10030
  • DORSANAX
    Hát lehet,hogy újra pakolom,mert ahogy látom emberhalál is több lesz,mert úgy sebeznek az ellenfelek,hogy nagyon.Azért még próbálgatom kicsit,egyébként igazad van.
  • wedge31
    Egyszerü ne tedd fel a patchet.
  • DORSANAX
    Hát mondhatom piszokul "örülök",ezért indítottam új Szeráfot,most mi a tökömet csináljak?!
    Elnézést a káromkodásért,de hogy ezt mi a francért kellett megváltoztatni,azt nem tudom...
  • dante3
    Nem győzöm hangsúlyozni, jó a patch!

• Norec79
    Fenébe megváltoztatták az alku képességet most már nem lehet kapni unik és szett cuccot az árusoknál lehet akármien magas az alku csak rare cucc van náluk.Pedig már csak 1 db hiányzott a driád szett-böl de legalább a full elf szett megvan.
  • DORSANAX
    Azért,ahogy betöltöttem az állásomat,rögtön feltünt egy hibajavítás.Pontosan abban a faluban voltam,ahol előzőleg rohangáltam a kereskedő után a zárt sátorban,min a töketlen/mert nem bontotta a játék idáig/és most mindent jól látok a belső térből.Persze ez még nem jelenti azt,hogy ugrálhatunk örömünkben...
  • DORSANAX
    Igen,de akinek nincsen helye,az is felpakolhatja azzal a módszerrel,amit írtam.
    Egyébként én is felraktam,most próbálgatom...
  • rage
    Kb 2 giga hely kell neki ideiglenesen a Temp-hez.
  • TGWH
    Hamarosan újra kell raknom a játékot (azaz az egész winfost, mert az új vinyómra, a gyorsabb sata-ra pakolok az ata helyett :D ). Én inkább a beépített patchelőt használom akkor majd, ki tudja hogy keverték már meg azóta... kár hogy nincs egy nagy patch, amiben benne van minden. Asszem ma este másolgatok, majd holnap reggel ha lejött a patch, akkor majd telepítgetek...
  • DORSANAX
    Köszi,ez megnyugtató,ahogy látom a global.res-t is átírta és a speech-et is...
  • DORSANAX
    A "pak"mappába nyom sokat,ahogy látom,az pedig a grafika...
  • wedge31
    Vazze ,pause még mindig nincs.
  • tomcsa4
    Ejha ezt nem tudtam. Köszönöm mindkettőtöknek, akkor holnap elintézem.
  • dante3
    Simán megy a régi mentésekkel, semmi probléma eddig a patchel!
  • DORSANAX
    Én is megtettem,most nyomom fel...
  • DORSANAX
    Szerintem az első patch nem ment fel,de ez tipp...
  • DORSANAX
    Nincs fent szerintem,azért írtam,hogy esetleg ha a "c"-n nincs hely,akkor hogyan kell csinálni.T.illik nem írja ki,hogy nem sikerült telepítenie,és az a patch kb.3GB-ot mozgat meg a Temp-ben,ezért aztán megtévesztő lehet a dolog és esetleg fel sem rakta jól neked a patchet...
  • rage
    Ha végre lejön, én felteszem.
    Azért a játékmentéseket kimásoltam előtte.
  • rage
    Ilyen akkor szokott lenni, ha hiányzik a játék által betett registry bejegyzés.
  • DORSANAX
    Én itt lapítok,még nem tettem fel.
  • tomcsa4
    Nekem olyan gondom van, hogy a legelső javítás (500 megás) felment, de az utána valók már nem akarnak. Hibaüzi: Telepítse fel a Sacred2: The Fallen Angel játékot. (Megj.: már fent van:))

Köszönöm!
  • rage
    Miért neked nem ?
  • DORSANAX
    Mentéseitek megmaradtak rendesen?
    Már aki feltette...
  • DORSANAX
    http://updatedl02.sacred-game.com/sacred2/update/locale/

Bocsi
  • DORSANAX
    Innen én 1,6-2 Mbps-el szedtem...
  • Lobsterman
    Egy kérdés. Lehet lézerpisztolyt dual wield-elni? Mókás lenne csinálni egy pisztolyhőst :D
  • dante3
    Jó lett a patch! Pár dolog észrevehetően megváltozott!

Nem mutatja a térkép a kész küldiket! +a karikák is másképpen néznek ki!

Eddig nem égett a fegyóm!

Játék közben is lehet változtatni a beállításokon!

A főmenü betütípusai is megváltoztak!

Eddig ezek tűntek fel elsőre nekem!
  • TGWH
    Na akkor holnapig várok az inkvizítorral, még csak 5ös szintű, mivel az egyik itóka hiány miatt megpusztul, az alt f4 meg nem segített.
    Most már nagyjából tudom hogy milyen lesz.
    Hátborzongató inkvizíció fókusz, Alku, Páncélismeret, Nyeles fegyver használat, Harctudomány, Koncentráció, Taktika ismeret, Alkat, Szívósság, Varázslat ellenállás. A sorrend az első 4-ig biztos.
    De a Párbajismeret használaton elgondolkoztam. Ha ugyan az mint a Nyeles fegyver használat (azaz az első a két fegyverre, a második meg csak egy nyeles fegyverre ad bónuszt), akkor érdemes lenne azt felvenni, elvégre pajzsot nem használhat az inkvizítor. Szerintetek?
    Hejj de lassan jön az a patch, 44-gyel...
  • DORSANAX
    Egyébként felnyomtam az alku szintemet,nagyon jó cuccosokat kapok,csak nagyon drágán...
  • DORSANAX
    Akinek a "c"-n nincs elég helye ée az az updadate nem megy fel,az tegye a következőt:
    Temp könyvtárat egy olyan meghajtóra kell tenni, ahol van hely.Eljárás röviden:

Asztal / Sajátgép / jobb klikk->tulajdonságok / speciális / környezeti változók gomb.
    Itt a felső listában (a felhasznalói valtozóitoknál) van olyan, hogy TEMP, meg TMP. Ezeknek a változóknak az értékmezőjét szerkesztés gombbal átírjátok a kivánt helyre, pl. "F:\Temp". Ha nincsenek ilyen változók, akkor az "Új" gombbal letre kell hozni.
  • wedge31
    " Added ten new bosses to reward exploration " - tiz uj boss
  • peter01
    Én a virtuális memóriával játszottam hogy legyen helyem.
  • wedge31
    Erre sajnos sok okoságot nem lehet mondani ,csinálj valahogy neki helyet.
  • repvez
    ezeken javit a patch
    Amugy #4270 hsz-re valaki?
  • Prince23
    Szal akkor kitömöriti ahol a win mega progik vannak? nekem nincs hely, csak 1.6 gb.
    :(
    az meg az első patchnek sem volt elég :(
  • wedge31
    Pedig ezt megéri feltenni sok ujdonság lesz benne.
  • CalebJoe
    innen sokkal gyorsabban jön a patch
    http://updatedl02.sacred-game.com/sacred2/update/locale/
  • Prince23
    Az új patch is a program fileshoz csomagolodik ki?
    mert akkor ezt sem fogom tudni feltenni:(
  • Lobsterman
    Cuccokat így is kell gyűjteni a fegyó csak 1 a sok közül. Amúgy a cuccgyűjtésnél is jobban érdekel a karifejlesztés, szóval nem zavar :)
  • wedge31
    Nem unalmas mindig ugyanazal a fegyoval darálni ? engem mindig az hajt elöre hogy uj ,jobb fegyokat szedjek össze.