10030
-
TGWH #4350 Háááát igeeeen, de nem Te mondtad MP-n hogy jó lesz neked a régi gép is egy időre? :D na mindegy.
Nekem azért van ennyi patch, mert a megjelenés óta rakosgatom őket a vinyómra.
Nem néztem meg, de én javasolnám a Sacred2Updater.exe programot, a játék mappájában van. Másodszorra nekem már megtalálta az utolsó frissítést, ami nincs fent. Talán az a legbiztosabb.
Azért van két verzió a fájl nevében, mert:
Sacred2-HU-2_10_0_0.exe -> ez az alapot frissíti fel 2.10-re
Sacred2-HU-2_10_0_0-2_12_0_0.exe -> 2.10-et 2.12-re
Második oszlop: Sacred2-HU-2_12_0_0.exe ez elvileg szintén az alapot frissíti 2.12-re... DE!!! Kérdem én, egy 24 mb-os fájl hogy a fenébe tartalmazná az első 456 mb-os és a második 21 mb-os frissítést is?
Harmadik oszlop:
Sacred2-HU-2_31_0_0.exe -> a legújabb. 2.12-t írnak kiindulásnak.
Tehát ha van 2.12 verziójú Sacred 2-d, akkor mehet rá a legújabb patch. De az eleje még mindig nem tiszta... Rákérdezek a hiv. fórumon, talán még ma írnak v.mit. Többet nem tudok tenni, de más talán leírja ha tudja hogy is van ez.
-
#4349 Szerintem egyértelmű. Megnézed hogy neked milyen verziójú van meg majd megnézed az oldalon, hogyan jutsz el a 2.31-es verzióhoz és azokat letöltöd. -
Sheol #4348 Nem értem miért sírtok, hogy mostantól nem lehet set és unique cuccokat venni.
Pont az volt a nonszensz, hogy eddig lehetett.
Az ilyen játékoknak épp az a lényege, hogy az igazán jó cuccokat csak nagy csatákban lehet megszerezni, és ha igaz, akkor az új patchben gyakoribb lesz a set itemek esése is. -
krisztajo #4347 Sziasztok! Végre megvan az új gépem, amin már fut a game és az a patch-es dolog engem is nagyon érdekelne! A kérdést már TGWH leírta, de én még tovább bonyolítanám a helyzetet.
A hivatalos oldalon 4 db letöltés van.
Az első 2.0.2-2.10.0 update, a második 2.10.0-+-2.12.0 hotfix, a harmadik egyben számomra kakukktojás 2.0.2-2.12.0 update és az új.
Ha jól gondolom a harmadik tartalmazza egyben az első kettőt és emellé csak az újat kell feltenni???
Vagy ezek mellé még külön felkell rakni a hotfixeket is? Mellesleg a hivatalos oldalon csak egy hotfix van, holott három jelent meg eddig ezért gondolom, hogy esetleg a harmadik nagy fájlban ezek mind benne vannak?! Tényleg jó lenne tudni, mit kell feltenni, mert jelenleg egyáltalán nem egyértelmű!
-
TGWH #4346 A patcheket elmagyarázná v.ki? Nem értem... van 2 nagy, és 3 kicsi.
2.10: 456 és 21 mb kb. a két db.
2.11.2: 24 mb
2.12: 24 mb
2.31: 620 mb
Ha újrateszem a játékot, akkor a fixeket (azok asszem a kicsik) is fel kell tenni? Nem zavarják össze egymást? Vagy a fixek már be vannak építve az utolsó patchbe?
-
TGWH #4345 Erre számítani lehetett, ezért vártam a karakterindítással. Anno az első résznél az uw kieggel ugyan így jártam, egyszerűen szétkapták a gladiátort.
Talán estig meg tudom nézni hogy akkor milyen is az új patch. Rágyúrok egyet az Alkura, hamar ki fog derülni hogy jobb-e vagy rosszabb.
+ egy másik kísérlet. Indítok két inkvizítort, az egyiknek Párbajismerete lesz, a másiknak Nyeles fegyver használat, ennek két fegyverét berakom a ládába, majd a Párbajismeretes felveszi, ugyan olyan szinten. Kíváncsi vagyok melyik lesz az erősebb, nálam lehet fogadni :D -
#4344 Smafu. A törtben már most is van. Sőt. Láthatatlan ló is. -
DORSANAX #4343 Egyébként,hogy mondjak még ilyen hülyeségeket,a legközelebbi patch-nél már a karakter is láthatatlan lesz.
De ott lesz,csak izé... -
DORSANAX #4342 Én nem értem,ezt a "láthatatlan kesztyűt" nem láttam az új patch leírásában.
Akkor most hogy van ez?! -
#4341 nalátod... -
DORSANAX #4340 Látod,hogy nem látod? Ez jó... -
DORSANAX #4339 Jó kilátások,nálam meg újra megy fel az "ELITE" éppen,azután játszom tovább holnap az eddigi patch-el... -
#4338 Nálam a karakter kesztyűje láthatatlanná válik! :(
Kaptam egy faxát, beraktam, később variálok a cuccok közt, és látom, hogy nem látom a kesztyűmet, kurzort ráhúzom, kiírja, mintha ott lenne, de nincs! Vagyis ott van, csak izé... -
DORSANAX #4337 Ja,és a karakterek is sokkal sebezhetőbbek lettek,állandóan a halál küszöbén harcoltam az addig erősnek mondható karival... -
#4336 Mi a fenéért lehet extrém komplikált a pause ? no mindegy már megszoktam csak az elsö karim emiatt patkolt el vagy huszor mert kiszaladtam egy kicsit azt mire visszajötem ment a hajtépés. -
DORSANAX #4335 Értem,jelenleg újra rakom a játékot,mert nagyon legyengítette a karaktereimet.Már kezdtem ráérezni a játék titkaira és a patch után egyszerűen gyengus lett az alku,bargaining skill ügy is,én most nem görcsölök feleslegesen emiatt... -
#4334 Pause nem lesz jódarabig, ezt réges-rég megmondták.
"To implement a pausing function is extremly complicated and will, if possible, not implemented in the nearest future." -
#4333 Nem... kiléptem, addig dübörgött 5.1-ben a szívdobogás. Nem maradt abba. -
DORSANAX #4332 Én is pakolom újra a játékot emiatt... -
#4331 Csak az lehet mert nálam maradtak a régi karik sebzésértékei de az igaz hogy igy félig buktad a kovácsolás skillt. -
#4330 Akinek már van valami tapasztalata a bargaining-el el tudná nekem árulni hogy hogy jönnek set itemek az árusoknál? 60 körül járok már vele de még csak sárga cuccokat láttam náluk. Régi patch van fent(marad is még egy darabig ;D). -
#4329 viszont a harcművészetem ilyen drasztikus mértékű csökkenését ez nem magyarázza... -
#4328 hagyd, rájöttem miért van
"# NPC and PC forging have been rebalanced. Values now depend on the difficulty level. PC forging is now less powerful."
elég magas volt a kovács skillek és sokkal durvább cuccokat tudtam kovácsolni magamnak mint bármelyik NPC
újra megnéztem, és a saját magam által kovácsolt cuccok értékei estek vissza
de ez még agy is elég elszomorító... -
#4327 Az durva ,mindjárt betöltök egy régi karit mert az ujal amit most inditotam ebböl természetesen semmit nem vettem észre. -
#4326 azt a rohadt k*rva....
olyan mértékben legyüngítette a karakterem, h hihetetlen :(
-1000 sebzés
-2000 támadőérték
-700 def
DE a röhelyes, hogy a harcművészetem sebzése a felére csökkent
11k >> 6k
gyönyörű -
#4325 Engem is csak ezek érdekelnek elsösorban. -
#4324 nah éppen telepítem, kíváncsi vagyok tényleg észre lehet-e venni a változásokat amiket leírtak :)
új minibossok és minisetek elég jónak tűnnek elsőre :D
-
DORSANAX #4323 Én meg már szedem is le,mert nekem nem kell ez a patch,jó volt nélküle is,majd esetleg felteszem valamikor,de a mostani karaktereim nem erre vannak fejlesztve... -
#4322 összes linket próbáltam alant, mindenhol max 60k-val jött
de már megoldottam :)
jó öreg flashgettel beállítottam az összes servert tükörbe és most éppen maxosan jön :)
mindjárt lenn van. -
TGWH #4321 Én ráérek holnapik, ma is úgy játszottam, hogy lefele töltögettem, nem nagyon zavarta. Csak azt sajnálom, hogy nem érnék rá napi 10 órát játszani... pedig de jó lenne... még egy négy óra és lejön a patch, holnap xp reinstall ha minden jól megy, aztán majd meglátjuk, elvileg gyorsulnia kéne a picikének, és nem kéne annyiszor szaggatnia meg kidobálnia... -
#4320 #4274 -
DORSANAX #4319 http://updatedl02.sacred-game.com/sacred2/update/locale/
Innen szeded? -
#4318 jó kérdés, én mind a 6 szervert próbáltam igaz csak 4 jött be, de mindről max 60k-val jött, most megpróbálok egy letöltésvezérlőt -
DORSANAX #4317 Most nem értem,meghaltál 20 perc után? -
DORSANAX #4316 Azt nem értem,hogy nálam hogyan jött kb 2 Mbps-el..
Írtam a linket,hogy hol jön gyorsan... -
Csokis #4315 Letöltésvezérlővel kell szedni és az összes elérhető servert beállítani tükörnek! Nálam így 850KiB-al jött. -
#4314 Viszont, 900-as páncélom, (kéregbőrrel) vissza esett 750-re patch után... Hagytam, hogy leessen az életerőm, gyúrok túlélés bónuszra, utsó pillanatban poti, semmi gond, de a szívdobogás hang maradt. Hiába új helység, térkép, akármi... kb 20 percig bírtam.... -
#4313 a picsába nálam iszonyat lassan jön :( -
DORSANAX #4312 Természetesen érdemes megfigyelni,hogy milyen jó dolgok vannak így az új patchel,azután majd meglátjuk. -
#4311 Erre a patchre vártam hogy elinditsam a shadow wariorom ,ha nem jön be visszatérek a régi verziora ,nekem szerencsére stabilan futott ,csak az uj bossokat sajnálnám de nagyon.
Egyenlöre nincs gond az uj patchel az alkus dolog meg nem érint mert az elsö részben se használtam soha jobb szeretem dropbol vagy cseréböl beszerezni a cuccokat.