10030
-
#4550 A Dedicated Blow skill/ca a 3 CA csoport kozul a legelsoben (legfelsoben), a Devout Guardian csoportban van, es ez a legelso skill benne. Ugyhogy konnyu megtalalni. A masik a Battle Extension, ami a Devout Guardian-nak fejlesztett Temple Guardian-nal szinten fontos skill/ca. -
#4549 Ez a kobold fonok kuldetes ez az elf varosban veheto fel? mert en meg nem talalkoztam vele!? -
T4sY #4548 Akkor mégis, hogy lesz atomdurva gyilkológép belőle, ha még célozni se lehet vele? -
vidu01 #4547 Sehogy, az olyan lassan repül ez sajnos egyik hátránya. Viszont van olyan módosítója hogy követi a célpontot na úgy már jobban használható. -
#4546 Koszi! megprobalom oket! -
T4sY #4545 Hogy kell célozni az elf tűzgömböccel? Alig lehet irányítani, elég furcsa a harcos után. :P -
TGWH #4544 Elindítod a játékot, és kidob egy ablakot, hogy akarod-é aktiválni. Ott végigküzködöd magad, a lényeg hogy kézi aktiválásnál köss ki, onnantól sima ügy. Csak a serial kód kell. -
doncsabi #4543 ujra rakásnál hogy kel aktiválni ujra?
mert leaktiválás után nem mindul el ujrarakáskor
és feloldo kodot nem találom -
vidu01 #4542 Itt a lap alján nézzétek meg, talán a felszentelt csapás lehet. Ja a harci riadót meg fel lehet tenni állandó erősítésnek ha megcsináljátok a 3. módosítóját is.;) -
Tovi #4541 Most próbáltam egy igen jól fejleszett Driáddal is megölni a kobold Bosst (Gahanka), esélytelen. De ez legalább megmozdítja az életcsíkját, csak abban a pillanatban vissza is regenerálja.
Lassan jöhet az új patch....... -
#4540 Koszi! megkeresem, ez melyik csoportban van benne? vagy konnyu megtalalni? -
#4539 Osszpontositott utes. Legalabbis en igy forditanam, nem tudom, a magyar verzioban hogy van benne, mert nekem full angol (origi, nem warez). -
#4538 Szia! egy kerdes mi a magyar megfeloje a dedicated blow-nak legyszives ird le ok? mert a webforditas eleg nagy baromsagot irt ki! ( -
#4537 Na de neki sem egy teljesen karakterrel, meg nekem sem lehet megolni a Temple Guardian-al? Az egy kicsit erdekes egybeeses lenne. Es en is probaltam tobbfajta skill-t, tobbfajta sebzest, meg fizikai damage-et is rajta, es egyetlen millimetert nem vitte le semmi a HP-jat. Az rendben van, hogy visszatolti neki, de ha besebzek az lvl 3-4-5-os Temple Guardian-ommal a Dedicated Blow-al egy 100-150-est (eleg nagyot sebez), akkor ugyan legalabb egy piciket lejjebb mozdulhatna a HP-ja (mas ellenfelnel ez azonnali halalt jelent). -
#4536 Pontosan ugyanezt irtam tegnap vagy tegnapelott.. (: En sem tudtam megolni a Kobold Boss-t, igy kenytelen voltam elmenekulni. Mindenfele es fajta sebzesre immunis, es a fizikai damage sem viszi le a HP-jat egy dekanyival sem, tehat halhatatlan. Pedig eddig meg lehetett olni. Ascaron-ek nem bugot foltoznak, hanem beleraknak meg parat, hogy elvezetesebb legyen a dolog. :) -
#4535 Sztm azért van mert a C:-n nincs elég helyed, mikor telepítenéd, legalábbis nekem akkor csinált halálra tök ugyanígy.
Ugyanakkor viszont aki a 2.31-essel játszik, tapasztalta már azt, hogy a sárkányokat nem tudja korlátlan mennyiségben megölni, mint anno a 2.31 előtt? Remélem lehet rájuk vadászni továbbra is, csak nagyobb időintervallumnak kell a két vadászat között telni, mert ha nem, akkor részemről azt hiszem ennyi volt ez a játék... -
#4534 Hali!
Tudtok segíteni abban mért csinálja azt, hogy mikor felraktam a 2.10 es majd arra a 2.12 es patch et addig minden rendben volt, de mikor a 2.31-est akarom felrakni elkezdi installálni és mikor a minimaps.zip et frissíti egyszer csak kiírja hogy az előbbi beállítások visszaállítása azt kilép és marad a 2.12 es patch:(. Az összes patch magyar , mar leszedtem több helyről is a 2.31 est + megpróbáltam a sacred updater el is az meg a mikor végezne kiír egy errort azt az is befosik.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#4533 9990-ért van ott is!De majd valamelyik nap kinézek a helyi Tescoba azt meglesem! -
TGWH #4532 Nem az eredeti áron volt, lehet már csak 8k. Nem akarok hülyeséget mondani, mert lehet hogy angol volt, de a doboz ugyan olyan volt mint az enyém (hogy volt-e rajta magyar zászló azt az egyet nem tudom).
Megyek ,,délutáni műszakra'', fejlesztem a driádomat :D hát igen, a templomőr nem nagyon jött be, meg fagyott mentésnél, és visszacsúsztam pár szintet. -
#4531 Hm az nagyon jó lenne mert ott elfogadják a vásárlási utalványt amit a melóba kaptunk karácsonyra és máris csak 3990Ft-ot kell nekem kifizetnem a játékért! -
TGWH #4530 Asszem láttam magyar nyelvűt. -
#4529 Valaki nem járt mostanában a Tescoban?? Az érdekelne hogy ott lehet-e kapni magyar nyelvü Sacred 2-öt? Mert a katalogusba csak angol van :( -
#4528 Hi! NAGYON oda**sz a szerafod kinezetre es tulajdonsagokra is! az a fegyo mi a kezeben? mi a neve neki? -
Tovi #4527 akkor itt buktam el?? Ha jól emlékszek teljesen piros a csík a neve alatt, és 100%os. Ez gáz, semmilyen más írányú fejlesztésem sincs..... -
Sheol #4526 A neve alatti csíkban láthatod, hogy milyen és milyen arányú védelme van.
Én BFG-vel szarrálőttem seperc alatt, az pedig fizikai és hideg sebzést oszt. -
Tovi #4525 Nem érzem gyengének a karim, tűzlabdával egy ellenfél egy lövés, a bajnokok 2-3.
Nincs ennek a Gahankának 100%-os tűzvédelme?
Karddal rendben van hogy nem tudom megsérteni, arra nem is gyúrtam, csak kipróbáltam azt is.
Lehet hogy beírta az IDDQD-t??? :-) -
Sheol #4524 Nézd meg, hogy milyen típusú sebzésre nincs, vagy kevés a védettsége és olyannal próbáld esetleg sebezni.
Az új patch-ben javítottak a bossokon is, lehet, hogy a régi kariddal azért volt könnyebb a dolgod. -
Tovi #4523 És az idézett Sakka sem tudja megsérteni?? ez érdekes nagyon.
Az első szeráf karimmal egy pillanat alatt kivégeztem, most meg nem megy. -
Sheol #4522 Valószínű, hogy az aktuális szintedhez képest keveset sebzel, és a kobi főnöknek pedig folyamatosan regenerálóduk a hp-ja.
E két tényező miatt tapasztalhatod azt, hogy nem csökken az élete. -
Tovi #4521 Sziasztok!
tapasztalt valaki olyant, hogy nem lehet megölni az egyik kisebb bosst? Konkrétan a kobold főnököt, Gahankát kellene megölnöm elf tűzmágussal, de abszolut nem megy lefelé az élete, hiába lövöm tűzlabdával, karddal ütni is próbáltam már.
Sőt megidéztem a tűzdémont, sakkát is, az is ütötte egy darabig (aztán engem :-)) de akkor sem akart halni.
A játék abszolút eredeti, nem warez.
Köszi -
mephi666 #4520 pontosabban egy Kiss-rajongó Angelina Jolie :) -
#4519 Szép lett a karid, mintha Angelina Joliet látnám -
laikuss #4518 Ma raktam fel az új 2.31-es patchet és nagyon bevált, sokkal sokkal simábban fut, pár perc mulva dobott egy set-es cuccot, több duma, a szeráfom nem lett gyengébb inkább azt tapasztalom hogy az ellenfeleken javítottak egy picit, ugyhogy félóra játék után meg vagyok vele elégedve és még ugye minden újítást még nem is tapasztaltam. -
TGWH #4517 Nekem ugyan úgy kilépked mint máskor, de ettől függetlenül egy óráig kihúzza fagyás nélkül.
A templomőröm is folyton panaszkodik, kezdtem egyet, bár őt még meg lehet érteni. Tényleg elég szivatós egy karakter. Páncélismeret és Szívósság tulajdonságokra annyit tettem amennyit tudtam. Most találtam egy jó baltát, de elég gyorsan leverik az áramköreit...
9!!! ellenállással indultam az elején, feltornáztam 40-re 3 szint alatt... cuccaim és arany alig van, de talán sikerül kicsit megerősítenem. -
#4516 Kérdés;
Legújabb patch óta 3x crashelte össze magát a játék... előtte 1x, pedig a megjelenés napja óta fentvan. Másnál is bizonytalanabb lett a játék, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Más;
Szeráfom állandóan panaszkodik a phisical damage-ra. 21-es jelenleg, viszont amit tudok, ráteszek neki, csak a fegyverei szarok. Páncélja 600 körül van, mit kellene felvennem, hogy elhallgasson végre?
Másik; jól látom, hogy ezüstön gyorsabban lépkedi a szinteket a játék? Itt a Driádom, ahol most tartok, 15 se volt még, bronzom.... Most is 30-as, a mocsárban hagytam szegényt... -
#4515 Na, utjara inditottam a 4. Temple Guardian-emet is, ezuttal Devout Guardian build-et, Hardcore / Silver fokozaton. A ket legfontosabb skill mar megvan: Devout Guardian Focus es az Armor Lore. Az Enhanced Perception-t meg azert vettem fel, mert en amugyis minden egyes ladat, dobozt, vazat kinyitogatok, gyujtom a cuccokat, akkor mar jo cuccokat dobjon, es jo cuccokat gyujtogessek. Meg elvezetesebb igy a jatek. A kovetkezo skill valoszinuleg a Warding Energy Lore lesz, amint magamra pakolom a T-Energy Shroud buff-ot. Itt a kari:
-
#4514 Lehet, hogy inditok egy 4. Temple Guardian-t is, amit megprobalok Devot Guardian-ra, es Dedicated Blow + Battle Extension-ra fejleszteni + Hafted (nyeles fegyver: balta, stb.) fejleszteni. Felnyomom az egig a T-Energy Shroud-ot nala, a Dedicated-et meg a Battle-t, emellett megprobalom az Alku / Bargaining skill-t is felvenni (barmennyire is fajni fog arra pazarolni a pontokat). Majd meg ezt meglatom. -
#4513 Eletkepes a bargaining / alku, csak nem a Temple Guardiannal. Az Inquisitor es a Shadow Warrior meg hagyjan, ahol igy is-ugy is eletkepes lesz a karid gyakorlatilag, de ha kiprobalod majd a TG-t, azt sem fogod tudni, hogy melyik letfontossagu skill-t vedd fel eloszor, es az eletbenmaradas lesz a cel, nem fogsz egy darab pontot sem alku-ra forditani. (: Legalabbis nalam igy van, a 3. TG karimat viszem, es egyszeruen nem tudom, hogy hogy lesz ilyen elcseszettul sz@r, amikor jo iranyban fejlesztem. Probaltam a Lost Fusion-ra fejleszteni, most viszek egy Source Warden TG fejlesztest, a legjobb ugyan a Devot Guardian lenne, de annak a skill-jeivel meg hasznalhatatlan a pisztoly, es nem tudok tavolrol leszedegetni elleneket. Ugyhogy jol el van ennek cseszve a skill-rendszere is, gyakorlatilag csak a Dedicated Blow lenne hasznalhato az oriasi damage miatt (a tobbi skillhez kepest oriasi), de azzal meg nincs pisztoly, es nalam nagyon gyakran be sem talal, es 0-at sebez az ellenen. E mellett vagy + 60 % regent ad a CA-khoz az a rohadt T-Energy Shroud (az egyetlen epkezlab es hasznalhato buff), es ezt a Source Warden Focus skill-el sem tudom ellensulyozni, hiaba probalom lehuzni a regent. Ugyhogy aki ezt a karit valasztja, az felkotheti a gatyat. Az enyem most lvl 12, itt van:
-
#4512 Sunny, lvl47-es BFG Seraphim, Gold-on
-
tomcsa4 #4511 Azért az durva, hogy level 18-ason lecsaptam egy level 14-es minibosst és dobott egy level 22-es (Csontszeletelő) egykezes finomság.
Igenám, de nem tudom használni ezt a képességet, mármint a kétfegyveres harcot. Kitettem, ami kellett hozzá, de nem jó. Egy pici segítséget szeretnék ez irányban kérni (Szeráfom van).
Köszönöm!