10030
-
Slewy #4150 sziasztok olyan bajom lenne, hogy haverommal toljuk hamachin és 13. szint után valamiért ha én ölök csak 1 tp-t kapunk, ha valaki találkozott már a problémával, vagy tudja mitől lehet, segítsen please, msot rakom újra a játékot, hátha segít:S -
Sheol #4149
Persze, hogy ajánlatos. -
#4148 azt sose szoktam bántani vagy a TFT-knél ajánlatos bekapcsolni? -
#4147 Vsync? -
#4146 Net ugyan be van dugva, de forgalom nincs, háttérben nem megy semmi, videókártya nem melegszik túl.
Kissé olyan, mintha a memória megtelne, majd nem ürülne ki rendesen. Nem dobna el mindent, amit elkel. Mikor kimegyek térképre, akkor mindig szétakad, ha kereskedőhöz megyek, szintén. Mintha agyon lenne töredezve a vinyó, vagy kontaktos lenne a csatlakozó. de ezeket már megnéztem...
Ugyanakkor egyetlen más játékban sincs még csak hasonló gond se. Minden röccenésmentesen megy, akár órákon át. FC2, TRU, stb... -
#4145 nálam is elég furán akad a játék pedig elég erös gépem van,de olyan mintha scrolozna a kép az also és a felsö fele mintha egy kicsit elcsuszna egymástol.
ATI4850,2gb800mhz ram és AMDX2 4000+ és 1680x1050 32-biten élsimitás nélkül normál beállitásokon -
#4144 Így van, lehet ez is vagy maga a kártya romlik. -
peter01 #4143 Én azt javasomlom hogy mikor kidob lehetőleg abba a pillnatba meg kéne nézni vagy játék közbe figyelni a vidikari hűmérsékletét ha gyárilag húzott lehet hogy melegszik csak 1 tipp de nekem ez jön le a tünetekből hogy nem rögtön kezsd el akadni. -
DORSANAX #4142 Azért azt mindenkinek javasolnám,aki ezt idáig nem figyelte,hogy nézzétek meg,hogy milyen futó folyamatok vannak.Az automatikusan induló programokat is minimálisra kell bállítani,ne induljanak el hülyeségek a gép indításakor.
Ez egy elég kemény progi,ami még jó gépeken is max 80 FPS-el fut. -
DORSANAX #4141 Még valami,tegyél fel "Fraps"-ot és ott láthatod,hogy mikor kezdi és akkor tedd a tálcára és nézd meg a feladatkezelőt... -
DORSANAX #4140 "Fülelheted" a vinyódat,hogy amikor áll a karakter,akkor elvileg nem szabad mocorognia és keresgélnie... -
DORSANAX #4139 Valami progi dolgozni kezd a gépeden,CTRL+ALT+DEL,meg kell nézni,hogy mi terhel be.Ezenkívül single-ben lépjél le a netről... -
#4138 Nem tudom mitől lehet ez, az én vasam a tiédhez képest egy fos, mégis csak falvakban/városokban szaggat. Igaz le vagyon butítva, nincs árnyék sem, meg időjárás sem, de sosem dobott ki. Élsimítás off, esetleg próbáld ki ablakban. -
Yarrick #4137 Főküldetésben mikor megöltem a 2. bosst a kiapasztott tóban(vmi rák szerü őslény)utána az ork törzsfő elküld hogy szabaditsam ki az elf rabokat, de nem nyilik ki a ketrec ajtaja. Itt mit kellene csinálni ? -
#4136 Kis segítség kellene. Nem tudom, más küzd e a problémával, amivel én...
A lényeg, hogy szaggat a játék, minden felbontáson, és elég érdekesen csinálja... Ugyanis nem azonnal kezdi el, hanem most úgy 5-10 perc után. Tegnap vidókari drivert frissítettem, akkor másfél órát ment röccenés nélkül, majd elkezdte... most 5-10 percig bírja, de egész odáig megy a dolog, hogy most már levág tálcára, közli hogy a videóvezérlő nem válaszolt, majd helyreállt, és vissza tudok lépni a játékba, mintha mi sem történt volna. Már elég sok drivert kipróbáltam, mindig ezt csinálja.
A gép elég kell, hogy legyen hozzá, ha nem azonnal kezdi el... C2D E6550, 2G ram, 8800Gts/320 gyárilag húzva. (Gyárilag, tehát nem tudom visszavenni.)
Ha valaki külföldi fórumon olvasott megoldást, javaslatot, vagy bármi ötlete van, megköszönném! -
#4135 lvl 17 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en. En ezt a HP regen gyorsito buff-ot hasznalom, mert a masik nem er semmit. Az a Crystal Skin buff megnoveli ugyan egy picivel az armor-t, de egyreszt nem annyival, hogy eszrevehetoen bevedene a karim, masreszt pedig ugy megdobja (megnoveli) a CA-k regen idejet, hogy nem gyozom kivarni, mig ujratoltodnek, ugyhogy azt nem hasznalom. Jelenleg az Ancestral Fireball-om 2.9 sec alatt, a Blazing Tempest skill-em 5.4 masodperc alatt toltodik.
-
#4134 konzolba: SYS HAIRCOLOR ######
######: Szín hexában
SYS HAIRSTYLE ######
Frizurát változtatja. nekem nem jött be, mert a hexa kód kb az összes tárgyra vonatkozik és nem találtam el, hogy melyikek a frizurák, ezért rátettem a karakterem fejére egy egész várat!! -
TGWH #4133 Szépen magyarul le van írva mi mit erősít. Neked csak annyit kell eldöntened, hogy milyen jobbklikkes támadással akarsz gyilkolni. 4 csoport van, válassz egyet, majd azt az egy csoportot erősítő két tulajdonságot, ezen kívül vagy kard vagy balta, vagy párbajismeret vagy pajzshasználat. Nagyon fontos a páncél tulajdonság.
Mindent neked kell eldöntened, mindenhez oda van írva mit erősít, mire jó. Ha az a fontos hogy minél jobban bevédd magad, akkor pajzsot használj, ha nem fontos, akkor egy nagy baltát, vagy két kisebbet vagy kardot.
Logikusan kell csak kiválasztani. Gondolj csak bele, milyen idióta kari lenne az árnyharcosod egy mágusbottal a kezében... logika kell csak. Gondolkozz, mérlegelj hogy mi a fontos, milyen stílusban akarsz játszani, és aszerint dönts. -
Yarrick #4132 A vizes veszedelem nevü küldiben kicsit elkdtam, miután megöltem az oculust, a törzsfö elkül hogy engedjem ki az elf rabokat, de nem tudom kinyitni a ketrecük ajtaját. Ez valami bug vagy mi? -
#4131 Olvastam, ez nekem nem jelentene gondot:) -
rage at work #4130 ATTENTION: This item is only usable in germany, austria, switzerland, italy, france and UK.
Nem baj, úgy se akartunk ilyet venni :)
-
#4129 tud valaki addni egy leirást hogy az árnyharcost hogyan , mire kell fejleszteni, hogy jo legyen?Annyi doog van amit lehet állitani hogy nem igazodok ki rajta a diabloba legalább letisztultabb volt hogy mi mit erösit.Magyaritva van a játék igy azt a nevet irjáttok ki.amugy még csak 4. szintü.Eddig minden pontot az életeröre tettem és a pánélismeret és a kardforgatást képességet raktam be. -
#4128 Elkezdtem egy BFG-s szeráfot. Hát nem gondoltam volna hogy ilyen durva kis skill ez. Másfél óra alatt 10. szint. Nagyon csúnyán aprít a lányka.
Mondjuk kicsit elszúrtam az első képesség választást. Concentration kellett volna a Celestial helyett, és jó is lennék :S Lehet holnap újrakezdem.
Apropó. Hivatalos oldalon nézegettem képeket, és láttam hogy más sérója van 1-2 karinak. Lehet változtatni valahogyan, vagy ezek csak régi képek és azóta változtak a modellek? -
#4127 http://www.sacred2.com/en.html
http://deepsilveruk.nexway.com/fiche.html?REF=663572
Bar szerintem addig izgalmas ez a Sacred 2 is, amig nem jon hozza ilyen online item-buy, vault csere-bere, stb. :)
Inkabb az uj patch-et butykolnek az Ascaron-os sracok:) -
vidu01 #4126 Így van, a ragyogó erőnlét fontos erősítés az elfnél érdemes minél több rúnát rakni rá, nagyon szépen viszi le a regen időt minden skillnél ezért és nem a HP regen miatt fontos ;). Nekem a viharhívő rész maradt ki a másik két képességcsoportra mentem rá:
-
#4125 Vittem meg ma egy kicsit, most mar lvl 16 a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton. Ugy veszem eszre, hogy az egyik legjobb skill-em a Blazing Tempest, ha sokan jonnek ram, akkor irtozatos tarolast tud csinalni kozottuk, pedig meg csak lvl1-es a skill. Az eslodleges skill-em tovabbra is az Ancient Fireball, ami most kb. 144-et besebez (lvl3). Az Ancient Fireball 3.1 sec alatt, a Blazing Tempest pedig 5.6 sec alatt toltodik ujra, a HP regenem mar 23.8 / sec. Az Armor-t es a Defense-t is felnyomtam szepen, most igy nez ki a kari:
-
doncsabi #4124 forumon irták sacred 2 hun hogy homályos arcaniai fokusz is kel mert akor ragyogo erölétnél fel tudom fejleszteni vagy jeget vagy tüzet használj és sok reget ad ha csik fel megy homálynál -
#4123 "zimbes-zombis"
:D -
TGWH #4122 Csak nem a régi hadikikötő? Ajj de szép emlékeket idéz fel bennem :D
Egyet elfelejtettetek. Az elfnek nem muszáj a tűzmágiához értenie. A fagysebzés is bőven elég lehet, elméletileg többet sebez mint a tűz, sztem az alacsony szintem miatt nem jött össze. Igaz kicsit nehezebb az elején, de ha úgy van mint az első részben (már pedig eddig elég sok minden úgy van), akkor nagyon gyilkos karit lehet összehozni. -
#4121 Most mar lvl 14 a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en:
A HP regenem mar 22.2 / sec, es az Ancestral Fireball-om 2.8 sec alatt toltodik (volt 1.x sec-es toltesi ideje is, csak szintet leptettem ezt a skill-t, es igy novekedett). Az Armor Lore-t tolom tovabbra is, es valasztottam Shield Lore-t is, mert a sarkanyoknal nagy gaz lesz igy Silver fokozaton, ugy meg meg nagyobb, hogy ha meghal a karim, akkor vege (HC).
Meg mindig a nagy varosban vagyok, rengeteg quest-et megcsinaltam ma delutan-kora este ( csak ebben az egy varosban 4 ! szintet leptem)
Azt hiszem, ez a varos kilove. :)
Jartatok mar ennek a varosnak a deli reszen, az Old Part / Old Town nevu reszen? Eleg feelinges, kihalt, zimbes-zombis terulet, itt probalgattam tobbek kozott az Undead Potion-t:
-
tomcsa4 #4120 Ez kész :D -
menpe #4119 Ne menjél ellenfelek közelébe! -
#4118 Szerintem is a páncélismeret az egyike az első képességeknek... Az amolyan alap szinte mindegyik karinál. Ellenben a pajzsos botos dologgal nem feltétlenül értek egyet. Én is indítottam egy elf lady-t silver hardcoreban eredetileg azzal a célzattal hogy a másik silveres elfemnek az alku képességgel jó kis tárgyakat vegyek... csak később nagyon nagy lett a szintkülönbség így elkezdtem azzal is tolni. Lvl 15-ön vok vele. Szerintem nagyon fontos a ragyogó erőnlét harcművészet feltolása. Egyébként alkuval elég jó cuccosokat lehet venni. És így mind a két elfemet csinosítom. És az elején csak óvatosan. Távolról leszedni mindenkit tűzlabdával, ha sokan vannak arra pedig a lángvihar a legjobb szerintem. Ha nem hülyülsz az alkuval és egyéb képességekkel mint én akkor ami fontos: Páncélismeret, Notórius gyújtogató ismeret, Notórius gyújtogató fókusz, Koncentráció, no megy egy fegyveres képesség de szerintem ezt ráéri ezek után felvenni, mert sok féle dolgot használhatsz és lvl 15 fölött majd eldöntöd melyik fegyver típus tetszik a legjobban, mi az ami szerinted a legtöbb bonust ad. Az egyik karim íjász az elé felvettem a taktika ismeretet, így messziről elég hatékonyan ölöm le, akit nem intézett le a lángvihar. nem naon közelíti meg csak a bajnok ellen, akkor meg váltok a tűzlabdára ami elintézi szinte egyből. Az alkudozós karimnak még nem választottam...
A későbbiekben bizti jól jön majd a pajzsismeret már csak azon logika alapján, hogy a több féle tárgy több bonust ad. No de majd kiderül. -
#4117 A High Elf szvsz inkabb a halado user-ek karaktere, csak akkor kezdd el Elf-el, hogyha ilyen szintu kerdesekre mar valamilyen szinten tudsz valaszolni magad is. (: Legeloszor is az Armor Lore-t kell neki az elejen nyomatni az egig, es hogyha egykezes fegyvert / botot adsz a kezebe, akkor a masikba rakhatsz pajzsot. Ha mar raktal a kezebe pajzsot, akkor tolhatod neki a Shield Lore skill-t is az egig. A 3. aranyszabaly, hogy mihamarabb aktivalj egy buff-ot neki, ami vagy a HP regent noveli, vagy pedig az Armor / Defense-t. Bar ha nem Hardcore / Silver-en viszed, mint en, akkor semmi baj nincs, ha meghal, viheted tovabb a karid a legutolso aktivalt resurrection fontain-tol. -
doncsabi #4116 HOGY KEL ELFET FEJLESZTENI HOGY NE HALJON KI HAMAR?
-
#4115 annyi pénzed lesz, hogy nem nagyon érdemes a kovácsnál spórolni :)
legutóbb egyik kardomban csak kicseréltem egy követ másikfajtára ami több mint 3 millába került :D
és annyi cucc pottyan, hogy már idegesített eladnom őket még az invertoryból is, ezért beállítottam, hogy csak a sárgát vagy annál jobbakat kapja fel :) -
laikuss #4114 Pedig szerintem ennyiért nem éri meg. -
Rusy #4113 Ilyen drágán dolgoznak, én múltkor 165000-ért javítottam :D -
laikuss #4112 A kovács az 20-as szintű Ancrid pengéje kardomat 223000-ért akarja feljavítani, ez valami hiba vagy ilyen drágán dolgoznak? -
#4111 haha köszi :)
és tényleg ott van a feljáró a sarokban.
Pedig keresés közben oda legalább 3x visszanéztem, de sosem vettem észre.