól működik. Kicsit drága, de mindig össze lehet kapni rá a pénzt!
  • DORSANAX
    "üttettem",affene...
  • DORSANAX
    Arra viszont jól ráfáztam,hogy ütettem magam villanásig a bónusz miatt,mert megpurnyadtam,de szerencsére Alt+F4-el kivédtem a dolgot...
  • wedge31
    Nem vágom hogy merre vagy
  • Morfi
    Én meg a mocsárban próbálkozok még és eddig egy templomőrt sem láttam.
  • DORSANAX
    Én is segítenék,de még messze vagyok onnan...