10030
-
#4070 Szeret a természet :D -
arni17 #4069 nem tudjátok nem lehet olyan hogy egyáltalán ne legyen fü?:D:D csak annyira idegesítö XD hogy ott elöttem nö ki jobb lenne ha fü se lenne XD -
DORSANAX #4068 Érdemes volt a koncert küldit megcsinálni,piszok jó hangja van a gitárnak,amikor fejbesomok vele valakit.
A mélynyomó is dolgozik keményen... -
#4067 Annak én is örülök, meg a 8 új portálnak is! -
#4066 Kiegésziteném mert folyamatosan frissül a patch várható tartalma :
Fixed several possible causes for crashes
Added a new ingame-options menu
Added several new bosses to reward exploration
Added 8 new portals for more convenient traveling in Ancaria
Better path navigation in some areas
Improved targeting with combos
Several minor fixes for Combat Arts
Fixed some cases where FPS would suddenly randomly drop
Corrected cases where PvP attacks were incorrectly allowed in some cities
End boss uses more special abilities
Increased the difficulty of creatures in Dungeon areas
Mainquest related holograms in the jungle area are now working correctly
The Questlog does not need to be activated after exit/load anymore
Fixed cases where the Inquisitor’s armor and clothes were detached from body with certain graphic settings
New engine “level-of-detail” graphical system for better general performance
Corrected situation where buffs could not be activated when there was nothing (individual art or combo) placed in the combat art slots
Improved quality of some drops when perception skill mastery level attained
Increased drop rate of Set-items
Az utolsonak különösen örülök mert baromi ritka a set-item drop. -
#4065 Forditva ,csökenti a cooldownt. -
doncsabi #4064 koncetration az szar növeli reg idöt -
Rusy #4063 köszönöm xp sp3, nem vista, frissítettem nemtudom mi lehet a baj, próbálkozok -
arni17 #4062 am csak annyival szeretném hogy jobban menyenek a játékok hogy ne laggoljanak low grafon mert az uj játékok nagyon akadnak:Dszval nem kell it fullon menyen csak lowon és akadás nélkül:D am köszönöm a helpet:D -
arni17 #4061 hát jah régi a vas am most van benne egy geforce 7300gt+1gb ram ezt elfelejtettem leirni XD:D.az a baj hogy agp az alaplap azt nincs pénzem most full gépet venni=(nem tudjátok agp alaplapba milyen procit érdemes venni ami olcso:DD XD -
#4060 Ha Vistád van, akkor jobklikk a parancsikonján, majd "futtatás rendszergazdaként" (run as administrator). 2.12.0 patch óta nem kell így indítani. Ha nem Vista, vagy már frissítetted a játékot, akkor passz. -
#4059 jobban menne de lehet nem annyival amennyivel szeretnéd
a proci amit írtál nagyon gyenge :( -
DeDy #4058 Üdv.
Az Árnyharcosnál mely "saját" képességeket érdemes fejleszteni?
pl: erős csapás, sorozatos csapás, stb van 1-2 felesleges képessége az biztos pl a rohamra raktam egyet semmit nem ér csak fut előre.
Mely segítőket érdemes fejleszteni mert abból meg láttam van pár? -
#4057 Egész biztosan jobban menne. -
arni17 #4056 jó játék.most van a gépbe egy sempron 3000+ proci és ha vennék a gépbe 2gb ramot +ati hd3650et akkor szerintetek jobban menne a sacred 2 meg a többi játék is?:S elöre is köszi -
doncsabi #4055 sw alkat kel e? -
#4054 Én csak a nagy lánc küldiket ill a három vagy több csillagosokat csinálom azok nem unalmasak. -
Rusy #4053 hello tudja valaki miért nem indul el a játék, a zöld képernyőn az elején kiírja hogy connecting to local server és onnan nem megy tovább, eredeti
üdv -
peter01 #4052 Érdekelne hogy csak én tartom annyira 1formának a melléküldetéseket hogy valami eszméleten unalmasak? És nem csinálom meg őket? -
doncsabi #4051 sziasztok
grammbrain kardja hol van valaki tudja?
mert ahová mutat a nyil ot csak korvan és kard sehol -
vidu01 #4050 Elég elcseszettül válogatod a skilleket, a következő 3 az jó ha lesz 1, utánalevő slotot lvl 50en kapod az még marha messze van ám.:) 1-2 karit már kezdtél de le merném fogadni hogy egyetlen CA módosítót sem osztottál még el, pedig vannak jók és a sűrűn használt skillekhez érdemes megcsinálni őket. Ja meg lehet az istenségek közül választani az elején ha nem tűnt volna fel, kb 3. karit kezdted azzal amit alapból bead. Persze lehet hogy te ehhez az egyhez ragaszkodsz... -
#4049 Jó kis game ez. Magamfajta Diablo fanatikusoknak kötelező anyag, amíg meg nem jelenik "AZ"!
Millió küldetés (igaz kicsit uncsi a mászkálás) jó kis skillek, rengeteg cucc, gyönyörű grafika. Mi kell még...? -
#4048 lvl 26 lett a Shadow Warrior-om (Hardcore / Silver), lenyomtam a 2. boss-t is:
Attack 840, Attack Speed 117%, igy eleg gyorsan szetdaralja az ellenfeleket, kiveve a boss-okat.
Skill-ekbol meg felvehetek 3-at, a kovetkezoek a Death Warrior Focus es a Spell Resistance lesznek. -
DORSANAX #4047 Kösz a választ,igazából jelenleg a +mágia sebzés érvényesülésére leszek kíváncsi.A védelmi és támadási fizikai tulajdonságokat valóban megkapom,ahogy láttam.
Köszi a segítséget... -
TGWH #4046 Dorsanax, az első részben is meg lehetett ezt csinálni. Értelemszerűen a harcművészetet nem kapod meg, csak a tulajdonságokat. Másold biztos helyre a mentést, kovácsold bele a rúnát a fegyverbe, és nézd meg az összesítőnél, hogy megkaptad-e a rúna tulajdonságát.
Egy-kettőt érdemes volt az első részben a cuccokba kovácsolni, de szerintem az ért többet, ha védelmet és támadást kovácsoltál a slotokba, illetve varázslónál a + mágia sebzést. -
#4045 kutya hátán 1 buffal 4.5 másodperc
ha 75 leszek beszámolok róla, hogy hogy működik a skillek szakértelmmé válása
-
Celebrau #4044 Valaki meg tudná mondani, hogy amikor a második sárkánypikkelyért megyek, akkor helyileg hová is kéne mennem? A térkép mindig csak a lépcsőt mutatja: ha a felszínen vagyok akkor mutatja, hogy menjek le, ha meg a barlangokban, akkor mutatja hogy menjek fel... Vagy most mi van? -
DORSANAX #4043 http://www.sacred-fr.com/images/sacred2/map/Ancaria_Map_Boss.jpg
Ezen megtalálható... -
#4042 thx akkor keresgélk -
DORSANAX #4041 Hát én már pontosan nem tudom hol,de egy nagyváros közelében egy hídnál áll a zenekarból valaki,aki arra kér,hogy szerezd vissza a hangszereket,mert nem tudnak koncertezni.Én pontosan azért kezdtem újra a játékot,mert kilépett a game,amikor ledobták elém a hangszereket a koncert után.Amikor visszatöltöttem,nem találtam a cuccost. -
DORSANAX #4040 Biztosan így van,de ezek a másodlagosak is használhatóak,ahogyan most figyeltem egyes fórumokon.Azért érdemes kipróbálni,mert amúgy is keveset ad érte a kereskedő és nekem pl. rengeteg esik.Persze azért az ember a saját tulajdonságait fejlesztgeti szívesebben...
Egyébként a tegnap ilyen módon összerakott Szeráf fegyverem tűzsebzés szempontjából elég ütős lett. -
Sheol #4039 Eléggé kizártnak tartom, hogy más kari CA-ját meg tudnád tanulni ilyen módon.
Mindössze arről van szó, hogy a rúnáknak vannak másodlagos tulajdonságai, azok érvényesülnek ha belekovácsoltatod őket saját tárgyaidba. -
#4038 A játékban hol találom meg a koncertet? :) egy elfet már látttam aki gitározgat meg énekel a számból részleteket de vele nem lehet beszélni:) -
DORSANAX #4037 Kösz a választ,majd figyelem én is.Valószínű,hogy bizonyos dolgok működnek,mások esetleg nem.Valami látványos tűzsebzést én is tapasztaltam,hogy működött.Rengeteg dolgot lehetne elvileg még átadni a karaktereknek ezzel a mődszerrel,gondoltam a rutinos játékosok ismerik,hogy mennyire életképes módszer ez így... -
#4036 Hi! Nalam eletero elszivas utesenkent, mukodik fegyverbe teve, ami ha jol tudom nem templomor sajatja, most fejbol nem tudom megmondani, hogy igy van-e?(marmint, hogy nincs neki"gyarilag" ilyen tulajdonsaga?)mindenesetre az eletero elszivas mukodik nekem. -
DORSANAX #4035 Tegnap tetettem be jó pénzért Inkvizitor cuccost a Szeráf fegyverembe jó pénzért.T.képpen csak az a kérdés,hogy azok a tulajdonságok érvényesülhetnek nálam,vagy sem... -
DORSANAX #4034 Az,hogy "működik",azt úgy értem,hogy bekovácsolható... -
DORSANAX #4033 Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de pl. a Szeráfom fegyverébe be tudok tenni mondjuk a példánál maradva olyan rúnát,amiben "démomi csapás" szerepel többek között./Idegen karakter rúnája,ezt kipróbáltam és működik//Most én azt nem értem,hogy ez a bizonyos tulajdonság biztosan érvényesülhet a Szeráfomnál?
Magyarul egy másik karakter képessége átruházható ilyen formában? -
vidu01 #4032 A démoni csapásnak mennyi a regen ideje? Látom elég magas sebzése van. -
vidu01 #4031 Ha majd lépsz még 4 szintet számolj be róla légyszi működik e az hogy egy skill szakértelemmé válik, gondolom van olyan képességed amit hozol fel a karakter szintjével együtt.:)