10030
-
#3950 Bocs ha volt, de a intro és az utána lévő karakterspecifikus animok nincsenek feliratozva? Meg ha játékon belül rákattintok egy olyan emberkére akinek üres gondolatbuborék van a feje fölött, annak a beszédjét sem feliratozza a játék? -
#3949 Most mar lvl 17 a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en:
Most mar erzem az Armor Lore es a Toughness pozitiv hatasat, nem tudjak olyan konnyen es gyorsan legyepalni a HP-mat. En viszont a kezeben levo baltaval (direkt erre van ugyebar fejlesztve a karim a Hafted Lore altal), akkorakat adok nekik, hogy hullanak rendesen. Sajnos azota meg mindig nem volt uj skill valasztasi lehetosegem, igy a Damage Lore skill-t azota sem tudtam felvenni. De ami kesik, nem mulik. -
TGWH #3948 Csak nem kéne megmutatni, ahogy a sárkányt sem... kössz érte... -
#3947 Király ez a muzeum ,nagyon jók ezek az easter eggek.
-
#3946 lvl 15 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / silver-en. Most probalok tobb side quest-et megcsinalni, mint a multkor. A varos elott, ahol most vagyok, felberelt egy csavo, hogy oljem meg ezt, meg azt, megcsinaltam, visszamegyek hozza, erre igy fogadott: You killed the wrong person that was my sister 's fionce.. LOL. Hat majdnem... Az SW-m beszolasai is nagyon tetszenek harc kozben, az egyik ilyen az: Into the shadow, You go.. Ime a karim:
A dexterity-t is nyomom felfele, igy most mar nem ut olyan sok luftot, pontosabb egy fokkal, ami nagyon jol jon harc kozben. Azt hiszem, hogy felveszek majd egy Damage Lore-t is a skill-keim koze, mert hiaba van hafted lore-om (jo nagy sebzesu axe-okhoz es hammer-ekhez), meg hiaba van speed lore-om es hiaba van tactics lore-om, a champion-okat meg igy is eleg sokaig kell pufolni, ugyhogy jol fog jonni. -
vidu01 #3945 Úgy tudom ez csak a multira vonatkozik, egyszemélyes játéknál nincs ilyen kikötés. Megcsináltad a silvert, mehetsz goldra, gold után platinumra stb. -
#3944 1. lv40 az nagyon kevés lv60-tól tudsz aranyra menni.
2.#2860 -
Caine #3943 Csak 60 felett tudsz goldra menni. -
balu840202 #3942 Sziasztok!
csak 2 kérdés:
1 silveren lvl 40en vegeztem. mit csinaljk? menjek goldra, vagy maradjak ha lehet silveren...melyik a jobb xp?
2 valaki be tudna rakni olyan terkepet amin bejeloli a sarkanyok helyet?
koszi... -
#3941 Igena másik két sárkány is akikel eddig találkoztam ilyen ujratermelödös de itt az a vizesésen átvezetö ut nagyon király.
Tudom kérdeztem már egy párszor de merre van a mocsári sárkányhoz vezetö ut ? mert nem találom. -
#3940 off: Régi szép "füstös" idők... :) A legjobb akkor is az Éjféli lány... -
#3939 Igen és, ha egy kicsit arrébb csalod (4-5 képernyővel arrébb, mint ahol a híd van), és ott megölöd, akkor mikor mész vissza oda, ahol ez generálódott, akkor már ott vár egy újabb, amit ha elcsalsz... :-) -
#3938 Na végre megvan a sivatagi sárkány ,marha hangulatos ut vezett hozzá ,már csak a mocsári hiányzik de piszkosul eldugták az utat.
-
#3937 Épp a végefelé járok, de szokás szerint megint a hegyek között kell megkeresni az utat immár úgy 1200. alkalommal, de most egyszerűen nem találom.
ITT járok, a teleportnál vagyok épp, s szeretnék eljutni a fentebbi mentési ponthoz, de lehet látni, meddig van út. Először egy barlangon át vezet az út felfelé, ott kijövünk, s addig lehet eljutni, amíg a sárga csík tart, ott egyszerűen törmelékkel el van zárva az út, jobbra-balra meg bazi magas hegyek vesznek körül, úgyhogy csak visszafelé tudok jönni.
Hogy lehetne eljutni oda a mentési ponthoz ?
Köszi! -
#3936 Erdekes, hogy az official forumon ( http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/forumdisplay.php?f=107 ) mindenki minden char-build-nel azt irja, hogy ok a vitality-t toljak az egig.. Miert? Mi ertelme van ennek? Egy SW-nel miert a Vitality-t tolja, foleg Hardcore fokozaton a strength es a dexterity helyett? Na mindegy, en az enyemnel hardcore-on inkabb a dext-et meg a str-et nyomom, es melle pumpalom a hafted lore-t, a tactics-ot es a speed lore-t, es meg igy is tartok tole, hogy nagyon nehezen fogja lenyomni hardcore / silver-en a boss-okat. Az elso kettotol meg nem is tartok, de utana a sarkanyoknal a 2., a tuzes az megfoghat majd ilyen fokozaton. Ha azt tuleli majd a karim, akkor a dzsungelt is tul fogja, mert az a fog boss nem egy nagy durranas, es onnan meg atjutok majd a sivatagba. Ott megintcsak vigyaznom kell majd egy kicsit, hogy ne haljon le, es igy tovabb. Szoval a boss-ok tobbsegetol nem tartok, 1-2 lesz, aminel nagyon vigyaznom kell majd. -
#3935 Nekem nem ennyire egyszeruek es egyertelmuek neha a szovegek, mert angol a game-em (eredeti, UK-s, Deep Silver-es verzio), itt kint Angliaban vettem. De azert tobbe-kevesbbe nincs gondom vele. Kozben lvl 12 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en, ime:
Skill-eknek felvettem a Toughness-t is, mert nagyon jol jon az a 'kis' vedelem, a kovetkezo skill-nek pedig valoszinuleg a Death Warrior Focus-t fogom felvenni, hogy leszoritsa a CA-kat es tobb CA MOD legyen. -
DORSANAX #3934 Köszi,egyébként újra indultam,majd megnézem.Erről jutott eszembe,hogy a megkezdett bronzról ezüstre váltás nem annyira jó,mint a tiszta ezüstön indulás.Magyarul szerintem lineárisan nem lesz olyan javulás pl.rúna szerzés ügyben,mintha rögtön ezüstön kezd valaki.Persze lehet,hogy nem mondtam ezzel új dolgot.A másik,amit gondolom mindenki ismer,csak én nem tudtam,hogy Szeráfom fegyvereibe be lehet rakni pl. az Inkvizítorét is.Ezt én csak most fedeztem fel... -
TGWH #3933 Robbanjon a hang, lángoljon a fény, emelje a kezét aki csak él... vagy halott... vagy zombi vagy mifene... -
#3932 "Készül már a banda
A nézőtéren pokoli a lárma
Hangfal ágyúk bevetésre készek
Gitárpuskák a célpontra néznek
Szikraeső villan
Földöbörög és megremeg a színpad
Füstfelhőn át, fölgyúlnak a fények
A rock katonái együtt énekelnek "
:) -
#3931 Fegyverek ? "Gitár-puskák a célpontra néznek..." :)
Olyan 20-30 ezret ért minden darab. -
DORSANAX #3930 A kulcs a kézikönyv hátoldalán van,tehát azt természetes,hogy adja.
Szerintem nem érdemes ezt tovább ragozni,vegye meg aki jónak látja...
Valaki mondja meg viszont,hogy mekkora értékűek voltak a Guardian cuccok,mert nekem nem szokott kilépkedni a játék,de most úgy adódott,hogy lement a koncert,majd utána ledobálták nekem a cuccaikat a fiúk és azonnal kilépett,így amikor betöltöttem újra a játékot már sehol sem találtam a fegyvereket... -
#3929 Harbonah jóvoltából.
Link
-
#3928 Hát ez így van.
(De amíg a vevő hazaér, gyorsan újra be lehet regisztrálni a játékot az előzőleg papírra leírt regisztrációs kóddal :-)) -
Maksi #3927 NO, igen! De akkor személyes átadás-átvételnél nem lehet gond ezzel, ha a vevő előtt inaktiválja a kódot az eladó a saját gépén. -
#3926 Az a lényeg, hogy ő maga uninstallálás során inaktiválja a regisztrációt. A sorozatszám a kiskönyv hátoldalán van, de csak akkor érsz vele valamit, ha a régi felhasználó felszabadította a licencet.
Nyilván ha korrekt, akkor ezt is megtette. -
Maksi #3925 Ezek szerint nem tudtam, hogy ez így működik. Azt hittem, éppoly egyszerű, mint bármely MMORPG-nél, ahol az accountot simán el tudja adni az ember, és bárhonnan be is tud lépni vele.
Ezek szerint tévedtem, elnézéseteket kérem.
De ha van minimális korrektség is az eladóban, akkor gondolom megoldható, hogy uninstall után adja a játék melle a regisztrációs kódot is, vagy nem? -
#3924 Ja.Gyárilag .. -
vidu01 #3923 Már van hozzá magyarítás. -
50cent911 #3922 készül majd a játékhoz magyarítás? -
#3921 Ide ,hogy lehet bejutni / Ancariai studios ester egg /
-
DORSANAX #3920 Jah,de szerinted ez így megéri?!
Most én arról beszélek,hogy "tisztában voltam vele,amikor megvettem,hogy nem tudom majd eladni"... -
TGWH #3919 v.hol mint ha le lett volna írva, hogy ha az eladó nem vonja vissza a regjeit, akkor egyszerűen törlik. Eladás előtt muszáj visszavonni (vagy csak kérték, nem is tudom), vagy írsz a megadott címre, tisztázzátok ki adta el, és hogy töröljék a felhasználót, majd a kulccsal az új tulaj regel. V.hogy biztos meg lehet oldani. Ha nem mond le a régi tulaj a kulcsról, akkor meg besétálsz szépen a bizonyítékokkal a legközelebbi rendőrségre, és közlöd hogy megloptak. -
DORSANAX #3918 Ez nem elmélet,ez így igaz,ezért írtam,hogy nem akarom megbántani az illetőt,de csak nagyon közeli ismerősnek tudja majd eladni és még később neki lehet majd kellemetlen...
Maksi,Te pedig nem értetted ezek szerint.
-
#3917 Erről van szó.Itt most nem arról az emberkéről van szó aki alant felajánlotta a játékot megvételre.De előfordulhat, hogy valaki eladja úgy, hogy a vevő nemtudja használni.És itt még az sem lényeg, hogy az eredeti lemezeket adja.Ugyanis egy akárhonnan letöltött S2 is megy minden gond nélkül eredeti kulccsal. -
#3916 Hogy értsd miről van szó.
Én eladom neked a Sacred2-t 4k-ért.
Hazaviszed és örülsz.De nem sokáig.Ugyanis ha én a saját gépemen ( meg mondjuk a haverén mert ugye egy kulcsal 2 gépre lehet feltenni ) nem vonom vissza a regisztrácíót akkor Te hiába vetted meg ha megfeszülsz sem tudod használni a játékot.Még offline sem. -
#3915 Minden rosszindulat, és gyanúsítás nélkül.
Ha az eladó már kétszer telepítette a játékot, úgy, hogy a kódot nem vonta vissza, a vevő, aki "új" gépre rakja a játékot, nem tudja azt aktíválni, mivel az eladó már felhasználta a két lehetőséget. Itt jön a csavar. Az eladó tovább tud játszani, mert ha már fent van a gépén, nem kell a dvd hogy játszani tudjon.
Persze ez csak elmélet.
-
#3914 Nincs account.Regisztrációs kulcs van.
Ha nemtudod vagy nem érted mi a helyzet legalább marhaságokat ne beszélj. -
Maksi #3913 Mi a gáz ezzel az account eladással?
Nem elég az, hogy ha megmondja az eladó az account felhasználó nevét, és a jelszavát, amit utána a vevő használhat, vagy megváltoztathat, és saját jelszavával léphet be, amit az eladó nem tud?
Akár az adás-vétel bonyolításakor is meg lehetne ily módon változtatni a jelszót, nem? -
DORSANAX #3912 Magyarul azt akartam mondani,hogy mint eladót is zaklatnának esetleg,pedig én becsületes voltam... -
DORSANAX #3911 Sajna,ez van,teljesen igazad van...
Nem az árával van a probléma,ha ismer téged az illető,aki megveszi.Akkor is állandóan zaklatnának,ha valami gondjuk van a regisztrációval.Nem is te vagy a hunyó,mert pl. gépet cserél és nem vonta vissza a kódját,stb...