10030
-
#3910 Éppen ezen gondolkodtam én is.A 4k az korrekt ár lenne érte de az "isten bizony"on kívül mi lehet a biztosíték arra, hogy az eladó nem adta ki a kódot vagy éppen saját maga nem használja többet. -
DORSANAX #3909 Amikor én megvettem,már akkor tisztában voltam vele,hogy ezt játékot eladni már nem tudom.Azt is megmondom,hogy miért.Regisztrálom,majd senki nem fogja elhinni nekem a családtagokat kivéve,vagy esetleg a közeli ismerőseimet,hogy a kódot nem adtam ki a kezemből.A családtagoknak pedig nem adja el az ember.Természetesen nem akarlak megbántani,de remélem érthető,amit mondani szeretnék ezzel.
Esetleg nagyon közeli haveroknak,iskolatársaknak... -
SuLtAN17 #3908 Bocsi srácok de ha valakit esetleg érdekel ide is beteszem:
Eladó Sacred 2 4k-ért! Egyszer volt használva a 2 dvd, számlával kis könyvvel mindennel együtt!
Ok: WoW:WolK, CoD5 :)
Enjoy! -
rage at work #3907 A Blind Guardian küldetésért kapott hangszerek árából bőven kijön egy hátas. -
TGWH #3906 Ameddig eljutottam abba a városba, addigra volt vagy 1,5 milla aranyam. Az tény, hogy nem könnyű ellenfelek kerülnek az utadba, de egy jól fejlesztett karinak nem lehet akadály. -
#3905 Tegyuk hozza meg, hogy nem konnyu kuldi a special mount side quest, es nem is olcso mulatsag a hatas. Persze, ha valaki megcsinalta a quest-et es nincs nala annyi penz, akkor kesobb is visszamehet megvenni. -
#3904 Én ugyan csak ritkán nézek be ide, de már legalább 10x-szer láttam felbukkanni a speciális hátasok témáját (válasszal együtt). Pont a Gar Coli városában kell a hozzá tartozó mellékküldetést felvenni. A küldetés adóját egy felülről jövő fénysugár világítja meg, nem lehet eltéveszteni. -
vidu01 #3903 Én az elfel úgy végeztem vele hogy ráengedtem legkisebb emberem, a sakkaradémont aztán otthagytam őket egy kicsit hadd barátkozzanak! :D Kicsinálta a démon, meg még maradt neki kb fele élete. -
#3902 Akkor jól haladsz, lemegy a kék, utána már elkezd fogyni a hp-je is, csak picit lassabban. Türelem. ;) -
doncsabi #3901 hol lehet szeriezni karakterekhez tartozo álatokat?
-
doncsabi #3900 mert a kék csik lemegy és élete nem esik le -
doncsabi #3899 seraphim mal -
#3898 Erről a nagyszerű ork szakácskönyv jut eszembe, melynek terjedelme vetekszik az Enciclopedia Britannica-val: "Öld meg ami él, és főzd meg!"
Szóval üsd, vágd amíg mozog. Nincs vele semmi extra teendő, van egy pajzs csíkja, meg egy életerő csíkja, lenullázod és kész. -
vidu01 #3897 Jó gyorsan! xD
Mivel vagy? -
doncsabi #3896 sziasztok
hogy kel megölni a gar colossust? -
xido #3895 Na kijött a Reloaded...ergo angoloknál megjelent..kiváncsi leszek a serverek népességére innentől:) -
#3894 Es itt a kep a karimrol (SW HC lvl8):
-
#3893 lvl 8 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en. A Hafted Weapon Lore-ra rasegitettem a Tactics Lore skill-el es a Speed Lore skill-el, szeleteli az elleneket / NPC-ket rendesen. Az elso varosban felvettem a Goblin kuldetest, aminel egy behemot nagy kodobalot kellett vegul legyakni, ugy, hogy korulottem millio kis goblin sertepertelt, de aztan mind meghaltak. :D Kaptam is a kuldiert egy jo kis sarga unique item-et. Es a tobbi sarga unique cucc is surubben hullik kicsit. Az allando vedelmemet a 2-es szintu aktiv buff adja (a nevet most kapasbol nem tom', ott lathato a jobb also sarokban, a secondary attack-emen pedig a Demonic Blow van, amivel jo nagyokat odacsapok 6-7 masodpercenkent.
-
#3892 Elinditottam Hardcore Mode-ban es Silver fokozaton a Shadow Warrior karakterem, mar lvl3-as:
Elso skill-nek az Armor Lore-t valasztottam, hogy az alap vedettsege meglegyen, es egy sima Brigand ne pufolje szet, masodik skill-nek pedig a Hafted Weapon Lore-t, ahogy azt jo elore el is terveztem, es hullott mar az elejen egy jo kis kek szeletelo bard, ami a kezeben van. Az elejen a temetoben minden sirt felnyitogattam es osszeszedtem jopar holmit meg egy csomo health potion-t, indulasnak ez igy pont jo volt. Az ellenfelek erossegen erzem, hogy itt kicsivel jobban kell majd vigyaznom, de hat ettol HC. Az Armor Lore melle kesobb felveszem a Toughness-t is termeszetesen, hogy meg jobban be legyen vedve. -
#3891 Én 60-as vagyok és a főszálban még csak a sivatagban tartok :D -
#3890 A Shadow Warrior-t, amit inditok most, lehet, hogy Hardcore fokozaton inditom, felteszek mindent nala egy lapra. Az egig tapolom nala a hafted lore-t, es kap a kezebe egy brutal nagy war hammer-t vagy valami nyelez buzoganyt. Es csinalom vele a Sacred 2-ot, amig meg nem hal. Utana vege, mert Hardcore-on ha meghal egyszer a kari, akkor megyek a fomenube, es a karinak szevasz. -
TGWH #3889 Neten? Én úgy tudom, és az első részben is úgy volt, hogy a szintekhez kötött nehézségi szint csak multiban volt, emiatt is szívtam meg, kb. 60as szinten goldon, egyszerűen agyoncsaptak az uw részen... -
#3888 Még nyolcat léphetél volna és akkor zuzhatnál aranyon.
-
menpe #3887 Mondjuk...hmmm...elf? -
#3886 Kijátszottam 52-es shadow warriorral.
Mi legyen a következő karakter? Varázslósat szeretnék :)
Nők közül melyik jó? -
#3885 Köszi, akkor addig ázok míg este nem lesz :D -
#3884 Azt hiszem, a Dryad-om mellett el fogok inditani egy Shadow Warrior-t, csak most a legnagyobb damage-re megyek, es valoszinuleg a hafted weapon-t fogom tolni neki, meg ennek vonzatakent a strength-et. :) Ma melo utan utjara is inditom. :) -
#3883 oda kell menni ahova mutat, de csak éjjel tudsz "odateleportálni"
le kell csapni egy vámpírt vagy szörnyet vagy mit és kész :D -
#3882 Ha esetleg valaki emlékszik még arra hogy a mocsárban volt egy olyan küldetés ahol valami vámpíros dolog volt, hogy ott mit is kell csinálni. Elmentem a helyre ahova mutat a jel de semmi, küldetésnaplónál meg ott a teleport gomb de nem működik. -
#3881 Mert annyira nem voltam biztos benne, hogy a kezdettol jol fejlesztem a Dryad-omat es ezert az onbizalmam sem volt eleg hozza. Az, hogy jobb az item drop es gyorsabban lepek szinteket, nem garancia arra, hogy ott is 0 death-el tudom vinni, meg eppen eleg a nehezsegi szint nekem bronze-on is (lehet, hogy nincs nagy kulonbseg a ketto kozott, ezt nem tudom). -
tomcsa4 #3880 Máskor az ilyet spoilerbe plz vagy sehogy se. -
#3879 Szvsz ezt a kommentet megtarthattad volna magadnak... -
#3878 -
Maksi #3877 OFF:
A zsír csak kis mennyiségben ég jól. Nagyobb mennyiségben inkább hátráltatja az égést, mintsem elősegítené. /gondoljunk csak az Auschwitz-ban gödörben elégetett emberek testnek megsemmisítésére. Ferde volt a gödör alja, hogy a sok kiolvadt zsír oda folyjon, majd azzal locsolták a testeket kis mennyiségben, hogy jobban égjenek./
ON: -
Maksi #3876 Sőt, még a set-el is más bónuszokat adnak bronzon, silveren, goldon. -
vidu01 #3875 Az elején én is szívtam vele, de aztán sikerült 1-1 runát rakni a lángviharra meg a meteorra utána már nem volt gond, felgyújtott mindenkit! Csontikat nagyon könnyű vele irtani úgy égnek mint a zsír! :) -
vidu01 #3874 Akkor, miért is érdemes bronzon indítani mikor mindenben jobb a silver nehézségi szint? -
Dorm #3873 enyemben ott nincs :) De nem is szamit, a lenyeg hogy megvan, koszi szepen! bar az is lehet, csak vakulok, a korral jar :/ -
TGWH #3872 Rájöttem, hogyan lehet silveren itókafogyasztás nélkül eljutni az első városba az elf kislánnyal. Kezdésnek kaptam egy íjat, azzal mindenkit lenyilaztam, ha közel értek, akkor meg egy varázslat és meghaltak. Persze ha nem íjat kapsz, az már szívás... -
#3871 Az nem olyan biztos. Mas karakterrel lehet, de altalaban az ijaszokat nagyon jol tudom fejleszteni. Es sok mindenben jobb es konnyebb a silver: sokkal gyorsabban lepsz szinteket, mert nem 1XP-ket meg 2XP-ket kapsz az elejen, es sokkal tobb jo cucc hullik, jobb az item-drop is.