10030
-
DORSANAX #3750 Jó lesz,ha vigyáztok ezzel a netes dologgal,mert az előbb próbáltam,egy csomó küldetésem,ami eddig jó volt piros lett single-ben.Elvett egy rahedli pénzemet,amikor a single játékomat betöltöttem és visszatett bronzra.
Volt egy gyanúm mielőtt felmentem és szerencsére elmentettem előtte... -
xido #3749 beírásom 2/3-a felejtős,elfogadta az egyik kombinációmat hálistennek:)
ettől függetlennül se szoba se semmi,az előszobában kb 4en voltak:) -
xido #3748 Még csak ma jelenik meg angoloknál,pár nap és terjedni fognak a játékosok szerintem,én is erre leszek kiváncsi:)...Ezzel kapcsolatban:elég sokat hanyagoltam a játékot az utobbi hetekben,annyira,hogy el is feledtem a multi-jelszavamat,pedig nem sok variációt használok...alatta az elfelejtett jelszó a honlapra dob..ahol hova tovább?..Nincs kedvem újat kreálni,mert akkor egy akivációm ugrik szerintem... -
tomcsa4 #3747 Eredeti? Mert ami warez kijött, ott volt egy időlimit. -
#3746 Már korábban feltettem egy kérdést, de azóta sem érkezett rá válasz, kérném segítségetek:
Már a második karakteremmel jutok el 4-5 órányi játék után 8 ill. 9. szinten, hogy a játék egész egyszerűen megáll és kilép a főmenűbe mind Single, mint multi LAN játékmódban. Ezután akárhányszor belépek vmelyikkel a játékba 10-30 mp-en belül megint kilép a főmenübe, de nem tudom miért. Feltelepítettem már vagy 3X, felpatcheltem a Sacred2-UK-2_12_0_0.exe-vel, és semmi. Valaki tudja a megoldást? -
OKIsacred #3745 Skacok én is most keztem el tolni neten a sacred2 ot, de sajnos nem igen találkozok emberekel... nemtom mivan ijen kevesen játszák vagy mi a tokom? :D
A szoba ahová alapbol becsatlakozik a karakterem ott is kb 3an vannak általában és nemnagyon tudok igy játszani snekivel.. :(
Ti hogyvagytok evel? :D -
zhata #3744 Az 51. szinten vagyok. Eddig négy lepelpók pusztult ki alattam, sokszor ártalmatlan helyzetben. Eléggé költséges pótolni őket. 3-4-5 szintet fejlődnek, aztán annyi... Egyáltalán megéri? Lehet a "hátast" ellenállóbbá tenni? Szinte nem is érzem gyengébbnek magamat nélkülük, csak lassabban haladok, viszont tömegben kevésbé akadok el. (A tömör örvény csodálatos tömegpusztító fegyver!)
Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
#3743 Mi az eladás oka?
Számla megvan? -
laikuss #3742 Köszi a választ, azóta szétnéztem a neten "beszereztem" mindent ami kell és valszeg majd újra kell inditani a gépet ahogy te is írtad. -
#3741 Wareztopic, egyébként pedig indítsd újra a gépet... -
laikuss #3740 Bocsi, lehet hogy már sokan kérdezték és sokat olvastam a fórumon de az egészet nem tudom, szóval azt kérném valaki mondja meg melyik hozzászolásban van a teljes magyarítás letölthetősége mert amelyiket leszedtem abban pl. nincs szöveg a beállításnál vagy a szövegdobopzokban stb. KÖSZÖNÖM! -
vidu01 #3739 Áldozást akartam írni de valószínű nem lesz belőle semmi, zöldek közül még soha semmit sem választottam. -
#3738 Az alku képesség az árusok készleteit befolyásolja, minnél magasabb annál jobb tárgyak lesznek a boltban, ha a skill szintje eléri a karakter szintjének 1,5-2 szeresét akkor pedig többnyire már csak arany tárgyak vannak boltban, illetve szetek. -
#3737 Minden kasztnak van 3 különböző setje, mind a 3 aspecthez 1-1
van még kettő nem kasztspecifikus set is, az egyikben két kistőrvan +1 amulet, a másikban 2 gyűrű -
#3736 aha
-
vidu01 #3735 Köszi, azért majd kipróbálom egy mentés után hogy az alku képesség nem domesztikálja e, jókis pet lenne belőle. :)
-
Maksi #3734 Más is találkozott olyannal, hogy egy adott kasztnak 2 teljesen különböző SET-je van? Esett két zöld a játék alatt nekem, de sajna nem egy SET-hez tartoznak, bár mindkettő Inkvizítorra való... Hogy lesz így meg az egyikből legalább a teljes vért? -
Maksi #3733 A démonnal az a helyzet, hogy kb 20-30mp-ig csak az ellent öli, aztán meg mindenkit, köztük a megidézőjét is. Én simán el tudtam futni tőle bármikor. De olyan is volt, hogy megöltem. Gusztus dolga. -
vidu01 #3732 A Ker istenség sakkaradémonát meg lehet valahogy szelidíteni?(hogy engem ne támadjon) Próbálta már valaki hogy az alku képességet felvéve lehet e irányítani? Amikor felvettem Kert az elején azt hittem 20 másodperces pet lesz erre itt lohol a nyakamba fél órája. :D Az oké hogy minden eltöröl ami az útjába kerül de nekemjön ha éppen nem talál más szórakozást! -
#3731 Ha esetleg valakinek ez hiányzik, szívesen átadom!
Ha nem tudnám, azt hinném, hogy valami sci-fi TPS-el játszom! :)
-
#3730 ha ennyire az elején vagy, akkor válts silverre, és nem lesz gondod az xpvel -
Dorm #3729 De :) Az kozelebb volt a deli varoshoz, mint az eszakkeleti csucsok :) Most hogy vannak teleportjaim csinalom eszakot, de ott meg nincs exp. A sivatagban fel ora volt egy szint, csak figyelni kellett, hogy tuleljem :) -
#3728 Nem lehetséges, hogy act1ből te rögtön a sivatagba mentél és nem a falon túlra? -
#3727 Sacred 2 elado,egyszer voltak a meghajtóba a lemezek !
Sacred2 ára : 5k -
#3726 Föld alatt. Majd látni fogod a térképen az utat is. -
royaltom #3725 sziasztok!
Most tovább vittem a föküldiszálat és csatlakozott hozzám az a sárkányvadász de nem tudom hogy menjek el oda ahova küldtek mert ahova a térkép mutat ott elvileg víz van!
Ötletek? -
#3724 Ebbe a hibába én is belefutottam a Szeráfok szigetén, amikor valamit össze kell gyűjtened (elvileg kis csomag ikon kéne legyen a térképen, a földön meg csillogjon valami), de hiába mutat az arany kör a templom mellé, ott nincs semmi.
Na ilyenkor az aktuális helyen nyomsz egy F9-t, majd mentés kilépéssel kilépsz a főmenübe, és visszatölt.
Van, hogy 2-3 próbálkozás után fogja fel a játék, hogy neki ott adnia kellene valamit. -
#3723 A torony alatti sárkányos dungeonra gondolsz mert az ott van a torony mögött. -
royaltom #3722 Sziasztok!
most a karimmal a szeráfok szigetén járok a főküldi szálon,egy romos templomba kell elmennem először de amikor odamentem akkor nem volt ott semmi mert a térkép a templom mellé mutat de ott nincs semmi!
van valami tippetek?
A válaszokat előre is kösz! -
Dorm #3721 Jaja, mindent fokozatosan, ha lesz pontom. Elso most szerintem a szelkigyo, mert enis azzal kuzdok leginkabb, hogy fel-le szallok a lorol, ami elegge idegesito. -
TGWH #3720 Ha fejleszted a páncélismeretet, akkor csökkennek a varázslatok visszatöltési ideje, javul a védelmed, valamint még gyorsabb is leszel elvileg. -
Dorm #3719 Hat de ebben is agyoncsapnak a skorpiok :) Pancelismeretem van kemeny 1-es, meg par cuccom ad meg ra.
A lovat tenyleg megoldotta a kilep-belep, bar eleg fura modon: ahogy beleptem megvolt a regi lovam, a regi szintjevel. Eddig mindig egyutt halt velem, fura :) Neki is vagok vele a hosszu utnak :) -
#3718 Lv19 vagy és egy lv42 páncél fityeg rajtad ,csoda hogy egyáltalán mozdulni tudsz ,persze ha van armor skilled akkor necces. -
Dorm #3717 Meg egy bug? :) Megprobalom, hatha... -
#3716 Probálj meg kilépni meg vissza hátha akkor már tudsz venni. -
Dorm #3715 Nem, eddig nem talalkoztam veluk. Nem is ertem, legalabb 3 mellett el kellett menjek, a terkep alapjan lehet visszakuzdom magam. Nagyon sok pancelom nincs, 42es ami rajtam van, plusz sok pici. Nem igazan talaltam meg jo dolgokat. Csak a lovat sajnalom, hogy soherek adni :) -
#3714 Nem aktiváltál egy teleportot sem ?
Ha nagyon lassu vagy nézd meg nem e valamelyik páncélod miatt van mert ha sokkal magasabb szintü mint te belasit elég keményen. -
Dorm #3713 Koszi!
Vissza igaz nem olvastam, mert rengeteg, de a ló, lovaglás, szélkígyó szavakra rákerestem, és nem volt semmi érdemi dolog, ezert erdeklödtem.
Jelenleg innen iszonytatoan messze vagyok, delen a sivatagban, ugyhogy meg jo ido lesz asszem :) Foleg, hogy mar a 2. lokereskedo nem akar nekem eladni lovat, es iszonyu lassu vagyok futva :) -
#3712 Lassan egy honapja csináltam ezt a screenshotot és itt is már vagy egy tucatszor betetem ,olvass máskor vissza.
-
#3711 Küldiben kapod! Észak-nyugaton áll majd egy nő a fényoszlopban és ő adja! El se tudod téveszteni, mert nincs másik npc ami fényoszlopban áll!
Ha visszanézel pár oldalt vagy használod a fórum keresőjét, akkor részletesen ki van tárgyalva, hogy hol, mi...stb.