Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Köszönöm! Meglesem.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

wedge31
Az elsö 4 socketes dropom ,kár hogy nem használok kétkezes fegyokat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kovecses
Én is ezt mondtam!

kovecses
Sajnos még igy is hülye vagyok hozzá. Nem tudnátok egy térképrészletet ide beilleszteni megjelölve hogy hova kell menni hogy végre leadjam a küldit?

Annyit tudok, hogy nem sokára lesz egy új patch, amit a hálózati játékhoz muszáj lesz feltenni. Könnyen lehet, hogy mivel ennek a tesztelése folyik, ezért jelenleg állnak a szerverek.

Írtatok errõl a cleaning progiról, ez a temp mappában lévõ chache-elt állományokat törli, amit berak minden indításkor a játék. Jó ötlet törölni akár ezzel, akár manuálisan.
Nem megy a multiplayer resz, mindig valami hibat dob. Legutobb a hiba 64 volt a baja. Ez mi a fene lehet? Tegnap este regisztralni tudtam de mikor closed internet karaktert akartam letrehozni mindig kidobott valami hibaval. Ma reggel mar belepni se tudtam (hiba 64).
vandyke
Sziasztok!

Az elmúlt néhány napban jó pár levelet és telefonhívást kaptam a játékot érintõ problémákból adódóan, ezekbõl párat kiemelnék hátha valaki még nem értesült róla:

- Melyik a legújabb PhysX driver és ATI kártyával mûködik-e?
A legfrissebb PhysX driver 8.09.04, amely az nVidia honlapjáról letölthetõ és ATI kártyákkal is mûködik. (mivel nincs ATI-m nem tudom megerõsíteni)
PhysX 8.09.04 driver

-Hardver hiba esetén hogyan vonható vissza az aktivált kód?
Az összes aktiválással, deaktiválással és kódos problémával a Securom-ot kell keresni az alábbi e-mail címen: [email protected]

- Az ELITE GFX használható a magyar verzióval?
Igen, hiszen ez egy grafikai update, ami a nyelvet nem befolyásolja. Viszont minimum 8800 GTX kell hozzá.

- A második aktiválás után hogyan lehet egy harmadik gépre telepíteni és hányszor lehet telepíteni a játékot?
Az aktivációk száma végtelen. Bármely vásárló, aki egy harmadik számítógépen szeretné használni a programot, újraaktiválás elõtt elõbb vissza kell szolgáltassa valamelyik korábban már telepített licenszet. A deaktivációs folyamatot online kell elvégezni.

Többen panaszkodtak (joggal) a 2.11.2-es patchre, hogy bizonyos idõközönként kivágja a játék. Erre pontos választ még nem kaptam, de állítólag dolgozik a fejlesztõi csapat a megoldáson. Tegnap jelezték nekem, hogy van egy "cleaner utility patch", amellyel ez a probléma korrigálható, de hivatalosan ezt a javítások oldalán nem tették közzé, tehát részünkrõl az az álláspont, hogy mindenki saját felelõsségére használja addig, míg egy érdemleges megoldás nem születik a hibára.

Röviden ennyi. Ha kérdés van keressetek, igyekszem segíteni.

Üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Detto, nem a küldi volt bugos hanem én nem nyitottam be oda. Visszamentem és most minden oké, egyedül vagyok végre.

kovecses: odavezet a nyíl ha rámész a küldetésre (Orfeusz)

Szóval van az a borospince,ahol a mamóka a küldetéssel,hogy tisztítsuk meg a pinéct...mellette egy házikó,elõtte Mary-Ann...õ ad egy küldetést,hogy a férje bezombult,de dúl a love és szeretné,ha õk együtt ismét..és kísérd le az alvilágba...Na a küldi a térképen ezt Orfeusz néven jelzi egy pincelejárós helyre,oda szépen lementek,az egyik teremben megtaláljátok zombi uraságot,õ is csatlakozik hozzátok,aztán továbbmész,van egy terem,ahol valami lávaság folyik a padlón és van valami oltár féle is,meg vagy 6db sír..aztán van még egy terem,ami onnan nyílik,ott a vége Ofeusszal...
kovecses
Irjátok le kérlek kicsit bõvebben és érthetõen mert fogalmam sincs mirõl beszéltek viszont a küldit emg nem lehet ladni és kurvára idegesít hogy jönnek utánam!

Segitsetek megjelölt térképpel vagy valami hogy hova menjek és mit csináljak!

Nagyon szépen köszönöm!

én is szívtam,aztán valamelyik kedves kolléga mondta,hogy ott és nem máshol,elkezdtem körbenézni a termet és lõn egy ajtó,amit nem nyitottam:)
bocsánat,lehet nem is abból a terembõl,ahol férj/hulla van,hanem abból,ahol az a lávacucc folyik a padlón:)
Ó ezért érdemes visszamenni kipróbálom amit írtál, remélem sikerül lerázni õket nekem is. :D

ugyanazt csináltátok,amit én is..:)..van a csaj ugye,aki adja a küldit,hogy a férje/hullát..lejön veled az alvilágba..bolyongasz,az utolsó teremben megtalálod a férje/hullát,aki szintén jön veletek..na..ott van még egy ajtó,amin tovább kell menni egy kamrába,ott lesz a végcél a "Morfeusz":))
kovecses
Milyen labirintus az merre van? Én csak valami fõelenséget öltemmeg az orkok földjén már az ekfek óta jönnek ezek velelm és most már szeretnék emgszabadulni tõlük. Hogyan csinálható meg ez a küldetés?

árnyharcos
küldi rémlik, de arra nem emlékszem h bugos lett volna.

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

XeeN
Orpheust megöltétek a labirintusban?

kovecses
Hol leht leadni?

kovecses
Velem is jönnek és nem is tudok hol lehet leasni. Valaki elárulná hol kell azt a küldit leadni?

árnyharcos
jó ötlet az az oldal, majd ha hazaérek akkor küldök párat :)
észrevettétek, hogy unique-ok között is kétféle van ?
vannak az aranyszínûek, de nekem van 1 narancssárga is, igaz azt a lila questek végén kaptam.

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Küld tovább a képeket [email protected] kedves barátunknak, aki megteszi neked, hogy kirakja a képeket az oldalra.

Amit itt találsz meg Sacred 2

Egy pár cucc, amit találtam

érdemes lenne egy közelharcos karit is indítanom:

itt egy lvl 20 armor, ami hûségesen szolgált eddig, érdemes a szintjére figyelni, csak lvl 20! Mellette az új.

végül két set item:

lvl 39 HC driád

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

wedge31
Lépj ki a játékból majd menj vissza és akkor meglehet csinálni nekem bejött.

Mit tudok csinálni ha van egy beragadt küldetésem? Konkrétan az Orfeuszról van szó nem sikerült leadnom (bugos), azóta követ a zombi az asszonyával Mary Annel együtt! Kinyíratni sem tudom õket mert mindig gyógyulnak mielõtt teljesen elfogyna az életük, elég idegesítõ hogy ott loholnak a nyomomban folyamatosan.

kovecses
Ha valakinek annak ellenére kilépeget a játék hogy megvette eredetiben annak azt ajánlom hogy a játékállás betöltése elött törölje ki a "C:\documents and settings\user\local settings\temp" mappában lévõ fájlokat, mert ide ment ideiglenes fájlokat a játék a és a játékbõl való kilépésnél (fõleg akik quicksave és alt+f4) nem törli ki mindig õket és ez játékállás betöltése után azt hokozza hogy kidob az asztalra vagy kapsz egy szép kis hibaüzenetet!

uhh..azok a concept art képek durvák:)
jó is az...elvégre ahogy látom,ahányan játszuk,annyi karakterrel:)
::katt ide::
Érdemes nézegetni az oldalt.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nekem is 2 GB RAM-om van, s simán játszható.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

árnyharcos
szerintem azért van mert már nekem réégen aludnom kéne, de nem megy a délutáni szunya miatt xD

árnyharcos
küldetésnaplónál van 1 könyvecske fül :)
most olyan segítõkészek vagyunk nemde ?

wedge31
A küldetésnaploban van egy könyv fül arra kattintva olvashatod.

Prince23
ezen a játékon nagyon gondolkodom, h megveszem... remélem, akinek 2 gb ramja van még visszaír, h jó e

hol tudod a könyveket olvasni?..néztem a küldetésnapló körül,de nem találtam,pedig gondoltam,hogy nem véletlenül léteznek....
rage
Vámpír napon flambírozva, közepesen átsütve :-D

wedge31
A párolt mókus még akár ehetö is lehet<#idiota>

árnyharcos
tessék itt van pár ínyenc recept :)
Jó étvágyat kívánok.

rage
Én valami házassági tanácsadásos könyvet találtam már:)

Alkímiát nem rég szereztem meg, gondolom, most már lesz lehetõség elsütni azokat a rövid ideig tartó képességnövelõ varázslatokat amit eddig nem.

rage
Egyébként a játék megvételét nálam nagyban befolyásolta, hogy a zenekar az egyik fõ kedvencem, így végül is nem tudtam nemet mondani, fõleg hogy nagyon bejön ez a játékstílus is.

Amúgy, ha volna még valaki, akinek tetszik a Sacred c szám, innen letöltheti mp3-ban :

Blind Guardian - Sacred

wedge31
Probálta már valaki az alkimiát van értelme fejleszteni ?

árnyharcos
könyveken és szakadtam, találtam 1 csomó receptkönyvet.
emlékszem 1 "goblin mustáros szószban" vagy hasonlóra.
az viszont kár h a bronzon begyûjtött könyvek silveren eltûntek :(

árnyharcos
pont most értem be az ork városba... holnap azaz ma délután majd nagyon fülelek :)

rage
A könyvek szerintem csak sima egyszerû olvasnivalók, az alkímiát akkor kapod meg, ha a bal oldalon lévõ adott képességcsoportra adtál már 5 pontot, 2 giga ram meg elég a játékhoz, fõleg elég lesz, ha még kijön pár jobban sikerült patch is.

árnyharcos
a videókari tuti elég, de láthattad az elõzõ hosszá szólásokból hogy akinek csak 2 giga ramja van annál csinál érdekes dolgokat.
nálam is 4 giga fityeg és még semmi problémám nem volt.

rage
Szerintem is baromi jó ötlet volt, fõleg, mikor mászkálsz a városban, s az udvari bolond elkezd szólógitáron játszani, vagy mikor az emberek ennek a dalnak a refrénjét dudorásszák, fütyörészik az utcán (one by one this world is sacred) Nem tudom, hallottad-e az ork fazont énekelgetni a dalt az ork városban, na az kész volt
A death metal változat :-))

Prince23
*2 gb

Prince23
gb ram és egy 8800 GT elég hozzá? (Tapasztaltabbak részére a kérdés)

wedge31
Hát mégha metallica koncert lenne az lenne az igazi de ez sem rossz.

Elhullott ajándékok között találkoztam már könyvekkel...jobbklikk az inventoriban,hallhatóan belelapoz/eltûnik-gondolom kiolvastam...ezek ilyen képességfejlesztõek lesznek,mint Witcherben,hogy akkor még több dologhoz érthetek?..Más:Elf-fel vagyok,volt 1-2 cuccoma,mi kétkezes fegyverforgatást meg alkímiát igényel..de sose lett olyan választható képességem,pedig direkt kivártam a pontok szétosztásánál...ergo mind a 6 karakternek különfélék ezen képességeik is,nemcsak a mágiáik?
Dante73
Gondolkoztam már a 4 csiga ramon, de emiatt nem akarom ujrahúzni a rendszert, mert az csak 64bit alól mûködik. Jó nekem a Vista 32 is.
Egyébként, abszolút nem zavarna a dolog, ha a grafika visszavételével javulna, vagy LEGALÁBB az elejétõl csinálná. de nem. Eleinte két óra után kezdte, most azonnal. Kissé becsapva érzem magam. Megveszem, beleteszek majdnem 2 napnyi játékidõt, erre már játszhatatlan....
Mindegy, off vége. Nem húzom a topiklakókat!

http://www.freetvmaci.info/