10030
  • johnnie_walker
    Nem Quake, hanem Doom (csak a történelmi hűség kedvéért). ;)
  • dante3
    aktiváció hátha segít!
  • Slewy
    Hi!
    Nah, király, hogy van eredetim, xp-t már kapok normálisan, viszont neten még mindig nemtook játszani. Csináltam fiókot, be is enged lépni, de amikor választok nyílt hálozatnál meg egyjátékos coop-ba azt írja, hogy a port nem található, zárt szerveren meg amikor megcsinálom a karaktert és lépnék tovább Error No.71-es hibaüzenetet kapok, ha van valakinek tippje, vagy ötlete a megoldásra, megoszthatná velem
    Köszi
  • dante3
    Jaja, szeráfom lvl.50-es, de van nála 7 milla+ csomót költöttem kovácsolásra! :)
  • DORSANAX
    Kösz a tanácsot,indítok egy újat a mostanit elteszem...
  • Lobsterman
    Az alku szerintem jobb, mert az árusok sokkal jobb cuccokat kínálnak, sokan vannak, és nem teljesen véletlenszerűen kapod a cuccot hanem választhatsz ami épp kell. Igaz ki kell adnod jó pénzeket a cuccokért, de lóvé az úgyis van/lesz rengeteg.
  • dante3
    Elfnél elsőre lehet, ha jól emlékszem!
  • Lobsterman
    Van amelyik karakternél fel lehet venni elsőre. A szeráfnál második oszlopos, szóval kell 5 pont lovagláson, perception-ön, vagy divine favor-ön.
  • dante3
    Legtöbbet szerintem a fagy/méreg/tűzgömb stb ad az alkuhoz, legalábbis ez a személyes tapasztalatom! Csak sokszor nem tudom eldönteni, hogy azt válasszam ami alkut ad, vagy az értékek megtalálásának esélyét növeljem!
  • TGWH
    De a tulajdonság ha jól tudom nem lehet magasabb a karakter szintjénél! Azaz ha 10-es szintű vagyok, akkor nem tudom az Alku tulajdonságomat 20-asra úgy feltornászni, hogy mindig több pontot teszek rá. Csak felszerelésben lévő Alku + x tulajdonság növelheti az Alku tulajdonság nagyságát.
    Nem értem hogy lehet annyi cuccot találni, hogy mindegyikben +2 Alku legyen...
    Alkut amúgy elsőre is fel lehet venni, nem kell hozzá másik tulajdonság.
    BeeEffGee -> big fucking gun, a Quake tiszteletére nevezték el így, anno még az első részben.
  • Lobsterman
    Ha már van skilled, akkor ne kezdd újra ezért :)
    Egyébként ha a legalsó csoportban levő skillek közül nincs még felvéve egy sem, akkor 35.(?) szinten fogod tudni felvenni csak a bargaininget, mert kell hozzá 5 szint egy másik, elsődlegesből. Igazából azt mondanám, hogy ha elégedett vagy a karaktereddel, ne kezdd újra.
  • DORSANAX
    A BeeEffGee pedig a "bazi nagy fegyver",ha valaki magyarul játszik...
  • DORSANAX
    Köszi,én is mielőtt kérdezek szótárazhattam volna,bocsi...
    Azért még egy kérdés:jelenleg 20-as vagyok,érdemes emiatt új karaktert indítani,vagy csak egyszerűen emeljem az alku szintemet?
  • tomcsa4
    Üdv! Egy cimborámnak kell help. Mikor jön az első boss? Mert furcsálja, hogy 14 órányi játék után még nem találkozott boss-szal.
  • Lobsterman
    dani: A fegyót a BeeEffGee CA csinálja.
    szripio: a fent említett CA nagyon sokkal megdobja a ranged skillt, plusz 2-3 cuccom ad "+2 all skills"-t
    dorsanax: igen, az az alku lesz magyarban valszeg :)
  • bepe79
    Gondolom ugy csinalta, hogy a ranged weapon skill-re gyur, mert tavolsagi fegyvert hasnzal:) Tehat ijat, vagy pisztolyt, vagy dobocsillagot, vagy akarmit. Es ugyebar szintenkent kesobb mar nem csak egy skill pontot oszthatsz el, hanem 2-ot, meg 3-at, majd 4-et es igy tovabb, igy ha valamelyik skill-re mindig tobbet pakolsz, akkor kijohet ilyen arany.
  • DORSANAX
    Tárgytalan a kérdésem,megtaláltam...
    LOBSTER UGYE HOL TALALTAL OLYAN FEGYFERT NEKEM IS ELL KELLENE EGY OLYAN
  • DORSANAX
    Ez az alku képesség emelését jelenti?
  • szripio
    Nem bírom nem megkérdezni, de hogy a francba csináltad, hogy 20-as szintű vagy, és a Ranged skilled 47-es????
  • DORSANAX
    Egyébként ezt a "bargaining skill"-t ezt hogyan csinálod,mert én nem vagyok egy ász a játékban,nemtom mit kell tennem?
  • Lobsterman
    Olyan mint a Diablo.
  • DORSANAX
    Kösz a választ,majd megpróbálok én is jó cuccokat venni a "drágámnak",mert állandóan sír,hogy csak tavalyi rongyai vannak
  • szeki87
    helo én most gondolkozom azon hátha meg veszemn milyen ez a játék mmorpg szerü???? internetes????
  • Lobsterman
    A bargaining skillnek köszönhető a dolog. Van egy másik szeráfom az elég szakadtan néz ki. Ennek meg sokkal jobb cuccokat ajánlanak az árusok, úgyhogy tudok válogatni hogy a design is jól nézzen ki, de a statok is jók legyenek.
  • DORSANAX
    Én már próbálkoztam az alku képességgel és a túlélési bónusz ügyben is jó vagyok,/86%/de szett cuccost nem dobott egyszer sem a rohadék...
  • Norec79
    Valaki próbálkozott az alku képességgel?Én kiprobáltam lvl 20 karimon 66-os az alku így elég jól lehett jó cuccokat venni és szett is akad rendesen.
    A kérdés az lenne hogy menyivel kel nagyobnak lennie a képeségnek hogy még legyen szett is az árusnál mert lvl 30-oon 80-as lesz az alku és igy már csak másfélszer nagyobb. mert igy csak lvl 15-ösek a szett cuccok és nagyobbat szeretnék.
  • Slewy
    Nah, megvan Eredetiben végre, remélem msot már nem 1 xp-t fogok kapni szörnyenként...
  • DORSANAX
    Én most nem feltétlenül a sebzésre és a képességekre értettem,amit kérdeztem,bár az is fontos,hanem Lobsterman Szeráfjának a ruházatára.Egyébként,amit Te írtál,az is valóban lényeges...
  • repvez
    Ezért kérdeztem én is hogy mire érdemes pakolgatni,mert egyáltalán nem egyértelmü hogy mi a jo.Nekem egy 14-es élöhalottam van és csak 110 a max sebzése.És a képességek neveiböl nem nagyon derül ki hogy melyik lesz a leg hatásosabb.Adio2-nél is megvolt hogy mit kel kimaxolni milyen sorrendben hogy jo legyen,de ilyen leirást még nem találtam sacredhez.
  • DORSANAX
    Most lehet,hogy valami "nagyonhülyét" kérdezek,de nekem is Szeráfom van és nem értem honnan lehet ilyen cuccosokat összeszedni.Úgy értem,az enyém egy szegényházi öltözékű a tiédhez képest.Szóval ez valami cheat eredménye,vagy csak véletlen,hogy ilyen jó cuccaid vannak?
    Én már 3x kezdtem el,de a karakter-designom soha sem sikerült ilyen tökösre...
  • laikuss
    Már megtaláltam az utat. Egyébként találtam egy életszívó kardot vaderes hangja van, ja és nemtom de egy kb. 28ezerbe kerülő kard sokkal jobb mint egy kb. 83ezres buzogányféleség mármint ennyiért tudnám eladni szóval hogyan vannak ezek beárazva?
  • laikuss
    Valaki pls. Thylysium-ban kaptam egy küldetést, A biztosítás biztosítása címmel, de nem tudom hogyan jutok oda a nyíl mutat de mindig hegyekbe ütközöm. A karikát is látom a térképen, de hogy jutok oda. Már a hajamat tépem annyit szaladgáltam le-föl.
  • Sheol

Jól döntöttél, ennyi óra játékidőt nem sok mással kapsz.
  • Slewy
    Tegnap 3 és fél óra baszakodás után megtaláltam a megoldást!!!
    Megrendeltem az eredeti játékot :D
  • Harbonah
    énis csináltam egyeet, marha jól lehet vele haladni, a gólemet pikk pakk kiluggattam :)

• rage
    A warez topicban kérdezd meg,hogy a Reloaded féle töréssel működik-e rendesen.
  • Slewy
    És valaki akinek nem eredeti a játék és meg tudta oldani?
  • Lobsterman
    Na bepöttyintem ide a karimat. 20as szintű még csak, de elég jól öl jelenleg. BFG-vonalon megy a lányka, a legtöbb ellenfél 1 lövés, a championok 3-4, szóval eléggé megy a dara. Majd még fel kell tolni az Armor lore-t is, mert így nem nagyon állja a sarat, de amíg nincs boss, addig jól elvagyok nélküle is. Nem sokszor jutnak a közelembe no :) Majd még megy rá Tactics és Spell prot is, esetleg még a végén exalted warrior focus, bár ott igazából csak a buffot használom.

• bepe79
    Talalkoztak mar egy paran a problemaval. Azok talalkoztak vele, akiknek nem eredeti a jatek.