10030
  • TGWH
    Pl. mert az első részben sem lehetett.
    Azért próbáld meg felsorolni a hibákat. Néha előfordul hogy eltűnik ez az, de nagyon ritkán. Kilépsz meg vissza, és jó is lesz. Nekem pl. semmi gondom nem volt eddig, bár óránként kilép a legutóbbi patch óta, meg néha beszorul a karakter. Az első részhez képest nagyon kevés hiba van bent, de javítani fogják, ahogy az első részben is.
    Lerpg-zni tényleg elég durva volt... nekem pl. nincs bajom az irányítással, simán meg lehet szokni.
    Mit értesz logikai hiba alatt?
  • zhata
    Igen, sokáig bírtam a baromságait, gondoltam, hogy valami végül is kisül belőle.

Sajnos, tényleg sok időt öltem bele. Sokáig bennem élt a Sacred 1. Abban is volt hiba, nem is egy, de volt a játéknak egy logikája, küldetés-rendszere.
    Itt meg mi van?
    Lásd, a sok érthetetlen dolgot amit leírtam az előbb, meg még rengeteg van.
    Csak egy további:
    A TAB-ra megnyíló nevezzük úgy, hogy "részletes helyi térkép"-et miért nem tudod mozgatni? Tehát az egér vonszolásával miért nem tudod a határait megváltoztatni, kiterjeszteni ezáltal? (Ha jól emlékszem, a Titan Quest-ben ez megy.)Pl. egy már feltérképezett barlangot így könnyen át tudnál tekinteni... .

Igen, gratulálhatsz nekem, mert ilyen sokáig bíztam benne.
  • shaba23 #3828
    Csak gratulálni tudok, ha egy ilyen szar játékba beleöltél ennyi időt!
  • zhata
    Talán nem is a definíciók itt az érdekesek, hanem az, hogy EZ a játék - szerintem - töménytelen logikai, programozási(szervezési) stb. hibával van tele.
    Megtetézve valszeg a Win Pista hülyeségeivel is. (Bár ezt nem tudom bizonyítani.)
  • zhata
    Csak hogy a legutóbbi baromságokról valamit...

Korábban Semil Keytant pl. egy küldetésben kellett volna a "lányomhoz" (Shirka Alana) kísérnem. (Inkvizítor vagyok.) A polip (vagy mi) megölése után őt a program az egyik újraindítás után megszüntette - ha ez a helyes szó egyáltalán erre-, és engem is teljesen máshonnan indított.

Most meg a sárkányok barlangjában váratlanul megjelent valaki eddig ismeretlen fejvadász... Eddig nem is volt.

Más többször halt meg a hátasom, néha úgy, hogy ellenfél sem volt a közelben...
    Vagy...
    Meg kellett ölnöm egy küldetésben valami 20 akármi gazembert(szörnyet).
    A 16. után több nem volt.......
    Szívtam....
    Hát erről ennyit.
    Lehet rajtam röhögni. (wedge31)
  • RaveAir
    Eye of the beholder sorozat, Wizardry sorozat, Lands of Lore sorozat, BG sorozat, Fallout sorozat... de még lehetne folytatni.
  • zhata
    Gondolom, a silány megoldásokon röhögsz...
  • zhata
    Hát akkor van "tiszta RPG" egyáltalán?
    Amiket leírtam, fenntartom!
  • RaveAir
    Ez nem rpg, ahogy azok sem, amiket felsoroltál... Ez csupán "csak" egy rpg elemeket tartalmazó akciójáték.
  • rage
    Szerafin esetében mely skillekre érdemes osztani a pontokat úgy, hogy aránylag nagyot tudjon ütni ? Mert a főellenségek ellen nem igazán megy a dolog, kb 20 potion kell, és mintegy 10 percen át ütöm, mire végre elpusztul bármelyik is...

Illetve neki nincsen olyan fegyvere, ami egyszerre több ellenfelet sebez? Mert elég izgalmas mindig agyoncsapdosni a tucatjával érkező pici skorpiókat, patkányokat, vagy pókokat...
  • wedge31
  • zhata
    52. szint. Game over!!!

Konklúzió:
    Ennyire sz@r RPG-hez még nem volt dolgom...

Felsorolni, is szinte lehetetlen mennyi, programozás-technikai, ill. logikai bug van benne.
    Nem is állok neki nincs rá időm, szinte lehetetlen lenne.

Megfontolandó:
    Tényleg szükséges az itt ez a -néha - qrva nehezen irányítható 3D felület?
    (Pl. a Titan Quest-ével hasonlítsd össze, nem is tudod.)

A szoftver jogtiszta, aki akarja negyedáron megveheti. (Csak a tapasztalatért, kiba@zni senkivel sem akarok.)

Összehasonlítás:
    -Diablo 2
    -Sacred 1 (Gold)
    -Titan Quest
    -Duengon Siege (all)
    stb...

• TGWH
    Ha keveset cserélsz, akkor drágább. Csak találni lehet ca-kat, illetve ha eladod őket az árusnak, akkor egy ideig vissza is tudod őket venni tőle.
    laikuss, minél nagyobb a felbontás, annál nagyobb a betűméret is.
  • balu840202
    Jah! meg nem is figyeltem...
    3638 as hszröl beszeltem, azt hittem h valahogy lehet venni is penzert. most esett le h csak cserelni lehet es ha sokat cserelek akkor dragabb.
    jo igy mar asszem ertem...
    csak azt nem h torzsvendegekenek miert adjak dragabban a cuccot...
  • laikuss
    Félreérthető voltam, magában a játékban kérdeztem nem itt.
  • dante3
    Jah runat, bocs ruhát olvastam! xD
    Runamesternél tudsz becserélni olyat, ami más kaszthoz van! Én kettesével cserélgetem így csak 25 000-be kerül!
  • mephi666
    szerintem html-ben van megadva... amúgy ha tűzrókád van, ctrl+ -/+ -al kicsinyítheted/nagyíthatod az oldalt... :)
  • balu840202
    Az ok, de meg sehol nem lattam runat...
    ha jol emlékszem 215 000 arany egy darab. penzem van, csak nincs akinem lenne...
  • laikuss
    Hogyan lehet ilyen nagyobb betűket szedni mint a 3808-as hozzászólásban látni mert én megőrülök ezektől a pirinyó betűktől stb. nem hiszem hogy mást nem zavar.
  • dante3
    Szinte minden településen van egy árus, a térképen kis sárga batyu jelzi! Nála tudsz venni és eladni rucit, fegyót... stb!
  • balu840202
    Sziasztok!

Az egyik hsz-
    ban olvastam,hogy valahogy lehet runat venni... elmondana valaki h hogyan es kinel?

koszi....
  • OKIsacred
    Caine gj. ugyes vagy!
    bár énis anyira elolre tarthatnék ,de még silvert sem keztem el :D
  • Maksi
    Az első set itemem lvl 2-n

• Caine
    Nos, most fejeztem be silveren (Lev68), a főboss rendesen megizzasztott, de eszméletlen jó cuccokat dobot.
    Átmentem goldra és megmaradt az összes pénzem és még a survival bonusom is. Silver végére 89%-ot sikerült összeszedni, úgy hogy egyszer sem haltam meg. Remélem, goldon már összejön a 100% :)
  • LeonSilver
    Harbonah dolgozik.Majd este hazaért és válaszol.
  • TopGun
    Harbonah nem valaszolsz a privimre?
  • ROMOTO
    Nekem nem akadt, minren mentés megvót, stb.
  • TGWH
    Ezt az alkut meglesem.
    Hogy egy tulajdonság mennyire lehet-e nagyobb, mint a kari szintje? Hogyne, ha úgy van megcsinálva, mint az első rész. 70es mágusomnak 100as skilljei voltak.
    Ha jól látom, akkor a patchek letöltésénél már két oszlop van... az egyik azoknak akik folyamatosan patchelik, a másik meg azoknak, akik az alapot akarják felpatchelni? Vagy rosszul tippelek? Érdemesebb újratelepíteni a játékot, és úgy patchelni, vagy nem akad össze?
  • LeonSilver
    Kipróbáltam.A bót tele volt jobbnál jobb cuccokkal!!
  • rage
    Van warez topic, ott kérdezd meg, hogy tudnak-e már működő crack-ról, vagy egyéb securom-kiiktató lehetőségekről.
  • Pytyke
    Hali mindenkinek, tudom ezt már volt aki megkérdezte, de miért van az hogy egy bizonyos szint után megáll és kilép a főmenübe és tudom azt, hogy időkorlátos ezzel tisztában vagyok és ezt a problémát kiküszöböltem , de vajon mi lehet a megoldás megprópáltam a legújjabb pacht is feltenni de azzal sem mükszik pár másodpercig fut utánna kilép, kérlek segítsetek.!! THX: svan
  • rage
    Amúgy nálam a legutolsó patch és a temp könyvtár ürítgetése mellett sosem lép ki már a játék. Egy hiba van, hogy minden indításkor 64-es hálózati hibát ír (akkor is, ha kikapcsolom a tűzfalat) ugyanakkor ettől simán be tudok lépni akármelyik nyílt vagy zárt szerverre...érdekes.
  • TopGun
    Hi! nem valaszolsz a privimre? :(
  • Morfi
    Hajaj, decemberre már annyi játékom jön, hogy nem is fogom tudni melyikkel játszak. Lehet inkább válallok túlórát és nem kell választanom :D
  • Kimi23
    November vége körül, de ez nem biztos.
  • Morfi
    Végre valami jó hír a váratlan kilépséjavításról :D Viszont dátumot még nem írtak hozzá, hogy mikorra jön ki?
  • Kimi23
    Ha valaki nem olvasta volna:

Upcoming Patch Information (posted Nov 2008)
    Many people in the community have been asking about the next Patch, questions about when it will come and what it will contain. The purpose of this thread is to provide information, but please recognize that any timeframes are estimates only and not engraved in stone.

In a few weeks we're hoping to have a Patch for you. Please do not confuse a Patch with a Hotfix. As the name implies, a Hotfix is intended specifically address a small number of few urgent points within a short time. The Patch, or Content Update, will do much more. The Patch will include plenty of important fixes, but will also add new content desired by the community and developers.

All the teams work on this at the same time, but on separate items, so sometimes it happens that some things are done sooner than others. As the items with longer time requirements are resolved, they may result in changes to the overall plan (either in terms of the date it will be available, or the content it includes).

Please remember, this information is preliminary so even if something appears on the pre-Patch target list now, it may not be included on the final list. The final list will be given out with the Patch after it's completed it's journey through QA. The QA part of the development cycle is the thing that usually requires most of the time.

The time window we are hoping for is around the end of November, but this date is subject to change for the reasons described above. When we have an exact date for you we will be sure to announce it as quickly as possible. In the meantime, in order to keep you informed about what to expect, we'll be posting some of the planned changed and tested items in this thread.

We will update this thread often with information about the status of the Patch, so please be patient if your suggestion or issue is not in the list yet. It may be included in our next update.

* Fixed several possible causes for crashes
    * Added a new ingame-options menu
    * Added several new bosses to reward exploration
    * Added 8 new portals for more convenient traveling in Ancaria
    * Better path navigation in some areas
  • ac
    THX.már megyek is.
  • Morfi
    #3712-es hsz.
  • ac
    köszi