10030
-
#4390 Tudom h nem érvényesül. Nekem még 1.12 van fent, de így sem láttam még szet cuccot senkinél. :S
Mondjuk azt írják nem árt hozzá szintnél 2* nagyobb bargaining, nekem meg 43as szintre "csak" 69 bargaining van :P -
DORSANAX #4389 Köszi,majd később valamikor én is visszateszem az új patchet,előbb ezt a Szeráfomat benyomom a célba... -
#4388 24es Árnyas, most is az , csak 26os. -
DORSANAX #4387 Neked előtte milyen karid volt és mennyire volt fejlesztve?
Azért kérdem,mert lehet,hogy egyes karakterek jól fejleszthetők az új patchel,nemtom... -
vidu01 #4386 Az előtte lévő oszlopból vmelyikre 5 pontot kell tenni de szerintem a játék is írja. -
#4385 Az oké, de szürke a mező, nem tudom rátolni a pontokat, ezért kérdezem, hogy kell-e hozzá fejleszteni valamit? -
#4384 1 óra játék után sem lettem gyengébb, sőt dobott egy set itemet és vagy 10 unique cuccot -
vidu01 #4383 dual wield / párbajismeret :) -
vidu01 #4382 A patchet feltéve próbáltad már? Azért érdekelne mert én is BFGs szeráffal vagyok és ha ezt is elb@szták a patchel akkor nem updatelek még egy darabig.:S -
DORSANAX #4381 Játszik egyáltalán valaki az új javítással?
Azonkívül,hogy láthatatlan kesztyűt tud csinálni és legyengít,mi a tapasztalat?
Lobsterman!Bargaining nem igazán érvényesül az új patchel,én újratelepítettem a játékot és az utolsó patchet nem tettem fel...
-
#4380 Mit kell fejlesztenem ahhoz,hogy a kétkezes harcmodort elsajátítsam? -
#4379 bazi nagy fegyó -
T4sY #4378 BFG? -
krisztajo #4377 TGWH! Valóban, de az új gép vétel már tervbe volt véle ettől függetlenül is! És amikor láttam, hogy aktiválni kell, úgy döntöttem addig nem is kezdem el.Majd most!
Árnyharcos! Köszi, most már kezdem kapizsgálni! Ezek szerint nem is gondoltam olyan rosszul. Egyébként szerintetek nem kéne az utolsó foltot felrakni??? A javítások listáját elnézve talán nem ártana?! -
#4376 Én BFG-zek szóval engem nem nagyon érint a regen idő. Csak azért tolom a regen csökkentő skillt, mert az szabályozza hogy hányas varázslatszinttől kapok büntit rá. Így is túl van fejlesztve elég keményen, mert kb +10et kapok bónuszokban a CA-okra :)
Amúgy elég kemény a BFG-s szeráf. 43-as vagyok, nemrég értem el a 2.5k-s damage-et, szóval semmi nem áll az utamban. 47es dögök jönnek simán egy lövés mind, bossok is jócskán 1 percen belül fekszenek, szóval nem nagyon van para. Megnéztem hogy a közelharcos szeráfom mennyit ver CA nélkül. 37. szintű, és 4-500 körül, szóval nem kicsit szarabb :) -
T4sY #4375 Bőven megvagyok a max. 4es szintű támadásokkal ;) Sztm aránytalanul sok regen időt ad egy szint a támadásokhoz a sebzés plusszhoz képest azért vannak kis szinten. Az a buff meg ad +200 akaraterőt és vagy 1300 hpt. :) -
#4374 Amúgy bocs de magyarul nem vágom mik ezek, angolul játszom :P -
#4373 Revered Technology Lore, Concentration, Armor Lore skillek mind csökkentik a regen időt(illetve utóbbi a páncélból származó negatív regent csökkenti). Attól is jobb lesz a regen ha kilövöd a használt buffokat, mert azok is növelik a regenerációs időt. Plusz ha felfejleszted a spellt, lehet ott is van ilyesmi fejlesztés. MEg még gondolkodhatsz azon hogy a páncélod nem e ad túl sok +regen időt, mert ha igen, érdemes azt is leváltani ha fontos a gyors regen, jobban mint a védettség. -
T4sY #4372 Új pajzs +400 páncél -
T4sY #4371 Húzd ki a netet, nekem bejött :) -
Lord Zax #4370 Sziasztok.
Valahogy meg lehet oldani, hogy az uj patchet ne akarja felrakni?
amiota kijött nem indul el a játék, mindenképpen le a karja tölteni ha leállitom nem indul el a játék.
Sokat játszottam már és sokáig jutottam, és nem kell ez uj gyengités, igy is nehéz, nem azért küzdöttem hogy egy patchel lefelezzék mindin értékemet.
Szoval van valami kerülö ut a játék inditásához hogy ne patcheljen? -
#4369 hali a seraphom 27 levelben van es nem meg mindig nem tudom hogyan lehet csokenteni az arkangyal harangja ujratoltodesi idejet csokenteni mert nekem 17s alatt toltodok ujra segitsetek.
-
DORSANAX #4368 Sajna én nem vagyok egy profi még a játékkal kapcsolatosan,várd meg,van itt guru Árnyharcos ügyben...
-
T4sY #4367 -
T4sY #4366 Csak nem tudom milyen skillt kéne még felvennem ... :) Gondoltam az Ellenséges harcos fókuszra meg a Koncentrációra, így még egy erősítést be tudnék dobni a Őrjöngő mellé. :P -
DORSANAX #4365 Ja,most látom,hogy mi a problémád.
Kicsit átnéztem a warezbe... -
T4sY #4364 Kihúztam a netet és már nem piszkál... :))
Véleményezés a kariról? Hc silver mód
-
DORSANAX #4363 Nem értem,mert nálam is rákérdezett,de elindult rendesen.Magánügyed,hogy kell neked,vagy sem,nem értem mit ugrál... -
T4sY #4362 Mégsemre nyomom és nem indul el a játék... :S -
DORSANAX #4361 Csak rákérdez,nem kötelező updatelni.Nekem pl. a FEAR is mindég sírdogál... -
#4360 Egy kis segitség hogy mit tartalmaz az uj patch ezutal magyarul.
Egy új játékbeli beállítások menü.
* A jutalmak kihasználása érdekében új főellenfelek.
* 8 újabb portál az Ancarian való kényelmesebb utazás érdekében.
* Új, “részletességi szint”-rendszer a jobb általános
teljesítményért.
* Néhány terület jobban megközelíthető.
* A végén lévő főellenség még különlegesebb képességeket
használ.
* A föld alatti területek lényeinek száma megváltozott.
* Ki van javítva az a probléma, amikor az erősítéseket nem lehetett
aktiválni kombináció végrehajtása közben, vagy ha nem volt semmi
kiválasztva a harcművészet rekeszekben.
* Jobb célzás a kombinációk használatakor.
* Jobb jutalmak érhetőek el a végrehajtott küldetések után.
* Egy észlelési képesség hatás került a játékba.
* Kijavításra került az a hiba, hogy egy elvesztett küldetés
végrehajtandónak van jelölve a küldetések listájában.
* Módosítások a szövegben.
* JJE: Lehetőség volt megtámadni egy másik játékost, mialatt az még
csak éppen csatlakozott a kezdő szigetre a szerveren. Ez a hiba
javításra került.
* JJE: A veszélyt jelző kör most mát látható a hátason lévő
játékosok alatt is.
* Javítva az a hiba, amikor az inkvizítor páncélzata, bizonyos grafikai
beállítások mellett, teljesen elkülönült a testétől.
* Javításra került az a hiba, amikor a városokban is meg lehetett
támadni más játékost.
* Javításra került az imádkozási animációk közben fellépő hiba.
* A fő küldetés párbeszédei alatt lévő hangproblémák javításra
kerültek.
* Javításra került néhány hiba, ami összeomlásokhoz vezetett.
* Javításra került a hirtelen fps szám zuhanás.
* Kisebb javítások néhány harcművészetnél.
* A több találatra képes harcművészetek végrehajtása távolsági
fegyverrel mostantól három lövedékre korlátozódott.
* Javításra került az a hiba, amikor a templomőr nem volt hajlandó
támadni, ha éppen egy ló hátán ült.
* A fő küldetéshez kapcsolódó hologramok az őserdős területen most
már helyesen működnek.
* Többé már nem szükséges aktiválni a küldetésnaplót
kilépést/betöltést követően.
* Új miniszetteket is találhatsz
* Sokkal gyakrabban találhatsz szett tárgyakat
* A szerverek most már minden fokozaton elérhetőek
* A hálózati játékokban az ellenfelek szintje nem egyforma az egész
szerveren. Ha két vagy több játékos játszik egyszerre, akkor a velük
találkozó ellenségek szintje az adott karakter szintjéhez igazodik
* A hálózatos szabad és JJE játékmódokban most már nyitva van a kikötő
a szigetek között
* A városokban lévő teleportok azonnal aktiválódnak, ha a várost
felfedezed
* A tárgyak vörössel vannak jelölve, ha azoknak nincsen hatása a
karakterre. Ez olyan esetben fordulhat elő, ha rossz
karakterosztálynál, vagy olyan játékosnál akarod alkalmazni, amelyik
még nem elég jártas valamilyen, a tárgy használatához szükséges
képességben.
* A kristályszörny különböző grafikai fokozatok mellett máshogy
jelenik meg
* Az összegyűjtendő tárgyak listája most már benne marad a naplóban
* A koboldfőnökös küldetésben korábban előjöhetett egy hangprobléma,
ami most már javításra került
* Az egyik küldetésben a hiányzó szövegek pótolva lettek
* Kereskedőnek történő hátas eladásakor rossz szöveg ugrott fel, és ez
most javításra került
-
T4sY #4359 Hogy kell elindítani úgy a játékot, hogy ne akarjon updatelni ?? -
DORSANAX #4358 Nincs mit,most akkor Te is a "láthatatlan kesztyűs" új patchel játszol? -
DORSANAX #4357 "a 2.11.2-es hotfixet el kell felejteni, az olyan szar lett, hogy már az update oldalon sincs kint"
Igen,de azt a következő javította és lehet,hogy anélkül nem megy fel a következő,nemtom... -
tomcsa4 #4356 Megcsináltam (csináltam a rendszermeghajtón 5 GB helyet) és szépen mennek fel javítások. Köszönöm szépen a segítségedet! Nem gondoltam volna (igaz hibaüzit kiírt, de elnyomtam - tudom, balfaszság1). :) -
DORSANAX #4355 Én mindent felraktam sorban egymás után... -
#4354 Én nem rég raktam fel a patchet, bár még nem néztem meg hogy mi van vele, fagy-e, elindul-e :) -
DORSANAX #4353 Azt kiírja,ha nem megfelelő a patch,én tegnap éjszaka raktam újra ,mert nem kellett az új patch.A 457 MB-os kell mindenképpen.
Jó nekem a 2.12.0-ás úgy,ahogy van... -
TGWH #4352 Akkor sejtem mi a baj. Nekem a 2.02 -> 2.12 az 24 mb-os, az oldalon meg 457 mb-os. Kössz, akkor leszedem azt, meg az újat, és akkor 2 patchel megleszek. De az nem baj, hogy az első + a hotfix az 490 mb, az alapról 2.12-re patchelő meg kevesebb? -
#4351 először kell a 2.10-es nagy patch
utána a 2.12 hotfix
és utána eldöntöd, hogy felrakod-e a 2.31 második nagy patchet
VAGY van egy olyan nagy patch is ami rögtön az alap játékot,
2.0.2 >> 2.12-re patcheli és akkor nem kell a hotfix
a 2.11.2-es hotfixet el kell felejteni, az olyan szar lett, hogy már az update oldalon sincs kint