Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Azokat én sem találom...nekem sem ment el képeket :)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

document and settings/nevedmappa/ascarion

vagy fogod,megnyitod a paint-et és beilleszted/elmented:)
Hali!!!

Keresem nagyon a print screen álltal elmentett képeket de sehol nem találom a szép mentett képeket :S pedig kerestem ám...pls help!!!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

rage
Temp mappát ürítsd ki, hátha segít

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

XeeN
Ma délután óta átlag 3-4 FPS-t produkál a játék... Semmin nem változtattam, minden más tökéletesen mûködik...

balee4
ok nekem már van egypár unique és set tárgyam

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igen, én is írtam, hogy nem egy világ csodája. :D
Viszont iszonyatosan gyorsan bököd vele a szeráfka, ezért irt jobban vele.
Mellesleg össze kellene gyûjtenünk az ilyen ritka tárgyak képeit, mondjuk a magyar fansite-on. :)

Más.
Reggel uninstalláltam a magyar verziót, felraktam az angol clone-t és gyönyörûen minden tárgyam, küldetésem megmarad és angol is lett.
Ám érdekes módon az uninstallkor nem kérdezte meg, hogy az aktiválást vissza akarom-e vonni, egyszerûen nem vonta vissza.
Ez abból is látszott, hogy az angol feltelepítése után nem kért aktivációt.
Aki uninstallálta már valamilyen ok miatt, szintén így járt?

"The revocation of the serial is done automatically during the de-installation process."

Ebbõl én azt szûröm le, hogy vissza kellett volna vonnia.

balee4
ahogy ez a Sacred 1-ben volt (nekem az a map jobban tetszett)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
nem nagy szám, ahhoz képest, hogy unique

tugyiti
iszonyat sok munkáról és bug forrásról beszéltek
elõször én is azt hittem,hogy az az irdatlan sok küldetés-szám,amivel bereklámozták,az a 6 karakter küldetéseinek összege...szóval ebben egyszer valaki tényleg csinálhatna változatosságot,hogy valóban megérje akár mind a 6 karakterrel végigvinni egy játékot:)
Haha, hogy a 'csába kell ebbe a balfácán fórumba képet berakni? <#vigyor>
Kép beszúrása Photobucketes linkrõl nem ment az biztos.
Cheops' Eye

Na itt egy kis uniqe bökõ, nem nagy valami, de jobban irt vele a kari, mint egy nagy karddal. <#wink>

Rettenthetõ
Így van. És pont ez a problémám.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

rage
Szerintem semmiben sem tér el, ugyanazok a küldetések vannak

Rettenthetõ
Õszintén megvallva egy kicsit csalódott vagyok a sötét oldallal kapcsolatban. Szóval itt van az Inkvizítor: villámokat szór, lelkeket gyûjt be, elszívja mások életerejét, vagy az Árnyharcos, aki holtak kíséretében harcol és a akkor a feladatok között meg játékmacikat gyûjt barlangban, csatornában, léggömbre vadászik a mezõn...
Nem azt mondom, hogy komplett városokat kellene kiirtsanak, de azért a sötét oldal szolgáinak, a Halál angyalainak a feladatköre egy picit jobban eltérhetne a Szeráfétól...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

kovecses
És ezt most mondod? Ma vettem meg a sima két lemezest! :(

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

XeeN
Ha arra gondolsz, hogy megszólalnak-e a játékban, akkor igen a válasz.

Én a hangjukat eddig csak a küldetések felvételekor ill. leadásakor hallottam, meg amikor unatkoznak.
A szeráf csaj nagyon aranyos szövegeket szokott nyomni. <#smile>
Ha így vesszük, minden karinak különbozõ a "szinkronja".

Prince23
:
?

Kezdett is gyanús lenni, mert ugyan ilyen sárga gyûrût kaptam jutalomként, +1-et adott v.mire...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Szerintem ezek a citromsárga tárgyak a "rare" cuccok, amik annyira nem is ritkák egyébként, sõt... :D
A unique (barna) és a set (zöld) tárgyakat kellene szerintem megmutatnunk inkább egymásnak.
Majd rakok be én is... :)

Még egy uniqe cucc. Vagy ez a másik? Vagy ez most melyik? :D

Egy magyar térképért nekem is nagyon fájj a szívem, az még kéne, mert egyszerûen nem tudom hova megyek... nem értem miért nem lehetett kiírni a térképre, hogy melyik helységnek mi a neve...

Azt hittem a lemosható tetoválásra pályázol. :D

Abban tud valaki segíteni, hogy a rúnák büntetését hogy lehet megszüntetni? pl. memorizáltam 10 rúnát, és csak 7.1 a szintje vagy mi.
Meg gyûrûknél van olyan, hogy sebzés tûz 3.6%, felveszem, semmi hatása, belegyúrom cuccba, semmi hatása. Akkor mire jó?<#kerdes>
balee4
ebbõl egyedül a térképet sajnálom, 10k-ért igazán berakhatták volna a simába is...

vandyke
Sziasztok!
Kaptunk angol nyelvû és feliratú CE verziót korlátozott számban.
Sacred 2 CE
Üdv

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

kovecses
LOL tényleg! Mindig megzavar itt a banner alatti szöveg. :D

Prince23
Amúgy a 6 választható karaktereknek van e saját szinkronjuk? remélem nem olyan mint a hellgate vagy a titan quest, h a fõhõsnek nincs szinkronja, mert akkor csak warezba próbálom ki

árnyharcos
jah és jó szórakozást hozzá, én nem bántam meg.

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

árnyharcos
hehe ez nem a warez részleg, szóval mi is megtudjuk nézni, de azért köszi =)

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

kovecses
Megjött az eredeti játék. akinek kell valami info és benne van a leirásban szívesen megadom!

Rettenthetõ
Ha már az érdekes cuccoknál járunk:
Nem egészen világos, hogy akkor most mit is keres a templomõr skill-je, egy szeráfos cuccon? Vagy ha a templomõrnek ad bónuszt, akkor miért csak a szeráf tudja felvenni? Vagy vannak képességcsoportok, amit teljesen más kasztok is tudnak alkalmazni csak én nem tudok róla, vagy hogy?

Újabb relikvia:

Én is tegnap nagyot kockáztattam ezzel és imádkoztam, hogy ne vágjon ki a játék közben. de nem vágott ki, úgyhogy külön öröm volt :)
Ez mi a rák? Annyit értek hogy bibi történt az utolsó hotfixel... mire jó ez az program? Milyen istálló? Mivan a temp mappával, mi törlõdött belõle ami kell? Vagy miii?
Tegnap találtam egy olyan sisakot, hogy már a Star Warsban éreztem magam :D nem tudom kinek, de volt ilyen sisakja. A sisakot sajna már eladtam...

:-)<#vigyor>

"Nem igazán értelek kérlek fejsd ki tükön ülök hogy mindenki pontosan leirja a konfingját majd összevesük / mind az oviban kinek nagyobb / és akkor hirtelen mindenkinek jó lesz minden mert gondolom ezt várod vagy esetleg elmész a boltba és veszel egy olyan gépet mint az enyém ? nem értem itt mi értelme a rinyának erre ott a hivatalos forum itt senki se tud rajtatok segiteni."
árnyharcos
hehe érdekes angol mondatok vannak ott a németek után =)
de én is 1 napon belül visszaálltam a régi hotfixre, mert idegesített a küldi szörnyes és küldi cuccos megakadások.
minden küldetés szörny vagy cucc leölése/felvétele után megakadt a játék 1 pillanatra, olyan volt mint 1 nagyon béna autosave, és szerintem rettentõ bosszantó.

Kaphatunk valakitöl egy baráti magyar fordítást erröl?

Nach der Installation von Hotfix 2 sind einge Crashes berichtet worden. After the installation of Hotfix 2 are registered Crashes have been reported. Hier kann das Löschen der Temp-Dateien Abhilfe schaffen. Here you can delete the Temp files can help. Es hat bislang schon einigen geholfen. It has already helped some.

Nun ist manchen Usern das manuelle Löschen der Dateien eine mühsame Sache, oder man traut sich nicht so recht was zu löschen. Now some users to manually delete the files is a tedious thing, or we dare not quite what to delete. Dafür haben wir jetzt das "Sacred2CleanerUtility.exe" Tool. We have now the "Sacred2CleanerUtility.exe" tool.

Dieses Tool würden wir gerne denjenigen zur Verfügung stellen, die die Temp-Dateien nicht von Hand löschen wollen, sondern per Klick! This tool, we would like those available to the Temp files are not manually delete it, but by clicking!

Erklärung zum Tool: Declaration on the tool:

Es ist ein einfaches Tool, ca 28 KB groß. It is a simple tool, about 28 KB in size.

Es hat keine andere Funktion, als im Temp-Ordner unter Windows XP und Windows Vista den .../Ascaron Entertainment/-Ordner zu löschen. It has no other function than in the Temp folder under Windows XP and Windows Vista, the ... / Ascaron Entertainment / folder. Dafür muss das Tool einfach nur ausgeführt werden. For this, use the tool simply be executed. Es kann an jeder beliebigen Stelle im System ausgeführt werden. It can at any point in the system.

Da das Löschen der Savegames und der Screenshots in diesem Fall keine Lösung ist, wurden die beiden Optionen sicherheitshalber ausgegraut. Since deleting savegames and screenshots in this case no solution is, were the two options for safety's sake out.
Optional kann man noch das Löschen der options.txt auswählen. Optionally, you can still delete the options.txt select.

Die Sprachen sind Deutsch und Englisch. The languages are German and English. Betriebssysteme in anderen Sprachen würden das Tool in Englisch starten. Operating systems in other languages would be the tool to start in English.

Wie benutzen?: How to use:
Besides the Rucklern occur at some players also reinforces crash problems after installing the hotfix on. Auch hier ist das einzige zurzeit bekannte Problem die Deinstallation des Hotfix. Also here is the only currently known problem to uninstall the hotfix.
Mit dem Releasepatch und dem Multiplayer-Hotfix 2.10.1 läuft Sacred 2 in den meisten Fällen stabil. With the release of the multiplayer patch and hotfix 2.10.1 runs Sacred 2 in most cases stable. Wir empfehlen deshalb, auf diese Patchversionen zurückzugreifen, bis es eine Lösung für das Problem gibt. We therefore recommend that this patch versions go back until there is a solution to the problem.

1. 1st Das Programm runterladen The program download
2. 2nd Die SacredCleaner.exe starten The start SacredCleaner.exe
3. 3rd Löschen meiner Sacred 2 temporären Dateien angeklickt lassen my Sacred 2 deleting temporary files can be clicked
4. 4th Den Button "Löschen" anklicken The button "delete" button

http://download.ascaron.com/sacred2/...nerUtility.zip

We hope it can help you.

Eure Sacred 2 Team Your Sacred 2 Team
pontos taktikát nem tudom, de én úgy tudtam kinyírni, hogy amikor hullákat megidézett azokat belecsalogattam a "ködbe" és ott területre ható sebzésû skillel öltem le õket és a boss is sérült.

gyere föl msnre bazze XD

Hali!Az élõholtaknál vagyok és nem bírom kinyírni a köd fõellenséget.
Ha ráviszem a kurzort a fõellenségre nem jelez kardot sõt nem jelez semmit. Hogy lehet kinyírni?
balee4
elég hülye megoldás, mivel én gyakran mentek a game-ben, de azért kösz, én nem tudtam, hogy van benne ilyen

XeeN
Azt elfelejtettem írni, hogy elf vagyok... <#kacsint> Azonban inkább ez mint a gagyi botok.

dante3
Tetszik a neve, mennyit sebezne ha maximus lenne?<#smile>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

árnyharcos
hehe szép,
igaz én dualosra gyúrtam és azon belül is balták és kardok közül szoktam válogatni :)

Aztabammeg :D Grat hozzá :D
Tegnap én olyan felfedezést tettem, tökre megörültem. Nemtom hogy a patch nélküli verzióban volt e ilyen, nekem speciel tök újdonság. Találtam egy billentyûzet kiosztást, és valami összevisszaság van kiírva rá, valami home teleport(??) a vége. Alapértelmezetten f12. Csak most jöttem rá mire jó: megnyomtam az f9-et, ment egyet a játék, mentem durva sokat, megcsináltam vagy 3-4 küldetést közben, kilométerekre voltam attól a ponttól, ahol az f9-et megnyomtam, nyomtam egy f12-t, és viola: oda teleportyolt a karim, ahol utoljára megnyomtam az f9-et :D
Nincsenek itt távolságok :D
Ja, ha vki ezt tudta, akkor elnézést, nekem újdonság és rohadtul bejött :D
nem használsz véletlenül zonealarmot vagy bármilyen tûzfalat, ami megfoghatja? :) nekem ilyen gondom volt zonealarmmal :)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

XeeN
Az aktuális kedvencem: