Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, a játék mikor indul, kiírja hogy connecting to local server... kis idõ múlva Timeout, és Exiting-gel kilép, anélkül hogy egyáltalán elindulna. Esetleg valaki tudja mi lehet a baja, és hogyan lehet megoldani? Beírtam a másik topics-ba is de ez sokkal aktívabb.
Na soksok idõ után elõször megtörtént,hogy beléptem egy felfedezetlen területen lévõ helységbe...aztán feketeség és kivágott...szerencsére csak felfedezõ úton voltam és épp pár küldetést vettem fel egymás után...persze gyaktam ezerrel közben kis xp-ért,de nem F9-eztem:)
csak azért kérdeztem,mert bent voltam az 1.es szintû sose használt elffel..és ott volt egy tizenvalahányas árnyharcos srác..:)..van aki egymaga a serveren nyomja a küldiket?:)
rage
A zárt hálózaton lévõ karaktered a szerveren tárolódik. Igazából itt kellene majd játszani, elölrõl kezdve és mondjuk coop módban felhúzni egy új karaktert, mert itt nem lehet cheatelni

A nyitott hálózatra viheted a single karaktert, de itt elképzelhetõ, hogy szétcsítelt ellenfelekkel találod majd magad szembe.

A tartalom feloldása szerintem egy meglévõ karakter törlését jelenti.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gépem az aláírásban...nvidia driver a legfrisebb ami elérhetõ..asszem szeptemberi..alaplapi driverek ami a lemezen voltak..hotfix a legutolsó is fent..és se bug,se kifagyás...csak hogy az átlagolható listában legyek..
Na olyat kérdezek,hogy multijáték...nyílt hálózatra az aktuális karakteremet vihetem be...de ott senki és semmi server...zárt hálózaton egy alapszintû karakter jelenik meg...de alant van egy olyan,hogy tartalom feloldása...ennél kéri újra az aktivációs kódot...ezzel milyen tartalom oldódna fel,mielõtt ellövök rá egy kódot...gondoltam megkérdem...zártba importálja a már feltápoltomat a single-bõl?
wedge31
Érthetetlen vagy fog már fel hogy itt senki sem tud rajtad segiteni nem ide járnak fórumozni a készitök arra ott a hivatalos forum.
Az se lenne baj ha leirod hogy neked mi bajod egyszer-kétszer de nem napokig mert már idegesitö pont azért mert itt nem tudunk segiteni rajtad.
A sértödésedre inkább nem szolnék semmit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

"Hogy ez miben segit neked hogy jobban menjen a játék nem tom de mivel segiteni jó dolog leirtam használd egézségel."
Na,ez itt a nagy probléma,nekem nem kell a segítséged ezek után...
És számomra ez volt a lecke,ami miatt ebbe a fórumba többet egy szót sem írok...
Valaki figyelmeztetett erre,amikor idejöttem,de nem figyeltem rá.Sajnos...
Sajátgépen jobbklikk, Hardver fül, Eszközkezelõ, Hand-, videó- és játékvezérlõk. Ott kiírja a típusát.
Amúgy nem hülyeség hogy a hang miatt rossz a játék. Pl. hallottam olyat is, hogy jobb a külön hangkártya, mint az integrált. Ez mondjuk biztos is, mert hallható melyik szól szebben, de az alaplapi állítólag jobban megdolgoztatja a procit, mint a külön vásárolt. De ha belegondolok ez logikus is. Engem pl. már az idegesített játék közben, és nem jöttem rá miért van, amikor dobogást hallottam. Aztán kiderült hogy csak a mélynyomót kell nagyon halkra lehalkítani...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Realtek AC'97, a cd-vel kapott drivert használom :D
erõsítõ varázslatokat mi a rossebnek? Hogy legyen egy tûzdémonom, vagy akkor sebezzek nagyobbat ha haldoklom? Így sem elég alacsony a var. vissz. tölt. idõ. De már hozzászoktam hogy ütök is néha. Vicces újdonság: ahhoz hogy jobban varázsolj, páncélismeret kell... végülis reális, csak késõn jövök rá a dolgokra, de erre számítottam, hogy pár elrontott kari lesz az elsõ pár próba.

wedge31
Vazze ilyen szinten sose foglalkoztam a pc-mel asus alaplap a hozzá tartozo driverekel ennyi.

rage
Nem az az érdekes, hogy kinek nagyobb, hanem hogy melyik driverrel stabil. Milyen alaplapi hangchiped van pontosan ? S milyen verziószámú drivert használsz hozzá ?

Mert lefogadom, hogy pl ha tíz embernek van Realtek integrált chipje, 10 féle drivert használnak hozzá.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wedge31
Nem igazán értelek kérlek fejsd ki tükön ülök hogy mindenki pontosan leirja a konfingját majd összevesük / mind az oviban kinek nagyobb / és akkor hirtelen mindenkinek jó lesz minden mert gondolom ezt várod vagy esetleg elmész a boltba és veszel egy olyan gépet mint az enyém ? nem értem itt mi értelme a rinyának erre ott a hivatalos forum itt senki se tud rajtatok segiteni.

ui :3Gh c2d proci,4g 800-as ramm / kingmax / ,8800Gts 512Mb , xp sp3 ,a legujabb vga driver ,alaplapi hangkártya.
Hogy ez miben segit neked hogy jobban menjen a játék nem tom de mivel segiteni jó dolog leirtam használd egézségel.

rage
Nem használod az erõsítõ varázslatokat ?

Rájöttem. A koncentráció tök felesleges skill... azért jó dolog hogy az angolban egyértelmû dolgokat a magyar fordítás miatt kell próbálgatni, hogy vajon tényleg ezt csinálja amit leírnak, vagy v.mi mást...
Egyszer a hídon elsötétült minden, levágtam asztalra, de nem segített. Visszatöltés után a lovammal a híd alatt találtuk magunkat. Szal ezt adjátok össze. 4 óráig múlt héten semmi baja sem volt, most meg 3-4 óra alatt egyszer kivágott az asztalra, egyszer meg be kellett zárnom ctrlaltdellel...
A kezem kezd már belefáradni, a harcból túl sok lett, ráadásul minden egyes indítás (barlangoknál barlangból kilépés) után újratermelõdnek az ellenfelek. Sokszor már csak elfutok, nincs kedvem harcolni, már a sötét lelkem legsötétebb bugyra is beleszürkült...
Most itt tartok:

Még 1 rövid gondolat:
Ez egy közösség,ahol a játékkal kapcsolatos mindenféle gondunkat és problémainkat egymáson segítve igyekszünk megoldani.Amennyiben nem veszed észre,hogy rengeteg társad nyüglõdik és még arra sem vagy képes,hogy leírd a csodakonfigurációdat,akkor ne is haragudj meg érte,de enyhén szólva nem értelek.Mégpedig azért nem,mert azon kívül,hogy "beszóltál",még csak egy kérdésed sm volt.
Remélem megértetted,amit mondani akartam...
Én is csatlakoznék a "sírósakhoz".

Csak úgy szólok,hogy tudd,itt mindenki játszani akar,de zavartalanul.
rage
Mellesleg akkor jó lenne tudni, hogy neked milyen géped van, milyen verziójú drivereket használsz, milyen oprendszer és melyik service pack, mik futnak a program mellett, stb :)

Tudod, a "gép, amin jól fut" :)

rage
Annyira azért nem szar, meg szoktunk a játékról is írni :)
Remélhetõleg, nálad végig hibátlan marad, ha nem, hát max csatlakozol hozzánk a hibakeresésben :)

wedge31
Szétsirjátok a topicot a játékról irtatok már legalább egy sort ?
Meg ez az általánositás is unalmas azért mert nektek szar nem biztos hogy másnál is pl nekem 60h van eddig a játékban és egy kékhalál vagy lefagyás se volt<#nemtudom>

Scouser
Biztos vagyok benne, hogy a hanggal van a baj, ugyanis mindíg akkor akad be amikor csinálok valami quest progresset és akkor van egy hang effekt, vagy rákattintok egy npc-ra akkor is van ilyen hangeffekt stb... Szvsz jó helyen tapogatnak, de semmi köze az emberek pcjéhez, mert elõjött ez AMD procin, Intel procin, Nvidia VGA-n, AMD VGA-n.

You\'ll Never Walk Alone

rage
Végül az lesz, mint anno a Rollercoaster Tycoon-nál. Fél év kísérletezgetés után kivágták a Securom 7-est az ablakon, s visszaálltak Securom 5-re, ami után az összes kifagyás és asztalra történõ kidobálás megszûnt. A Securom, a hangrendszer, meg némi optimalizálási probléma keverve kis memóriakezelési gonddal.
Ezek valamelyike, vagy így együtt okozzák szerintem minden gondunkat.
De ha komolyan állnak hozzá, ez javítható, s utána már lesz értelme mondjuk multizni is.

rage
Azt hiszem, azt nyomozgatják, hogy a gond a játék hangrendszerével lehet. Azért kértek meg rá, hogy nézd meg hang nélkül, hogy akkor jó-e.

Volt már amúgy olyan játék, ami akkor vágott ki asztalra, mikor a játékban lévõ mp3-akat kezdte volna játszani.
Végül megoldottam úgy, hogy az adott nevû mp3-akat lecseréltem ugyanolyan nevû 0 byte-os üres fileokra. Zene nem volt, de probléma sem többet...szóval lehet kísérletezgetni, de én inkább játszanék :)

Scouser
Of course:) Nem az csak idegesít, hogy megveszek egy játékot és egy teljesen tiszta rendszerrel, friss driverekkel kibasz a desktopra. És mi rá a válasz: kapcsoljam ki a hangkártyámat. Na ez felbaszott...

You\'ll Never Walk Alone

rage
Látom, te is próbálkozol már a hivatalos fórumon
Nagyon helyes :-)

Gunner
woaa... keresek vmi map meg quest finder cuccost googlin ^^

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

wedge31
#1719 innen indul a specko mount küldi.

Ma írtam,hogy megpróbálom úgy,hogy letiltoma netkapcsolatot,remélem segít valamit,kösz,hogy szóltál,még nem próbáltam.
Csak egy kis idézet,de remélem ezzel nem bántok meg itt senkit,mivel a fordító nem hatalmazott meg arra,hogy ezt itt közöljem,de másik fórumon leírta,ezért beteszem:
"Megjegyzem, hogy a bevezetõ és a lezáró szakasz is kapott feliratot! Ezeken felül a falukban való beszélgetések és átvezetõk is. Mindenhez elkészült a fordítás. Sajnos az Ascaron nem segített, hogy ezek meg is jelenjenek a játékban..."
wedge31
A két hotfix totál felesleges ha addig jól ment ,tedfel ujra és csak a patchet rakd rá ennyi, hamarosan jön az uj patch bár mondjuk nekem nem hiányzik.

Gunner
ha találok helyet, akkor venni fogok :D
jó sok pénzem gyûlt össze haszontalan cuccokból :)
jól eltalálták h azért esik rendesen cumó, nem úgy mint diablo-ban v máshol h ott van rajta ruha, csúcs fegyó, de semmi nem esik...

Scouser
Hát ha nem jön ki valami normális patch a Football Manager 2009-ig, akkor valószínûleg nem fogom elõvenni többet:) Addig -> Oblivion meg Witcher.

You\'ll Never Walk Alone

Gunner
nemtom srácok, egyenlõre én is azok közé tartozom akiknek jópár órája fut a game és tökéletes

Az új patchig nem dobott ki soha a játék, most meg egyre sûrûbben, sokszor hiba üzi nélkül is, csak úgy. De legutóbb megfagyott, jött a kék képernyõ is... Bekaphatja az Ascaron, nemhogy javítaná, egyre szarabbá teszi??? Már a demó is gáz volt, de azért is megvettem, a játékmenet jó is, de ez így kurva nagy kibaszás. Még egy kékhalál azt uninstall, faszkivan... Hogy lehet ennyire felelõtlenül kiadni vmit? Mintha mind alfa-teszterek lennénk bakker.

Rettenthetõ
Kicsit halovány a kép, de erre gondolsz?
Mellesleg már párszor láttam, hogy a Sacred mellett, az Updater is elindul... csak az nem világos, hogy miért.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

wedge31
Szerez pókot az ugy zihál mint Darth Vader és akkor teljes lesz az összkép.

Gunner
karim
na mien ? ^^^^^^^^^^
evil ftw <#vigyor1>

rage
Kis érdekesség: néha elõfordul, hogy indításkor a játék kiírja, hogy nem sikerült a hálózathoz csatlakozni. Utána ettõl persze megy a single játék - s vicces módon, ilyenkor még soha nem dobott ki.

Lehet, megpróbálom direkt letiltani a netet tûzfallal, s úgy játszani vele :)

Most böngészek,de hasonlókat olvastam én is.Majd,hogy ne megint én legyek a "feketeseggû",belinkelem,ha találok valami érdekeset.
Scouser
Nem ment jól a Sacred 2 az alábbi configon: MSI K9N Neo V2, AMD X2 4800+, 8600GT 256MB(DDR3), 2GB RAM(800Mhz), Vindows Vista 32bit. Így kb közepesen árnyék nélkül elfogadhatóan ment, de voltak random helyen ahol nagyon szakadozott: értsd ment 40-50fps, majd leesett 0 aztán vissza 40-50 fps, és ezt gyakran egymás után. Ráadásul kidob a szokásos "program leállt" hibaüzenettel az asztalra. Ja igen a játékot 9980ft-ért vettem:)

Fejlesztettem a gépet ami most egy Radeon 4850HD(512RAM)-vel és +2GB Rammal jobb mint az elõdje. Ma reggel újraraktam a Windows-t, video driver a legújabb, sound driver a legújabb, alaplap chipset driver a legújabb. Tehát minden friss rajta. Játék elõtt Virusirtó kikapcs, most minden maxon 1280x1024-ben fut a játék 40fps körül. Néha elõjön a 40-ról 0-ra esõ fps feature, de talán jobb mint eddig. Az is igaz, az elf fõvárosba az új karakterrel még nem jutottam el és ez ott volt ezelõtt a legjellemzõbb. Kiváncsian tolom a játékot és egyszercsak kidob asztalra a szokásos módon.

Oké akkor gondolom én az AMD konfig a hibás az alaplappal együtt, felmegyek hivatalos forumra és látom, hogy ugyanez van Core2Duo gépekkel is, legalábbis erre panaszkodnak az emberek.

Ez a hiba nem a gépben van, ez kõ keményen a játék baja és ajánlom a fejlesztõknek, hogy hamar gyorsan kijavítsák. Azok pedig akiknek eddig hiba nélkül futott örüljenek neki. De akárki akármit mond, olyan nincs, hogy ez a frissen felrakott rendszer a legújabb driverekkel hibája lenne.

You\'ll Never Walk Alone

rage
Azért le nem szedem, szerencsére nem tíz percenként dob ki, hanem van amikor teljesen jó, van amikor napi kétszer. Ettõl tudok haladni jól, fõleg, hogy gyakran mentek.

Ja igen, próbáld meg Elite textúra nélkül, mert arról eddig is írták, hogy kevésbé stabil.

Köszi,most dühömben én is átnézem a fórumokat,addig nem csinálok semmit.
Nálam is ez van sajna,addig nem volt problémám vele.Dacos vagyok és nem rakom újra.Eltávolítás ás buktam 10 rugót,de elegem van ebbõl...
Rettenthetõ
És narancssárga cuccal még senki nem találkozott? Az mi?
(nem, nem a sárga rare és nem az arany unique -ra gondolok, (vagy az arany nem unique - mert elég szarok)

Varázslás a hídon:

Lángvihart süss el hídon, és majd arról nyilatkozz.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Morfi
Én most xp-hez felraktam a legújabb frissítést ami még nem volt fent meg az sp3-at, na most maximum 30 perc és az asztalon találom magamat. Lehet hogy jó lett volna csak úgy frissítés nélkül :D

rage
Nem az exevel van gond, hanem a dll-lel
Megnéztem hivatalos fórumon, kicsit sok a hibákról író hozzászólás...
S nem egy embernél jön elõ ugyanaz, ami nálam. Ugyanazon a címen.

De már készül a következõ patch.
Szerintem a hatodik-hetedik patch környékén már tökéletes lesz :)

Nem lehet hogy a memóriacím a rossz? Akkor ha jól értem, a sacred2.exe fájllal van a gond? Hiv. fórumon mit mondtak?

rage
Nálam a sacred.exe hívja meg rosszul az s2logic.dll-t, s mindig ugyanazon a memóriacímen. Vagy egyszerûen kitesz az asztalra szó nélkül. Ez utóbbit csak a legújabb hotfix óta...

De megfigyelted hogy csak akkor, amikor nem mentettél vagy egy órája? Amikor mentek 5 percenként, még véletlenül sem dob ki...
De ha belenéz, annyi lehet hogy elég egy binnnggg, a winfos hibát észlelt, és leállt. Amúgy van olyan játék, aminél egy ilyen exe hibánál úgyhagyom a hibaüzenetet, és játszok tovább :D

rage
A vírusírtó megnézi, de nem változtatja.
Mondom, a probléma a másolásvédelmi rendszerrel lehet (s2logic.dll és társai). Illetve a játék memóriakezelésével lehetnek még gondok, kicsit hosszabb játék után elég érdekes mennyiségû memóriát képes fogyasztani.

Persze, hogy mûködik, mindenkinél mûködik, csak nem annyira stabil.
Én is lenyomtam most már lassan kb 35 órát vele, ötször vagy hatszor dobott ki ez alatt, még jobb lenne, ha egyszer sem tenné.
:-)