Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg aztán végképp nem értem,hogy még az sem tünt fel a teszteléskor,hogy a billentyûzet átkonfigurálását sem tudta megjegyezni?Ezt már csak az utolsó patch javította...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
PS3/X360 user: Infernohun
Nem nagyképûségbõl írom,de majdnem erõmûvem van és azért a 10 rugóért szeretnék zavartalanul játszani és szerettem volna elkerülni,hogy én bogarászgassam ki,hogy mi az oka,hogy ez van a futásával.Sokkal optimálizatlanabb játékok is futnak rendesen nálam,(Clear Sky,mi csak 1 magot használ és CPU Control-t kell használni hozzá emiatt)de a Sacred 2 még talány számomra...
amúgy egy jó példával élve: látod pl a vw passat 2011es modelljének a tervét és hiába akartad megvenni eddig a 2009es opel astrát, jobban tetszik a 3év múlva gyártódó passát és inkább vársz vele pár évet és kihúzod a mostani kocsival... hasonló a helyzet 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Ha nem akkor jön ki, mikor kijött, hanem várnak 2 hetet, csiszolgatják, akkor jó lenne, de tudod, a pénz az úr. Minél hamarabb ki kell adni.
Azért írtam, hogy meg kell szokni, (szerencsére szeretni MÉG nem kell) mert egyre sûrûbben ez a helyzet. Aztán örülhetünk, ha (HA!) egyáltalán javítják. Ott a kedvenc vesszõparipám, a TDU. Kijött Február végén, március elején, és augusztusra sikerült kijavítan a hibát, miszerint az nV drivereket hibásan töltötte be. Fél évig tartott.
Hogy a védelem jogi szempontból vitatható-e, nem tudom. Nekem mindenesetre az szimpatikus volt, hogy ha le is töltötted, nem számít. Megy, amíg megy, illetve ahogy megy. ráérsz késöbb is megvenni a Serial-t.
A többi, nekem sem tetszik.
http://www.freetvmaci.info/
Mondok erre egy példát:
Jade Empire boxra jelent meg elõször és elfelejtették kivenni belõle a 30 FPS block-ot.Én a hivatalos fórumukon jeleztem,hogy mi a helyzet és angolul válaszolt a fõemberük,hogy "sorry"...
Leírtam késõbb,hogy a config fájlban mit kell átírni "1"-bõl "0"-ba,hogy feloldjuk az FPS block-ot.
A válasz nem az volt,hogy megköszönték volna és patch formában javítják,hanem az,hogy at EULA szerint nem változtathatok elvileg a fájlok struktúráján.
Hozzáteszem,hogy késõbb a fórumozók használták és megköszönték...
Csak annyit még,hogy ezek után én már másképpen állok hozzá ezekhez az ügyekhez,mert azért a játékért is fizettem és boltban vásároltam,tehát jogosan várom el a gondos és figyelmes munkát a fejlesztõ csapatoktól.
Bocsi a félig off-ért,de a Sacred 2 "védelme" is vitatható jogi szempontból,nyugodtan elhiheted,mert ezzel foglalkozom.
Természetesen azzal egyetértek,hogy erõsen konfiguráció függõ egy játék futtatása,de kiadás elõtt becsületesebben kellene tesztelni és a "fõember" nem zárhat le egy fenti vitát azzal,hogy "SORRY"...
uninstall után csak a régi hotfixig telepítettem és úgy semmi baja, inkább vállalom a ritka hang bugokat mint az értelmetlen megakadásokat 😊
kilépéses, lefagyásos gondom már majd 2 nap játékidõ alatt nem volt, pedig az én vasam sem mai darab(aláírásban), de még bírja azért =)
fps gondom sem nagyon akadt még, pedig vista sp1 van és 1680-ban tolom mindent bekapcsolva.
eddig nálam az összhatás pozitív.
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
http://www.freetvmaci.info/
Böcsülettel követtem pedig a topic eseményeit, de erre most nem emlékszem. <#nemtudom>#nemtudom>
Az eddig megszerzett tárgyaim is angol nevet kapnának ennek folyományaként?
Jómagam múlt pénteken csatlakoztam eme díszes társasághoz, csak még nem sok idõm volt játszani vele.
Ejj, nem mertem kipróbálni amit elterveztem, hogy az angol clone verziót rakom fel és a saját aktiváló kódommal érvényesítem.
Most így olvashatom a "jobbnál-jobb" magyar tárgyneveket, azt a nyuszi mindenemet. <#rolleyes>#rolleyes>
Nemtom,hogy ez a legutöbbi patch mit csinál,a billentyûzet beállítálokat most nem felejti el,de azon kívül gagyi,mert elõtte jól ment minden...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"V: Ez valószínuleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX
illesztoprogram hibás."
K: A Sacred 2 futása megszakad a következo hibaüzenettel: "Rendellenes
kivétel történt! Hibakód #: 9 funkció: cphysics::int"
V: Ez valószínuleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX
illesztoprogram hibás. A Sacred 2 helyes muködéséhez a 7.11.13-as
verziószámú PhysX illesztoprogram szükséges, aminek telepítése a játék
telepítésekor megtörténik. A játék újratelepítése megoldhatja a
problémát.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!